Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 08:01 3 497 87

Посланикът на Русия: Румен Радев не е на заплата при нас

  • русия-
  • посланик-
  • анатоли макаров-
  • румен радев

На някои въпроси дипломатът отговаря лаконично, а на други с чувство за хумор

Посланикът на Русия: Румен Радев не е на заплата при нас - 1

Президентът на България Румен Радев не е на заплата при нас.

Това стана ясно от думите на посланика на Русия в България Анатолий Макаров, който отговаря на въпроси на български граждани във "Фейсбук".

На въпрос "Румен Радев на заплата ли е при вас", Макаров отговори: "Не".

На някои въпроси дипломатът отговаря лаконично, а на други с чувство за хумор.

На въпрос дали Москва обръща внимание на коментари и декларации от България по адрес на Русия и политиките ѝ, посланикът отговори, че "думите не минават незабелязано и от тях до голяма степен зависи нагласата на ръководството на страната ни към развитие на руско-българския диалог. Въпреки това много добре разбираме, че често има разлика между политическите декларации и настроението на народа, така че и други неща се вземат предвид".

Относно напрежението с НАТО, Макаров отбеляза: "Дай боже, до реалния конфликт никога няма да се стигне - нали има още хора, които добре помнят поуките на Втората световна война".

"Как да нападаме, ако сме пред разпад? Ако оставим хумора настрани, нито се каним да нападаме някого, нито сме пред разпад. Подведоха ви фалшивите новини", отговори Макаров на въпрос "Няма ли да нападате, пред разпад сте?".

По думите му Русия не се намесва във вътрешните работи на други държави за разлика от някои страни, а също така не предоставя военна помощ без получаване на съответни молби от легитимното им ръководство. Така посланикът отговори на въпрос "Ако се съберем 100 000 русофила и с подписка поискаме от Владимир Владимирович да изпрати отряд „Алфа“ да елиминира соросоидите в България, има ли шанс?".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дарко

    29 4 Отговор
    А, сериозно ли?
  • 2 бббббб

    78 34 Отговор
    Я, попитайте Тиквуча и Цвъки дали са на заплата в ЦРУ?!?!? Че, нещо много любовно го дават в САЩ с представители на някои служби.

    Коментиран от #12, #84

  • 3 нервен

    39 57 Отговор
    Като знам как са ви учили да лъжете изобщо не мога да ви повярвам господин Анатолий Макаров

    Коментиран от #6

  • 4 копейкин

    42 40 Отговор
    може и дарения що трябва да е на заплата
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тодоров

    39 21 Отговор

    До коментар #3 от "нервен":

    Абе като си толкова нервен, що не си пазиш нервите, ами се напрягаш по форумите. От остра русофобия да не вземеш да получиш инсулт.

    Коментиран от #86

  • 7 Диамантената ръка

    36 22 Отговор
    Ами не е на заплата при вас, явно ви излиза безплатно.
  • 8 Елемаг

    48 29 Отговор
    Специално поздравявам президента Румен Радев за мъжеството и достойнството, което проявява, независимо от помията, с която не престава да бъде заливан, и това няма нищо общо с Русия. Просто е хубаво, че имаме поне един истински български политик, и на място.

    Коментиран от #14

  • 9 ФЕД

    23 26 Отговор
    Тоя лъже повече от циганин. Български език учи товариш. Не се прави на примадона.
  • 10 раптър

    38 20 Отговор
    На заплата ли е ЦвЦв към Сащ ? Католик ли стана? Че виси на молитвени католически закуски в Сащ? И ако отговорът на горните въпроси е "да" , българин ли е и защитава ли националните интереси/ нашите ,на българите , а не неговите/!

    Коментиран от #13

  • 11 Българин

    27 37 Отговор
    Радев е руска подлога и национален предател.

    Коментиран от #46

  • 12 Великият Гешев

    19 25 Отговор

    До коментар #2 от "бббббб":

    Май нещо се дразниш, че простосмъртни могат да задават въпроси, при това част от тях недобронамерени на посланика на червените боклуци у нас - негово превъзходителство Анатолий Макаров. Той още не може да преглътне, че сме член на НАТО и като такива сме съюзници със САЩ. Което пък прави така, че контактуването, както пишеш любовно с всички служби в САЩ е напълно в реда на нещата. Обратното е недопустимо, защото ватенките са ни евентуален противник, така както ни бяха американците докато бяхме във Варшавския договор. И какво ставаше тогава, ако висш български военен само се засечеше с човек от американското посолство, без дори да приказва с него? Отиваше в "безопасен" гарнизон, където оставаше в изолация до пенсия и то при условие, че беше АБПФК. Иначе му разкатаваха фамилията с пряката и непряката помощ на руските служби, без изобщо да се интересуват от звание, длъжност и предишни заслуги. И тоя оръфляк, дето сега ми се прави на "добронамерен"приятел на България беше точно в тези служби, макар и много млад. Номера с ....Ама вие защо си биете негрите... вече не върши работа. Ако още го използваш, значи не си за обсъждане на подобни теми. За теб са теми от типа на "Защо азиатките не бръснат окосмяването на.......".
  • 13 Данъчния

    22 8 Отговор

    До коментар #10 от "раптър":

    Водил е и жена си на закуска в САЩ, обаче това не го отразяват никъде!
  • 14 Българин

    23 32 Отговор

    До коментар #8 от "Елемаг":

    Какво достойнство има тая мръсна руска подлога бе товарищ? Достойно ли е да работиш против страната си?

    Коментиран от #16, #19, #41

  • 15 СССР Ракета

    35 20 Отговор
    Краварите квичът срещу Радев защото не танцува на свирката.

    Коментиран от #18

  • 16 СССР Ракета

    30 14 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Личи си кой работи срещу държавата, си вехти хвърчила на цената на модерни!
  • 17 Некдкдк

    10 8 Отговор
    ДАНС трябва да разпитат професора дето иска да събере 100 000 подписа и чрез тях да предисзвика смърта на много хора.
  • 18 Сссерем

    19 19 Отговор

    До коментар #15 от "СССР Ракета":

    Той танцува по бибитката на вова,а не за народа си.

    Коментиран от #21, #66

  • 19 Елемаг

    26 16 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Радев не е подлога за разлика от някои други, които ходят непрекъснато на инструктажи, включително и на "закуска". А колкото до мен, аз лично не приемам никакви антибългарски подлоги-нито руски, нито каквито и да било други.

    Коментиран от #22

  • 20 EL coamndante

    21 16 Отговор
    ОТКОГА няма да е на заплата?? България е капиталистическа страна члена на НАТО и ЕС и никога не е била република на СССР. Тоест не е бивша съветска република, както повечего проруски тролове смятат /поради основното си образование/. Получавате по едни 20 лева на ден за да пишете глупости тук от рода на ‘’СЛАВА РОССИИ’’ и се чувствате велики че сте много във форумите, но като станете от компютъра и отидете да си купите храна в най-близкия магазин или хипермаркет забелязвате как тя става все по-непосилна за вашия джоб /въпреки двадесетте лева на ден/ които ви дават руснаците през структорите на Позитано 20. Още по зле ви става като отидете да си платите и сметките и излизайки от касата за плащане на сметки джоба ви е напълно празен, а чувството за нещастие ви кара да се чудите дали да се върнете в къщи за нова сесия глупости на компа или да хванете гората като партизани. Нищо повече от това не можете да направите в България в този си живот. Но можете да започнете да се трудите и да ходите на нормална работа и да плащате данъци като нас нормалните българи. И ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПАРИ ЗА ВСИЧКО.ТОГАВА ЩЕ СТЕ И ПО ВЕСЕЛИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ЗАЩОТО ПАРИТЕ НОСЯТ ШАСТИЕ.АКО НЕ ВЯРВАТЕ ВИЖТЕ ТОЗИ НА СНИМКАТА.

    Коментиран от #23, #75

  • 21 Елемаг

    13 7 Отговор

    До коментар #18 от "Сссерем":

    По "бибитка" танцуват по-скоро някои други, с малко повече власт от президента...

    Коментиран от #59

  • 22 Българин

    18 17 Отговор

    До коментар #19 от "Елемаг":

    Абсолютна подлога е. Всяка втора дума му е за Русия и свалянето на санкциите. А позицията му за Мадуро е едно към едно с руската. Национелен предател е!

    Коментиран от #26, #42

  • 23 EL coamndante

    13 2 Отговор

    До коментар #20 от "EL coamndante":

    Сложиха друга снимка и махнаха Радев
  • 24 тоя с катъра

    25 13 Отговор
    Ще има ли смелостта и доблестта съответната журналистическа с@р@с пия , задала горните въпроси на Руския посланик , да зададе подобни на американския посланик за ЦвЦв и ББ, че там случая е фрапиращ!!!!
  • 25 Реалист

    15 23 Отговор
    Абе гумен гадев е на заплата при решетников, не при макаров. На отделни ведомости са...
  • 26 Елемаг

    13 7 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Санкциите не са плодотворни както за нас, така и за ЕС, и те самите го съзнават добре, просто и там слугинажът е с доста високи позиции. А колкото до Мадуро, откъде-накъде амерската позиция да е тази, която да е единствена и адекватна??

    Коментиран от #30

  • 27 запознат

    10 17 Отговор
    Аааа ,прав е посланика ,прав е !!! Радев не е на заплата към КГБ ,на хонорар е ( и - каквито комисионни изкара ) ,но с право на рублева пенсия.
  • 28 Другар

    7 10 Отговор
    Да бе,сигурно е на хонорар.
  • 29 антисоросоид

    21 10 Отговор
    Радрв го избра народа за президент на България. Долната герберска и зм е т под командване от САЩ се пробват да създават скандали защото ще изгубят изборите. Да гласувсме срещу герб, да изметеме тази антибългарска крадлива шайка купена от сорос
  • 30 Българин

    11 16 Отговор

    До коментар #26 от "Елемаг":

    Санкциите са предприети заради конкретни причини и тяхното сваляне ще стане след като те отпаднат. И не е руската подлога Радев, тази която ще върви срещу тях. А позицията срещу Мадуро не е американска а и европейска и на страните съседки на Венецуела. позицията на руската подлога Радев е РУСКА!

    Коментиран от #32

  • 31 Гост2

    16 7 Отговор
    Правилният въпрос е:на заплата и солидни бонуси към американското посолство ли са всички депутати и министри за провеждане на проамерикански интереси срещу интересите на България?
  • 32 Елемаг

    11 5 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    България е суверенна държава и българите (поне някои) си имат свой собствен мозък, съответно можем да имаме собствена, принципна, издържана, неслагаческа, неналожена отвън позиция по международните въпроси.

    Коментиран от #34, #36

  • 33 ИстинскиятВъпрос

    15 4 Отговор
    По-интересно е дали Б (щото за Ц е публична тайна :) е на заплата при Ц...РУ :)
  • 34 Гост2

    11 5 Отговор

    До коментар #32 от "Елемаг":

    В грешка си, България е колония.

    Коментиран от #35

  • 35 Елемаг

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Гост2":

    Да, защото масово такова е мисленето, ако то се промени, същото ще стане и с реалното положение. Трябва просто да се върнем към българската си същност и традиция.
  • 36 Българин

    8 14 Отговор

    До коментар #32 от "Елемаг":

    Само, че фатмака няма собствен мозък и не може да мисли самостоятелно а повтаря всичко, което му кажат от Кремъл. А приказките за самостоятелна и независима политика просто ги забрави. Държава която членува в различни съюзи и олганизации не може да има абсолютно самостоятелна политика. Дори членството в ООН те задължава да синхронизираш своято политика с тази на останалите.

    Коментиран от #68

  • 37 БГ ЕС НАТО

    13 4 Отговор
    България е там където и е мястото при цивилизованите държави
  • 38 1234

    10 8 Отговор
    Но пък цц е на заплата в лангли....
  • 39 коментар

    10 9 Отговор
    пРезидента не е на заплата при Кгб, той е там безплатно подарил се себе си за родину!
  • 40 Владо Черноземски

    9 6 Отговор
    Не е на заплата , на процент е.Ако беше на заплата щеше да му е все едно за грипените,обаче като си на процент трябва да направиш нещо.
  • 41 Баба Вуна

    13 10 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Не се наричай Българин, продажни Чифутино! 90% ОТ българският народ е за добри взаимоотношения с Русия!

    Коментиран от #43, #51

  • 42 Баба Вуна

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Извинявай, по погрешка то чукнах един плюс!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 das reich

    8 5 Отговор
    Припомням:
    Първата работа на "българския" президент беше да поиска сваляне на санкциите срещу Русия, застана на страната на Москва срещу Брюксел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    При условие, че даже и децата знаят с коя зона е ИКОНОМИЧЕСКИ обвързана България и чии пазари ще загуби вследствие подобна политика, но на "президента" не му пука, защо ли!?
  • 45 das reich

    9 5 Отговор
    Дойде ли кака Кури, Р.Овч и Р.Р. се връщаме автоматично 20 години назад, инфлацията ще расте, заплатите ще падат, а еврозоната ще си остане мечта, еврото ще го видим през крив макарон.
    Добре дошли в 90-те!
    Това са фактите, които много хора не могат да проумеят! Обичайте руснаците и Русия, НО не слагайте СВОИТЕ и българските интереси след руските!!!!!!!
    Гласувайте за своето бъдеще и това на децата си, не за путиновото или руското.
  • 46 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    "Българино", национално предателство е да си изправиш краставиците и да си ощастливиш кокошките в съгласие с европейски директиви (и сега народът да яде боклуци), да си унищожиш икономиката, за да станеш абонат на чужди такива, да си оголиш задните части пред западни разузнавания, да козируваш на евроатлантици - това е да си НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

    Коментиран от #48, #50, #52, #53, #62

  • 47 про Курор

    2 1 Отговор
    А Цацаров не е ли на заплата при вас?
  • 48 das reich

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Ти си голям паляк бе, не стига, че докарахте народа до просешка тояга, тотален фалит, краставиците и яйцата ти пречат!?
    А, га яде чернобилски марули и пи радиоактивно мляко не рева!?
    Много знаеш, колко нитрати имаше в краставиците по соца, тогава никой не говорише за това, за това си мислите, че сте яли, кой знае кво. То бива промити мозъци, ама чак толкова, чак се чудя как може даима толкова прости и "слепи" хора.

    Коментиран от #87

  • 49 Панов

    2 2 Отговор
    Естествено че няма да признае и ще отрича
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ю Кортес

    8 3 Отговор

    До коментар #41 от "Баба Вуна":

    Като гледах радостните Българи след като Хърватска елиминира рашастан мисля че е точно обратно

    Коментиран от #63

  • 52 Гост2

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Точно!
  • 53 Панов

    9 2 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Може да си млад и да не знаеш,а може и да и да си обикновен лъжлив трол. по време на соца България имаше Нула, пак повтарям Нула национален суверенитет.това го каза даже и т.живков в интервю. Тогава даже и децата ти в Чернобил да бяха пратили нямаше гък да кажеш

    Коментиран от #65, #82

  • 54 Кирил

    6 4 Отговор
    За незнаещите, брой 346 ,1989 г вестник Работническо дело,ЦК на БКП ,България е напълно рухнала фалирала и задлъжняла държава.това оставиха комунистите на народа,за тях си приличаха каквото можаха
  • 55 Тръмп

    8 3 Отговор
    Вземете си другаря Радев в Москва заедно с цялата му дебилска рода,а за Генералшата само Първа класа в самальота Ту....!!!:):):)
  • 56 ХА ХА ХА

    7 4 Отговор
    ОЩЕ ПО ЛОШО РАБОТИ, КАТО ПРЕДАТЕЛ , А ВЗЕМА ЗАПЛАТИТЕ СИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ !!!
  • 57 Иво

    10 4 Отговор
    не е на заплата,а на бонуси.
  • 58 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Докато МОЧА се пъчи насред София няма да се оправим!
  • 59 Мижитурката Г Димитров

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Елемаг":

    Можеш да танцуваш по бибката на съюзник, но когато правиш с евентуален противник си е чисто предателство. А, че комунистите са си предатели в полза на СССР, РФ и каквото там остане е ясно по дефолт. Комунист е синоним на безродник - където и да е по света и от каквато и националност да е. Така, че Радев не бива да ни учудва. Трябва много да внимава до къде се заиграва, за да не изпуши преди да е успял да избяга в РФ.
  • 60 !?!

    3 2 Отговор
    От въпросите към посланникът ,се вижда интелектуалното ниво на нацията ни!
  • 61 !?!

    3 2 Отговор
    От въпросите към посланникът ,се вижда интелектуалното ниво на нацията ни!
  • 62 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Ако наистина смяташ , че опорните точки спуснати ти от Кремъл са истина, то наистина си част от 80-те процента. А че русофилите винаги сте били национални предатели през последните 140 години няма спор. Никъде по света няма такова грозно, безродно и уродлива явление като русофилството в България. Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи! Това е и целта на "братушките" ви. Да разделят българската нация на руски слуги и предатели русофили и българи. Вече 140 години успяват да постигат целта си. А зесега Радев е най-високопоставения им слуга.
  • 63 бсп

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Ю Кортес":

    Някои "'баби"' си живеят все още в землянките, а над 90% от народа ни не е за землянките, а за Европа!!!И разни баби хвърлят на алоизмамници от по 7 - 8 хил.лв от терасите си щото са бедни!

    Коментиран от #67

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ПеркоН

    0 4 Отговор

    До коментар #53 от "Панов":

    А може ли знам да на колко е равен суверенитетът ни в момента, и с какво точно е в повече отколкото тогава, може би с по-силна икономика, с по-голяма армия, много ми е чудно...
  • 66 отчаян от живота в бьлгария

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Сссерем":

    а троловете танцувате на трьмп с еротичен танц,и тои,. все ви го навира ,ама на вас се ви става кеф от такова е...е и за това станахте джендьри и мьжки курви, узмамни предатели ,на които ви промиха краварите мозька ,и ви останаха много малко гьнки в него.
  • 67 хан аспарух

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "бсп":

    на тия баби богатите имам в предвит ,техните синове са сегашните бизнесмени ,и тя мафията знае кьде да бьрка ,не си мисли че няма случаини хора ,а тези баби по монтанско и врачанско и не само там ,вьобше по западналите села , ,дето циганите ги убиват за 15 лева и те ли са богатите бабки ,ти телевизия негледаш ли ,не виждаш ли какво става в криминалните хроники всеки ден.

    Коментиран от #76

  • 68 хан аспарух

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    еиии голем простак си бил ,ти не си истински бьлгарин а цигански турчин или някои от троловете ,дето някои неща не са ви ясни ,и от неграмотност расипвате дьржавата всеки божи ден ,нещасници долни кравари .

    Коментиран от #70, #79

  • 69 бьлгарин с национална гордост

    1 4 Отговор
    защо като казат нещо за тиквата и цвьки мишока ,троловете почват да рипат все едно ги е ударило ток,стават много нервни.

    Коментиран от #85

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 хан аспарух

    1 3 Отговор

    До коментар #70 от "Българин":

    абе аз като ти следя форума ,само рьсиш простотии и не сьтвори едно истинско изречение в него ,сигурно ти плащат да говориш наопаки ,а не реалните неща които са ,но не си само ти ,има още такива като тебе ,вие от това ли се изхранвате .

    Коментиран от #72, #73, #74, #78

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 пълен смешник

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "хан аспарух":

    Защо пишеш неграмотно с различни никове? Какъв си българин, щом не можеш да пишеш правилно! Явно не познаваш и буквата "Ъ"????????
    Когато критикуваш другите, първо обърни внимание на себе си и на собствения си умствен капацитет. Най-лесно е да се плюе по другите, а ти си един обикновен плювач.
  • 74 пълен смешник

    3 2 Отговор

    До коментар #71 от "хан аспарух":

    Краварите ли са ти виновни, че циганите не лови закона? Те ти развалиха държавата, а рунаците ще ти я оправят?!
    Защо решението на проблема в другите? Ние сами сме си виновни и сами носим отговорността.

    Коментиран от #77, #80

  • 75 стоян

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "EL coamndante":

    До 20 коментар = браво -направо ги разби с ИСТИНАТА че им се плаща на тия комунис путинофили
  • 76 бсп

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "хан аспарух":

    Само не ми казвай какво да гледам или да слушам гражданино който си си сложил име на велик човек, а кой знае как се казваш........все едно ми е името ти.А те ""бизнесмените"" ги знаем кои са!От тези дето искат властта, а тоест....мафията иска пак властта, това още ли не си го разбрал та говориш за бизнесмени?!
  • 77 бсп

    6 3 Отговор

    До коментар #74 от "пълен смешник":

    На Свинария им е виновна Америка защото тя е богата, а кочината никога няма да я стигне по богатство и цивилизация!!!
  • 78 Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #71 от "хан аспарух":

    Най-голямата реалност руска подлого е, че имаме една руска марионетка за държавен глава, която е вредна за България и постоянно разделя българската нация служейки единствено на Русия. А колкото за плащането и децата знаят, че руските тролове ви храни Москва!

    Коментиран от #83

  • 79 Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #68 от "хан аспарух":

    И не е мръсната руска подлога тази, която ще определя кой е българин и кой не. И само за сведение и циганите и турците са по-големи българи от русофилите!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Българин

    4 3 Отговор

    До коментар #80 от "хан аспарух":

    Абсолютно руско зомби си, и абсолютен безродник и национален предател. Също като фатмака радев!
  • 82 555

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Панов":

    България и сега няма самостоятелност ...с тази разлика от тогава че стана и колония ..единствената в Европа ....с тази разлика от тогава че през 21 век стотици семейства в България стоят на тъмно и студено .Вземи иди на лекар може да ти няма нищо
  • 83 Мутра

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    От кога мутрите станаха Българи .
  • 84 Офелендер

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "бббббб":

    Яко те гони ЦРУто бе тиквуне. Ама знаеш ли кое е най-смешното. По време на Соца , психиатрите имаха една диагноза: Този го гони ЦРУто , дори съм чувал ,че офицери от ДС се подиграваха на хора ,които ходели да им докладват , че ЦРУ ги вербувало и преследвало. Що не отидеш при някой бивш офицер от ДС да му изкажеш подозренията си ,че Цветанов му плаща ЦРУ или май знаеш ,че ще станеш за смях.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 нервен

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тодоров":

    Че за къде сте без мен бе
  • 87 Бари

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "das reich":

    Ти пък си много прогледнал . По кьораФ си и от Ванга
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове