Last news in Fakti

26 Юли, 2019 12:28 5 309 22

Черна серия от самоубийства в Пазарджик

  • пазарджик-
  • самоубийства

Става дума за две жени и един мъж

Черна серия от самоубийства в Пазарджик - 1
Снимката е илюстративна

Три са успешните опити за самоубийство в Пазарджик и региона само за седмица време, пише "Марица". Вчера сутринта 47-годишната самотно живееща сложи край на живота си със скок от 8-ия етаж на блок на ул. "Васил Априлов" 11.

В понеделник в напоителния канал при Лозен мъртъв беше намерен 63-годишен жител на Звъничево. Впоследствие се оказа, че и той е посегнал умишлено на живота си, скачайки в студените води на канала, които му гарантирали почти мимолетна смърт. Месец преди това той направил неуспешен опит да сложи край на живота си, прерязвайки вените си.

Преди седмица в Пазарджик пък край на жизнения си път сложила и 57-годишна жена, разкриха патоанатоми. Тя пък се обесила с кабел в задния двор на къщата си. Когато била намерена от съпруга си, вече била изстинала.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 калинка

    44 1 Отговор
    Наясно ли сте, че "мимолетен" не е синоним на "мигновен"?
  • 2 Анонимен

    46 2 Отговор
    "почти мимолетна смърт"...
    Напълно мимолетна журналистика.
  • 3 Б.Б.

    28 3 Отговор
    Растем
  • 4 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    36 4 Отговор
    За огромно съжаление това не са последните жертви на "прекрасния" живот в милата ни родина! Покрай изтеклите данни и заробването с играчките, очаквайте още нещастници да изберат да се преселят на оня свят. Психиатриите и разтегателни да са, не могат да поберат всички полудели от тормоза на управниците.

    Коментиран от #5

  • 5 Хммм

    28 4 Отговор

    До коментар #4 от "ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ":

    Който управляващи са алчни,некадърни, прости,некомпетентни гъзове и това е резултат от идиотското им управление.
  • 6 4321

    33 5 Отговор
    Това е ежедневие при ГРОБ
  • 7 Пенсионер 200

    30 7 Отговор
    ПРОКЛЕТ ДА Е БОКО КРАТУНАТА! ТРИЖДИ ДА Е ПРОКЛЕТ!!! И СЕМЕТО МУ ДА Е ТРИЖДИ ПРОКЛЕТО!!! АМИН!
  • 8 -...-

    49 5 Отговор
    Младите бягат, възрастните се бесят, а мургавите се плодят! Демокрация.

    Коментиран от #10, #19, #21

  • 9 кой докапа тези хора до тоя хал

    31 0 Отговор
    ето това е главния въпрос. родили са се като нормални хора с право да бъдат щастливи. преживяли са кой по-добро, кой по-лошо детство в зависимост от възможностите на родителите. живели са като млади хора в трудна, агресивна и токсична среда. и през цялото време са търсили светлина в тунела, човещина и добронамереност от другите хора, от държавните институции. не са ги намерили и за нещастие са стигнали до извода че гивота е безсмислен.
    и тук е главния въпрос - КОЙ прави живота ни безсмислен, КОЙ създава и поддържа тази токсична и човеконенависна среда, КОЙ е отговорен за тези нещастия. Отговорът е ясен - всички ние, които избираме нагли, крадливи, морално нечистоплътни, лъжливи и алчни политици, които за собственото си оцеляване ни разделят и насъскват един срещу друг като ни предлагат различни по размер и качество филии, и които назначават себеподобни чиновници на всички управленски нива. дано и на тях някой ден им се наложи да изпитат това, което изпитват хората решили да сложат край на живота си.

    Коментиран от #11, #20

  • 10 123

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "-...-":

    По-скоро мургавите ни изнасилват
  • 11 Гъл

    24 2 Отговор

    До коментар #9 от "кой докапа тези хора до тоя хал":

    Изключително глупаво и направо малоумно е да се вярва че видите ли "НИЕ" сме си били избирали нещо - каквото и да било! А мръсниците много искат хората да продължават да вярват в тая глупост! Истината е че парите избират , пряко или косвено - все едно. Парите са на власт и мръсниците които ги притежават. Скапаната, гадна, мръснишка система , лицемерно наречена "демокрация" , само бетонира властта на мръсниците. Но не само това! Гадната система превръща хората в гадняри и мръсници. А с които не успее ги унищожава като ги запрати в мъчителна мизерия. Да живее демокрацията! Да живее лъжата и лицемерието!
  • 12 Лопатата

    10 2 Отговор
    Факти.бг, вие статистическа служба ли сте и имате претенциите за сериозна журналистика? Идете да разследвате тези самоубийства на място, потърсете причините, открийте общата зависимост и извадете възможни решения на проблема. Това иначе е евтина, сензационна журналистика от бюрото в офиса, което не ви прави чест.
  • 13 Behemoth

    4 1 Отговор
    Стабилност по време на чума!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Хайл

    3 0 Отговор
    Мароооо при 40°С какви студени води и то в канал те гонят??? Пак се изказваш неподготвена
  • 16 Хайл

    1 0 Отговор
    Марооо да не се е ударил в някой леден къс в канала-то един айсберг имаше и да е загубил съзнание и да е влезнала вода в тялото му без да излезе...
  • 17 фгбъхб

    3 8 Отговор
    Хората не издържат на простотиите, с които Румен Радев ги залива ежедневно
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 filo

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "-...-":

    А плювачите да го д......
  • 20 filo

    0 5 Отговор

    До коментар #9 от "кой докапа тези хора до тоя хал":

    На крива ракета космоса й пречи. Да живее демокрацията.
  • 21 Вили

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "-...-":

    Ако вкарат евровалута ще има мното самоубийства. Бог да ни опази по някакво чудо, макар че сме едни роби и не заслужаваме. Започвайте да се молите за чудеса, защото друго не можем явно. И бог да прости жертвите.
  • 22 Жеко

    6 0 Отговор
    Леле мале гаснеща нация сме то не стига убийствата по пътищата емигриращите , ниската раждаемост ами и хората които ги е обзело отчаянието за да вземат това решение да сложат край на живота си трагедия...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове