10 Май, 2012 13:24 880 0

85 овце и 50 агнета се опекоха при пожар

  • овце-
  • агнета-
  • пожар

85 овце и 50 агнета са се опекли в пожар край Джебелското село Воденичарско. Огънят пламнал тази сутрин, а сигналът за произшествието е подаден в 6,08 часа, съобщиха от МВР-Джебел.

Екип на пожарната служба е бил изпратен да потушава пламъците, но до пристигането му те обхванали цялата кошара. 72-годишният собственик не успял да изведе животните, които изгорели. Изпепелена е и 300 кв. м кошара. Причините за пожара са в процес на изясняване. Дежурна оперативна група от полицейското управление в Джебел е извършила оглед. Засега няма данни за умишлен палеж. Предполага се, че причина за запалването е късо съединение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА