Last news in Fakti

12 Май, 2012 13:19 834 0

СДС остава без лидер, ако иде сама на избори

  • синя коалиция-
  • сдс-
  • мартин димитров
СДС остава без лидер, ако иде сама на избори - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на СДС Мартин Димитров е готов да подаде оставка, ако на заседанието на Националния съвет на СДС във вторник се вземе решение партията да се яви самостоятелно на следващите избори или в коалиция, различна от Синята коалиция, обяви той пред Дарик.

"Три години обединявам десницата, а всяко едно решение би било крачка в другата посока. Не може 3 години - обединявай тая десница, работи в тая посока, а после - да се отиде към разединение", заяви Димитров.

"Човек трябва да вярва в това, което прави. Ако се вземе решение за самостоятелно явяване на СДС, трябва да се изберат лидери измежду хората, които вярват, че това е най-добрият вариант за СДС. Аз съм "за" Синята коалиция и за нейното разширяване", коментира още председателят на сините.

Димитров обаче сподели, че не очаква Националният съвет на СДС да реши за самостоятелно явяване на вота, за каквото настояват отделни фигури в партията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА