Last news in Fakti

27 Юни, 2019 08:09 31 821 82

Иванчева: ТВ кадри показват, че следователка ни е подхвърлила парите

  • подкуп-
  • пари-
  • десислава иванчева

Бившата кметица на район "Младост" призова Бойко Борисов да се сезира като човек на пагона, като гражданин и мъж

Иванчева: ТВ кадри показват, че следователка ни е подхвърлила парите - 1

"Сготвени сме. Ние сме напълно невинни и това вече ще може да го докажем благодарение на кадрите, които медиите направихте по време на това шокиращо задържане. Едва сега успяхме да ги разгледаме."

Това заявиха отстраненият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова, когато дойдоха в от Специализирания наказателен съд, за да участват в разпределението на състава, който ще гледа обжалването на присъдата им на втора инстанция, предаде БГНЕС. На първа инстанция Иванчева беше осъдена на 20 години лишаване от свобода, а Петрова - на 15 години.

„Това, което се случва, е абсолютно злокобно. Никой никога не е искал пари на Ваклин или на друг инвеститор. Всичко това е постановка. Нашият живот и този на семействата ни е съсипан“, заяви Петрова и добави, че от ареста е занесла дървеници в дома си, от които и до днес не може да се отърве. Тя показа нахапаната си от дървеници ръка.

Иванчева съобщи, че профайлъри са им помогнали да видят на разпространените по медиите кадри, че парите са подхвърлени от следователката Арабаджиева, която е от Пловдив. „Доказахме, че тя е пълен джоб-празен джоб. Точно преди да мине пред кашона има снимки, които показват празния кашон, където няма пари“, обяви Иванчева.

Петрова каза също, че съдия Иво Хинов е бил подведен с фалшифициран протокол, както и че СРС-тата са манипулирани и датите им са подменяни.

„СРС-то на 23-ти е фалшифицирано и това си проличава от думите на Дюлгеров, който казва, че колата ми е ударена, а всички знаем, че аз съм ударена на 31-ви“, обясни Иванчева. Тя призова премиера Бойко Борисов да се сезира "като специалист и човек на пагона, като гражданин и мъж, и да види, че служители на по-ниско ниво засрамват и унижават невинни хора, и трябва да бъдат наказани".

„Първият съдебен състав е незаконен. Една от съдебните заседателки - Мария Праматарова Щуркова, е член на районната избирателна комисия в „Младост“. Това е конфликт на интереси и е трябвало да го обяви доста по-рано. В един момент тя едновременно е взимала решение за нейната кандидатура като евродепутат и като съдебен заседател. Това е огромен скандал. Много е вероятно делото да падне и да се върне на първа инстанция“, каза Петрова.

Иванчева добави, че днес двете с Петрова са излезли от домовете си въпреки наложената им мярка "домашен арест" без необходимото разрешение от съда.

След като беше избран състава, който ще гледа делото на втора инстанция, Петрова и Иванчева казаха, че не вярват на тази институция. „Надявам се, че този път ще се погледнат доказателствата, ще се видят, че СРС-тата са подменяни и размествани“, поясни Иванчева, а Петрова попита защо съдът отказва да изиска кадрите от камерите в района на задържането им и да ги прегледа.

Делото ще се гледа от първи състав, в който влизат съдия Мариета Неделчева, Георги Ушев и Стоян Тонев.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 61 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 El traficante

    162 20 Отговор
    ИСКАМ ДА ЗНАМ КОЯ Е МАСКИРАНАТА ЖЕНАТА НА КАДРИТЕ КОЯТО И ЗАПУШВА УСТАТА!

    Коментиран от #6

  • 3 Бей Джина

    140 30 Отговор
    СЛЕДОВАТЕЛКА#ПОРЪЧКА#ГЕРБЕРАСТИ#ЗАТВОР#СТРОИТЕЛСТВО ВЪРХУ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ#МЛАДОСТ
  • 4 El traficante

    55 5 Отговор

    До коментар #1 от "El trafikante":

    ТОЗИ Е МЕНТЕ "trafikante" :(
  • 5 БКП ТВ HD

    72 197 Отговор
    Вие сами се сготвихте рекетьорки долни.

    Коментиран от #51

  • 6 El chochone

    8 56 Отговор

    До коментар #2 от "El traficante":

    И кой беше ти ее смешник.???

    Коментиран от #8

  • 7 Привет

    126 21 Отговор
    Готвача с Цецо Цветанив а поръчката е от ББ! Къде е тефтера на Касьо Черния?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДОКО

    67 171 Отговор
    ААА ИВАНЧЕВА ПРЕКАЛЯВАШ..СЕГА ПАРАТА ПЪК БИЛА ПОДХВЪРЛЕНА..АДИ БЕ..А ПРЕДИ ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ПОИСКАНА..АХ ИВАНЧЕВА КАКВИ МАЛКИ КРАДЛИВИ ПРЪСЧЕТА ИМАШ..ЧЕ И СИ НАГЛА..КАТО СВРАКА

    Коментиран от #57

  • 10 Дедо ви

    191 45 Отговор
    Гледах кадрите и изглежда всичко много съмнително. Полицаите преместват Иванчева от другата страна на колата за да може следователката да подхвърли парите. А и главния свидетел се отрече от показанията си и каза, че ги е дал под натиск. После пък получи инфаркт като наказание. Всичко тук мноооого силно мирише. Накрая всички ще платим когато Иванчева осъди страната в Страсбург.
  • 11 ЛЕОН

    179 30 Отговор
    Иванчева в затвора а мерзавеца Ваклин започва да строи в Младост не мен ми мирише от далече на герберска чорба! Терена е в Младост 4 срещу,, Бизнес Парка" за който не е на ясно.
  • 12 сливенския

    51 111 Отговор
    Аве вземете ги канонизирайте вече тия Светите "Корупции", стига сте ни мъчили с тия писаници вече ! Още малко ореолчета, ще им се образуват, арееее
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Баба ви

    39 93 Отговор
    Гледам, гледах и много съмнително(колко пари са откраднати преди това). От някоя тераса са им ги хвърлили хахахааа. Докога мислите, че като пишете някакви простотии и хората ще се връзват???
    Колкото повече шумите за нея, толкова по-зле!

    Коментиран от #76

  • 16 Преброяване на бесните язовци

    115 18 Отговор
    А на мен ми е интересно кога Гефшефта ще каже нещо за 100% доказаните връзки между жена му и джендърчето Ваклинчо?!?
  • 17 onq s konq

    43 122 Отговор
    Определението "СГОТВЯНЕ" което първоначално бе употребено от Иванчева и претендираше за "оригиналност"след многократното му използване се превърна в особено дразнеща Простащина,за което лично Аз бих им дал още няколко години към присъдата:)Определено буди недоумение ЮРИДИЧЕСКОТО БЕЗХАБЕРИЕ на бившата кметица,която не знае дори елементарния факт,че БЪЛГАРСКИЯТ СЪД Е АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМА ВЛАСТ и никакви "хора с пагони","граждани","мъже" и т.н. -пък били те Б.Борисов или Р.Радев са в състояние да му въздействат,дори и да се скъсат от "самосезиране".

    Коментиран от #19, #25, #28, #31, #47, #53, #58

  • 18 Дядото

    37 60 Отговор
    ...колко работещи бедни изхвърлихте от общинските жилища а бяха с деца ученици!!?? за да ги дадете на "НУЖДАЕЩИ СЕ" семейства с фирми и бизнеси за милиони?!?! Мръсни и подкупени, алчни твари дано да лежите в пандиза и там РАК ДА ВИ ХВАНЕ!!

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Да да

    37 59 Отговор

    До коментар #1 от "El trafikante":

    При особенна наглост, трябва присъдите да се удвояват - 40 год. моля.

    Коментиран от #23, #40, #59

  • 21 112

    55 16 Отговор

    До коментар #18 от "Дядото":

    Глупако, внимавай проклятието ти да не рикошира върху тебе

    Коментиран от #63

  • 22 Престъпника от Банкя

    43 20 Отговор

    До коментар #1 от "El trafikante":

    Умри гербераст
  • 23 Умри гербераст

    42 19 Отговор

    До коментар #20 от "Да да":

    Снърт за герберастите
  • 24 месара

    33 53 Отговор
    дървеници са я хапали, в къщи си ги е занесла, шокиращ арест, съсипани........ ПРОСЪЛЗИХ СЕ
    невинните ми те, сготвени били!

    Коментиран от #26

  • 25 На майка ти у коня

    29 10 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    На майла ти коня да и го набие!!!!!!!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 НАРОДЕН

    35 39 Отговор
    ТАЗИ ДО КОГА ЩЕ КРЕЩИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, А НЕ Я ПРИБИРАТ В ЗАТВОРА ДА Я ДО СГОТВЯТ...
  • 28 Bingo

    80 13 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    В България няма нито една НЕЗАВИСИМА институция, всички за подчинени на Борисов и кликата около него. Присъдата която съдия Хинов им даде е едно от доказателствата за това. Кажи ми в коя друга държава главния прокурор дава редовни брифинги заедно с министър председателя? Министър председедателят който ако беше в Румъния отдавна щеше да е в някой затвор.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 бсп

    25 38 Отговор
    Бекапедер@стите """"никога не са виновни за нищо""""😄😄😄!!!!!Те """не фалираха България през 90г и 96-7г"""😄😄😄!!!!Също така през годините 84-5 год """нямаше и режим на тока на два часа има, два часа няма ток""" през двете зими 😄😄😄!!!!!Просто работихме безплатно "Ленински" съботници и дето през лятото не валеше дъжд "За сушата"......""""""неееее.......не беше безплатно"""""!!!!!!!Всяка петилетка крачка напред бяхме по думите на др.Тато!!!!А света се развиваше на всеки месец!!!
  • 31 !!!!!

    31 7 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Коня ти е по умен от теб!
  • 32 the Doll

    24 29 Отговор
    Подхвърлени били парите- хаах ...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гербераси долни

    61 17 Отговор
    Отначало казваха че ще светнат като коледна елха заради белязаните банкноти ,не се получи ,после Дюлгеров (който набедиха за изпълнител на схемата )получи инфаркт след като се отказа от показанията си ,сега и видео материала в който ясно се виждат радостните физиономии на следователите и двата вдигнати палеца нагоре е дарги сънародници когато фактите говорят и боговете мълчат .(това не се отнася за герберастчетата)
  • 35 Иво

    30 35 Отговор
    Абе що така не ме "сготви" и мен някой с 60 - 70 хиляди евра, пък после ще се жалваме по медии до дупка....

    Коментиран от #36, #37

  • 36 fraas

    53 15 Отговор

    До коментар #35 от "Иво":

    щото си неграмотен, от герб си, и не си кмет от различна партия от герб , и не си съвестен човек, друго кво да ти говоря шамандура

    Коментиран от #69

  • 37 му мъъъ меее

    35 11 Отговор

    До коментар #35 от "Иво":

    С ЕДНА ДУМА ЩОТ СИ НИЩОЖЕСТВО
  • 38 Той

    42 27 Отговор
    По голямата част знаем че , Иванчева е невинна

    Коментиран от #44

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Стати

    19 9 Отговор

    До коментар #20 от "Да да":

    Точно такива ще бъдат за шайката герб и троловете им след няколко месеца . И за целия обслужващ персонал от еничари тормозещи народа и слугували на дс .
  • 41 Именно

    38 8 Отговор
    Много съмнителни неща излязоха по това дело!
    Не знам невинни ли са или виновни, но и в двата случая трябва да се разнищо много внимателно!
    Ако има улики, че са натопени трябва задължително да се разследва докрай - докато не излязат наяве всички поръчители, макар че е доста вероятно да се стигне доста нависоко и ще става все по-трудно и по-трудно да се докаже такова разследване предвид, че ние нямаме един независим съвестен орган, който да работи както се предполага.
    При подробно и независимо разследване също би си проличало ако са виновни.
    Принципно има и 3-ти вариант (до който очаквам да докарат нещата нашта родна прокуратура и съд) - да не намерят никакви доказателства да са натопени, но в същото време да не останат и никакви валидни доказателства с/у двете жени - демек ще се окаже че това е най-некадърното разследване и дело водени някога в света ... и просто ще падне делото.
    Тогава технически ще са невинни (и може би ще могат да съдят държавата за щети и травми), но ще си остане голяма мистерия какво точно се е случило, което в крайна сметка ще е и основната цел на 'поръчителната' власт.
  • 42 Tубау

    18 38 Отговор
    Тая въшла няма ли да я осъдят по бързата процедура!Какво я бавят...иска да тупа куйрука безнаказано !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хаймана

    6 12 Отговор
    Иво почвай свирки да правиш ???Хайде Иве почвай ???
  • 46 ТОЧКАТА

    14 4 Отговор
    да .ТОва убива демокрацията....и утвърждава дивият капитализъм...
  • 47 Вете

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Ти в кой свят живееш?
  • 48 Стефо

    22 25 Отговор
    Аман от тия крадли.
  • 49 ,?????

    11 6 Отговор
    Тука нещо яко сте се зготвили :) :):)
  • 50 Manechi

    15 12 Отговор
    Честната Марийка! Няма кой да ти се върже!
  • 51 От теб искали

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "БКП ТВ HD":

    От теб искали ли са нещо, рекетирали са те? Ако не са, какво право имаш да се обаждаш от дупката си
  • 52 Иво

    18 21 Отговор
    КОРВАТА 100% Е ВЗЕЛА ПОДКУП
  • 53 Томов

    8 10 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Абе, КОН, защо не си гледаш скапаното Бе Ен Ве и да ОСТАВИШ ПОЛИТИКАТА НА ДРУГИ, ЧЕ СЪВСЕМ СИ СЕ ОФЪРГАЛ В КОНСКИ ФЪШКИИ !!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Гост

    15 21 Отговор
    Тия парясници уруспий още ли са на вън? Суки.
  • 56 Драйвър

    15 21 Отговор
    Жалки опавдания НА ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!Иванчева,съучастничката й и учителя и по изнудване-бившия кмет на Младост не са осъдени за ВЗЕТ ПОДКУП,А ЗА ПОИСКАН ТАКЪВ!Тя е осъдена на базата на СРСта,на жалбата на Ваклин и на САМОПРИЗНАНИЯТА НА СЪУЧАСТНИКА ДИОГЕРОВ!Сега вече каквото и да кажат са просто лъжите на група осъдени изнудвачи и мошенници!

    Коментиран от #65, #82

  • 57 Турчина

    19 20 Отговор

    До коментар #9 от "ДОКО":

    Свобода за Иванчева и Петрова!
    ГЕРБ са мафия и няма отърване от тях и полуграмотните им тролове из сайтовете.
  • 58 Иван

    7 6 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Окончателно и необратимо си изкукал. Как можа толкова много глупости да напишеш наведнъж?
  • 59 Иво

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Да да":

    Че то по-нагъл от теб няма, по твоята логика трябва да си с доживотен затвор. 😂
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Гост

    1 2 Отговор
    Конче,мачка к..а да ти аде
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Усмивката

    10 9 Отговор
    Представете си какво е било петдесетте години на миналият век.Що народ са опоскали тия комунета.Сега ни се вижда смешно ,но тогава колко семейства и невинен интелектуал са ги зготвяли и хвърляли в зандана за смехотворни и луди обвинения.Тия от ГЕРБ са същите болшевики ,гадове.Брутални,нагли,безбожни.
  • 65 Усмивката

    16 7 Отговор

    До коментар #56 от "Драйвър":

    Ако са способни на такава грандиозна полицейска акция ,защо да не са способни ,да направеха и едно проследяване ,елементарно ,с уличаване и при усвояване на въпросния поискан подкуп.Това го правехме и като деца.Проследяваш я кога взима подкупа.Снимаш я.Проследяваш пътят на парите.В банка ли.,в буркани ли.Снимаш доказателствата и.....елементарно Уотсън.А ни пробутват филми,кой какво бил казал на нея ама дали и го казал и как.Затова тук мирише да зле скалъпен по болшевишки сценарий манджа.И това са ГЕРБ.Срам за народа ни ,срам за родината ни

    Коментиран от #73

  • 66 ЧИЧО НИКИ

    10 1 Отговор
    Престъпниците се познават по наглостта.
  • 67 eddim

    11 6 Отговор
    Най-тъпото е, че при подробен сценарий срещу неудобен на властта в една Русия, сценаристите вече са в ареста за подхвърлени улики, а в една уж европейска и демократична страна те продължават да колят и бесят.
  • 68 ке ски

    6 3 Отговор
    НЕ ЛЪЖЕ СВИДЕТЕЛСТВАЙ , ЧЕ ГРЕХАТ ТИ ЩЕ СЕ ИЗКУПУВА ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ ТИ ДО 9-ТО КОЛЯНО!!!

    В БИБЛИЯТА НА ТРИ МЕСТА Е КАЗАНО!!!

    ЗА ВАКЛИН , АРАБАДЖИЕВА И КОЛЕГИТЕ ИМ ОТ ГАНЮВСКАТА ПОЛИЦЕЙЩИНА!!!
  • 69 И аз да кажа

    14 10 Отговор

    До коментар #36 от "fraas":

    Що, а козметичката -кметица много ли е грамотна? Аз пък се срамувам такава настъпателна простачка да е избрана да управлява огромен столичен район. И помня, че месеци преди да я хванат, хора от инициативния комитет, който я беше издигнал, ходеха да се оплакват в Столична община и пред медии, че тая се е забравила, не приема никого, ходи на работа след работно време и изнася документи и даже ги носи по чужбински воайажи, че си е назначила подчинени от кол и въже (и откъде да познава прилични и образовани хора), че възлага поръчки на любовника си и държи с месеци преписки от които нищо не разбира, за да изнудва...Като искате, мразете ГЕРБ, но това, че Иванчева не е от ГЕРБ, не я прави невинна.
    А пък че хиляди гласуваха за нея, просто говори колко разумен избор правят българите!
  • 70 Bg citizen

    15 10 Отговор
    к..во грозна и нагла, какви пет лева предъвкваш ма?! ма..ма ти и куче дръгляво, че и лице имаш да се представяш за невинна - марш в сливенския затвор да си научиш урока - как ще крадеш от крадците???!!!
  • 71 Историк

    15 11 Отговор
    Тия две крадли ореваха цяла България. Взимали сте рушвети, и на децата ум е ясно. Трайте, посипете си главите с пепел и търсетепо-ниски присъди. Иванчева май дойде с подкрепата на БСП...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Всъщност

    10 7 Отговор
    Иванчева бе лансирана като кандидат-кмет на Младост от партия "Нормална държава" на Георги Кадиев. Клонирано някакво БСП, разбира се. Но Кадиев, комуто са ясни много неща в политиката и бизнеса, скоро видя, че е заложил на гнило. И се дистанцира навреме. Дори каза - мислехме с Иванчева да зададем други стандарти в политиката, но тя избра парите, за съжаление. Какво повече да се коментира. Иначе жените са прави за себе си да търсят всякакви доводи да променят присъдата. Която е ужасна /20 години!/ Даже била средното... Кой и как я е вмъкнал в наказателния кодекс - отделен въпрос. Но съдията на първа инстанция е имал основание, което личи в мотивите към присъдата. Много подробни, аргументирани отвсякъде. Дори защитниците на Инванчева не ги обориха.
  • 76 никой

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Баба ви":

    абе като ти гледам минусите друго си мисля
  • 77 Ккккк

    8 4 Отговор
    Аха,чак сега се сети че парите били подхвърлени.Те на всички крадливи кметове все ви подхвърлят пари.Окрадохте еврофондовете с вашите братовчедски фирми.Сега като ви влезна нажа до кокала ,почнахте даси измисляте сценарий.
  • 78 Virus

    6 4 Отговор
    Ядоха,Пиха,Крадаха и т.н. А сега невинни били УЖАС,ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩИСТВО
  • 79 Virus

    4 3 Отговор
    Ядоха,Пиха,Крадаха и т.н. А сега невинни били УЖАС,ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО
  • 80 Бесен

    3 3 Отговор
    Всички знаем, че тук мафията герб удари яко! Всички знаем и че няма правосъдие защото прокурорите колят и бесят преди нещата да стигнат до съд! Просто някои от вас си затварят очите щото е по-удобно...
  • 81 Борислав

    4 1 Отговор
    Лично на мен ми писна от тия двете нагли кукувици.Хайде да пътуват към дранголника.
  • 82 Палячо

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Драйвър":

    Абе Палячо, ами що не кажеш като осъдиха Цв.Цветанов какви са неговите оправдания?Същия НАГЛЕЦ си е!Ма ти като си малоумен да разбереш и си дрънкаш простотии!Иванчева ти е виновна, че Боко,Цвъцко и компания се насраха да крадат!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове