Last news in Fakti

31 Май, 2019 10:40 17 456 36

Карбовски: Не дават на баща да види детето си, дали го на гей двойка чернокожи

  • карбовски-
  • ''втори план''-
  • баща-
  • дете-
  • дадено-
  • гей двойка-
  • холандия

Темата показва колко лесно се взима дете и колко трудно се връща след това

Карбовски: Не дават на баща да види детето си, дали го на гей двойка чернокожи - 1

През месец юни Мартин Карбовски ще покаже поредица от предавания за българските деца. В деня на детето в "Карбовски: Втори план" ще видите историята на един баща, чието дете е откраднато от Холандия. Един българин не е виждал своя син вече пет години, защото чужда държава е решила, че за българчето Атила е по-добре да живее не в родината си с биологичния си баща, а в приемно семейство - гей двойка негри, това анонсира самият Карбовски в предаването ''Тази сутрин'' по БТВ.

„Има една тема, която вълнува всички българи и това е темата „Стратегия за детето“, децата, демография. Това е поредният родител, който не може да си прибере детето от чужбина. Съдът е дал правата на него след смъртта на майката. В Холандия обаче има институция, която има право да не признае решението на съда и да наложи собственото си решение да разпредели детето в семейство, в което тя реши за правилно”, разказа в „Тази сутрин” Мартин Карбовски.

„Този баща е изключителен пример за това как един човек се изправя с цялата си мъка срещу една добре смазана машина. В България няма орган, който да обедини Агенцията за закрила на детето, МВнР, МВР, социалните, за да може да се противопостави на това, което се прави в чужбина”, каза Карбовски.

Детето е оставено в това семейство, защото бащата е бил разведен с майката, а по това време майката живее в Холандия.

„Тук е и темата колко е лесно да се взима дете и колко трудно се връща”, добави Мартин Карбовски.

„Утре ще видим тази история от Холандия, защото е най-прясна. Пет години бащата не е виждал детето и не му го дават. Като най-стряскащото е, че то е осиновено от холандска гей двойка чернокожи”, добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анти седераст

    97 2 Отговор
    Много евр(оп)ейско.... Много.
  • 3 Анти седераст

    72 4 Отговор
    Истории взети направо от Протоколите на Ционските Мъдреци 1:1. Само, ако народът не беше прост като подметка....

    Коментиран от #15

  • 4 Ленин

    53 10 Отговор
    Да живей евро-гей Коминтерна! Слава ЕСС,Слава Ленину и Марксу! Скоро и жените така ще им вземат на недобросъвестните ползватели-(тези които не спазват сталбул конвенцията ,които насилствено онождат съпругите си -ще им бъдат отнемани и давани на отличниците от първата скорост.

    Коментиран от #32

  • 5 Иванов

    84 3 Отговор
    Содом е новото име на Холания!
  • 6 23132156

    13 100 Отговор
    Карбовски от както отиде да работи за шиши се дискредитира за цял живот и се изака на всичко интересно, което някога е писал. Страшен боклук. В БГ има много хора, които не разбират колко е важно да имаш репутация, за да имаш моралното право да облъчваш хората, дори и с истини.

    Коментиран от #20

  • 7 Дано не ми е случва, че:

    74 6 Отговор
    Взимам автомата и целият свят ще разбере!!

    Коментиран от #29, #34

  • 8 башата да си отмъсти

    60 4 Отговор
    по стария завет първо на съдиите и след това на гейките.
  • 9 Мизерия

    14 74 Отговор
    Ей много опасна тази Холандия, бе... Не се притесняваме, че окрадоха държавата и гербери, и бесепари, и демократи и патрЕоти и депесари. Не се притесняваме, че оставиха децата и бабичките да мизерстват и да гладуват.
    Присеняваме се от Холандия.
    Прост народ - слаба държава

    Коментиран от #16, #26

  • 10 комисар

    4 47 Отговор
    Е ако ги бяха дали на Анджелина Джули или на Е.Джон или на Чиконе щяха да се радват ,а сега плачат.сега Слабакоф ша ги опрай джендарите.
  • 11 Бамби

    71 6 Отговор
    Това ще се случва и в България, когато Стратегията за детето 2030 бъде приета окончателно.Тя е разработена по норвежки образец, финансирана на 80% от Норвегия и целта е същата - отнемане на деца от родителите йм и разпределянето йм в еднополови семейства, след което и детето да иска да се върне при родителите си - не може.
  • 12 Робот

    71 4 Отговор
    Това ни готвят негодниците соросоиди, маскирани като ДБ : Кръвен данък и задължителна смяна на пола!!!
  • 13 Бамби

    73 1 Отговор
    Работата по Стратегията за детето се извършваше в пълно мълчане, финансирането се усвояваше точно по график.Когато е завършена и на две-на три гласувана на първо четене, а защо не и по-нататък, без обсъждане, без запознаване на хората със съдържанието, вече е късно да се рита - какъв ще бъде ефекта от протестите?Целите прекрасно формулирани, зад тях прозират истинските намерения за съсипване на българското семейство.Защо управляващите правят това на тъмно?Докога ще си траем и ние?

    Коментиран от #28

  • 14 Гост

    54 3 Отговор
    Така ще е като сме дупедавци и бягаме да ставаме слуги и подлоги в чужбина. ЕС е пълна идиотщина, а ние сме готови да се продадем на всеки западняк.
  • 15 Електрошок

    48 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анти седераст":

    Програмата на Протоколите се изпълнява с учудваща точност,и то не заради гениалността на евреите,а заради невероятната глупост на гоите!
  • 16 Бачо Киро

    43 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мизерия":

    Не мисля, че се набляга на това, колко скапана е Холандия в това отношение. По-скоро се набляга на факта, че у нас няма агенция, която да помогне на бащата да си защити правата, при това с решение на холандския съд в негова полза.
  • 17 Pompev

    21 9 Отговор
    Малеее,те ша го бучат те чарнилки докато още е малко да свиква,а като порасне ше иска да е жена
  • 18 MObile

    35 3 Отговор
    Бащата защо не купи автомат и да почне да раздава правосъдие?
    Това е единственото нормално нещо което аз със сигурност бих направил.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 NikNay

    16 5 Отговор

    До коментар #6 от "23132156":

    Гаранция, че си от феновете на Слави чалгата и електрат на ГЕРБ . . . . Което по принцип си е все едно и също !
  • 21 Сорша

    30 0 Отговор
    Грабят ни монополистите и банките търпим. Вдигат цените на всичко всеки ден а ние пак търпим ама посегнат ли на децата ни кръв ще се лее!
  • 22 Peter

    15 1 Отговор
    Tova veche nee zavqrvane kak e vazmojno na gei dvoika, trqbva da napravim neshto da pomognem na tozi chovek , tova e ludost dano bog pomogne na tozi chovek dasi vzeme deteto obratno pri sebesi danoo
  • 23 моряк

    19 0 Отговор
    Девширме по европейски!!!!!
  • 24 Усвояване

    38 0 Отговор
    По стратегията за детето се предвижда финансиране от и аз не знам колко стотици милиони ни евро. Някои казаха че са 500 мил., други 1.3 милиарда... За нашите лапачи е важно, че ще има поредното усвояване на средства. Нокой не се интересува от децата, а резултатите сами познайте какви ще са - като при другите средства, които усвояват, но за сметка на съдби на семейства, родители и деца.

    Коментиран от #25

  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 0 Отговор

    До коментар #24 от "Усвояване":

    Целта е да се дадът властови правомощия извън законите на социалните служби и свързаните с тях НПО-та... А който плаща, той поръчва музиката....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иян

    32 0 Отговор
    Тази история за страдащия баща е потресаваща.Никой не трябва да преживява подобен ужас.
  • 28 Пурко

    17 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бамби":

    Вече е гласувано и влиза в сила. Прочетете закона за закрила на дететто.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Антифашист

    24 2 Отговор
    Ами в холандия нали имаше някаква Даниела Горчева която не спира да плюе по поети, като Вацаров и по комунизма, но в случая пръста си няма да мръдне за българчето. Това е Запада хора, всичко е правила, пари и роботизация. Запада представлява един огромен изкуствен интелект, който си играе с човешките съдби. На Изток все още интелекта не ни е сложил хомота, но постепенно и това се случва. Нека сега този баща да попита НПО-та къде е демокрацията, къде е справедливостта, къде е човещината в неговият случай и защо системата в Холандия решава, кой да отгледа детето му при положение, че веднъж вече Бог е отредил той да е баща на това дете. Отговора, ще бъде "такива са правилата". А кой е измислил подобно правило да вземат детето на човека и да го дадат на гейове? Не са хората, а институциите, като част от интелекта. Разбира се, че умът на конкретен човек ражда определено правило, но това е само защото в системата вече се е отворила ниша за неговото реализиране, тоест всичко се случва на принципа на "търсенето определя предлагането", както и обратното. Всичко е една автномно развиваща и саморегулираща се компютърна програма върху която, човекът на практика няма абсолютно никаква власт. След някоя и друга година подобни правила, ще се прилагат и в България и социалната система, ще започне да отнема и български деца и да ги дава на гей двойки. Засега Българската Православна Църква успя да спре Истанбулската конвенция, но и това е само временно, докато системата не
  • 31 Антифашист

    24 1 Отговор
    Засега Българската Православна Църква успя да спре Истанбулската конвенция, но и това е само временно, докато системата не открие нов алгоритъм, чрез който да наложи въпросната конвенция.
  • 32 до сссерящия идиот

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ленин":

    Какъв коминтерн, бе, холандия е кралство
  • 33 КАТЯ

    17 0 Отговор
    ПОЗОР ЗА ТАКАВА ДЪРЖАВА ,КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ ДЕЦАТА СИ....
  • 34 Джон

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дано не ми е случва, че:":

    Само Бой и Разстрел ги оправя ... подкрепям те
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Веселка

    6 0 Отговор
    Има една стара поговорка : Ако не можеш да направиш добро не прави лошо. Тук обаче всички тези никому не нужни служби не само , че не помагат ами унищожават бъдещето на хиляди деца. Това обаче ние няма да го позволим независимо какво ще ни коства.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове