Last news in Fakti

12 Април, 2012 11:30 488 0

Благотворителна изложба организира НОИ за Великден

  • нои-
  • изложба-
  • великден

Националният осигурителен институт (НОИ) спази своята традиция да посреща светлите християнски празници с благородни инициативи. В навечерието на Възкресение Христово отново бе организирана благотворителна художествена експозиция с творби на младежите от Комплекса за социални услуги в с. Дълбок дол, Троянско. Сред представените произведения имаше картини, икони и керамични съдове, изработени от младите майстори.

Представянето на творческите умения на възпитаниците на Националната гимназия по приложни изкуства в гр. Троян завърши с организирана изложба-базар. На нея много от творбите намериха своя нов притежател сред служителите на НОИ. Част от събраните средства ще бъдат изразходвани за закупуването на материали за нови произведения и за подготовката на абитуриентския бал на двама от учениците. Основната част от събраните средства ще бъде предоставена на самите автори като подкрепа на таланта и вдъхновението, с което работят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА