Last news in Fakti

1 Март, 2019 11:50 11 780 24

Маскирани пребиха зверски футболист в Студентски град (СНИМКА)

  • побой-
  • футболист-
  • студентски град

Понесох доста удари, но и аз не останах длъжник, пише Петър Божинов

Една снимка във Facebook, която се появи вчера, предизвика много коментари сред потребителите. На нея 20-годишният барман-футболист от Кюстендил Петър Божинов е с окървавена глава, което накара стотици хора да задават въпроса какво точно се е случило с него.

„Във вторник се прибирах към 22:30 часа в жилището, в което живея в Студентски град, и пред нас бях нападнат от двама млади мъже, които бяха с маски, но с палки в ръце. Без да говорят, те започнаха да ме налагат, но от футбола имам изграден инстинкт както за отбрана, така и за нападение. В мелето получих удар по главата и явно са се спукали кръвоносни съдове, че кръвта да ми потече по лицето толкова много.

Понесох доста удари, но и аз не останах длъжник. На единия нападател дори успях да сваля маската. Не го познавам и нямам обяснение защо беше тази жестокост. Ако е за момиче, да дойде да се разберем по мъжки, а не да се крие и води подкрепление. На никой лошо не съм направил и всички ме уважават. Не е идвала линейка, защото не е викана. Полиция също не съм викал. Бързах да отида в болница, за да видя какви са пораженията и взех такси.

За радост скенера в Окръжна болница не показа нито счупване, нито комоцио, а леко ми е сцепена главата, но не ме шиха. Това едва ли ще ме уплаши. Сега тръгвам отново за работа и се радвам, че съм жив“, каза пред news2 Петър Божинов и допълни, че по време на боя се е появила компания, която в началото помислила, че просто така се закачат, но двамата мъже бързо офейкали. Петър Божинов е свалил снимката от стената си във ФБ, за да не притесни още повече своите роднини и приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Ставри

    23 13 Отговор

    До коментар #1 от "Боклук мършооо":

    А ти посерко си прекрасен!
  • 3 Потев

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "Боклук мършооо":

    МНОГО ДОБРЕ СИ СЕ ОПИСАЛ - Боклук си, и явно ти викат "познатите" "Мършоо . . . " , така като си пийнете в бара и започвате да се обиждате

    Коментиран от #5, #10

  • 4 Гост

    35 9 Отговор
    Идват на София да им гледаме селянията. Да си беше стоял в Кърджали да мирува. Пък визуалната прилика с Ричард Мадански дали е случайност? За някоя селска вафла ще да е било мелето.

    Коментиран от #12, #21

  • 5 терапевт

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Потев":

    Къв бар бе Потев, той е завързан и жена му от време на време става от лицето му за добро поведение.
  • 6 Кире Комбайнеро

    41 2 Отговор
    Барман-футболист от Кюстендил, е тва е 3 в 1, неочаквано добра комбинация!

    Коментиран от #7

  • 7 Шматка

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "Кире Комбайнеро":

    Пари няма да не да работинза кеф!!!! Няма как всички да сме като теб Баровец със заплата 3000-4000 лв
  • 8 Реалист

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "Боклук мършооо":

    Стига се плюхте бе хора - не ви ли омръзва да злобеете един срещу друг БЕЗПРИЧИННО. Разбирам да те е обидил или сте се скарали, но така... Даже и за някоя кифла да е - ами тя си решава с кого да е, а пък от теб зависи колко ще и търпиш номерата. Кифли много...
  • 9 Ventura

    9 6 Отговор
    Тренирал защита и нападение, тоя да не тренира ММI? Защото и баз това не гледаме футбол, а улични бойци по терените.

    Коментиран от #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ivan

    7 0 Отговор
    Тоя е 35/6 години
  • 14 Клмн

    6 5 Отговор
    Бр на момчетата :д следващия път да се раздадат малко повечко да не се пестят..
  • 15 НМД

    7 2 Отговор
    По-добре да бяха ступали "певеца-футболист" Божинов
  • 16 гост

    12 0 Отговор
    И аз бях футболист от 6 до 8 клас , ама сега съм монтьор .
  • 17 Жоро Джизъса

    1 13 Отговор
    200процента е заради някоя курветина.Заради миризливите им работи между краката колко пъти съм се бил с разни посерко в и на които им изневеряват с мен!Ми с кой да им изневеряват -естественно с първата полова шпага на балканския полуостров.Не се фукам,ама ако проговоря ще разведа половин бг.
  • 18 ИВАН

    5 5 Отговор
    Тоя получовек, българин ли се нарича, първа радост ли е за него ... ако тоя имаше малко гордост, нямаше да прави тая снимка, срам ме е от такива пиленца
  • 19 Николай

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ventura":

    Пише се ММА
  • 20 Pac

    4 1 Отговор
    За всеки, които се е чудил най-ефективен е спреят за самозащита. Имам си един в колата и един винаги в джоба. Имам и няколко ножа, но по рядко движа с тях.
    А до момчето, само напред. Има карма. Всеки си получава заслуженото. Бързо възстоняване и здраве на семейството ти :)
  • 21 гостБиСФ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Какъв Кърджали бе сигурно евтините Амф... са ти дошли в повече футболиста пише че е от Кюстендил ве от Кърджали
  • 22 Митьо

    4 2 Отговор
    Еее този много странен бе, изглежда на мужахедин.....
  • 23 с Багренци

    1 0 Отговор
    Роден съм в София, но имам вила в кюстендилско село... Обичам да си ходя там и ги харесвам тия диваци от Югозапада ! Така че - VIVA Дупница и Кюстендил и само SOUTHWEST BG RULES !
  • 24 Казвам се Петър и съм пострадалото момче

    1 0 Отговор
    Казвам се Петър и съм позтрадалото момче барман съм вече 16 години и съм бивш футболист шампион на България по барманството 2017 и 2018 участник на световно първенство и тази година станах европейски по барманството живея спокоен живот не съм конфликтен и гледам да помагам на всеки който има нужда и мога гледам много коментари има тук ще кажа само едно немога да повярвам как може да се говорят такива помииии хора ще имате деца един ден ако се случи на вашите няма думи Лош народ хора без мечти гледашти чуждата паница ужас дано господ ви прости думите ви но знайте един ден ще ви накаже зареди злобата 🙈🙈🙈🙈
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове