Last news in Fakti

5 Август, 2019 20:04 23 917 38

Уволниха зам.-кмета на Русе след скандал с българския Илон Мъск

  • росен даскалов-
  • българския илон мъск

Заедно с зам.-кмета Наков си тръгват началничката на отдел "Общинска собственост" Нели Миткова и ръководителката на пресцентъра Мария Иванова

Уволниха зам.-кмета на Русе след скандал с българския Илон Мъск - 1
Росен Даскалов

Политическите скандали в община Русе, които започнаха миналата седмица, продължават. Със заповед на кмета Пламен Стоилов е уволнен заместника му Димитър Наков.

От днес община Русе е без заместник-кмет по строителството. Димитър Наков бе уволнен в следобедните часове, като в заповедта не се съобщават мотиви за освобождаването му от длъжност. Той бе ръководител на всички европейски инфраструктурни проекти, по които се работеше в общината, съобщи БНР.

Това е продължение на политическите скандали, които започнаха миналата седмица с реакцията срещу новоназначения общински лидер на партия ГЕРБ Росен Даскалов.

Заедно с зам.-кмета Наков си тръгват началничката на отдел "Общинска собственост" Нели Миткова и ръководителката на пресцентъра Мария Иванова.

Утре своята първа изява пред журналисти ще има Росен Даскалов, назначен от премиера за общински лидер на партия ГЕРБ в Русе.

Росен Даскалов е собственик на „Син Карс Интернешънъл” ЕООД - единствен български производител на спортни и състезателни автомобили.

Уволниха зам.-кмета на Русе след скандал с българския Илон Мъск
Уволниха зам.-кмета на Русе след скандал с българския Илон Мъск
Уволниха зам.-кмета на Русе след скандал с българския Илон Мъск


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛЮКАР

    93 3 Отговор
    Шоуто е на МАХ.
  • 2 ПЕНКО

    21 13 Отговор
    ТАКА НЕ СЕ ВОЮВА !!! НЯМА "РУСЕ МЪСК" -НЯМА ПРОБЛЕМ !!! ОТНАСЯ СЕ И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ "РУСЕ ГЕРБ" И ЗА ВСИЧКИ ПО СТРАНАТА !!!!!!!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гербестан

    84 10 Отговор
    Герберизми с клизми, всичките са един дол бокови тикви
  • 5 666

    68 9 Отговор
    Още една тиквена семка ще се люпи.
  • 6 Русенец

    57 15 Отговор
    Свястно момче си Росене, що ти трябва да се окаляш в тази кочина ...
  • 7 оня

    57 10 Отговор
    "Не народ а мърша" Писна ми да го пиша ама е вярно. Не се е променило от едно време.

    Коментиран от #10

  • 8 русенец

    114 14 Отговор
    Илон Мъск е един доста тъп човек, който не успя да се възползва от това, че е богат и това, че държавата му дава страхотно предимство и спонсорира бизнеса му. Определено Даскалов си е нашенски Мъск, нещо повече - Остап Бендер! Какви спортни коли произвежда? Колко е продал?! Някой да ги е чувал да участват в състезание?!:))) Е, вярно, в Женева спечели приз за най-грозна кола, но това е друга тема. Извинявайте, ама кой успешен бизнесмен би зарязал успешният си бизнес, че да става примерно общински съветник? То вярно, че хората в Бг са основно идиоти, ама чак такива идиоти надявам се не са!:))) То и Плевнелиев беше един невероятен бизнесмен, ама сега не е. ...

    Коментиран от #11, #24, #25, #28, #29

  • 9 Абра кадабра

    50 6 Отговор
    Мале, мале, мале като чета то тук в нашата татковина всичко е леш.
    Някой да раздаде автоматите и кой ардиса!
  • 10 Наблюдател

    17 6 Отговор

    До коментар #7 от "оня":

    Пак ще кажа и с това ще да свърша/Петко Славейков /.
  • 11 Гост

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Не трябва да го избирате

    Коментиран от #14, #23

  • 12 Hvhchvuvucu

    54 10 Отговор
    Само ги вижте идиотите как са се облекли! Селянина си е селянин колкото и милиони да има!
  • 13 Опарен

    42 7 Отговор
    Що си не кара колите кат са толкос убави ?
  • 14 Русенец

    19 8 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Не избирам нито русенските феодалиу нито булгаристанските такива. Всъщност от години не плащам данъци в Бг. Просто ми е грижа за вас... все още. Но ще е до време!
  • 15 Давид

    9 4 Отговор
    Факти стига с тези щуротии . Искам да държа проституцията и разноса на дрога от труженичките в Англия . Понеже всяка вечер рекламирате Адам и Ева , лобирайте за мен . Никой няма да ни заподозре . Хубавите схеми стават на майтап ;) имате ми ip адреса , Данс знае останалото и без това са ми длъжници със слабата си игра ;)
  • 16 и аз съм от Русе

    13 2 Отговор
    на тия кадри много хора по трибуните бре,истински кандидат кмет,доказал управленческите си умения,пфу
  • 17 Русенец

    55 7 Отговор
    Г-н Даскалов с баща си не може да се разбере, който върти семейният им бизнес, доскоро водеше дела срещу него. Тръгнал хората да оправя, да се смееш ли, да плачеш ли. Пази боже сляпо да прогледа!
  • 18 щощощо

    38 3 Отговор
    а и господин Нунев се е ухилил ама така де ще се хили като няма кой да ги набута в дранголниците!!!!!
  • 19 Коли

    36 3 Отговор
    Ква е тази офшорка пиратска „Син Карс Интернешънъл” ЕООД. Кой си е купил такава кола, къде ги карат бе. ГЛУПОСТИ.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хахаха

    21 2 Отговор
    явно Росен Даскалов е любовница на Пламен Нунев
  • 23 ванката

    18 4 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    гербавите сами се избират народа не гласува за тях а те пак на власт...ето от тази чума трябва да се оттървем а тоя даскалов е е дин палячо но герб все пак кадърни хора не тряат!!!
  • 24 _he_

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Е, там е проблема! Точно в това, че общински съветници и депутати стават куцо, кьораво и малоумно, по партиен принцип, с важното условие да е верен и послушен, а неговата единствена амбиция е да удари кьоравото и да открадне някой лев. Ако може повече добре дошло, ако не може, колкото може.
    А би трябвало депутати и общински съветници да бъдат успели и можещи хора и не срещу заплащане, а за престиж. Да видим тогава кой ще се натиска.
  • 25 маскара

    8 12 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Не мога да повярвам че на този малоумен коментар давате толкова плюсове, май верно нема спасение за българина и си заслужаваме участта, Илон Мъск бил тъп, а ти бе комплексар като си толкова "умен" що не постигна нещо, ама понеже злобата те яде яко, освен да седиш пред клавиатурата и да злобееш против хората които са постигнали нещо друго от теб не става
  • 26 Русенлия

    11 2 Отговор
    Свиркаджийката от пресцентъра и тя хваща байра. Нищо, ще се реализира на Дунав мост :)
  • 27 Русенец

    14 2 Отговор
    Проблема в Русе се казва Пламен Стоилов, а всичко останало е следствие от неговата алчна и недалновидна политика. Любовница му е зам. кмет Шилкова, с която живее и на която купува луксозни мерцедеси ! Наков е плод на Стоилов, който сега имитира патрона си Борисов и се освобождава от хората знаещи за неговите многобройни далавери !
  • 28 Русенец

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Познавам друг русенец, който също си прави спортна кола в халето, което вече беше тествана успешно. Преди нея направи и мотор, който му докара симпатиите на водещи производители, за което сега прави втори мотор. Но никой не го нарече Българският Мъск, или нещо такова. Човекът просто си работи и не шуми около себе си, като някой други.
  • 29 Хипокрит

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    "It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat."
    Theodore Roosevelt
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 цвцв

    1 1 Отговор
    трябва всичките да си ходят барабар с пишман кадровика им,гадове цяла година ул.згориград стой изтърбушена и половината град в дупки,колко пъти боруджиката който е на заплата и пенсия го спасява и той трябва да остави служебния джип и да си ходи
  • 32 Събирач

    3 1 Отговор
    Ами да вкарат и в затвора накрая някой , то и аз искам да си правя кражби и после само да ме уволнят ...
  • 33 ДОКО

    2 1 Отговор
    НЕЩО НЕ Е УДОБЕН..
  • 34 Да бе

    1 0 Отговор
    Илон Мъск, е прекалено далеч за паралели/мащаб и многомерност липсват/.

    Я по-добре развийте теорията за това фъстък давидчо, дето пръцка тънки гуми
  • 35 обектив

    0 1 Отговор
    Да, той е по-различен от оня, защото започна да разчиства Авгиевите обори на Русе . . . и да продължава. Само така ще се промени блатясалото кметско статукво и ще се вдъхне увереност, че вятарът на промяната започва. Русе го заслужава!
  • 36 достоен за сравнение

    0 0 Отговор
    И наистина е българския Мъск, защото и той е първостроител на нещо, което друг не го прави у нас. А и това което се случава, няма друг да го е правил преди него в Русенското кметство - пак е първи и без аналог! На това са способни само новаторските личности, лишени от всякакви догми и обременености! Само с такива се отива напред!
  • 37 Да бе 2

    1 0 Отговор
    Пояснявам: Мъск създава иновации, които оказват влияние върху мисловното и цивилизационно развитие на планетата, а вие ги сравнявате с нашенеца на база една кола и русенска област. Гриша Ганчев също прави автомобили, но никой не го е наричал БГ Мъск.
    Сиреч сравнението е неточно !
  • 38 русенец

    0 0 Отговор
    Щот ще има едни проектчета по иновации и конкурентноспособност, нали се сещата кво крадене ще падне..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове