Last news in Fakti

23 Март, 2019 17:42 30 613 123

От "Артекс" проговориха за имота на Цветанов

  • цветан цветанов-
  • артекс-
  • апартамент

Фирмата строител обявява, че е готова да предприеме съдебни действия срещу всички лица и организации, които уронват търговската репутация на дружеството

От "Артекс" проговориха за имота на Цветанов - 1
Снимка: БГНЕС

Сделката за имота на Цветан Цветанов е законна и стандартна, извършена в рамките на основния предмет на дейност на дружеството, реализирана в изискуемата от закона форма и при спазване на всички законови изисквания. Това се казва в позиция на фирма „Артекс”, публикувана на страницата им във фейсбук.

Те обясняват, че в нотариалния акт е вписана сумата по данъчна оценка, която е по-ниска от пазарната. Уточняват, че Цветанов е придобил апартамент в замяна на други два по-малки апартамента, който са били завършени и с добро обзавеждане, като допълнително е доплатил за новия си имот.

Фирмата строител обявява, че е готова да предприеме съдебни действия срещу всички лица и организации, които уронват търговската репутация на дружеството.

Ето какво точно публикува "Артекс" на официалната си страница в социалната мрежа:

"Становище на юристи, правна кантора „Пенков, Марков и партньори“

По повод зачестилите публикации в различни медии относно придобиването от г-н Цветан Цветанов на жилищен обект в кв. Изток, излагаме обективно фактите по случая:

С Нотариален акт за замяна на недвижими имоти от 12.06.2018 г. дружеството е прехвърлило на г-н Цветан Цветанов и съпругата му собствеността върху апартамент в новопостроената жилищна сграда, находяща се на ул. „Латинка“ № 8, с площ от 239.90 кв.м., гараж и съответните идеални части от правото на строеж. В замяна г-н Цветан Цветанов и съпругата му са прехвърлили на АРТЕКС собствеността върху два апартамента на ул. „Елемаг“ № 22, с обща площ 192.76 кв.м., заедно с два подземни гаража и идеални части от собствеността върху земята. За изравняване на стойностите на заменяемите обекти г-н Цветанов и заплатил сумата от 100 000 лева.

Обектите на замяна са в един и същи квартал на еднакво престижни улици. Апартаментът на ул. „Латинка“ е новопостроен, докато получените в замяна два по-малки апартамента са с подобрения и добре обзаведени, а освен това към тях е прехвърлена и собствеността върху прилежащите идеални части от терена. Горните ценообразуващи фактори (локация на обектите, степен на завършеност и подобрения) обосновават равностойността на обектите, предмет на замяна, поради което предвиденото изравнително плащане отчита единствено разликата в квадратурата на заменените обекти (около 40 кв.м. – по около 1280 Евро на кв.м., което с оглед предмета и спецификата на сделката се явява доплащане на пазарно ниво).

Некоректно се явява твърдението, че г-н Цветанов е придобил луксозния апартамент по цена 342 852 лева. Това е данъчната оценка на апартамента, която е посочена в акта като част от задължителното съдържание на всеки нотариален акт. Всъщност г-н Цветанов е придобил апартамент в замяна на други два по-малки апартамента (завършени и добре обзаведени) и доплащане.

Сделката е законна и стандартна, извършена в рамките на основния предмет на дейност на дружеството, реализирана в изискуемата от закона форма и при спазване на всички законови изисквания.

След преглед и анализ на различните публикации и изказвания по казуса АРТЕКС ще подготви и предприеме съдебни действия (в това число искове за вреди) срещу всички лица и организации, които с клеветнически и набеждаващи твърдения уронват безупречната търговска репутация на дружеството.

„Пенков, Марков и партньори“"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AmiX

    287 39 Отговор
    Усещате ли как кораба майка потъва 🤣😂😁😀

    Коментиран от #105

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Знаем

    232 40 Отговор
    ОСТАВКА НА ЦВЕТАНОВ

    Коментиран от #98

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Имоти с

    240 28 Отговор
    Артекс са политическа фирма с чадър ...
  • 6 Нищо случайно

    197 29 Отговор
    Нищо чудно собственичката на :АРТЕКС " да се окаже от партията на гереберастите !
  • 7 Зайко Байко многознайко

    238 36 Отговор
    Лъжи,лъжи, лъжи без край а ГЕРБ обещаваше, че ще живеем в рай! За себе си Рая построиха а нас в кофите с боклук настаниха!

    Коментиран от #80

  • 8 Зайко Байко многознайко

    126 22 Отговор
    Лъжи,лъжи, лъжи без край а ГЕРБ обещаваше, че ще живеем в рай! За себе си Рая построиха а нас в кофите с боклук настаниха!
  • 9 Оооох горките

    105 14 Отговор
    Това са долни инсинуации как не ви е срам да уронвате авторитета ни ...
  • 10 Гост 8

    196 14 Отговор
    Ха как така се е появила поправка в закона дето помага на артекс да си направи небустаргача
    И изведнъж 5 члена от герб имат апартаменти по милион
  • 11 Артекс

    133 18 Отговор
    Фирма менте
  • 12 Изроди

    134 19 Отговор
    Нямат срам
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Цц са за затвора

    168 18 Отговор
    Цветан Цветанов , Цецка Цачева за затвора. Мвр нищо не правят. Нито ги разследват нито нищо с помощта на криминалисти , журналисти и тн. За какво ни е МВР. Народа изгуби доверието си към МВР , ГЕРБ и БСП също така и другите партии. Уж ГЕРБ се бори срещу комунистите. Май те са комунисти и всички останали партии комунисти в демократична държава.

    Коментиран от #26, #121

  • 15 Мале

    152 12 Отговор
    Корупция и лобизам на държавно ниво .
    Конфискация трябва .
  • 16 Гост

    138 6 Отговор
    Някакви си наемни адвокатчета плашат. Къде е свободата на словото? Хората питат, а като не излизат сметките дето ги правите на тъмно, се съмняват изказват догадки. .... което според мен не е далеч от истината, иначе Цецка нямаше да подаде оставка. А, този гьонсурат не си и помислял за такъв вариант. Федосова.... помни ли я някой?
  • 17 брех цък

    146 8 Отговор
    Хаха тия почнаха със заплахите обаче всъщност се получава, това че самите те почват да мятат камъни в кацата с лай*а ? Омазването е голямо !
  • 18 Bahti

    82 6 Отговор
    Вкара се цецку!
  • 19 Mango number five

    113 9 Отговор
    Тея кво плашат гаргите. Бою няма избор, или Артекс и схемажиите в затвора или Бою си отива.
  • 20 8888

    144 7 Отговор
    Май този небостъргач е незаконен, въпреки цялата стъкмистика?!
  • 21 Mорук

    114 9 Отговор
    Аз пък съм убеден че тази фирма си е на Цветанов ,така че каквото и да ми плямпате не ви вервам
  • 22 Престиж, ядеш или мъчиш

    108 5 Отговор
    Не уронвайте мазилката на Артекс !

    Коментиран от #102

  • 23 Глупаци ли сме

    146 10 Отговор
    Да бе, що на мен не продадете по 1280 евра на квадрат? С другото е пълна глупост. Хайде независими оценители да направят оценка на двата обекта - както ср праеи по принцип и тогава ще видим истината. Два амортизирани апартамента за един нов. "Заменям два мерцедеса на по 30 години и додавам 5 000 лв, за чисто нов?" Що ни правят на глупаци? Или пък сме такива щом още са на власт тези?
  • 24 Цв.Цв.

    120 6 Отговор
    Спокойно бокича и този път ще ни оправи , както оправя материала вече 10 години , преспива си ги както иска а зад завесата голямото лапане , тези апартаменчета са песъчинка в пустинята за 10 годинки какви милиарди изчезнаха до сега България да беше стигнала нивото на Словения
  • 25 РАВНОСМЕТКА

    84 7 Отговор
    От всичко се разбира ,че фирмата работи доста "некачествено "срещу 600евро,а допълнителните квадрати са за1200евро.А сега ще вкарат в беля и адвокатската кантора.
  • 26 992

    96 11 Отговор

    До коментар #14 от "Цц са за затвора":

    ГЕРБ са 50% пребоядисани комунисти и 50% отрочета на комунисти.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ангел

    89 12 Отговор
    Всички чули за далаверите, които сте въртяли с другарите от ГЕРБ разбраха,че този път ви ,,хванаха на калъп”, само Вие ли не разбрахте?
    Само ако някой провери колко общински парцела сте купили на занижени цени, ще се окаже, че заедно с адвокатите, които се опитват да Ви защитават преди много години трябва да сте в затвора.
    Дано някой от разследващите се сети предните 6 апартамента на Цветанов от кои фирми уж са купувани.
    Дори на белите лястовички, вече им е ясно, че всички апартаменти на Цветанов са рушвети за не до там законни сделки.
  • 29 арматуриста

    81 8 Отговор
    Някак си не е ясно в цялата схема къде остава стойността на осеметажната шахта с асансьора... или това е бонус от идеалните части, включен в данъчната оценка... А буквите по фасадата част от авторския проект ли са или некой е драскАл с летва в пресния бетон псалма ББ+ЦвЦв+ЦЦ=ГЕРБ...
  • 30 Васил

    62 13 Отговор
    Чисти сделки няма всичко е под масата благодарение на Мадуро от Банкя
  • 31 боярышник

    19 91 Отговор
    Някой от коментаторите,може ли с ръка на сърцето да потвърди,че при закупуване на имот не е снижил данъчната си оценка?!!
    Не помните ли колко време протестирахме срещу Орешарски,Кой и Манолова пред парламента или ви е плитка мисълта?! Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!!!

    Коментиран от #81

  • 32 боярышник

    18 72 Отговор
    Някой от коментаторите,може ли с ръка на сърцето да потвърди,че при закупуване на имот не е снижил данъчната си оценка?!! Не помните ли колко време протестирахме срещу Орешарски,Кой и Манолова пред парламента или ви е плитка мисълта?! Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!!!
  • 33 боярышник

    15 70 Отговор
    Някой от коментаторите,може ли с ръка на сърцето да потвърди,че при закупуване на имот не е снижил данъчната си оценка?!! Не помните ли колко време протестирахме срещу Орешарски,Кой и Манолова пред парламента или ви е плитка мисълта?! Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!!!

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 От Поговорка 476

    66 6 Отговор
    "Крадеца вика, дръжте крадеца". Може и да е жест на страх и отчаяние спазването на: Нападението е най-добрата отбрана. Оронваш си престижа (ако го имаш) като продаваш нещо на 1/4 от стойността му. Не намирисва, а вони на непочтеност към наистина лоялни клиенти!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 брадвата

    47 8 Отговор
    Обявяване на администрацията и минисЕрствата за омразни за хората. Спиране на плащания КЪМ бюджета. Всякакви плащания - независимо от частни лица или фирми. Създаване на паралелна администрация и управление! Държавата НЕ може да е по-силна от суверена! Обявяване през международната общност на сегашните "управляващи" за нелегитимни!

    Коментиран от #44

  • 38 Реалист

    7 16 Отговор

    До коментар #2 от "Batushka":

    От теб по-проста няма как де е ВЕ скаридо!

    Коментиран от #43, #58, #61, #62

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хм, не ми е ясно(дали..)

    43 8 Отговор
    Всичко ми е ясно, що ревете сега, а не ревахте така за сараите и ТЕЦ Варна, дето само тец- а , май е повече от апартамента, а за 3500 бг лв придоби някой а, защо тогава не ревахте,ааааа
  • 41 боярышник

    15 47 Отговор

    До коментар #34 от "Радо":

    Ти за кой ще гласуваш,умник?!!
    Някой от коментаторите,може ли с ръка на сърцето да потвърди,че при закупуване на имот не е снижил данъчната си оценка?!! Не помните ли колко време протестирахме срещу Орешарски,Кой и Манолова пред парламента или ви е плитка мисълта?! Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!!!

    Коментиран от #53

  • 42 адвокатска кантора ГЕРБ и сие

    67 6 Отговор
    В държава, в която почти няма осъден политик за 30 години демокрация, всяка фирма, която е близка с управляващите може да твърди каквото си иска! Но ние не сме длъжни да й вярваме.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 боярышник

    8 27 Отговор

    До коментар #37 от "брадвата":

    Жалка медийка!!!
  • 45 Ххх

    55 12 Отговор
    Мутрите и СЛУГИТЕ им се подготвят за пенсия... Апартаментчета, ТЕЦове, хотелчета, КОНЦЕСИИ, Ф16, къщурки в еспаня..... Последни напъни. Ще има конфискации... ,,ВЪЗРАЖДАНЕ"
  • 46 München

    45 3 Отговор
    Проговорили......сега всички апартаменти да ги продават на цените на министрите. Да видим как става това?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Люлин 9

    17 4 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Ей семпъл троле ти от Латинка 8 ли се изявява?
  • 49 Цецо

    32 5 Отговор
    Цецо звъни на артекс: Алио кажете 2 приказки за мен да изчистиме петното ся...
  • 50 Адвокат

    46 3 Отговор
    Тези бузинесмени барабар с веселите им юридически корифеи, май са в друго измерение и още не осъзнават какво се е случило!
  • 51 Артекс

    37 4 Отговор
    трябва да бъдат съдени за заплаха срещу всеки опитващ се да докаже наличието на корупция
  • 52 Ernesto Guevara

    43 2 Отговор
    Мафията заплашва гражданите и журналистите.
  • 53 Радо

    21 8 Отговор

    До коментар #41 от "боярышник":

    Ще гласувам за Демократична България, надявам се с повечето интелигентни хора да успеем да променим статуквото.

    Коментиран от #85

  • 54 JESTOKATAISTINA

    13 46 Отговор
    ЕЙ ОПАСНИ СМЕ СЕГА ИЗЛИЗА 4Е ПОЛИТИЦИТЕ КРАДЪТ ОТ ДУРЖАВАТА А НИЕ НЕ..СКРИВАТ ИСТИНСКАТА ЦЕНА ПИшАТ ПО МАЛКА СУМА ЗА ДА МОЖЕ ДА ПЛАщАТ ПО МАЛКО ДАНЪЦИ..САМО НЕ РАЗБИРАМ КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПЛюЕТЕ 4Е НЯКОЙ СИ ПОЛИТИК Е НАПРАВИЛ НЯКАКВА ИЗМАМА..4Е КОЙ ОТ ВАС НЕ Я Е ПРАВИЛ..НИМА НИКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ Е КУПУВАЛ КОЛА..И КОГАТО ОТИДЕ ПРЕД НОТАРИУС КОЯ ЦЕНА ВПИСВАМЕ В ДОГОВОРА ДАЛИ ПИшЕТЕ ИСТИНСКАТА ИЛИ ПИшЕТЕ ЦЕНАТА КОЯТО Е 3 ПЪТИ ПО НИСКА ОТ ТАЗИ КОЯТО ВСЪщНОСТ СТРУВА КОЛАТА....ЗНА4И АБСУЛюТНО ВСИ4КИ БЕЗ ИЗКЛю4ЕНИЕ ПРАВИМ ТАКИВА СКРИТИ СДЕЛКИ ОБА4Е КАТО Я НАПРАВИ НЯКОЙ ОТ ГЕРБ щЕ ГО ИЗЯДЕТЕ СЪС ВСЕ ПАРЦАЛИ..НАЛИ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ГОРЕ СА БИЛИ ПРЕДИ ТОВА ТАКИВА КАТО НАС..ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ТЕ Е ТОВА КОЕТО НИЕ ПРАВИМ ВСЕКИ ДЕН ..НИМА КАТО ВИ СПРАТ ПОЛИЦАИ НА ПЪТЯ ЗА БЕЗ ВИНЕТКА ИЛИ СТЕ В НЯКАКВО НАРУшЕНИЕ ..И ТРЯБВА ДА ВИ ПИшАТ АКТ КОЙТО щЕ ВИ СТРУВА 300 ЛЕВА ..АКО ПОЛИЦАЯ ВИ КАЖЕ ДА МУ ДАДЕТЕ 20ЛВ ДА СИ ЗАТВОРИ О4ИТЕ..НИМА НЯКОЙ ОТ ВАС НЯМА ДА МУ ДАДЕ..ТОВА НЕ Е ЛИ СДЕЛКА ПОД МАСАТА..НА ВАС САМИЯ И НА ПОЛИЦАЯ..ИЛИ ОБВИНЯВАТЕ САМО ПОЛИЦАЯ 4Е ВИ Е ВЗЕЛ 20 ЛЕВА А СЕБЕ СИ НЕ???ТОВА ЛИ ВИ ПРАВИ МНОГО 4ЕСНИ .ТАКА ЛИ СЕ ОПРАВДАВАТЕ 4Е НЕ КРАДЕТЕ..?????НАЙ ЛЕСНО Е ДА КАЖЕш АМИ АЗ МУ ДАДОХ 20 ЛЕВА И МЕ ПУСНА..И ПОСЛЕ ДА КАЖЕш АМИ ПОЛИЦАЯ Е ВИНОВЕН..АЗ САМО МУ ДАДОХ 20 ЛЕВА..НИМА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЕМЕТЕ ВИНАТА И ДА КАЖЕТЕ ПИшЕТЕ МИ АКТ ЗА 300 ВИНОВЕН СЪМ..КОЛО ОТ ВАС щЕ ГО НАПРАВЯТ.????

    Коментиран от #70, #74, #112

  • 55 JESTOKAISTINA

    13 32 Отговор
    ЗНА4И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС БЕЗ ИЗКЛю4ЕНИЕ Е КРАДЕЦ ОТ КЛАСА И ПРИ ВСЕКИ УДОБЕН СЛУ4АЙ АКО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТКРАДНЕТЕ щЕ ОТКРАДНЕТЕ АМА КОГАТО ДРУГ РАБОТИ С ВАшИТЕ ПРИОМИ ТОГАВА НЕ ВИ ХАРЕСВА..КОГАТО КРАДЕТЕ ВИЕ...Е СЪПЕР..АМА КАТО КРАДЕ ДРУГ Е ЗЛЕ..ТЕЗИ ГОРЕ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА НАС НАРОДА....НЕ СЪДЕТЕ ПОЛИТИЦИТЕ ПЪРРВО ВИщЕ СЕБЕ СИ ПРОМЕНЕТЕ СЕБЕ СИ И 4АК ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ НАДЯВАТЕ 4Е щЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПОЛИТИК КОЙТО ДА НЕ КРАДЕ..ЯСНО Е 4Е ГЕРБ КРАДАТ И 4Е СИ КУПЪВАТ АПАРТАМЕНТТИ НО ПОНЕ И НЕщО ПРАВЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА НЕщА КОИТО ВСЕКИ НОРМЛАЕН 3ОВЕК МОЖЕ ДА ГИ ВИДИ..ПРЕДИшНИТЕ САМО КРАДЯХА И НА ЯВЕ НИщО...ТАКА 4Е ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНА ГЕРБ СА ЗА ПРЕДПО4ИТАНЕ ПРЕД ВСИ4КИ ВЪЗМОЖНИ ОСТАНАЛИ ..КАКТО СЕ КАЗВА ПО ДОБРЕ 4АшИТЕ ДА СА НАПОЛОВИНА ПЪЛНИ ВМЕСТО ДА НЯМАМЕ ДАЖЕ И 4АшИ..КАМОЛИ ДА ИМА НЕщО В ..ХАЙДЕ СЕГА СПРЕТЕ ДА ПЛюЕТЕ ПО ТОЗИ И ОНЗИ И СИ НАПРАВЕТЕ ПЪРВО РАВНОСМЕТКА НА ТОВА КАКВИ СТЕ ВИЕ..И АКО СМЯТАТЕ 4Е СТЕ ПО РАЗЛИ4НИ ОТ ТЯХ..4АК ТОГАВА СЪДЕТЕ ДРУГИТЕ..ИЗВИНЯВАЙТЕ 4Е ВИ КАЗВАМ ИСТИНАТА ДИРЕКТНО В О4ИТЕ.НО ТОВА СА ФАКТИТЕ..ЗНАМ 4Е ИСТИНАТА БОЛИ..НО ЗА ТОВА МУ КАЗВАТ ИСТИНА..

    Коментиран от #64, #67, #78

  • 56 Ernesto Guevara

    36 4 Отговор
    Да се провери за колко време въпросната фирма получава разверешия за строеж и дали времето е същото като на другите строителни фирми.
  • 57 къде чукаш къде се пука

    53 7 Отговор
    Откак е ГЕРБ на власт губим все повече от правата и свободите си.Сега от това писмо лъха заплаха ,а уж Цветанов е обект на скандала.Нещо не схващам.Старите хора казваха,,на прост човек пари или власт не се дава,,.Самозабравиха се хората,довчерашни комунисти,сега политици вкупом викат долу комунизма ..............
  • 58 Ангел

    26 2 Отговор

    До коментар #38 от "Реалист":

    Не бих си позволил да обиждам някого, но Вашата простотия и неграмотност ми идва в малко повече. Думата батюшка е руска и е в мъжки род. Не е зле да проверите какво значи, трябва да имате малко повече мозък за да разберете, че човекът е писал с жарон и ирония. И на последно не е зле да се научите да си пишите имената и последно да не се обиждате помежду си.

    Коментиран от #59

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ти си

    15 6 Отговор

    До коментар #38 от "Реалист":

    Ралистичен манаф, гербераст !
  • 62 ти си

    12 6 Отговор

    До коментар #38 от "Реалист":

    Ралистичен манаф, гербераст !
  • 63 ГАЛЕВ

    18 9 Отговор
    СГАНДА ГЕРБ ДРУЖНО ПОД ЗЕМЯТА-ОТ МИНИ ПЕРНИК
  • 64 ПОЗНАВАЧ

    15 22 Отговор

    До коментар #55 от "JESTOKAISTINA":

    Правилно, в БГ няма НИТО ЕДНА покупко-продажба с еднакви данъчна оценка и пазарна стойност. Всички крадат, но някакси по-европейско звучи да се правим на морални, когато ни изнася де...
  • 65 ТОЧКАТА

    16 5 Отговор
    законно,стандартно!!!БЕ борсуци,НИЕ ГО ЗНАЕМ ТОВА!!!...ТАКИВА СА ЗАКОНИТЕ-уреждащи и оправдаващи ВАС!!!и превърнали България в гето.Да ви пикам на законите смотани олигархични...и интересчииски......
  • 66 Ало Артекс

    24 6 Отговор
    Нещо заплашвате ли или какво
    Ще говоря каквото си искам за вас нещастницииии
    Това да не ви е северна корея тука бе, ще ми съдите хемороидите. Най добре е да си трайката защото тая игра дето я играете ще ви изяде смешното бизнесче, което печели благодарение на такива корумпирани сделчици а не защото сте добри бизнесмени.
    Ще го изядете ама целия....
  • 67 Оцвъкания

    24 4 Отговор

    До коментар #55 от "JESTOKAISTINA":

    Благодаря за подкрепата колега. Абе я не съм крадец бе тя тъщата ми ги даде парите.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Бачо Киро

    32 5 Отговор
    Алоуу, Артекс, демек сега вие твърдите, че Цветанов е дал два апартамента, които покриват новия минус 100 000 лева. Да не обаче да се окаже, че предните му изказвания за купуването им яко куцат, понеже тогава тъщата уж дала пари, ма нещо не го виждам тъщата да е снесла над милион за двата, хеле пък за всичките 6... Отделно дори 40те квадрата на 1200 евро пак са под 50% от стойността. Както и да го въртите, Цветанов не може да оправдае финансите, нито да дадете обяснение за тази сделка, която се случва 4 дни след проверката ви, а после всичко утихва... Остани сте всички до ушите, каквито и да ги дрънкате...
  • 70 Варна

    21 3 Отговор

    До коментар #54 от "JESTOKATAISTINA":

    Ми не е вярно! - Аз до сега съм си плащал всичко на пълна оценка включително и колата. Платих по банка и не ме интересуваше какво иска продавача! Но по- сериозният въпрос, е че имаш сериозен проблем с правописа! - Как да те вземе някой на сериозно?
  • 71 ТОЧКАТА

    16 4 Отговор
    Пляааас,още едно леке върху омазания костум на ГЕРБ.....Друго си е да те защлеви ,,свободна европа,,....Хваща доста настрани от ,,центъра,, , даже и,,БЕЗУПРЕЧНИ!?!?РЕПУТАЦИИ,,...Та ,не се зъбете ,да не четете на глас и на колене останалите псалми,дето са без ,,енергийна защита,,.
  • 72 Киро Снайпера

    9 2 Отговор
    Плащам по 10хил. евро за кв метър за свободен апартамент на Латинка8
  • 73 Петър Волгин

    17 11 Отговор
    "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16.
  • 74 Алчност

    26 6 Отговор

    До коментар #54 от "JESTOKATAISTINA":

    Голямата разлика е, че тези са откраднали за 10 години толкова, колкото не можеш да прумееш и са ги откраднали от всички нас, включително и от теб.
  • 75 Петъо Неделчев

    14 2 Отговор
    Иречек беше казал нещо за българите как не си завиждат и обичат да си помагат:)
  • 76 Прдерунга и партньори

    19 3 Отговор
    Боклуци и прстъпници
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ДА ама НЕ

    18 3 Отговор

    До коментар #55 от "JESTOKAISTINA":

    Прав си, това е повсеместна истина и действителност. Разликата обаче между ЦЦ и такива като мен, е че аз не гласувам законите и всичко което не ми е забранено си го позволявам, а той го прави, въпреки обещанията и възможността да го поправи/промени!!!
    Рибата винаги си се вмирисва от към главата
  • 79 Бай Шиле

    23 1 Отговор
    Ей Артекс,сменете си съветниците.Заплашителното изявление има обратен ефект.Скоро ще се убедите.И махнете знака дето го уредихте на ул.Латинка.Ще има разслезване конкретно за това.То е ясно кой го уреди това,но вие ще го отнесете.Нищо лично.
  • 80 Ми да

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Зайко Байко многознайко":

    Да никой не мисли за народа ама и народа си седи и си трае кво да прави. А Цветанов от де извади тия 100000 лева явно е икономист човек. Блажен и са вярващите...... Оффффф що не съм на 20-години да си бия камшика от тук
  • 81 Бай Шиле

    16 3 Отговор

    До коментар #31 от "боярышник":

    И какво общо има с темата Мая Манолова бе говедо?
  • 82 Гробаря

    19 2 Отговор
    Избиване на мафията тъкмо са се събрали в един блок, а после в един общ гроб друго спасение няма. 30 години всички управници се борят срещу корупцията и от тях по-корумпирани не виждам. На която и програма по телевизията, радиото да включиш все за апартаментите на управниците, за промени в закона, за увеличение на техните заплати, а народа кучета го яли. Бесрамници, повръща ми се. Време е управниците да минат по пътя на Чаушеску друго спасение няма, и конфискация на заграбеното.
  • 83 Мишо Бирата

    8 1 Отговор
    Очаквам включване от шефовете на артекс в най скоро време,айде наздраве за артекс и цецко
  • 84 Ангел

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "ПОЗНАВАЧ":

    Реших, че съм длъжен да Ви отговоря.
    Вярно е, че от няколко месеца чета статиите във Факти и не прочитам всички коментари.
    Към днешните статии Реалист е написал много повече тролски простотии от Батюшка. И смятам, че в дадения случаи моя коментар е вярен, а на Реалист е отново тролски.
  • 85 боярышник

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "Радо":

    Това е добър избор.
    Ще видим как ще си оформят предизборната платформа!!!
    Желая им успех!

    Коментиран от #94

  • 86 Ала бала

    9 2 Отговор
    Ало, адвокатите на Артекс, г-жа Цачева подписа ли вече договорчето за доплащане на обещаните в ефир 280000 левчета
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бай Ой

    14 0 Отговор
    Предлагам на Артекс бартер - два тристайни в Люлин за 1 четиристаен в Изток + 10000 евро! Очаквам отговор
  • 89 Ала бала

    6 1 Отговор
    Ало, адвокатите на Артекс, г-жа Цачева подписа ли вече договорчето за доплащане на обещаните в ефир 280000 левчета
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Онясконя

    7 2 Отговор
    Мишоци с Мишоци.
  • 92 Мъни Мънев

    9 2 Отговор

    До коментар #90 от "Онясконя":

    Аз го изповядах на реална цена,щото не съм от Герб и другите подобни полит.помияри.И?!
  • 93 Аааааа

    12 4 Отговор
    Г-н Цветан Цветанов кого заблуждава дал е 2 кокошки за 1 кон редно е да си подаде оставката.Вече прелива чашата не разбира ли, че повече не може така да продължи.
  • 94 Радо

    6 3 Отговор

    До коментар #85 от "боярышник":

    Е, все пак се разбрахме криво-ляво без да се псуваме много -много!!!...искрено се надявам да им бием шута на мутрите и на комунягите.. на всичски следващи избори!...Наздраве за интелигентните хора в тази държава и за техните семейства!!!
  • 95 Goro

    11 3 Отговор
    Ами то цената на двата заменени апартамента веднага може да се провери защото са продадени още същия ден и то вероятно на много ниска стойност за квартала. Няма даже нужда от независим оценител. Цената им е такава на каквато са изповядали сделка. НАП да се задвижат. Ще е хубаво и Артекс да спрат да застрояват детски площадки и общински парцели, за да има повече зелени площи в Софето.

    Коментиран от #108

  • 96 нднд

    12 3 Отговор
    Ама това е много тъпо бе, дават на някви Артекс проекти - поръчки и тн, цоцат хазната - тея от Артекса делат парата и освен това видиш ли, айде по едно апартаментче, за благодаря.... аре бе това не е 1973, да действате така смешни сте и жалки. Да цоцате така зверски народа и толкова явно - направо ми е жал за хората в тази кирлива шуробаджаначеска, крадлива държава!

    Коментиран от #99

  • 97 артем

    14 3 Отговор
    Смешници Артекс - щели да съдят ... ми да заведат дела срещу 8 милионния / може и вече да е по-малко/ български народ, защото за всеки е ясно що за фирма е това. Ръка за ръка с крадците на народа...
    Айде чакам делото си смешници!!!
  • 98 капитан Драйфус

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Знаем":

    ХА! А оставка де! Ама не смее смехурчо физкултурников. По закон: ако му повдигнат обвинение - трябва да го разследва КОНПИ .... и така од 6-те апаратамента (от които 2-та явно са заменени за тоз лукс).

    Отвратителни хора в разлагаща се воняща държава.
  • 99 Ахааха

    7 2 Отговор

    До коментар #96 от "нднд":

    1973 - хораааа смешни сте! На коя планета живеете бе? Няма комунизъм, няма капитализъм... Има интереси, познанства и приятелства... това е истината и целият, да целият свят работи така! Не само в България, не само на Балканите, не само в Европа - навсякъде!!!!
  • 100 Леле мале

    10 2 Отговор
    Едно не ми е ясно - защо хората говорят за морал, след като живеем в пазарна икономика. Пазар(лък) и морал са несъвместими понятия!
  • 101 годечанин

    8 2 Отговор
    така е народа като дреме и спи дьлбок сьн ,едно време лаяха за 6те апартамента ,то небеха телвизии ,то небеха интернети ,феизбуци гугьли ,и кво стана све се потули ,сега пак идва сьщото положение само дето работата става по дебела ,1 апартамент ама колкото 6 от преди ,защото народа спи дьлбок сьн ,утр може и някои хотел да купи за 10 милн. евро ,после някои остров или яхтено пристанище ,защото народа спи дьлбок сьн ,когато идват избори ,времее да се сьбудите ,защото си проспахте живота 30 години които е кратьк ,моля ви времее за сьбуждане стига вече ,сатаваите да пикаете защото сте пожьлтяли от тази нелечима болест неречена изльгани и измамени ,с разрушени заводи и избягали млади хора през граница ,корупция ,престьпност лентяиство и безнаказаност 30 години
  • 102 Мънки

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Престиж, ядеш или мъчиш":

    Братя Маймуни само допреди 30 тина години бяхме що годе равни. Беше поносимо и никой не бързаше чак толкова да загради; лапне; мъти; погълне; цоцка и дои. Ми това е нашата държавичка все пак. И колонии да имахме като другите ще ги занулим а кво остава за нещо като Бг на надеждите които вече са само отвъд пределите й.
  • 103 Джуджето Путин

    4 10 Отговор
    Тук само червени проруски подлоги се събират. 😁
  • 104 СЪДИЯТА

    10 2 Отговор
    ПЛАШАТ ГАРГИТЕ. ТАКА СИ ГО ВКАРВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ В СЪМНИТЕЛНИТЕ СДЕЛКИ С ВЛАСТТА. ВСИЧКО Е ПО СХЕМАТА ВИЕ НА НАС,НИЕ НА ВАС. ТАЗИ ПРАКТИКА НЕ Е ОТ ВЧЕРА.
  • 105 Мари

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "AmiX":

    Парите на народа, с пенсии 200 лв. и да не изреждам и другите неща, няма да стигне местенцето тук....А то се знае!
  • 106 Една

    11 2 Отговор
    Не ви ли е срам , бе? Не стига , че човекът остана само с 5 апартамента, ами и кариерата ще му унищожите с вашата злоба.
  • 107 Могилкин

    11 3 Отговор
    „България след 100 години. Равно тракийско поле с надгробни могили. Учителка обяснява на ученици дошли на организирано посещение:
    - Тук ученици са погребани нашите Първи ръководители. В първата могила ученици е погребан нашият Вожд и лидер на Партията Бойко Борисов.
    Поназнайващ ученик оглежда всички табелки по могилите и пита:
    - Другарко, къде е могилката на др. Цветан Цветанов?
    Учителката (историчка) му се сопва:
    - Не си внимавал много в час. Другаря Цв.Цв. има даже 7/седем/, ама те се водят на името на тъщата му, като седмата могилка е на цял етаж и е с личен асансьор(на специална промоция, срещу специални услуги)”
  • 108 Отворка

    10 1 Отговор

    До коментар #95 от "Goro":

    Ами врътка бе баджанак, ЦВИНОКИО уж ги заменя двата апартамента и същият ден НЕГОВ ПОДСТАВЕН човек ги купува веднага и си остават пак негови под чуждо име!!!!!
  • 109 Варна

    5 1 Отговор
    Вий що за хора сте.Другите крадат та са късат , острови, телевизия, имения в някой скъпарска държавата. А вие за един апартамент ще нападате, ако го е придобил с измама пожелавам всичките депутати да си вземат по един такъв няма само това. Даже с закон да го направят на всеки високо поставен депутат по един апартамент за милион.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Док

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "JESTOKATAISTINA":

    Да,бе троле, но тези са публични личности, техните дела се гледат под микроскоп, а и колко от нас могат да си позволят тази далавера? Никой от пишещите тук.
  • 113 Дид

    6 5 Отговор
    Само червените се оказаха май най свесните тяхните кирливи ризи защо никой не изкарва да ги видим или те се държат в клетка много добре умеят да цапат другите ами как така няма те да са на стола защо да е някой друг толкова мръсно и подмолно племе са на всичко са способни за да хванат кокъла ама норада си е овчи
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Данъчен

    7 1 Отговор
    Не знам защо всички говорят за някакви морални актове и т.н. Изповядването на сделка за продажба на недвижим имот не по действителната, а по фиктивна цена (по-ниска) е отклонение от данъчно облагане (ДДС за продавача и местен данък за купувача). Разликата между стойността на това, което са написали в нотариалния акт и това, което е платено в действителност явно е огромна. За сведение: отклонението от данъчни задължения с повече от 12 хил. лева е особено тежко престъпление по НК.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Баце

    3 1 Отговор
    Всяко безобразие си има обяснение.

    Коментиран от #119

  • 118 Небостъргача

    5 1 Отговор
    Цецо си е взел този апартамент с отделен асансьор и на отделен етаж, да не го знае и не го вижда никой къде живее, вие какво направихте, сега цяла България и Европа го знае къде е свил гнездото. Най вероятно сериаалът ще има продължение, защото ще му се наложи пак да продава и да купува.
  • 119 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #117 от "Баце":

    разбира се...БЕЗ АВЕРИ/НЯМА ДАЛАВЕРИ...И това си е ,,ОСОБЕННО СВОЙСТВО,, НА КАПИТАЛИЗМА....
  • 120 Нане и Вуте

    0 0 Отговор
    "И сам да съм у трамвайо, па че се бутам"! " Не е важно я да съм добре, важно е Вуте да е зле"! "Искам да ми умре кравата, та да видим тогава откаде Вуте че търси млеко"! .............
  • 121 Народа ПРОСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Цц са за затвора":

    Да не се и надява че МВР ще направи каквото и да е срещу тези властимащи Бандити - виж ако те хванат без Винетка
    ще те побъркат родната полиция ГИ пази както пееше В. Маринов
  • 122 Грую

    0 0 Отговор
    Това, където се вижда някакъв знак нарисуван там на сградата хуйовина ли е? На мен на такова ми прилича! Ако е така по още два апартамента да си купят и то все в тази сграда!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове