Last news in Fakti

27 Март, 2019 10:30 52 907 108

Бойко Борисов пъди Цветан Цветанов от три поста

  • бойко борисов-
  • цветан цветанов-
  • артекс

За решението си премиерът се е обосновал с негативната обществена реакция, предизвикана от апартаментгейт и загубата на доверие, което се отразява пагубно на правителството

Бойко Борисов пъди Цветан Цветанов от три поста - 1

Заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се завръща днес след обяд от работното си посещение във Вашингтон.

Със сигурност той ще проведе среща с премиера Борисов.

Както вече „Епицентър.бг“ писа решението на лидера на ГЕРБ е да детронира заместника си от три поста - като председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, като председател на парламентарната група на ГЕРБ и като депутат.

Цветанов остава зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб на ГЕРБ.

Борисов вече е обсъдил позицията си с членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и е получил подкрепата на съпартийците си в ръководството на партията.

Предложението ще бъде подложено на гласуване на заседание на Изпълнителната комисия, която може бъде свикана още днес или най-късно утре преди отпътуването на премиера за Букурещ.

Премиерът държи Цветанов да бъде изслушан от ръководството на партията, всеки да има право да изрази мнението си по скандала и лично да чуе позицията на колегите си.

За решението си премиерът се е обосновал с негативната обществена реакция, предизвикана от апартаментгейт и загубата на доверие, което се отразява пагубно на правителството.

Главната цел на ръководството на партията била да се ограничат имиджовите щети в навечерието на изборите за европарламент.

Цветанов е известен за решението на Борисов. Засега няма негова публична реакция. Депутати от ГЕРБ обаче споделиха пред Епицентър.бг, че Цветанов ги е молил да се изказват в негова защита - такава позиция към този момент никой не е изразил.

Цветанов се е опитал да активира и структури да пращат в централата декларации в негова подкрепа, очаквайки да се надигне вълна в негова полза - това не се случва.

На фенстраницата във Фейсбук "Цветанов е невинен" има качена само една декларация от ГЕРБ-Благоевград и снимки на Цветанов от срещите му във Вашингтон.

Председателят на правната комисия Данаил Кирилов, който първи сподели на страницата си призива "Цветанов е невинен", след като разбра за гневната реакция на премиера по този повод, побърза да изтрие поста си.

Единствено Ирена Соколола, председателката на Жени ГЕРБ, пусна пост в защита на Цветанов, наричайки апартаментгейт "зловредна акция на социопати. Това предизвика гневна реакция в социалната мрежа.

Близкият до Цветанов в. "24 часа" прогнозира, че оставката му може да предизвика политическа криза в България. "Това е абсурдно", отговориха високопоставени източници от ГЕРБ пред Епицентър.бг."

Война между Цветанов и Борисов, каквито заглавия се появиха, няма да има," категорични са те. Борисов има начин как да убеди Цветанов, че най-добрият и за него ход е да се оттегли. Разговорът на четири очи ще реши всичко.

Проучване на „Епицентър.бг“ показва, че няма да има вълнения и в парламентарната група на ГЕРБ, която спокойно ще приеме решението на премиера. Повечето депутати са убедени, че с оглед на обществените настроения това е правилен ход.

Вече тръгнаха залагания кой ще е наследникът на Цветанов в парламента и как ще бъде осигуряван кворума. На председателския съвет от името на ГЕРБ участва Красимир Велчев.

Парламентът събра кворум и започна окончателното обсъждане на промените в Изборния кодекс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пулитик

    113 8 Отговор
    А дали е така,кой,кой ще ни каже???

    Коментиран от #15

  • 2 Bahti

    96 5 Отговор
    Цецку, Сега е момента да извадиш Ушето!

    Коментиран от #53

  • 3 Реалист

    35 93 Отговор
    Пак глупости от епицентъра на прокопиев. Опитват се да създават нагласа. НАПРАЗНО! БАЦЕ Е МЪЖКАР и ще направи каквото ТОЙ реши.
  • 4 МОРЕНА

    58 67 Отговор
    ГН.ПРИМИЕР ВИЕ ЗНАЕХТЕЛИ ЗА ТЕЗИ ИМОТИ НА ВАШИТЕ СЪПЪРТИЙЦИ/ИЛИ ТОЗИ ПЪТ ФЛЕЗНАХТЕ В КАПАНА НА НИНОВА-ТОВАГО ВИЖДАМЕ КЪТО ГРАЖДАНИ АВИЕ !?

    Коментиран от #22, #107

  • 5 353

    32 78 Отговор
    Кото приключите някак си с този проблем да не забравите Елена Йончева и важното е БЕЗ ПЛЕННИЦИ
  • 6 Монтреал

    119 24 Отговор
    Важното е да остане начело на предизборния щаб, да манипулира изборите, като спечелят с няколко компромата и с помощта на отвъдокеанските си приятели да тегли един шут в задните части на Суджука и хоп, Цецо става Номер 1
  • 7 Гост

    102 11 Отговор
    Браво Бойко това ще е най доброто ти политическо решение от както си на власт ;)

    Коментиран от #70

  • 8 ело

    89 20 Отговор
    ето го българският Мадуро и неговият лакей добре охранени за сметка българския народ

    Коментиран от #13

  • 9 NikNay

    43 10 Отговор
    А бе Венци ти боб ли хвърляш? Бойко и Цецо още не са се срешнали и не са разговаряли ама ти вече знаеш какво ще се случи.
  • 10 Робот

    88 10 Отговор
    Да не вземе обаче, Цветанов да детронира Борисов от всички постове и да му остави само пост номер 9- център нападател на бистришките тигри! Още по весело ще е!
  • 11 Специалист

    55 14 Отговор
    Цеката ще остоне без топки...още днес!
  • 12 Няма смисъл

    93 8 Отговор
    Не се карайте, ЦЦ-то се връща от инструктаж и каквото е казано там, това ще е. И нито ББ-то, нито друг тук има думата.
  • 13 Реалист

    34 63 Отговор

    До коментар #8 от "ело":

    Видял си ти мадуро - при социализЪма в България що нямахме ток бе? Нали Аеца беше с 6 работещи реактора. Само Северна Корея е за такива като теб.

    Коментиран от #18, #34

  • 14 ще гледаме

    66 6 Отговор
    Нещо не хващам логиката: Цеци е "сгазил лука" и не става за Парламента, АМА... става за Герб?!!!!
    А и си мисля, че Цеци също ще извади "ла.номета" и ще гледаме цирк? Ще го подкрепят и по-малките "риби" от гьола...
  • 15 Коментар📝

    40 4 Отговор

    До коментар #1 от "пулитик":

    Прах Лъжи Ветър и Мъгла
  • 16 Бай Шиле

    39 7 Отговор
    Ще го изпъди? От апартамента или от Департамента?
  • 17 Batushka

    94 19 Отговор
    ОСТАВКА ТИКВО...ТИ НОСИШ ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТИЯ БЕЗОБРАЗИЯ!НЕ СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА !

    Коментиран от #38

  • 18 NikNay

    36 10 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Само пъпчиви хлапета които не са съвременници на времето за което пишат могат да задават такива тъпи въпроси.
  • 19 Nostradamus

    73 10 Отговор
    Шайката ГЕрП трябва да си плати за престъпленията и кражбите. 2019 е годината на ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА и Съдбата е на страната на малките хора, на честните, справедливите и морални Личности, а не на Крадливите, Лъжливите и Престъпни Индивиди от Групировката_Шайка герб.
  • 20 Truth

    86 9 Отговор
    За последните 10 години ГЕРБ се превърна в стройна полувоенизирана Групировка Шайка за Манипулиране на избори, koлосални кражби и злоупотреба с власт.
  • 21 антрашпиц

    64 5 Отговор
    Ще бъде:И вълкът сит и агнето цяло .Изобщо не се заблуждавайте,че ще се случи нещо кой знае какво!
  • 22 Бачо Киро

    67 9 Отговор

    До коментар #4 от "МОРЕНА":

    Мхм, все другите виновни... Самозабравянето винаги е лична черта. Не му е купила Нинова апартамента я, нито му е гласувала закони в изгода на Артекс. На боклуците все други боклуци са ви виновни... 30 години само оправдания ту от едните, ту от другите...
  • 23 Гост

    21 1 Отговор
    Тая плюла, а оная гълта!
  • 24 и задължително контролен

    56 9 Отговор
    Ако Боко не изхвърли изцяло и не унищожи от политиката Цвъ Цвъ то няма да мине много време и физкултурника, ще завземе партията и, ще унищожи създателя си, помнтете ми думата !
  • 25 Да попитам?

    64 7 Отговор
    Някои наясно ли е наистина къде е проблема че някои хора са си купили евтини апартаменти? Проблема е там че или са лобирали за закона удобен за Артекс или са изповядвали сделката на данапна оценка и са доплатили със не изпрани пари от подкупи. И във двата случая трябва да де направи разследване и всички клиенти и фирмата да си поемат съдебна отговорност по бързата процедура
  • 26 Shoot

    40 7 Отговор
    CNN Exclusive: ЦеЦо нямало да се върне, вече го взели на работа в Световната банка - при щерка си и и стрина Сталинка... С тоя богат опит бил безценен за справяне с имотната криза в Америка...
  • 27 Варна

    28 4 Отговор
    Цветанов да бъде изслушан пред изпълнителната комисия или ръководство на партията.- Това нещо като другарски съд ли ще бъде? :-))
  • 28 hmhmhm

    56 6 Отговор
    "Председателят на правната комисия Данаил Кирилов, който първи сподели на страницата си призива "Цветанов е невинен", след като разбра за гневната реакция на премиера по този повод, побърза да изтрие поста си."
    - долни мазни плужеци !
  • 29 ЕВРОПА

    38 7 Отговор
    Цецко, Цецка и Антон Гестапото в ТВ ЕВРОПА с общо апартаментно предаване и дежурни събеседници на агент Алберт
  • 30 Азъ

    16 3 Отговор
    Драги ми Троцки..."Има човек има проблем, няма човек..." !
  • 31 Зайко Байко многознайко

    47 6 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, любимата страна. Пенсионери гладни мъждукат в агония през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний от живота тежък, как да изпълзим.
  • 32 Връщал се от работно посещение

    45 8 Отговор
    Той, Цветанов вече в щатите работи! И за тях!
    Как така ще го сваляте? А кой ще защитава техните интереси в БГ?
  • 33 Дидо

    27 5 Отговор
    Кучетата се сдавиха.
  • 34 Гост

    30 6 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Много си зле информиран в стил промит мозък. От 6-те реактора имаше само 4. През 1987 е пуснат пети блок на АЕЦ и режимът на тока престана веднага. През 1991 завършват шести блок. Тези последните реактори са и много по-мощни от първите четири.
  • 35 Евлоги

    39 8 Отговор
    Защо се заблуждавате че Боко ще посегне на цецо- лъжецо?Цв.цв. явно с нещо държи Боко и няма нищо да стане!

    Коментиран от #61

  • 36 П П П

    21 35 Отговор
    Хей хора Вие знаете ли какво казвате ?
    Нека се махат ГЕРБ от властта, не ги подкрепям, но не дай Боже комунистите да ни управляват.Късно ми е да си търся нова родина.А в комунизъм и социализъм не ми се живее. ПЪЛНА БЕЗИЗХОДИЦА

    Коментиран от #43

  • 37 пико

    46 5 Отговор
    Гледам и слушам реакциите на някои с претенции ,че се числят към интелигенцията.Какви глупотевини редят за ЦвЦв,бил аморален но пък бил голям организатор и д-р. тем подобни и за това ще е загуба за ГЕРБ.Ми той и Хитлер е аморален и много добър организатор.Що народ изби организирано.Тази интелигенция която трябва да води народа я страх от физкултуника и му се мазни до последно,-боже какво падение липса на всякакво достойствоТой коствено ни краде ние го венцехвалим
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Кога

    33 7 Отговор
    А в затвора и на бесилото? Кога?
  • 40 123

    31 3 Отговор
    Кви са тия глупост от самолета директно в затвора да го пояздят циганетата и баи Ставри да му даде апартамент на добра цена
  • 41 Бай Хой

    20 8 Отговор
    Тиквата е гей - гейски номера не минават на народа 😁😁😫😫
  • 42 гост

    35 5 Отговор
    Цветанов остава зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб на ГЕРБ и много правилно ще му трябват пари за довършителни по етажа.
  • 43 хамсал

    40 6 Отговор

    До коментар #36 от "П П П":

    Като говориш за комунизъм и комунисти, половината от герб какви са!

    Коментиран от #98

  • 44 Надайте се.

    13 24 Отговор
    Комунисти,хич не се надайте да дойдете на власт.Знаеме какво става тогава.
  • 45 Вуте

    8 9 Отговор
    Кремълската ТИКВА ще се отърве и от себе си, стига да му наредят.
  • 46 чиче

    16 5 Отговор
    Народа че ги изпьди
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Курбанджия

    25 3 Отговор
    И да го извади от политиката, доста отдавна го вкараха на народа.Всичко е постановка.
  • 49 Гост

    4 1 Отговор
    Тая плюла, а оная гълта!
  • 50 0123А

    28 5 Отговор
    А ще се даде ли ЦвЦв без бой. Преди да замине за САЩ нали каза,че щели да му се извиняват. В тая държава,ако не друго зрелища не липсват.
  • 51 Кога

    15 2 Отговор
    Сега е момента!
  • 52 СссереМ

    7 32 Отговор
    Браво на баце,мъжкар е,а нека червените безпишковци да плюят.

    Коментиран от #60

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Леле

    14 4 Отговор
    Нищо подобно! Он е страхлив ...
  • 55 един Българин

    26 3 Отговор
    Какво го е загонил , -- То да беше само Цецо- с мед да го намажеш !!!
  • 56 ksvbansk

    20 3 Отговор
    БОЙКО махах го този мошеник.Само вреди на ГЕРБ.Мисли се за недосегаем.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 хе хе хе

    12 0 Отговор
    къш,къш,къш ушев апартаментаджия!!!
  • 60 Наблюдател

    12 1 Отговор

    До коментар #52 от "СссереМ":

    Ника ти е много подходящ.
    А как си с "омазването"?

    Почакай още малко и ще почнеш съвсем да заекваш!
  • 61 Дидо

    11 2 Отговор

    До коментар #35 от "Евлоги":

    Компроматите са си компромати, инфаркта си е инфаркт.
  • 62 GGEERRPP

    6 15 Отговор
    Никога червени никогааа
  • 63 Рошко

    12 2 Отговор
    Цецко и цачка просто ще се заемат с бизнеса на тиквата ,те това е малко мутресите от екрана да се подменят че взеха да стават банални
  • 64 От 80-те %

    11 1 Отговор
    Уеуеее, егати на цирко що ста'а тука:):):)
  • 65 бай бабо

    15 1 Отговор
    време е на бойко да му светне лампичката.
  • 66 Bahti

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "Червен кхмер":

    По големият Майтап! Кои чуждестранни служби освен краварите, ще се изредят на цецку.
  • 67 мда

    8 3 Отговор
    крайно време, иначе няма да гласувам за вас!
  • 68 гост

    17 2 Отговор
    Дон Цеци Цвичконе държи в ръцете си явно доста компромати и явно е могъщ с пикантерията в джоба. Щом и Капо ди тути капи Боко превъзходни не му скача много и е предпазлив.....
  • 69 Къса памет

    1 2 Отговор
    https://www.vesti.bg/novini/zhurnalistyt-obiavi-che-dyrzhavniiat-glava-imal-mezonet-v-centyra-na-sofiia-a-ot-predizborniia-shtab-na-pyrvanov-go-obviniha-v-kleveta-948264
  • 70 Тиква

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    и решение!?
  • 71 Сашо

    19 2 Отговор
    Цирк български! Цяла България е замряла и чака какво ще реши Бащицата ,Бога , нашето Слънце. И никой не се сеща да протестира срещу тия безобразия, никой няма и намерение да ги маха тия мафиоти.
  • 72 332дед

    16 0 Отговор
    Най-лесният начин да се отърве човек от наглите гербери е точно този, както направи Нинова, оставиха ги да правят каквото си искат! И те като тъ.пи и алчни комунистически чада, се уляха! Най лесно се пада от сласт, когато властта ти е безконтролна! Но тези неща в спортната академия и милиционерската школа не се учат.. сори майна..;)
  • 73 нищо ново

    9 2 Отговор
    Маркука ще мине с ``мъмрене``и толкова!
  • 74 Бай Благой

    7 2 Отговор
    Ша го изпъди друг път.....
    Ловя бас, че няма да го "изпъди"....по една бира!!
  • 75 блр

    6 2 Отговор
    Чисти глутницата около себе си ББ,не се страхувай!!
  • 76 до еднокнижния

    16 0 Отговор
    Сега е момента да очистиш герб, както сам си заявявал, безброй пъти.
    Знаеш, че отивате с голяма скорост към дъното. Поне един път се направи на мъж и изпълни това, което си обещал!

    ИЗХВЪРЛИ БАЛАСТА!

    Напомням ти, че:
    - „председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред“,
    - „председател на парламентарната група на герб“,
    - „депутат от герб“,
    НЕ ОЗНАЧАВА, задължително, ЧЛЕНСТВО В опг герб!
    НО „зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб на герб“ Е ЧЛЕНСТВО в опг герб, И ТО КАКВО ЧЛЕНСТВО!

    Или отново ще се очистиш, както се „очисти“ от онова лигавото послушниче дилянчо добрев за КУМ-ГЕЙТ В Хасково?

    Или както се „очисти“ от некадърния министър, убиец на сина си – иваило московски – така се „очисти“, че го прати, представител на България, като вицепрезидент на Черноморска банка?

    Или както се „очисти“ от финансовия си министър - Владислав Горанов, които живее като социално слаб – безвъзмездно в луксозно жилище в луксозен, затворен комплекс "Есте"?

    Или това е една от многото твои нагли лъжи?

    Сам избирай, защото полезните ти ходове свършиха.
  • 77 Българин

    14 0 Отговор
    И от 10 поста да го лиши, човекът си е купил ефтин луксозен апартамент, изплюл се е в очите на 99% от българите които работим цял живот за едно средностатистическо жилище, търговията с влияние е осъществена и така докога ? Този няма да върне апартамента, така , че да му е "честит".
  • 78 анализатор

    10 0 Отговор
    Преди години, в началото на т.н. преход, имаше един министър и зам. министър-председател, мисля, че се казваше Нейчо Нейчев, извинете ме, ако греша името му, който казваше: "Ега ти държавата, щом аз съм и зам. министър-председател". А аз по повод на написаното по-горе в статията ще кажа: Ега ти държавата, ако оставката на Цветанов предизвика политическа криза. А дори и да предизвика, това е по-добре. Според великия китайски народ кризата означава възможност, шанс за ново развитие. Така че по-добре даже цялата ОПГ от ГЕРБ да се маха, начело с тартора си ББ, за да да може България да тръгне напред.
  • 79 Патриот,но не от обединените патриоти

    8 2 Отговор
    Много са издънките на Цветанов,но всичко се замиташе под чергата.И сега господарите му отвъд океана,няма да допуснат крах за своя човек.

    Коментиран от #82

  • 80 Алфа Ромео

    12 0 Отговор
    А Борисов кога ще си ходи, и около него гърмяха сума ти скандали и всичко беше за три дни, заспал народ сме евала на нас, Иво Христов е прав на 100%!
  • 81 Гнида

    9 0 Отговор
    Октоподът откъсва едно пипало , за да се спаси !
  • 82 Aми

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "Патриот,но не от обединените патриоти":

    Да си остане там.
  • 83 Мотика

    0 6 Отговор
    Бойко, голем си!
  • 84 Бай Тошо

    6 0 Отговор
    Апартаментите били проблема на държавата, а ние се чудим милиардите къде изчезнаха от хазната
  • 85 Цецо Цветанов

    7 0 Отговор
    Таман ще имам време да организирам довършителните работи в апартамента. Че той на замазка и шпакловка.....
  • 86 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    "СЪПРУГАТА " МИ МИ КАЗА/ ПРЕЗ ДЕВЕДЕСТЕТТЕ ГОДИНИ /: - " ТИ И ПОЛИЦАЙ НЕ МОЖЕШ ДА СИ -ДРУГИТЕ СЕ НАПЪЛНИХА С ПАРИ "!? АМА ПРЕДИ ДА СТАНА МИЛИЦИОНЕРО -ПОЛИЦАЙ АЗ БЯХ УЧИТЕЛ НА ДЕЦА-МЛАДЕЖИ ОТ МОЯ СИ НАРОД ...А ТЯ ПОЖЕЛА ДА ГИ ОБИРАМ !!! НО ЦЪФТОКОВ ИМА ТРИ ДЕЦА БЪЛГАРЧЕТА !!!???
  • 87 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    той му е казал избери си сам бъдещето и ми го съобщи
  • 88 Пенко Пъдаря

    2 0 Отговор
    Аааааааа, из пътя , из пътяяаааааа!
  • 89 Гост

    3 3 Отговор
    Боже...Дали Цвъката ще пусне кокала????Даже и да му насочат автомат-пак няма да пусне кокала!!!!
  • 90 Пешо

    2 1 Отговор
    Наказанието като цената една пета.за заблуда на електората.
  • 91 Трумп

    2 1 Отговор
    Абе ЦЦ така, както се връща от Америка, дали пък той не се връща с по-големия начин да убеди ББ да не му се меша...
  • 92 666

    6 1 Отговор
    Интересно ми е , как не си купиха апартаменти,преди да влезнат у ГЕРБ,.....пълни мизерници
  • 93 Спиро

    9 1 Отговор
    Ега ти мишока, ега ти говедото, ега ти идиота! Цецо вече един час яде говна пред журналистите и освен "трябва да кажа", "мога да кажа" и "искам да ви кажа" нищо друго не казва. Бръщолеви глупости, прави се, че не разбира какво го питат. Голям цирк! Ега ти клоуна!
  • 94 за IQ над 130

    4 0 Отговор
    От един неизхвърлен на мястото му боклук се образува сметище
  • 95 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор
    Погледни Евродикоф, където проф. Велислав Минеков ясно и точно определя поведението на съвременните политици със следните думи, цитирам: " Бедност във детството, което не е лошо, едно селско бедно детство, което изведнъж се е замогнало, което не познава, какво е естетика, не е въоръжен с морал и всъщност единственото, което има в душата си е алчност, това е алчност, алчност измерена в квадратни метри, по квадратните метри, ще ги познаете......
  • 96 Петър Волгин

    3 1 Отговор
    "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16.
  • 97 Тодор Живков

    1 2 Отговор
    Едно време когато Баце ми беше бодигард, му изнесох една лекция за това как аз се справях с първия заместник когато започнеше да преяжда с власт и облаги, и как оцелях 35 години на поста без излишни нерви и сътресения в партията, и понеже Баце не изслуша докрай лекцията, ще дойде време когато Цецко ще му бутне столчето изпод краката, и ще обяви политическата му смърт, дето се казва когато ученика стане по добър от учителя, последния трябва да признае поражението, и най вече да слуша лекциите на по умните хора които са измислили рецепта за преяждащи с власт.
  • 98 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "хамсал":

    Защо пък само половината?
  • 99 Западните Балкани

    3 0 Отговор
    "негативната обществена реакция" - Борисов, а престъплението? Да използваш властта за да се уредиш с евтин апартамент, да пратиш дъщеря си в Световната банка (една Калинка в САЩ), изгубените съдби на милиони българи?
  • 100 Националист

    7 0 Отговор
    Бойко отново с умните си трикове хвърлящи тонове прах в очите на простолюдието: Размествания и "Унищожителен словесен удар срещу "злодеите", как те ще бъдат разследвани до последно и наказани." Колко политици има с иззето имущество и наистина вкарани в панделата или поне наказани с обществено полезен труд през ерата на Бойко?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Българин 1

    2 1 Отговор
    Операция "Спаси нашия човек на най-горния етаж -> Б.Б.". Това е чистка на ЦРУ за да задържат Бойко още на власт, иначе мръсотията на на членовете на ГЕРБ ще дръпне в канала и техния верен слуга.
  • 103 Българин 1

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:".... Заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се завръща днес след обяд от работното си посещение във Вашингтон. .... "

    Ха, ха, ха, "работно посещение". Работодателите му го привакали да му дадат ръчно заповедта му за уволнение. Горкия Цецко, кой знае как се е умилквал и кълнял във вечна "другарска Русофобия и Българофобия" само и само да не му обръщат гръб. Ние обаче знаем отговора им. Цецко е оцапана и много омърсена хартиена салфетка, която не става за нищо, мърси мястото си, нейната участ е кошчето за боклук.
  • 104 Чочо

    4 0 Отговор
    След тази излагация незнам как ще погледнат хората в очите не че не са дебелоочи но това са хора от върха на ГЕРБ.Дали не са се учили от Фидосова.Првдставете си как действат по по малките кметства където има зависимости.Е така ръководи глутница.Помислете как е и Лили Павлова и тя с нейните скъпи одежди въобще не лъже нали беше шефка на Лазаров.
  • 105 запек и лайната

    2 1 Отговор
    се прегръщат
  • 106 Големия к.р

    1 0 Отговор
    Край с Цецо напуска 44 парламент но ще се пресъидини към следващият след месеци на същият пост а вие работете да плащате сметки и да се чудите как да живеете
  • 107 е па Дедо

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "МОРЕНА":

    Научи се да пишеш правилно и тогава си лалай колкото искаш в полза на ГРОБ. Сега, така неграмотно, само правиш резил на любимия ти ГРОБ.
    Трудна работа, а?
  • 108 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Наглият каунЬ от партията ГЕПИ , не ме очудва състезава се с Тиквоций Едно. Скоро може да си купи нещо по-така в Барселона, където ще изкарат старините си, ако разбира се тука не ги пребият със сопи преди това. Мерзки и нагли крадци при това " изрядни"😡👉👌 Добре е да се концентрират в т.н. герберастки общежития от високо ниво, после ще ги отлавят по-лесно. Важното е дали ще сме живи да видиме. Дядо ми Мъдрият заек обичаше да казва:" чедо не ти трябват да членуваш в никоя партия, тези са днеска утре са други, жалко не можа да види, как събориха комунета
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове