Last news in Fakti

4 Март, 2019 13:27 10 445 89

Момче продава бъбрека си, за да погаси дълг към банка

  • теодор илчев-
  • бъбрек

Теодор иска 30 000 лева за органа си и е категоричен в решението си

Момче продава бъбрека си, за да погаси дълг към банка - 1

Кредит от любов подтиква 24-годишното момче към крайната мярка.

Това е цената на спасението от мизерията и недоимъка на един млад мъж. Теодор продава бъбрека си за тази сума, за да може да се издължи на банка, към която е задлъжнял.

Решението да изтъргува част от себе си момчето взима много трудно. За момента не е споделил с никого, дори с родителите си. "Страх ме е, но нямам друг избор. Решението не е лесно", откровен е пред "България Днес" Теодор.

24-годишният мъж тегли парите, за да помогне на жената, която обича. По-точно... бившата жена, която е обичал.

"Исках да помогна на приятелката си, но се забатачих и аз. Разделихме се, тя изчезна. Нито имам връзка с нея, нито нищо. Сега всичко остана на мен", споделя с отчаяние младежът.

Последният стадий на отчаяние подтиква Теодор от Нови пазар да публикува обява в онлайн магазин за човешки органи. Съдържанието ѝ звучи зловещо: "Продавам бъбрека си А+ кръвна група. Пуша малко, пия рядко, не употребявам наркотици."

Кратко, точно и ясно описание като на етикет в магазин. Теодор вече е получил първата си оферта. В телефонно обаждане му предлагат 20 хил. лв. Сума, която е крайно недостатъчна, за да изплати борчовете си. Момчето признава, че в момента е без работа. В Нови пазар 12-часовите смени се заплащат по 500-600 лв. на месец. Заплата, която не може да покрие битовите му сметки, камо ли да отделя пари за банката.

Като Теодор има десетки души. Хората продават част от себе си, за да се спасят. Семейна жена, баща на две деца са част от "новите отчаяни", на които "България Днес" се натъкна. Всички сключват сделка с дявола, като от всяка лъха единствено отчаяние. В България купуването и продаването на човешки органи е забранено. В списъка на чакащите за трансплантация обаче има стотици нуждаещи се (виж карето). А когато има търсене, има и предлагане.

Теодор е категоричен в решението си. Страхът от кредиторите е по-голям от този да остане без един бъбрек. Всеки, който желае, може да му помогне в тази битка, без да взима частица от него, на:

BG76UBBS80021033645440

Титуляр: Теодор Илчев

Сделките са цинични

Пазарлъците от година на година стават все по цинични. Ако преди десетилетие бъбреците се търгуваха по 100 хил. лв., то днес цената на човешкия орган варира между 20 и 50 хил. лв.

Свързването между купувача и донора в повечето случаи става чрез интернет. Хората, които продават органите си, искат една част от заплащането преди операцията за по-голяма сигурност.

1037 са чакащите в списъка

1037 са чакащите за бъбречна трансплантация у нас. Това сочи статистика на Министерството на здравеопазването за 2019 г. През изминалата година едва 25 пациенти получават шанс за живот.

Данните сочат още, че у нас по-голямата част от бъбреците за присаждане се осигуряват от починали донори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нервен

    49 34 Отговор
    Е като няма мозък трябва да го съжалявам ли ??
  • 2 Гост

    54 7 Отговор
    Каква свободна бг, каква свобода, какво чудо. Гордейте се българета със свободата си.
  • 3 Да продава

    33 5 Отговор
    Хем ще спаси нечий живот, хем ще докаже, че е истински пич, хем ще е предупреждение за следващите малоумници!
  • 4 Слънчицето на сайта...!!!

    25 3 Отговор
    Добре, че бъбреците му са здрави....! Това не е шега, с това подигравка не бива.....!!!!!
  • 5 За бога, хора

    70 7 Отговор
    Давате ли си сметка до къде ни докараха???
    Това ли е свобода??? Едни да крадат до изнемога, а другите да си продават бъбреците, за да оцелеят!!!

    Коментиран от #7

  • 6 гост

    49 12 Отговор
    Кой му е виновен, че е теглил такъв кредит след като не може да го изплаща? И какво като не може да го плати? По-добре ли е да умре на масата на някой незнает доктор докато му вади бъбрека или е по-добре да се води длъжник и да живее бедно, но достойно и най-вече здрав. Ако иска да го дарява, да го дари, това си е негов избор. Абсурдно е да му се събират пари по дарителска сметка, вие идиоти ли сте, за да рекламирате подобна простотия?
  • 7 Dynazty

    11 10 Отговор

    До коментар #5 от "За бога, хора":

    Ти въобще направи ли си труда да прочетеш за какво иде реч?

    Като няма акъл е така..

    Коментиран от #10

  • 8 Иванов

    30 14 Отговор
    Да заминава да бачка в Германия и ще се разборчи. И следващия път да си търси някоя по- евтина проститутка. Ако си продаде бъбрека сам се осакатява и го очаква нещо много по- страшно от кредиторите. Да заминава и да работи, друго спасение за него няма. А на руската фашкия Гост ще му подам моя Лост!!!
  • 9 Batushka

    21 3 Отговор
    Да си продаде мозъка глупака ...герберастите търсят такива мозъци за присаждане...любимата жена ......тука псувам наред....
  • 10 А ти направи ли си труда...?

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "Dynazty":

    Да прочетеш...! Безизходица, да ти вземат единственото жилище, да няма какво да ядеш, да нямаш работа и куп проблеми.....!!!!! Това е като пример, който вече често се среща....!!!
  • 11 Васил

    25 4 Отговор
    Това са последиците от управлението на Мадуро от село Банкя хората да разпродават органите си а после вика да ви честит 3 март

    Коментиран от #14

  • 12 Bubbles

    19 6 Отговор
    Явно коментиралите тук които казват че момчето е глупак и т.н., си нямате на идея какво е да обичаш.
    Когато любовта е силна и обекта на твоите чувства е в беда си готов на всичко да му помогнеш, дори да дадеш собствения си живот.
    ОБАЧЕ лошото е, че много често тия обекти на чувствата се оказват лицемерни и лъжливи, от това се е опарил и този юнак.
    Все пак не мисля че трябва да посягаш на здравето си, за да пълниш гушата някому.
    Да кофти е да дължиш пари, но когато нямаш нищо, няма и какво да ти вземат.

    Коментиран от #17

  • 13 стоян георгиев

    9 3 Отговор
    щом го кефи да продава.поне ще помогне на някои.30 гбона се изкарват за година бачкане в чужбина,но щом не му се занимава да си продава органите и готово!!!!явно е приел ролята на жертва и сега иска да впечатли въпросната дето му е била щуа.предния път е пробвал с пара дето няма сега ще си продава органите убавеца!
  • 14 Bubbles

    10 5 Отговор

    До коментар #11 от "Васил":

    Не само от неговото управление а от това на всички управлявали след 1989г.

    Коментиран от #15

  • 15 filo

    9 7 Отговор

    До коментар #14 от "Bubbles":

    Неееее зле сме благодарение на управлението преди 89 година, чиито кадри ни управляват и днес. Лек ден.
  • 16 filo

    6 4 Отговор
    Тоя какво иска, някой друг да плати дълга му, който той необмислено е направил.
  • 17 гост

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Bubbles":

    Ами той може да се влюбва така всяка година и хайде да му събираме пари, за да си плаща кредитите? Точно затова има едно нещо наречно пълнолетие и оттам насетне всеки сам носи отговорност. Щом любовта е важна, я ми обясни стотиците дечица, които имат редки и сложни болести и са оставени буквално на произвола на съдбата, защото държавата не им осигурява необходимото лечение и терапии, техните родители какво да правят с тази любов? Имаш ли на представа колко е зле положението в здравеопазването и как отблъскват нуждаещи се деца вместо да действат максимално бързо и без ограничения в бюджета специално за това? Защо ми взимат на мен стотици левове като съдеда, който и той работи и си плаща вноските цял живот, отива със детето си на ръце и никой не може да му помогне нито го изпращат в чужбина, където има подходящо лечение нито нищо. После излиза един откровен тъпак и иска да му се даряват пари, понеже бил влюбен и дал пари по оназ. Ами хайде да оставим децата да си отиват, а да събираме за всички изхвърлили милиони през терасите си, за проиграли жилищата си на хазарт, за всички живеещи в мизерни панелки, но купили си мерцедеси и нямащи пари за гуми,....

    Коментиран от #20, #23

  • 18 И аз

    24 0 Отговор
    И аз съм в подобно положение, преди години станах поръчител на колега, но той избяга в Австралия и сега работя в строителството. България единствена държава без никакви права на поръчителя, който не е харчил от парите, също сме единствената държава без частен фалит и давност поне на поръчителя.
  • 19 ИнкасаТОР

    1 0 Отговор
    Краино време е банката да се намеси и да регулира и този пазар. Както пазара на имотите. Така хем и цената ще се вдигне малко. Хем ще има и опция за ипотека или лизинг или нещо такова. Или доживотно изплащане. Хората са принудени да си продават органите в долнопробни саитове :( Да си се направи един саит органи .бг хем и работа за брокери ще се отвори. Хубаво е да има и опция продавам и орган на наследник. Защото с тия големи заеми дето хората взеха. Един бъбрек не стига хахахахах
  • 20 Един

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Браво.Единствения точен коментар.+++ от мен
  • 21 АБЕ НЯКОЙ ДА СА ОБАДИ НА ТВА

    15 0 Отговор
    МОМЧЕ И ДА МУ КАЖЕ ДА ФАЩА САМОЛЕТА ЗА НЯКЪДЕ ОСОБЕННО В РУСИЯ НЯМА КОЙ ДА ГО НАМЕРИ КАМО ЛИ ЕКСТРАДИРА И ДА ОСТАЙ БАНКАТА ДА ДУХА СУПАТА...
  • 22 майна

    1 1 Отговор
    Всеки сам си избира пътя по който да върви. Ние какво да направим да му оправим дълга ли? Всички имат някакви проблеми.
  • 23 Bubbles

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Пичага нещо не си ме разбрал.
    Никъде не съм не съм казал, че трябва да му се събират пари на момчето, казвам само че не е тъпак и всеки който го нарича така си няма представа какво е да обичаш, още по-малко да хлътнеш като този "Ромео".
    Кофтито е когато хлътнеш по неправилната както в неговия случай.
    Не го познавам, но съм убеден, че си тя го е подвела като му е дала лъжливата мечта че ще са заедно, ще свият гнездо, и т.н.
    В такива моменти човек мисли различно, казва си, заедно ще се справим с всичко знаейки че има нейната/неговата подкрепа. В случаите като този обаче тя взема парата и му бие шута а той остава ни в клин ни в ръкав с 30 бона заем и потънали гемии.

    А колкото до здравната система на България, хич не ми обяснявай!
    Имах приятел инвалид, освидетелстван от ТЕЛК който беше болен на легло и само на 35 години. Получи криза, закарахме го в СПЕШНОТО на болница София Мед която се намираше срещу дома му, документите бяха у нас и т.н. ОБАЧЕ никой не направи нищо докато не платихме 70лв. за които му направиха рентгенова снимка и я прочетоха за да ни кажат че не могат да помогнат и трябва да го закараме в Окръжна болница(по новому Св. Анна).
    Приеха го там за две вечери и го върнаха в къщи с една торба лекарства, малко след нова година получи нова криза защото тия лекарства изобщо не му помагаха, взеха го за още три дни, на третия ден го отпратихавъпреки че не можепе да диша без респиратор и същата вечер почина(Бог да го прости!).

    Година преди т

    Коментиран от #25, #40

  • 24 Adolf

    1 0 Отговор
    Теодор Илчев - Трюфела Ето...може да го питате лично каква е истината ако ви интересува. https://www.facebook.com/profile.php?id=100008904585415
  • 25 Bubbles

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "Bubbles":

    Година преди това брат ми постъпи в същата болница "София мед" уж за изледвания понеже получаваше някакъви припадацъци.
    Влезе на крака, а трябваше аз и баща ми да го изнасяме защото когато го изписаха вече не можеше да ходи.
    В един от дните когато отидох да го видя все още можеше да става но не за дълго, така тогава той падна в стаята и понеже беше едър пък аз не съм така габаритен трябваше да викна някой от персонала да ми помогне да вдигне и сложим на леглото му.
    Знаеш ли какво ми каза тогава мед. Сестрата?
    А, ми той се преструва!
    Бога ми, тогава разбрах защо лекарите толкова често ядът бой.
    Така около месец след като му досъсипаха здравето в тая болница, брат ми си отдите от този свят(Бог да го прости).
    После напуснах България и вече стъпвам там само като турист.

    Коментиран от #27, #44

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Stefo

    3 1 Отговор
    Че е тъп е ясно - в щатите може да цапне 250-260К $, в братска турция към 50-80К EUR ..... а да и с тая цялата информация винаги могат да го "натоварят" в една кола и да го разчастят набързо, пък после да се оплаква колкото иска, ако оцелее де ....
  • 30 Бай Тошо

    4 0 Отговор
    Като има балъци, ще има и тарикати
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 672

    1 0 Отговор
    Защо някой не ми каже как ще си продаде бъбрека? Без глупости обаче и без никой да влиза в затвора.
  • 33 гост

    0 0 Отговор
    мой човек ти нямаш капка мозък
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 123

    0 0 Отговор
    Според мен си е за арест! За подбудителство за търговия с органи! Там ке си го обгрижат както ти трябва! То ако трябваше на всеки 2 ри е*ач да плащаме сметката, охоооо...!
    А, ама ако не е любов, а просто измама....
  • 37 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    тези кредити ни таковаха майката
    на народа
    а това момче ги теглило за гаджето а то духнало с парите
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Селяндур

    0 0 Отговор
    1.Каквато държавата, такава и здравната система
    2. Не знам как така всеки ден умират по няколко души по родната ни пътна мрежа, а има толкова много чакащи за трансплантация... Шиба*ата държава не й пука да пипне малко нормативните разпоредби за даряване и отказ от такова...
    3. Мързелът е голямо нещо, а простотията още по-голямо... Но щом има търсене ще има и предлагане
    4. Наистина не мога да разбера защо хората продължават да ходят в частните болници... Явно ви харесва... Нямам в предвид само гореупоменатата в коментарите...
    5. Като коментирате лекарите и персонала - замислете се дали ще може да се отнасяте по същия начин с хората от които очаквате помощ примерно в Германия или Испания... Работите там, изкарвате пари и после идвате тук да звъните директно на жисиеми-те на директори на болници и да се жалвате по министерства кой на какво имал право.. Имаш пари - плащаш, нямаш пари - пътуваш... Айде към терминалите...
  • 40 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Bubbles":

    Може случаят да е бил действително романтичен, може на жената да са й трябвали за здравословен проблем, всичко е възможно, но не е редно това да се пуска дарителска сметка за подобно нещо.
    Аз имам двама роднини, които правят абсолютно същото нещо: дават си парите по жени, които ги оставят след години на улицата и се налага да им даваш хиляди левове в заем, макар че те са живяли на широко и без ограничения, а ти не си го правил. Единият олекна с жилище, разпродаде си наследството и сега живее в боксониера под наем, а другият си опука десетки хиляди левове от наследствени делби за една година по новата си любов и накрая задлъжнява с много хиляди на мен, откупих му всякакво наследство, за да не го разпродаде на чужди хора. И накрая точно поради такава любов няма един лев и всичко му е в борчове, ама неговата жена е с бижута за хиляди левове, кожухчета, почивки из Европа и нощувки по 400лв. И това са големи хора претендиращи, че са порастнали и знаят уж много за живота. Има предел, до който трябва да се помага, оттам насетне оставяш да се оправя, защото инак винаги ще се чака помощ, а не мислене преди разхищението на пари.
  • 41 deuterium

    0 0 Отговор
    Съдбата е жестока... Няма как някой друг да върне дълга на момчето. Има много много много такива случаи и ще ги има... В една песен се пееше - "Оцеляват само силните, нима не го разбра". Съдбата е жестока... към слабите
  • 42 Рум

    0 0 Отговор
    ПИЧ,давноста е 10 години Ако нямаш ипотека си хващай пътчето и на вън Махай се до като си млад. Успех!
  • 43 Ивайло

    2 0 Отговор
    Ми като не мислиш и правиш глупости, ще патиш и може да стигнеш до това положение - да се чудиш как да си продадеш органите! Как заради някакво си гадже (к*вра) ше теглиш кредит НА ТВОЕ ИМЕ, ще и дадеш парите, тя естествено ще духне и единствения е*ан в цялата работа СИ ТИ??? С КОЙ АКЪЛ БЕ ХОРА??? Мислете с тия глави (с горните, че с долните като се мисли става така)!!! Затова е валидна подоворката, че каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи!!!
  • 44 Васил

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Bubbles":

    Стой си на вън. По сълзлива, измислена история от тая не бях чел. Да, санитар съм в Софиямед, на бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 16 защото съм студент. Как можа да съчиниш подобен пасквил. Даже не знаеш за какво са приели пациента. С направление или със заплащане е бил. Кой му е бил лекуващия лекар ? Изобщо, какво знаеш ? Прочети си епикризата. Започвам да се чудя дали изобщо някои трябва да се лекуват. Пожелавам ти много скоро да видиш "прехваленото" здравеопазване,без допълнителна застраховка където и да си. Пиши си тогава впечатленията. Като цяло те наричам лъжец, и съм 100% сигурен в това. Но това са мрежата. Превърна се в клоака за всякакви душевни екстременти.

    Коментиран от #45

  • 45 Bubbles

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "Васил":

    Не те ли е срам бе?
    Не стига че сте алчни и некадърни, пък и имаш наглостта да ме изкарваш лъжец.
    Брат ми беше първо в гатрологията, там еклипа беше наред, лекуващия лекар беше жена чието име не беше българско, но беше много свястна и й личеше че истински професионалист.
    На третия етаж(ако не ме лъже паметта в неврологията брат ми влезе НА КРАКА, а го изнесохме на ръце аз и баща ми.
    В неврологията лекуващия завеждащия отделението беше мъж на средна възраст мил човечец, но очевидно в неведение за отношението на подопечните му.
    _____________________________________________

    Очевидно е колко си лекар и ти или по-точно колко ще бъдеш.
    Ясно че изобщо не ти дреме за пациентите а само за банковите им сметки, ще станеш поредния търгаш който дори няма да помни Хипократовата клетва, да не говорим за нейния смисъл.
    А факта че кълнеш показва единствено и само че си прост, защото само простите хора падат толкова ниско че да кълнат.
    Не забравяй че още преди векове хората са казали - Който копае гроб другиму сам пада в него!
    А мен не ме мисли, аз и да се разболея услугите на българското здравеОРЯЗВАНЕ няма да ми трябват защото съм достатъчно далеч от клозета който наричате държава.
  • 46 Язе 2

    1 0 Отговор
    Защо не поработи малко в чужбина? Ще помизерства известно време и ще събере парите. Разбира се това може да е и някаква измама да го съжалят хората, да наберат средства и в крайна сметка да не продава бъбрека си, да не ходи да работи в чужбина и да погаси дълговете си.
  • 47 гост

    1 0 Отговор
    Търговията с органи е незаконна в България. Няма ли институциите са се самосезират?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Dr Adity

    0 0 Отговор
    АКО ИСКАТЕ ДА ПРОДАЙТЕ ВАШАТА БЕНБИНА ЗА ПАРИ !!
    ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ!!
      Искам да споделя свидетелството си пред целия свят за това как продадох 1 от бъбреците си и станах богат. Казвам се Оюн, аз съм от Монголия. Веднъж бях бедна и окаяна жена, когато се натъкнах на рекламата на Прадхан в интернет относно закупуването на бъбреци и се подадох по електронната поща на лекарите Pradhan в интернет и станах техен дарител.
    Дарих 1 от бъбреците си за пари и ми платиха 780 000 долара за бъбрека, а сега съм богата и щастлива жена в Монголия.
    бъбрек. Ако преминавате през финансови затруднения / предизвикателства или искате да сте богати, свържете се с ел. Поща: [email protected]
    Или се обадете на +91424323800802
    цена: $ 780,000.00USD
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 DR RAKSHAN

    2 0 Отговор
    Искате ли да продадете бъбреците си за $ 800,000USD? Вие ли сте
    Търсите възможност да продадете бъбреците си за пари
    Поради финансовата разбивка и вие не знаете какво да правите
    Правете, свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добро
    Размер на парите за вашия бъбрек. Казвам се доктор Ракшан
    Аз съм нефролог в Здравния център на Ракшан Нашата клиника е
    Специализирана в бъбречната хирургия и ние също лекуваме
    Покупката и трансплантацията на бъбреците с
    Кореспондент донор
    Ние се намираме в Индия, Турция, Франция, Нигерия, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт
    Ако се интересувате от продажба или покупка на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез имейл: [email protected]

    Поздравления

    Д-Р РАКШЪН
  • 54 DR RAKSHAN

    1 0 Отговор
    Искате ли да продадете бъбреците си за $ 800,000USD? Вие ли сте
    Търсите възможност да продадете бъбреците си за пари
    Поради финансовата разбивка и вие не знаете какво да правите
    Правете, свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добро
    Размер на парите за вашия бъбрек. Казвам се доктор Ракшан
    Аз съм нефролог в Здравния център на Ракшан Нашата клиника е
    Специализирана в бъбречната хирургия и ние също лекуваме
    Покупката и трансплантацията на бъбреците с
    Кореспондент донор
    Ние се намираме в Индия, Турция, Франция, Нигерия, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт
    Ако се интересувате от продажба или покупка на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез имейл: [email protected]

    Поздравления

    Д-Р РАКШЪН
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Doctor David Mike

    1 0 Отговор
    Вы хотите продать почку за 800 000 долларов? Это вы ищете возможности продать свои почки. Не знаю, что делать из-за финансового кризиса. Сделайте это, затем свяжитесь с нами, мы предложим вам хорошую вещь. Количество ваших почек. Меня зовут доктор Ракшан. Я клинический нефролог. Наша клиника специализируется на хирургии почек, и мы также покупаем донорскую почку и донорскую помощь. Мы находимся в Индии, Турции, Франции, Нигерии, США, Малайзии, Дубае, Кувейте. Если вы заинтересованы в покупке или покупке почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте. E-mail: [email protected]
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 DR MAXWELL

    0 0 Отговор
    Искате ли да купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансов разпад и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари 500 000 долара за бъбреците ви. Казвам се доктор МАКСУЕЛ съм невролог в BILL ROTH HOSPITAL. Нашата болница е специализирана в хирургия на бъбреците и ние също се занимаваме с закупуване и трансплантация на бъбреци с жив съответен донор. Ние сме
    намира се в Индия, САЩ, Малайзия, Сингапур. Япония

    Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбрек, моля не се колебайте
    да се свържете с нас на и по имейл.
    Имейл: [email protected]
    Какъв номер на приложение: +33751490980

    С Най-Добри Пожелания
    МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
    DR MAXWELL
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Benly harry

    0 0 Отговор
    Здравствуйте, читатель, меня зовут Бенли из Австралии, я хочу засвидетельствовать, как я смог продать свои почки за 500 000 долларов после того, как я связался с доктором Дэвидом Майком онлайн. Они очень настоящие и настоящие. Они заплатили мне через мой банковский счет, который я был неожиданным, я мать-одиночка с четырьмя детьми, и жизнь была невыносимой для меня, но когда я продал одну из моих почек в больницу "ЯБЛОЧНАЯ БОЛЬНИЦА" Моя история полностью изменилась, теперь я могу Чтобы обслуживать себя и детей, у меня есть заведения в разных частях моей страны », и я построил новый дом и купил себе хорошую машину, и у меня все еще есть больше денег на моем банковском счете, чтобы жить своей жизнью. Все благодаря вам, доктор Дэвид Майк из почечной больницы, вы настоящий и добрый. Если вы хотите зарабатывать деньги, продавая свои почки, я настоятельно рекомендую вам связаться с доктором Дэвидом Майком по электронной почте ([email protected]). Ваша история радикально изменится на богатство.
  • 67 DR RAYYAN

    0 0 Отговор
    Искате ли да купите бъбреци, органи на тялото или искате да продавате бъбреци или органи?
    Ако търсите възможност да продадете бъбрека си за спешни пари поради финансов
    провал и не знаете какво да правите. След това спешно се свържете с нас днес на [email protected] и
    ще ви предложим добра сума пари за вашия бъбрек или орган. Казвам се д-р Раян. Аз съм нефролог
    в болницата LILAVATI.

    на Ваше разположение
    Д-р Райян.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Никола

    0 0 Отговор
    Че и банкова сметка сте оставили .... Защо? Да плащаме заема на един малоумник ... Дайте да направим една статия и за мен и моят заем да връщат другите хора. Пълна простотия!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 DR GEORGE

    0 0 Отговор
    Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

    Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
    Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл.

    Имейл: [email protected]

    С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
    ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
    DR GEORGE
  • 77 DR GEORGE

    0 0 Отговор
    Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

    Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
    Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл.

    Имейл: [email protected]

    С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
    ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
    DR GEORGE
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 DR GEORGE

    0 0 Отговор
    Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

    Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
    Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл.

    Имейл: [email protected]

    С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
    ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
    DR GEORGE
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове