Last news in Fakti

7 Май, 2012 12:40 858 0

ДСБ предложи на СДС проект за Синя коалиция - 2

  • дсб-
  • сдс-
  • синя коалиция

Националното ръководство на ДСБ прие проекта за споразумение със СДС за създаване на Синя коалиция, каза Екатерина Михайлова, заместник-председател на ДСБ.

Даваме мандат на председателя на ДСБ за създаване на коалиция, която да се яви на предстоящите парламентарни избори и изборите за евродепутати, надяваме се от СДС също да одобрят проекта, каза още Михайлова.

На 15 май СДС ще гласува това споразумение, няма да коментираме предварително възможността за включване на други партии в коалицията, казаха още от ръководството на ДСБ.

Така Синята коалиция се превръща в траен политически съюз, който не само ще се явява заедно на избори, заяви Светослав Малинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА