Last news in Fakti

14 Февруари, 2019 12:10 2 919 37

Рашидов към Божанков: Абе, младеж-комсомолец, на кого викаш "шайка"?!

  • вежди рашидов-
  • явор божанков

Председателят на Парламента Цвета Караянчева му отне думата

В този парламент децата „шайка“ не може да ми викат на тези години . Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов от парламентарната трибуна във връзка с изказването на Явор Божанков от БСП, който нарече управляващите шайка по време на дебатите по наименованието на промените в Изборния кодекс и във връзка със среднощното заседание на Правна комисия.

„Абе, младеж, комсомолец. Не си ли много малък да ми викаш „шайка“ бе. На кое си мислиш, че ще викаш шайка. Колеги, в този парламент децата „шайка“ на тези години не може да ми викат“, обърна се Вежди Рашидов към Явор Божанков.

Председателят на Парламента Цвета Караянчева му отне думата, тъй като изказването му предизвика напрежение от ляво и от дясно.

„Моля за тишина в залата. Моля почтително да се отнасяте към народните представители“, призова Караянчева.

„Не съм живял 68 години едно младо дете, което още не е било още във войската, да ми вика шайка на мене. Това не е митинг. Нито един човек, който е дошъл тук, не заслужава такава обида. Откъде накъде седя и ви гледам вчерашно момченце ще ми вика шайка. Това да не ти е комсомолска организация“, заяви още Рашидов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лаброс

    44 7 Отговор
    Вежди и сина му - Мигли

    Коментиран от #31

  • 2 Meganoob BG

    61 11 Отговор
    Ух!!!??? Колко пък зрели мъже сте вие предателите на България? Наистина трябва да си доста голям мъж да стоиш пред телевизора и да се правиш на нещо много важно при положение че си предал народа си за жълти стотинки. И какво ти служене във войската? Веждичката да не би да е спасил България от нападение на сърбите без да сме знаели?
  • 3 Веждичка

    48 14 Отговор
    Вежда тъпа и ти не си бил в казарма
  • 4 Batushka

    52 9 Отговор
    Хихихи мултака как ги разбира комсомолските работи...не сте шайка вие сте нещо много по сериозно ОПГ с право се жалва за определението...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 пиандето

    47 10 Отговор
    Да беше държал такъв тон и на Тодоров дърто пианде ..непотребна Мутра
  • 7 зрителка

    15 40 Отговор
    Ауу, комуняците днес пак бесняха в парламента, Кутев, Стойнев, баджаначето, ревяха като зверове срещу Рашидов само защото каза на едно л@Yненце комсомолец, което пък преди това обиди най-безпардонно управляващите. А след това Кутев в типичният си войнсвен стил се "възмути" от невинно подвикване към него. Тези явно са ги заплашили със салата за нещо там тяхно си, друго обяснение няма.

    Коментиран от #21

  • 8 3333

    31 3 Отговор
    Шайка не е точната дума с право се засяга Веждито. Шайка е улична банда от 5-6 момчета които правят противообществени прояви.
    Но интересно защо БСП са си харесали този израз и залагат на него да вземат властта.

    Коментиран от #28

  • 9 Мордекай

    19 37 Отговор
    Как един келеш с комунистическа настройка, които и представа си няма за какво иде реч , който вместо да се пени с такива изрази като шайка, по добре да отиде и говори с някой от старите хора помнещи Белене , Ловеч и други подобни места за отдих построени от компартията.Там ще разбере кои са шайката и катилите утрепали българската интелигенция и докарали страната до това дередже в което е сега. Аман от тъпи зомбирани елементаряги отишли за някой лев в парламента , готови да продадат и майка си за благосклонния поглед на курнела

    Коментиран от #11, #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    35 8 Отговор
    Пукницата му е взела акъла. Не знае къде е изобщо. Пиянка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Жечко

    37 4 Отговор
    Хаххахаха, Веждичката, хахаххаха, а бе другарю, а бе комсомолецо, какво има обидно да ти кажат че си от шайката!!

    ТА БАРДА НА ГРОБАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ АНТОН ТОДОРОВ ВИ НАРЕЧЕ ШАЙКА СЕГА ТИ СЕ ОБИЖДАШ!

    ПОИСКАЙ НАЙ-НАПРЕД ИЗВИНЕНИЕ ОТ АНТОН И ТОГАВА СЕ ЗАСЯГАЙ!

    ПО МОИ СПОМЕНИ ВЕЖДИ РАШИДОВ ЩЕШЕ ДА СИ ОСТАНЕ ЕДИН НИКУМИ НЕИЗВЕСТЕН ЗИДАР ОТ СЕЛО АКО НЕБЕШЕ ПОЛИТИКАТА НА БКП И ДКМС ДА СЕ ДАВА ПЪТ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ!

    СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ИМАШЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ С МЮСУЛМАНСКИ ИМЕНА И ОТ КЪРДЖАЛИ, ШУМЕН, ТЪРГОВИЩЕ, ВАРНЕНСКО, РАЗГРАДСКО ДА ВЛИЗАТЕ С ПРЕДИМСТВО БЕЗ ИЗПИТ ВЪВ ВУЗ. И ОЩЕ ДОСТА РАБОТИ!


    ТА БАШ КОМСОМОЛЕЦА ВЕЖДИ СЕ РАЗСЪРДИЛ НА КОМСОМОЛЦИТЕ ОТ БСП, ХАХАХА ГОЛЯМ СМЯХ!
  • 18 Коментар до #9

    9 8 Отговор

    До коментар #9 от "Мордекай":

    Това същото килиешче през 2016-та
    Радан Кънев го е представил като многообещаващ демократ, сега заедно със зарковото се заканва да инквизира старци. Ма защо се учудвам, и оня щеше да чупи кости. Сини, червени, се тая.
  • 19 onq s konq

    8 27 Отговор
    НЕПРИЕМЛИВО Е в Парламента на Европейска България ЧЕРВЕНИ ОТРЕПКИ с партизански корени да се държат като "мургави тарикати" и да употребяват УЛИЧЕН ДИАЛЕКТ в нискоинтелигентните си изцепки.Разбираема е насъбраната им злоба вследствие на ТРАЙНОТО ИМ ОТСФИРВАНЕ ОТ ВЛАСТТА,но това НЕ Е ОПРАВДАНИЕ!Вярно е че все пак финансовото им състояние е на завидна висота,но ВИЕ ТУКА...ДЕТО ГИ ПОДКРЕПЯТЕ...сте на много грешен път,щото още малко като ви омекнат капачките от глад и ще вдигнете бялото знаме! Е да,ама ще е късно и на принципа "Албена Вулева" ще получите "Снизхождение Нулево":)

    Коментиран от #29, #30

  • 20 Джим ли беше или Джон,бе няма значение.

    26 3 Отговор
    Абе на един мултак квото и да му кажеш,все вярно,но най-вярното е алкохолизиран дебил.
  • 21 Алоуу

    22 3 Отговор

    До коментар #7 от "зрителка":

    Тези не трябва да ги "обиждат", а просто да им теглят шута, и не БСП да го направят, а всички истински българи заедно, защото тези "управляващи" не са такива.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БЕНЗИНДЖИЯТА

    21 2 Отговор
    Ага Вежди много отворе се пише!
  • 24 Васил

    25 3 Отговор
    Рашката иска да каже че са ги понижили от мафиотска структура на шайка за това се е обидил.
  • 25 Джигит

    28 3 Отговор
    Така е, крадците не обичат да им казваш крадци!
  • 26 Аааа

    27 4 Отговор
    Еми младежа правилно се е изказал ! Вие сте една шайка , която заслужава Народен съд !
  • 27 Мошеник до мошеник това е ГРОБ

    27 3 Отговор
    Вежди е един от най наглите и лъжливи тарикати присламчели се към шайката престъпно управление на ГРОБ !
    Долен мафиот !
  • 28 lubo

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "3333":

    Дааа прав си , не са шайка !! Те са организирана престъпна група !!! В случая момчето се е обърнало много меко към тях !!!
  • 29 стоян

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    До 19 коментар -Макар че казваш истини които тия заклелите се във вярност на партията не разбират = ти пак ме разсмя
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ба парламента

    4 0 Отговор
    шайка и енсер се карат.
  • 33 нднд

    9 1 Отговор
    Той е почетен мултак - нема как да е шайка!
  • 34 457862154

    7 1 Отговор
    Не че НЕ СИ*ШАЙКА *от* ГОЛЯМАТА ШАЙКА* ами си и НАД ПОЛОВИНАТА ПЛЮС ОТ ТАЗЙ КРАДЛИВА ШАЙКА но НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШВА-НЕ МОЖЕ ДОКРАЙ ЖИВОТА СИ САМО ДА НРАДЕТЕ-НАРОДА ЩЕ ИЗЯДЕ СЪС ВСИЧКО-ЩЕ ЗАБРАВИШ НЕ САМО ПУРАТА И УЙСИКИТО-АМИ И СКУЛТУРАТА
  • 35 боцмана

    9 1 Отговор
    Самозабравил се фес.
  • 36 Стойчо Караилиев

    4 1 Отговор
    Не го знам този младия дето е казал "шайка" на герберастите, но Вежди какво се пеняви излишно и говори за комсомолци като още преди 1989г. пътува на запад. През 1985г.отива в Париж, Франция. Ползвал се с различни привилегии от тогавашната власт.
    Синът му Вадим на 35г. има рекламна агенция и строителна фирма. В момента на 43-44г. живее в Австрия и има малък семеен хотел или иначе казано къща за гости.
    Стига вече с тези комсомолци и партийци.
  • 37 Дедо1

    1 0 Отговор
    Ни е приятел, ни е враг а що е тогава? Помак
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове