Last news in Fakti

30 Юли, 2019 12:40 10 134 75

За свободата, салама и телекрана покрай протестите

  • протест-
  • бнт-
  • бтв-
  • нова телевизия-
  • отразяване-
  • главен прокурор-
  • иван гешев-
  • правосъдие за всеки

Ботушът се приближава все повече до човешкото лице

За свободата, салама и телекрана покрай протестите - 1

Ако все още не сте разбрали, вчера в центъра на София се проведе масов протест. В кулминацията му присъстваха хиляди хора, които са против издигането на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, това, че тя е единствена и маниера, с който властите работят в България, оформяйки своя хунта, тотално незачитаща гражданите. Протестът формално бе иницииран от гражданската организация "Правосъдие за всеки". Това са фактите, които всички видяхме в реалността на 29.07.2019. Запомнете ги добре, защото сега си пускаме информационните емисии на трите големи телевизии - БНТ, бТВ и Нова.

Започваме със сменилата собствеността си през тази година Нова телевизия. Процесите там е редно да се следят под лупа не само заради скорошната продажба, а поради тревожните сигнали, дошли след нея на съмнителни ръководни промени, освобождаване на журналисти, доказана намеса в други подразделения на медийната група. Припомняме предисторията около телевизията - държавата буквално изхвърли кандидат-купувача Петр Келнер, а след това безпроблемно разреши сделката да се сключи от Кирил и Георги Домусчиеви. Програмната схема предстои да е предимно развлекателна, така де, в България проблеми няма.

https://play.nova.bg/video/novinite-na-nova-tsentralna-emisiya/season-23/kalendar-ce-2019-07-29

Централната емисия на Нова започва в 19ч. В центъра на София вече ври и кипи, всяка уважаваща себе си телевизия трябва да е ексклузивно от мястото на събитието. Но не - предстои ни неколкоминутен репортаж за африканската чума по свинете. Ето че идва и материалът за случващото се около избора на главен прокурор. Впрочем изненадващо или не, подредбата на новините и самият репортаж твърде много си прилича с този по БНТ, за който ще стане дума по-късно. Репортерката, включена от мястото на събитието, се казва Илияна, със символната фамилия "Шишкова". Илияна започва да философства без да каже същественото за протеста. Табу е да се спомене числеността му. Припомняме, че достойната Илияна по подобен начин отрази първия протест срещу Иван Гешев преди дни, а връщайки се по-назад се оказва, че отразява протестите за ТВ7 през 2013 г. срещу избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Сега, иначе любимците на народа Ани Салич, Николай Дойнов и останалите им колеги от Нова, явно нямат против в какво се превръща телевизията.

Предаваме ви вече по-синтезирания материал от късната емисия. Илияна Шишкова: - За втори път от инициатива "Правосъдие за всеки" привърженици на Десислава Иванчева, която получи 20 години затвор на първа инстанция по обвинение за провокация за подкуп, както и членове на "Демократична България" се събраха в центъра на София, за да изразят несъгласие с номинацията на Иван Гешев...

Някакви негодници се събрали да клатят стабилността и синхрона сред магистратите.

https://play.nova.bg/video/novinite-na-nova-lyatna-kusna-emisiya/season-6/novini-kusna-2019-07-29

Другата частна телевизия - бТВ, за пореден път напоследък демонстрира, че засега удържа фронта и успява да остане обективна. Протестът е отразен коректно, с точните данни и без излишни залитания.

Идва ред на БНТ. От "обществената"(?!) телевизия повече от 10 минути в началото на емисията, докато хиляди хора протестират в центъра на София, ние научаваме всевъзможни новини за африканската чума по свинете в най-затънтените краища на България, вкл. изключително фундаменталния за бъдещето на България случай, в който на великотърновски адвокат му е било конфискувано превозвано в колата заклано агне.

https://www.bnt.bg/bg/a/po-sveta-i-u-nas-emisiya-2000-29-yuli-2019

Едва след като сме научили всичко за салама, идва ред на свободата. Репортажите започват с кадри от заседанието на ВСС, а анонсът към него е, че "Данаил Кирилов е спазил традицията правосъдният министър да не издига кандидат за главен прокурор". Всичко тече в успивен ритъм, идилията е пълна, гледаме поредното интервю с Иван Гешев, а за разнообразие някой друг кадър със Сотир Цацаров. И все пак, алилуя, на 12-ата минута от емисията на БНТ се включва вездесъщият Иво Никодимов, а анонсът му е следният "Недоволните от издигането на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор казват, че основното нещо, което ги е подразнило, е фактът, че според тях в изявленията на г-н Гешев той не зачита разделението на властите, въпреки че в интервюто си пред БНТ Иван Гешев каза, че разделението на властите според Конституцията и законите трябва да се спазва, но тогава, когато е необходимо, те трябва да действат заедно". Каква защита, каква прекрасна адвокатска работа, каква служба на обществото. Мимоходом включването приключва, за солидния брой протестиращи и тук не става дума.

Честит Емил Кошлуков, честит Кирил Домусчиев, честит Делян Пеевски.

Край. За прасетата толкова. Едните ги евтаназират. Другите управляват държавата. Телекраните са включени, вестниците са пренаписани, невежеството е сила. И понеже така или така намесихме Оруел, няколко цитата за финал:

"Власт е да разкъсаш човешките умове на парчета и да ги сглобиш в нови форми по твой избор."

"Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги."

"Те няма да въстанат, докато не се осъзнаят, а не могат да се осъзнаят, преди да въстанат."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАААА

    39 244 Отговор
    500 човека, и това ако не са платени клакьори !

    Коментиран от #2, #5, #16, #19, #23, #34

  • 2 Престъпникаот Банкя

    200 23 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    майка ти е платена, но не става

    Коментиран от #15, #51

  • 3 отегчен

    159 12 Отговор
    Бе какъв "главен прокурор"!
    То поначало т.нар. ти "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните.
    Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец.
    Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци.
    Това се има предвид под "меритокрация".

    А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ.

    Нужен е образователен ценз.

    Възрастов ценз.

    Социален ценз.

    Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

    Коментиран от #58

  • 4 352

    17 58 Отговор
    Разплаках се.Развълнуван.
  • 5 НЕЕЕ

    176 22 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    Имаше над 3000 човека, но това може да го види само човек който има очи и сърце, и е бил там ... а не плювалник като теб, носещ гордо името платен трол

    Коментиран от #38

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 az#ЛибераленКрах

    127 13 Отговор
    Гешев е противен, държанието му не отговаря на позицията която заема сега/ще заеме в бъдеще, а това говори за лошо възпитание и нисък интелект.
    Гешев се държи нагло, което е повече от недопустимо и с това дразни и отблъсква хората!
    Но пък от друга страна е послушен и изпълнителен, с което е много удобен за поста на гл. Прокурор, пост който ще му даде в ръцете неограничена власт, която ще бъде използвана в интерес на този, който го определи за поста, а той е само един - Бойко Борисов!
  • 8 уредник

    62 5 Отговор
    Да пуснат едно дронче и няма да има спор за числеността. На протестите.

    Коментиран от #65

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Bbbbggg

    19 119 Отговор
    И какво му е на Гешов? Изглежда че си върши доста кадърно работата??
  • 11 onq s konq

    18 101 Отговор
    Платена манифестация е имало вчера в София, не съм разбрал щях и аз да се включа.

    Коментиран от #67

  • 12 Гост

    17 87 Отговор
    Ха ха гешев ли е големият проблем на бегето?

    Коментиран от #35, #39

  • 13 Гост

    11 62 Отговор
    Ха ха гешев ли е големият проблем на бегето?
  • 14 месара

    21 100 Отговор
    хората си го казаха : по 100 лв. на калпак! повече от половината не знаят нищо за Гешев, половината на другата половина не са го чували, останалите са организаторите и журналистите!
  • 15 марш

    15 81 Отговор

    До коментар #2 от "Престъпникаот Банкя":

    Типично! Такива като теб са и на този измислен протест на мафията срещу държавата!

    Коментиран от #17

  • 16 от протестиращ

    75 9 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    До коментатор 1: Ейййй мишок, ти изобщо до колко най-много можеш да броиш? Май май до 500 и като видиш много повече за теб пак е 500. Като цяло наясно ли си как изглеждат 500 човека на едно място и колко площ ще заемат? Сега имаш две възможности за съществуването си. Първата е да се върнеш в училище и да залягаш над учебниците, започни от първи клас. Да, малко ще е срамно, но ще има надежда да стане шещо от теб. Другата възможност е да не правиш нищо и да си останеш нищо. Съдбата е в твоите ръце.
  • 17 кръгом

    64 4 Отговор

    До коментар #15 от "марш":

    Е, те мафия и държава, не са ли едно и също.
  • 18 синя трева

    79 3 Отговор
    А КОШЛУКОВ БЕ ЕДИН ОТ БОРЦИТЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ! КАКВО СТАНА БЕ ЕМИЛЕ ТА ОБЪРНА РЕЗБАТА?
  • 19 Ми кога

    32 9 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    Всички се дигнат да ги изметем ей курнело и ти си на боклука всички казах
  • 20 728

    17 31 Отговор
    Щом Йоло Денев е там, е ясна работата.
  • 21 755

    11 34 Отговор
    Това спонтанен протест ли е ?Афтора знае ли?

    Коментиран от #46

  • 22 Б.Б

    12 42 Отговор
    Много туристи на Бул.Витоша,Данче добре че направихме пешеходна зона като Съни бич
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Сатаната

    65 6 Отговор
    Много платени уроди тук защитават уродливата управляваща сган.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гарантирано от ГЕРБ

    59 9 Отговор
    Гласувайте за Шайката ГЕрП! Борисоф и бандата му правят живота ви вълнуващ и интересен. Всеки ден престъпления, кражби, грандиозни провали, но това са интересни предизвикателства! Срив в Търговския регистър и след това изтрити данни, Откраднати личните данни на 5 Милиона българи. Всяка година Чума по животните и избити стотици хиляди животни, но рейтинга на боса Борисоф Расте, Правителството през ден взема стотици милиони нови заеми, като заробва народа, но Президента е виновен и клати липсващата икономика!
  • 27 агент08

    16 4 Отговор
    Това е добре - сблъсък на враговете и грабителите на българия! Да се самоунищожаг, за да може обикновените хора да живеят добре!
  • 28 аофао

    37 3 Отговор
    Кукловодите у нас винаги слагат някоя марионетка на някоя ключова позиция, за да изпълнява техните интереси. В това няма никакво съмнение !
  • 29 гост

    47 3 Отговор
    Особено с песента на Валди Тотев, този протес ме върна години назад по времето на големите протести на СДС. И ми става тъжно, като си спомня надеждиде, които имахме а всичко се оказва, че е било напразно. В България, никога не е имало демокрация в истинския смисъл на думата. При нас цари анархия, мутрагенщина, чалгарщина и простотията на едни душевно осакатен народ. Народ, който за да направи нещо, трябва да има хиперинфлация, да няма какво да яде Буквално, да се реди на опашки за хляб и мляко, едно кило сирене да струва колкото е минималната пенсия и да облича децата си от магазини втора употреба с дрехи предназанчени за парцали. Пак ли трябва да изживеем това, за да се осъзнаем какво се случва и какво правим или не правим? Младите трябва да излезнат от кафенетата, да свалят розовите очила, да прочетат малко какво ни докара до там тогава и да не допускат това безумие да се повтаря, докато е време.
  • 30 компетенция

    30 3 Отговор
    Тозе кандидат дали има необходимия ценз/дипломи/ за заеманата длъжност. СВ-то го прочехоме, но образованието???

    Коментиран от #43

  • 31 ПЕНКО

    7 16 Отговор
    1. ОГРОМЕН "ДЕСЕН" ВЕЛИКАН -РЕШИЛ ДА УС.ЕРЕ МЕГДАНА !!! 2. огромно "ДЯСНО" великанче - решило за се из.се.ре в тиганче !!!
  • 32 бате бойко бие без упойка

    26 6 Отговор
    Явно на бтв цената им е прекалено висока да излъчват това което им се казва, сигурно скоро ще си имат проблеми за това че не изпълняват желанията на режима

    Коментиран от #33

  • 33 синя каска

    4 15 Отговор

    До коментар #32 от "бате бойко бие без упойка":

    Хвани протестиращите, блъсни управляващите, народът сам щеше да падне, ако не беше паднал вече, отдавна.
  • 34 ТРОПЧО

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    МАИ ТИ СИ ПЛАТЕН ИЛИ СИ МНОГО АМА МНОГО ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗ
  • 35 Гост

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    И Борисов и Цветанов и Пеевски и всички като тях!
  • 36 Смях

    18 2 Отговор
    Н дойнУв и сасич от нова са готови на всичко за пари,думата морал не са я чували
  • 37 Драйвър

    13 20 Отговор
    Ми той и цирк Балкански събира 500 човека на представление ,да не го дават всяка вечер по новините!България е известна с добрата си циркова школа и особенно в областта на КЛОУНАДАТА И ДРЕСУРАТА НА ЖИВОТНИ,какво да дават по новините как палячовци и маймуни скачт по команда за да си заработят храната за деня!Надяам се веднага след като встъпи в длъжност Гешев да се заеме със спонсорите на този цирк и да видим всички от къде са парите за тези представления пред ВСС !
  • 38 СссереМ

    12 23 Отговор

    До коментар #5 от "НЕЕЕ":

    Написал си една нула в повече, обаче прави впечатление че дежурните протестиращи си бяха по местата с мегафоните,смърдите вече платени подлоги.

    Коментиран от #47

  • 39 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Прости ора като тебе са проблема на Бегето
  • 40 Това е достатъчно

    18 6 Отговор
    "Край. За прасетата толкова. Едните ги евтаназират. Другите управляват държавата."
  • 41 Гост

    17 4 Отговор
    Лично аз нямам нищо против Гешев, но дори и на мен ми направиха впечатление крайно необективния подход на журналята при отразяване на това събитие.
    А, между другото някой чувал ли е за протестите в кв. Горубляне и колко пъти блокираха Цариградско?..
    Ама кервана си върви ....
  • 42 Васил

    18 5 Отговор
    Много правилно казано най ми хареса цитата за прасетата едните ги евтаназират а другите управляват
  • 43 qwert

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "компетенция":

    Ти прост ли си или да?
  • 44 Само колко

    19 8 Отговор
    Колко са смешни герберските тролчета! Разберете, че никой от вас не е защитен. Днес те на черешата, утре пълзите в калта. Пример - Цв Цв. Мутрите са неблагодарни!

    Коментиран от #48

  • 45 Кой68

    16 4 Отговор
    Бях по работа 1г в Хърватия.Там HRT1 започва сутрин със исторически събития в този ден станали по-света,химна със знамето инакрая видеоклип със туристически/исторически забележителности на фона на песен.След това е сутрешния блок-за убийства,изнасилвания и др.гадости не се говори.Обедните новини /12ч/ако има нещо се казва сбито и ясно.Вечернната емисия/19ч/също кратко и ясно.Чак във 22ч ще обсъдят стачки,протести , убийства и др.със съответни гости.В събота около 12,30ч за половин час има гости от полицията за коментари.....В България още не си отворил очи и се почва-убийства,ПТП,протести и т.н.Всичко това заема 40-50% от новините през деня?После защо българина е намръщен,злобен и изнервен?Лично мен нито ме учудват и интересуват протестите.Понякога ми е трудно да се придвижа до работа но всеки има право на протест.Но моля не пречете на другите да се предвижват спокойно.
  • 46 аз съм

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "755":

    Даскала ти по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК трябва да е тези , които се прегръщаха с тиквоча !
  • 47 гост

    9 4 Отговор

    До коментар #38 от "СссереМ":

    Ти с всяко изказване усмърдяваш орталъка.
  • 48 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #44 от "Само колко":

    И защо някой трябва да е защитен,дори да е герберастко тролче? Закона е за всички тролчета и трябва да се спазва!Докато мислим на наши и ваши ,няма да се оправим .
  • 49 дсса

    10 11 Отговор
    Защо не пишете, че протестите са организирани от Христо Иванов и че той е активист на фондациите на Сорос?

    Коментиран от #50

  • 50 Име

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "дсса":

    А ти що не си на тия протести? Ааааа, да, щото тоя път не плащат...
  • 51 Добре де

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Престъпникаот Банкя":

    Може ли да научим, защо Гешев не става? Това, че са се събрали петстотин ли три хиляди човека ли, не знам, но аз не мога да отхвърля някого само защото другите го отхвърлят. Дайте факти, желателно е да са неща, които можем да проверим. Но и да не можем да ги проверим, дайте ги! Да видим, че пишете по собствено убеждение, а не по друга причина.
  • 52 388

    6 3 Отговор
    Ще има ли още,спонтанни протести?Автора дали знае ли?

    Коментиран от #54

  • 53 Тръмп

    7 7 Отговор
    НПО на Сорос и Костов ли ще избират,Главния Прокурор???:):):)Сорос му спряхме Държавните пари в САЩ,а сега иска и в ЕС да бъде отрязан!!!:):):)Изобщо не е филантроп,а смуче държавни-правителствени пари чрез НПО и иска да саботира чрез уличен натиск!!!:):):)Малко е нагло,а???:):):)
  • 54 dsсса

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "388":

    Вероятно не. Защото макар и Сорос още да е много силен, вече е в опозиция и Тръмп му пречи да реализира печалба от начинанията си.
  • 55 Тръмп

    7 9 Отговор
    Само на Големите Престъпници им е Важно,кой ще е Главния прокурор и за това Протестират,от страх от Закона!!!:):):)

    Коментиран от #56

  • 56 веселяк

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "Тръмп":

    Нееее, не протестират, назначават си го!
  • 57 Давид

    5 1 Отговор
    Къде е онзи от ДАНС и дебелия бандит от Англия ? Защо ги няма на този протест ? Или те ги активират да опорочават по голями такива .
  • 58 Оптимист, ма послушен

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "отегчен":

    Мери си приказките, да не те .... Службите не спят. Ако не са то разрешили да им мъгли водата, лошо става.
  • 59 юнкер

    8 3 Отговор
    БЕЗ СИЛА ,НЯМА ДА СТАНЕ !!!!!
  • 60 Стръг

    12 4 Отговор
    Гешев е вреден за системата. Самата система би следвало да го разбира, но от това, което виждам, съм песемистично настроен. Този човек е с прогимназиално образование, интелект и най-вече култура. Изживяващ се като острие на политическо-олигархичната прослойка, човекът доказа, че може да действа по подадена команда с невиждан ентусиазъм и апломб. Разграждането и на малко останалата държавност е в ход. Очакват ни лоши времена с този човек на този пост.
  • 61 АНЕНЕРБЕ

    15 4 Отговор
    ЧУДЕСЕН КОМЕНТАР.

    ПРОПУСНАЛИ СТЕ ОБАЧЕ ДА КАЖЕТЕ НЯКОЛКО ДУМ И ЗА "ОПОЗИЦИЯТА" , ЗА ЛЪЖЕ ПАТРИОТИТЕ, ЗА ПРОФСЪЮЗИТЕ..

    Има ли някой който дасе съмнява, че ГЕРБ , БСП , ДПС и ОП са една стройна коалиция с единен център намиращ се в ЛОНДОН и там където са офисите на ОГНЯН ДОЙНОВИТЕ външнотърговски фирми, които сега се управляват от СТОЯН МАРКОВ /СТЕНМАРК/.

    Тотално деградиралата комунистическа номенклатура която навремето ни водеше към СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ , ни завлече в дебрите на ДИВИЯТ И ВАРВАРСКИ КАПИТАЛИЗЪМ.

    Всъшност "ДРУГАРИТЕ" построиха тяхното светло комунистическо бъдеще , а нас превърнаха в роби на тяхната ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА от външнотърговски фирми сред които различаваме и тези на другарката НИНОВА.

    ДОКОГА ТАКА ???

    Докога ще ходим и ще ГЛАСУВАМЕ за някакви дегенерати и дебили , които са плод и ИЗБОР на тяхното генно партийно инженерство ??

    КОЛКО ХОРА ИЗМРЯХА В БЕДНОСТ И НИЩЕТА?!!

    КОЛКО МЛАДИ И КАДЪРНИ БЪЛГАРИ НАПУСНАХА ДЪРЖАВАТА, бягайки като от концлагер!!

    Докога ще търпим да ни управлява тази ОПГ , която за да се гаври с нас ни натресе ПЕЕВСКИ , а сега и протежете му което ще е главен прокурор!!

    НЕ ХИЛЯДИ , А СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА СПРЕМ ТАЗИ ЧУМА ВЪРЛУВАЩА ПРИ ПОЛИТИЦИТЕ.

    ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕМ!!

    ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ГО НАПРАВИМ !

    Колко малко се иска да излезеш на улицата и да кажеш НЕ на тази убиваща ни система.

    НЕ НА БАНДИТИТЕ! Не на тези които окрадоха и унищожиха България

    Коментиран от #62

  • 62 Мигел

    1 11 Отговор

    До коментар #61 от "АНЕНЕРБЕ":

    Пий си лекарствата бе ненормалник,кръстил си се на Нацисткото общество за изучаване на предците,ти си отрепка която живее в миналото,не се заблуждавай,това ,че можеш криво-ляво да пишеш не те прави интелигентен,правите полезен за по умни от теб да те изполазват за разпространение на идеи от който самия ти си нямаш понятие и си личи ,че ги преписаш от някъде!

    Коментиран от #66

  • 63 цвцв

    6 2 Отговор
    като шеф на спецпрокурата на какви филми от него режисирани се нагледахме,ако го направят главен холивуд ряпа да яде
  • 64 много сте

    4 5 Отговор
    И 5000 не са достатъчни,за да имат претенции.Това да не е квартална организация на ДБСП???
  • 65 хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "уредник":

    Не могат. Нали си купиха едно катаджиите и то им избяга. Предполагам заради коефициента им на интелигентност, който е близък до този на кокошка с алцхаймер:)
  • 66 АНЕНЕРБЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Мигел":

    А ти си се кръстил с името на КОНКВИСТАДОРИТЕ донесли в Америка със смъртта на милиони избити правата вяра на един богоизбран народ носещ библейски имена.

    Тези кръстоносци постъпиха с местното население така както нашите управляващи с нещастните и нищо не подозиращи прасета набедени, че са чумави.

    Според твоето възприемане на света и поп Богомил е фашист защото на пръстена му е изобразен като символ ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ.

    ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ КОЕТО Е СВЪРЗАНО СЪС СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СЪЗДАДЕНИЯТ ОТ МОЛЕКУЛАТА НА ВОДАТА МАТЕРИАЛЕН СВЯТ, според еврейската ерес -християнството е олицетворение на ДЪВОЛА.

    В Библията ДЯВОЛА е символизиран с числото 666.

    Точно на 66.6 градуса с.з.ш. в съзвездието Дракон се намира една невероятно красива мъглявина "КОТЕШКО ОКО", която е центъра на ЕКЛИПТИКАТА.

    ТАЗИ МЪГЛЯВИНА Е ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ ОКОЛО КОЕТО ЗА 25920 ГОДИНИ ОСТА НА ЗЕМЯТА ИЗВЪРШВА ЕДНА ПЪЛНА ПРЕЦЕСИОННА ОБИКОЛКА.

    Формата Й с двете елипси е отразена върху пръстена на "ФАШИСТА" - поп Богомил.

    Разбира се еврейския БОГ ЯХВЕ е нещо различно от ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ.
    В Глава 21 от Откровението са показани онези събития които са свързани с налагането на тази вяра:
    „И видях ново небе и нова земя, защото първото небе и първата земя преминаха и море нямаше вече”

    Няма море , няма вода , няма флора , няма фауна , няма те и теб няма ме и мен, няма го този красив материален свят богат на изпълнени с МАТЕРИЯ форми!!

    Може би искаш да бъдеш ефирен , а не матери

    Коментиран от #73

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 реалист

    4 2 Отговор
    Щом гнома и Христо Иванов са против Гешев нещата вървят в правилна посока Прокопиев дава парички харно върви хорото но и до него ще се стигне скоро
  • 69 Това е свободата

    6 0 Отговор
    Това е "свободата" на словото и медиите на мафията! Това не е държава! Това ще се промени, скоро, много скоро...дори утре!
  • 70 До тук ли я докарахте

    7 1 Отговор
    За това ли скачахме по площадите и викахме "40 години стигат", забрави ли НАРОДЕ???? Загубихме още 10 години..."СТИГАТ", ВРЕМЕ Е!!!
  • 71 Баба Гицка

    1 0 Отговор
    Какъв е този телекран?
  • 72 селянин 1

    1 1 Отговор
    А бре,тоя Гешев..да нема общо с топ полицая на царска Б-я,Никола Гешев.
  • 73 Мигел

    0 1 Отговор

    До коментар #66 от "АНЕНЕРБЕ":

    ЛЕКАРСТВАТА ОТКАЧАЛКОО,ПИЙ СИ ЛЕКАРСТВАТА!
  • 74 Гражданин

    0 0 Отговор
    ,, революция,, и кой иде след това, Нинова, дпс, цц и сие.
  • 75 Полу - защитник

    0 1 Отговор
    Според автора на статията, митингът е по - важен от сполетялата ни трагедия с чумата и заради това, трябва да бъде отразена на първо място - чудовищна пошлост! А, свобода без салам - няма, защото умрелите от глад не се нуждаят от такава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове