Новини

Как ФАКТИ стана най-четената медиа в България?

Публикувана: 22 Април, 2019 15:43
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 6626
Как ФАКТИ стана най-четената медиа в България?
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Точно на седмия си рожден ФАКТИ стана българската медиа с най-много читатели!

Според данните на Gemius за класирането на българските интернет сайтове през март, ФАКТИ е лидер с близо 1 265 000 читатели за месеца.

Как ФАКТИ стана най-четената медиа в България?

7 може да е щастливото число за мнозина, но само с късмет в медийния свят не се стига до върха. Няма как. ФАКТИ не е нито най-старата, нито най-богатата медиа. Но вече е най-четената. Как стана това ли? Рецептата е проста. В нея пише само една дума.

Свобода.

Тежко е да се пише под диктат и с вериги на писалката, под натиска на раболепен издател или гонещи политически и икономически цели мастити донори. Благодарим, но нямаме нужда от подобни "инжекции". Нашето богатство сте вие, читателите. С непогрешимата интуиция на четящи, информирани и интелигентни хора вие бързо забелязахте и оценихте свободата във ФАКТИ. Честният ни подход към вас, независимите ни позиции и липсата на всякакви обвързаности по пътя към отстояването на свободата на словото. Да развиваш свободна медиа в държава, в която медийната свобода е поставена на 111-то място в света, е истински лукс. Благодарение на денонощната работа на екипа ни и вашето доверие, ние можем да си го позволим.

Тук е мястото да поздравим и колегите от останалите медии, сред които има безчет качествени журналисти, и да благодарим за колегиалното и дори приятелско отношение на повечето от тях.

А на вас, читателите на ФАКТИ, можем да обещаем само едно - НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДЕМ!

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 0 от 0 гласа.


Ловци на бисери
Георги Дерменджиев
По този начин треньорът на Лудогорец коментира жребия за 1/16-финалите в Лига Европа
Ама каква еуфория? Копенхаген имат 9 точки в Шампионската лига"

Още бисери