8 Юни, 2019 17:03 3 495 21

Открилата убития от кучета: Левият му крак липсваше

  • кучета-
  • владо тричков

Предстои на животните да бъдат взети дентални проби

Мъж беше нападнат и убит от няколко домашни кучета край софийското село Владо Тричков. Прокуратурата разследва трагедията. Собственикът на кучетата – общо пет, е арестуван. Това е пореден инцидент с домашни животни, в случая – от породата кане корсо. На мястото все още има следи от кръв. Предстои на животните да бъдат взети дентални проби, за да се докаже, че младият мъж е починал именно вследствие на нахапвания.

„Тялото му беше в тревата. Ръката му беше опъната, преброих пет пръста. Мислех, че е сърничка, изядена от кучетата. Главата нямаше скалп. Той беше свален. Лявата ръка беше оглозгана. Само костта стоеше. Левият му крак го нямаше”, сподели пред Нова ТВ жената, която е намерила останките от тялото на починалия.

„Кучетата живееха при децата. Аз съм потресен от това, което виждам и чувам”, коментира съсед.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булгар

    44 8 Отговор
    Постоянно някой с куче по улиците те пари за хляб нямат ама с псета и като им омръзнат на улицата за мен трябва да се забрани с закон кучета по градовете както кокошки и овце е забранено така и кучета

    Коментиран от #17, #18, #21

  • 2 Чудомир

    47 3 Отговор
    Господ да прости убития... пример за безхаберието в държавата, хората нямат страх нито от закони , нито от Бог.
  • 3 Много ме натъжи

    58 3 Отговор
    Тази новина много ме разгневи и натъжи.Много болезнен начин да умреш.Трябва справедливост и затвор за собственика.
  • 4 Безхаберие

    32 5 Отговор
    До това води безхаберието на политиците. Трябваше много отдавна, да са забранени тези породи кучета и изобщо по улиците да няма кучета. В Европа се гледат много малко кучета, защото там има много правила 1.трябва да ти разрешат от съседните, за да имаш куче 2. Много породи са забранени, а за ловните ти трябва пак много разрешителни 3.трябва да му чистиш, като го разхождаш и въобще, на малко хора в градовете им се занимава с кучета.

    Коментиран от #5

  • 5 Булгар

    22 3 Отговор

    До коментар #4 от "Безхаберие":

    Да а тук бал бал сутрин от шест до тъмно особенно лятото когато се спи на отворени прозорци е ужас да не говорим че като се качвам в колата постоянно е минирано с фашкии и след кучетата са спортните ауспоси на моторите
  • 6 Каузар

    19 2 Отговор
    До това води безхаберието на народа - до безхаберие на политиците.
  • 7 нормален

    33 9 Отговор
    Пълни изроди са кучкарите мръсни. Не са хора. Макар да се мислят за хора и то добри, че и по-добри от другите, които оправдано са с резерви към зверовете им.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 007

    19 4 Отговор
    НЕ Е важно КОЛКО хора са изядени,ВАЖНО ТО Е КОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 нормален

    22 4 Отговор

    До коментар #10 от "777":

    И защо ме наричаш "изрод"!?!? Защото наричам изродите, дето убиват хора по този чудовищен начин, изроди ли? Само потвърждаваш изродията си с "коментара" си.
  • 12 маматаа

    25 4 Отговор
    Къде са кучкарите дето събират пари за сгазени шляещи се по улиците кучета?! Айде говорете, че изяденият е изрод, който ги е дразнил и те така са се защитили! Къде сте мамини сладки кучелюбчета?!

    Коментиран от #13

  • 13 Къде ли?

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "маматаа":

    Като изключим един, дето му затапиха вече подобаващо плювалника, скрили са се в кучи... такова, разбираш къде, нали?
  • 14 Черната утайка

    3 3 Отговор
    Абе кане корсо не знам, ама на Иво Андонов в 5тия сезон италианците му викаха Ил Кане!
  • 15 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор
    хмм.кучета ни яли,,даже и в ЕС...
  • 16 Scout for funn

    9 2 Отговор
    От сега нататък във природата само със голям спрей за мечки и нож .Съвътвам който обича да разходки сред природата да се запаси със спрей и нож .
  • 17 булгар булгар

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Булгар":

    Проблема е в тъпаците на България,кучетата не са ни виновни.Мислиш ли ,че ако изчезнат всички кучета животът ти ще се подобри?.....Виждаш ли проблема е в простотията на хората.Тук останаха само възрастните и тъпаците,а и крадливите политици.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    3 0 Отговор
    Разпънатата ръка и разперените пръсти сочат, че е издъхнал в неистови мъки докато вероятно е бил изяждан жив от зверовете. Те и лъвовете може да играят като котки, но когато са в група и са тръгнали на лов нищо няма да ги спре да изядат и повече от един човек. Лошото е, че никой нищо няма да предприеме, да наложат адекватни и ефективни забрани и ограничения за кучета-убийци. Всяко голямо куче с наморник и повод от 1.5м, това е. Пит-бул, бул-териер, кане корсо, доберман, мастиф и други породи задължително психотест на собственик, на криминалнопроявени не се разрешава, регистрация по адрес и проверка от санитарен контрол, съд и конфискуване на нелегалните развъдници. Не е трудно, ама никой не иска. Навремето едно 10г. момченце от блока беше нападнато и нахапано от два мастифа на екопътека във В. Търново и нищо не последва, защото глоба за собственика от 200лв не оправя нещата, родителите платиха хиляди за платични операции, а стреса и последиците са неоценими.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове