Last news in Fakti

24 Декември, 2018 17:31 9 307 23

Рачков: Животът се изнизва, парите не носят щастие

  • димитър рачков

Макар че на телевизионния екран Митко изглеждал весел и енергичен, всъщност бил доста интровертен тип

Рачков със сигурност се нарежда в топ 5 на най-богатите български актьори заедно с Любо Нейков и Захари Бахаров. "Едно време живеех с мисълта, че парите са всичко на този свят. Бях готов да работя на пет места едновременно само и само да напълня джоба. С годините наистина се уредих не с пет, а с десет работи, но това в никакъв случай не ме направи по-спокоен или по-щастлив. Напротив. Приемаш нови и нови предизвикателства и постоянно се притесняваш, че не се справяш добре, че трябва още да натиснеш педала на газта, за да се получат неща. А в това време животът тихомълком се изнизва покрай теб и дори не те дърпа за ревера, за да ти подскаже, че си изпуснал най-хубавите си години", изповядва се тв водещият, цитира "Уикенд“.

Макар че на телевизионния екран Митко изглеждал весел и енергичен, всъщност бил доста интровертен тип. Щом камерите угаснели, Рачков моментално се превръщал в друг човек. Затварял се в себе си, не пускал шеги. "Нищо вече не успява да ме забавлява. Светлините, шумът, глъчката ме изморяват до смърт. Дори и най-близките ми приятели се оплакват, че страня от тях, но аз съм длъжен да направя това предателство. Само така имам шанс да се спася от полудяването. Всяка свободна минута гледам да прекарвам у дома и да се радвам на децата ми. Те единствени успяват да ме успокоят и заредят. И Мария, разбира се", изненадващо откровен е Рачков.

"Длъжник съм на децата си. Жертвах щастливите си мигове с тях в името на успеха. Но какъв успех е това – да препускаш като кон от сутрин до вечер и да не можеш да гушнеш любимите си същества", признава Господарят на ефира. Напоследък 46-годишният Рачков все по-често се замислял, че гони 50-те и изпадал в криза на средната възраст.

"Чувствам се, сякаш съм изгубил половината си живот. След като минеш 40-те, започваш да усещаш старостта опасно близо. Поне при мен е така. Замислям се и за смъртта. Страхувам се от нея, защото е неизбежна и вървим към нея по-бързо, отколкото ни се иска. Затова и не обичам рождените си дни, които идват със скоростта на светлината. Единственото лечение срещу демоните е да изживяваме пълноценно всеки хубав момент, да се радваме на мига, а не постоянно да надничаме алчно в утрешния ден", изненадващо откровен е Димитър Рачков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Фройд

    39 4 Отговор
    Колено-депресивни историки!
  • 2 asddsa

    55 6 Отговор
    Всички неща, които може да си купиш омръзват след време. Парите ти дават свобда да избираш., просто не ги свързвайте с щастие и готово.

    Коментиран от #3

  • 3 Бачо Киро

    49 3 Отговор

    До коментар #2 от "asddsa":

    Така е, парите трябва да са средство, не цел. Да отварят възможности, не да се тича към тях. Ако парите са вечната цел, докато ги гледа човек, животът си отиде..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Незнакомов

    42 6 Отговор
    Като не му носят щастие, да дарява. Не пуска една стотинка навън, оял се е , а се оплаква като жител на Факултета. Селянина си остава селянин, добре, че си намери столична бръмчалка да го приземява и отрезвява.
  • 6 Сиромаха

    33 5 Отговор
    Айди Айди !!!!!! тия сме ги Слушали ,,,,,,
  • 7 Да,ама без пари не може

    20 8 Отговор
    Така че,не се обяснявайте,колко сте духовни.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Mpowered

    37 2 Отговор
    Парите не са всичко ала първо трябва да ги имаш за да го потвърдиш!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Луцифер

    14 0 Отговор
    Суетата - любимият ми грях.
  • 12 Непознат

    27 0 Отговор
    Мария на Рачков си е точно столично к.рве,тича покрай богаташи и сяда от един на друг богаташ,това е Мария.
  • 13 Бек

    21 0 Отговор
    Сития на гладния не вярва...
    Парите като пари...не носят щастие-лесно е да се каже като ги имаш...не носят, ам много могат да помогнат
  • 14 Независим

    18 0 Отговор
    Кога и нашите измислени бизнесмени ще го разберат това. Рано или късно в гроба си не могат да ги занесат а техните наследници могат да ги пропилеят за година. И какво остава от тяхното натрупване на капитал. Мизерия за подчинените им и клетвите срещу тяхното печалбарство. Човек живее средно 60 или 70 години какво му трябва средно доход от 1500 лев. за да се чувства нормален и нужен човек. А какво му предлагат нашите така наречени бизнесмени минимална заплата за да плащат по малки данъци и осигуровки. Ако всичко натрупано през годините си го отнесат в гроба си евалла им. За който им трябва един кубик пръст и нищо друго. Но винаги ще се намери кой да го пропилее дали некадърни наследници. И е жалко за хората който са мизерствали за тия години.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Apple

    12 1 Отговор
    Мите, евеш, плащаш и фърляш. Гледай си децата, харчи си кинтите и не чакай от шафрантии нищо.
  • 17 LEVSKI

    8 1 Отговор
    кавал
  • 18 Яшко

    8 0 Отговор
    Бе то верно ама дайте един милион да си потъгувам и аз нещастно
  • 19 Мъни

    8 0 Отговор
    Малко тегаво идва - и парите вътре и душата в рая.... Дааа, както го е казал по-умен от нас >парите са отличен слуга и лош господар>
  • 20 Маша

    3 2 Отговор
    По-добре да рева нещастна в Майбах, отколкото в раздрънкан Опел!

    Коментиран от #21

  • 21 Джентълменът русофил

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Маша":

    Да, отстрани нещата изглеждат така, но не са. Той майбаха няма да дойде току така Маша, а ще е резултат от огромен стрес. Моли се на Бога да си караш цял живот раздрънкания опел. Бог никога не оставя хората, които се борят и карат раздрънкани опели. Той винаги е до теб за да те прегърне духом и да ти даде сили да продължиш напред. За съжаление онези с Майбасите не осъзнават, че колкото по-бърза и скъпа кола карат, толкова по-бързо се отдалечават от Бога.
  • 22 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    На Д.Рачков мога само да му сваля шапка !! Ако има - нека има! Нима от някого е откраднал. Да е приватизирал мини "Бобов дол" ? Партията-майка да му е харизала Българския Морски Флот ??? Ама по нашенски, за всеки случай, да му теглим една, да го омаскарим - пък той нека да си има ! И не само него - цялата му рода - до девето коляно!?! На връх Коледа си мисля: Господи, такъв народ може ли да прокопса ?????......
  • 23 мдааа

    0 0 Отговор
    ами, прави дарения, стига сте преяждали с храни, дрехи, имоти..
    толкова бедни и нещастни хора има тук..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове