Last news in Fakti

3 Март, 2019 14:23, обновена 3 Март, 2019 14:25 2 978 37

Орхан Исмаилов: Трети март изпълва с радост сърцата на всички

  • орхан исмаилов-
  • нпсд-
  • трети март

Смелостта, борбата, свободата и достойнството на нашите предшественици доказват, че с общи усилия всичко е възможно

Орхан Исмаилов: Трети март изпълва с радост сърцата на всички - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народна партия "Свобода и достойнство" - доц. д-р Орхан Исмаилов, поздрави всички свои сънародници по повод националния празник Трети март. Лидерът на НПСД "прелисти страниците на бъларската история", припомняйки на всички, че "свободата е най-ценното богатство за народите".

Уважаеми сънародници, скъпи приятели,

За мен е чест да Ви приветствам по случай Националния празник на Република България - 3 март. Днес се навършват 141 години от подписването на Санстефанския мирен договор. Акт, който поставя началото на Третата българска държава.

Трети март изпълва с радост сърцата на всички. За нас това е паметна дата, към която се обръщаме с гордост. Този ден олицетворява смелостта, борбата, свободата и достойнството на нашите предшественици. Те издигат светлината над земите ни и доказват, че с общи усилия, всичко става възможно.

На днешния ден прелистваме страниците на българската история, за да извадим поуките от нея. Нека знаем, че Свободата не идва даром.

Хиляди се опълчват срещу неправдата и поемат по пътя към Освобождението. Сред звън от остри саби и гръм от черешови топчета, между изстрели и куршуми, те вървят безстрашно напред. Делото им се увенчава с успех! Така е постигната Свободата...

Нека сведем глава пред героичната им саможертва, достойния им подвиг и непобедимия им воински дух. Благодарение на тях днес България е свободна и независима република. Делото на героите остава безсмъртно. То ще свети завинаги над нас!

Ние сме днешните наследници на тези храбри, знайни и незнайни герои. От нас зависи бъдещето на Родината. Пред нас стои техният завет, да браним Свободата си докрай!

Нека знаем и винаги помним, че Свободата е най-ценното богатство за всички народи!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

С почит и признателност,

доц. д-р Орхан Исмаилов
председател на НПСД


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    50 11 Отговор
    До вчера ,като беше до Доган,искаше на майчин език да говори.....какво ще кажете а? Турски гамбит отвсякъде е тоя
  • 2 Точно ти ли.......

    48 9 Отговор
    Това е лицемерие
  • 3 Яша ве брат ми

    42 9 Отговор
    Еми хубаво, дано има повече турци като него.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бат Вал

    36 4 Отговор
    Само не видях този доцент да казва какво точно празнуваме на 3-ти март! Май не смее да го каже?

    Коментиран от #23

  • 6 548

    29 6 Отговор
    Да бе! - Без малко да му повярвам на чалмата
  • 7 Хахаха

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "Osman":

    Помако гнусен,май ти го завряха
  • 8 Bulgarsiken

    22 4 Отговор
    Орхан, ще настъпиш мотиката с тези изказвания
  • 9 Чок парче началник аферим

    20 0 Отговор
    Всички усилено се готвят за избори. Обикновено тези думи се казваха пред изборно, само от българи в редовете на етническата партия.Сега самият онбашия .
  • 10 Osman Pasha

    19 3 Отговор
    Това е да си политик .Да знаеш кога ,къде,какво да говориш.А не като нас, да се псуваме един друг.
  • 11 политиката прави чудеса

    10 0 Отговор
    Той е патриот врабец!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 681 БГ

    26 4 Отговор
    Честит Праздник на Всички Българи !141 годни от Освобождението ни от Турско РОБСТВО !
  • 14 goni

    17 8 Отговор
    Момчета! Орхан е повече българин от много други, които уж са българи! Човека се е доказал на много места, включително и на ръководен пост в министерството на отбраната! Няма да забравя как току що завършилите офицери и сержанти от българската армия се заклеваха, а той ръководеше всичко! Когато попитах мой много близък човек не го ли притеснява! Връчваха му лейтенатски те пагони! Отговора беше: " Много е добър! Нищо не разбираш!"

    Коментиран от #16

  • 15 Спас безделника

    19 4 Отговор
    Доцент Исмаилов, по конституция ние сме свободна република на свободни граждани. Във вашата, според логото, партия се борите за свобода и достойнство. Свободата ни /на всички/ е гарантирана от закона, виж достойнството се гарантира от човека. Можеш да бъдеш възможно най-недостойния човек в една достойна държава. Аз познавам такъв: казва се Ахмет Доган и е почетен председател на партия бореща се и тя за свободи и права. Няма как едни да са само с права и свободи, а другите да работят. Ако логото на вашата партия беше нещо от рода "Труд и равенство пред закона", бих заложил на вашето достойнство. Сега не, особено след престъпленията координирани и политически покровителствани от ДПС. Трудно се избелва имидж при такова черно наследство. Все пак ви пожелавам успех в борбата за достойнство!
  • 16 Опа

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "goni":

    Ще ми обясниш ли как се става зам. мин. на отбраната на 30 и кусур години! Къде по грамотни колеги познавам от него. А е и приет във военното училище с един от най ниският успех!

    Коментиран от #18

  • 17 До горните разбирачи

    23 6 Отговор
    Кви турци са тези бе? Това са си нашенски тарикати. Дори в Турция не ги признават за турци.
  • 18 goni

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Опа":

    Прав си! Но, в случая има най-вече политика! Факт е обаче че младите военнослужещи го приемат добре. Което никак не е малко! Честно казано е голямо постижение! Аз, съм дърт!:) Изключително трудно ми е да го приема! Момчета и момичета ни са по-умни от нас! Да разчитаме че не грешат!
  • 19 Въйпрост

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "681 БГ":

    Бошандисвам
  • 20 КОНТРА

    16 2 Отговор
    ТЕЗИ ХУБАВИ ДУМИ НЕ МОЖАХМЕ ДА ЧУЕМ ОТ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ/ ТОЛКОЗ МУ Е ЦЕНЗА/ А ГИ ЧУВАМЕ ОТ ХОРА КОИТО СА ХОДИЛИ НА УЧИЛИЩЕ МАКАР И В РОДОПИТЕ ИЛИ ДРУГИ МАЛЦИНСТВЕНИ РАЙОНИ.
  • 21 Ехаааааа

    7 2 Отговор
    Напрау е артист великкк, я му вервам .
    Ся остафа ахмит дугън
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Osman Pasha

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бат Вал":

    Прочети още веднъж , 7 ред от статията .

    Коментиран от #34

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хасан

    9 11 Отговор
    Няма турско робство ... има 500 години мир и радост.
  • 26 Тръмп

    6 1 Отговор
    Какво прави глада!!? Тоя пич е-гладен иска държавна ясла и готов да оплюе дедите си ..абе бунак прадядо ти са убили а ти-празнуваш!!
  • 27 ХАСАН

    4 5 Отговор
    Орханеее,крайно време е да си намериш работа и да бачкаш ..стига с тоя тарикатлък вече ..политика,службичка

    Коментиран от #29

  • 28 Честита Свобода

    5 3 Отговор
    Браво достоен Български патриот С уважение
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 патриотъ

    5 0 Отговор
    Айде няма нужда!Не очакваш да ти повярваме,че говориш искрено,нали хамелеоне?!
  • 31 Луд

    6 0 Отговор
    Изобщо не спомена какво празнуваме.Говореше за възродителния процес.Четете пак и ще видите.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мехмед Сеид

    2 2 Отговор
    Жив и здрав да си Орхан събуди заспалия Народ до кога ще ни е страх и от кого. Марешки и Ти им разкажете играта на всички къде ни докараха крадливите политици Значи като се казваш Орхан това не означава, че не обичаш България тези където и имената не могат да ги пишат не са достойни да са свободни остави ги ти гледай Напред. Успех и България над всичко
  • 34 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Osman Pasha":

    Не съм съгласен с Вас. Както Бойко Борисов не спомена, че руснаците ни помагат да се освободим , така и Орхан Исмаилов не казва, че сме се освободили от ТУРСКО РОБСТВО ! ВЪПРОСА Е ЗАЩО ???
  • 35 Мехмед Сеид

    1 0 Отговор
    Защо има ли отговор???

    Коментиран от #36

  • 36 генчев

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Мехмед Сеид":

    в ТЪРГОВИЩЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ
  • 37 Мехмед Сеид

    1 0 Отговор
    Tърговище са страхливци скоро време 20 човека няма да може да се съберат и да кажат на статуквото махнете се. Заслужават значи???? От какво ги е страх сменят бюлетини и демокрацията ще възтержествува
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове