Last news in Fakti

10 Април, 2012 13:51 922 0

Синята коалиция ще подкрепи правителството за „Белене”

  • мартин димитров-
  • иван костов-
  • белене-
  • вот на недоверие-
  • нс-
  • парламент

Гласуваме срещу вота на недоверие на правителството, заявиха от СК

Синята коалиция ще подкрепи правителството за „Белене” - 1
Снимка: БГНЕС

Днес решихме да гласуваме срещу вота на недоверие на правителството, който се поддържа от БСП и "Атака". Това заяви на пресконференция в парламента Мартин Димитров, лидер на СДС след заседание на Синята коалиция .

По думите на Димитров „ако е имало кауза, за която сме били последователни, това е позицията ни срещу строителството на АЕЦ "Белене".

ГЕРБ допуснаха много сериозна грешка като не са потърсили отговорност за пропилените средства и загубените пари по проекта, смятат от Синята коалиция и ще настояват до края на месец май МФ и МИЕТ да направят пълен одит на проекта "Белене" заради допуснатите нарушения там.

С този вот на недоверие БСП и "Атака" искат вот на недоверие срещу всички нас, които се обявихме срещу проекта. Според тях този вот трябва да ни накара да преосмислим своето решение, а това е нелепо, допълни лидерът на ДСБ Иван Костов..

Коалиционните партньори в рамките на Синята коалиция - партия "Обединени земеделци", Българската социалдемократическа партия и Радикалдемократическата партия подкрепят решението на лидерите Иван Костов и Мартин Димитров, се разбра от изявленията на техни представители.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА