Last news in Fakti

8 Май, 2012 10:49 941 1

Застрахователи ще бистрят кризата

  • застрахователи-
  • форум-
  • глобални-
  • регионални-
  • предизвикателства-
  • икономиката-
  • григорий вазов

На 10 май 2011 г. от 13,00 часа в столицата ще се състои международния  научен форум "Глобални и регионални предизвикателства пред икономиката и финансовата система: Имаме ли работещи решения?".

„Международният научен форум „Глобални и регионални предизвикателства пред икономиката и финансовата система: Имаме ли работещи решения?“ е свързана с честването на десет годишнината на Висшето училище по застраховане и финанси, заяви в Proинтервю доц. Григорий Вазов.
Според него, идеята е много по-голяма.
”Първо, да направим международен форум, който да е изцяло в дискусионна форма. Второ, да участва елитът на икономическата мисъл в света и България. Трето, да се избегнат дългите скучни научни доклади и четвърто, да се стигне до някакви работещи решения.
Амбициите ни са големи, защото в тази дискусия ще участват управителят на Българската Народна Банка Иван Искров, председателят на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев, съветникът в Международния валутен фонд Фернандо Монтес-Негрет, рокторът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, съветникът за инвестициите и икономиката на Президента Евгени Ангелов, председателят на УС на Българската стопанска камара Сашо Дончев, главният изпълнителен директор на ДСК Виолина Маринова, управителят на финансова консултантска компания „Хърсев и Ко“ Емил Хърсев, главният изпълнителен директор на ПОК „Доверие“ Даниела Петкова.

”Сигурно и аз мога да формулирам много работещи решения, но нека да приключи дискусията на 10ти май. След нея при последващите коментари, ще мога да изложа поне три от тях”, анонсира събитието доц. Григорий Вазов.
Форумът ще бъде открит от доцент Григорий Вазов, ректор на ВУЗФ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aleksandar

    0 0 Отговор
    Държавицата ни е в това положение, заради ей такива застрахователи, икономисти и менажери, кой от кой "по- компетентни".