Last news in Fakti

7 Юни, 2012 12:31 1 210 0

„България търси талант” най-гледано предаване и през май

  • тв-
  • рейтинг-
  • предавания-
  • най-гледани

Шоуто на бТВ „България търси талант” отново е най-гледаната телевизионна програма през май, съобщават от медията и прилагат рейтинг от GARB.
бТВ заема 41 от всички 50 позиции в класацията Топ 50 тв програми за май 2012, става ясно от актуалната класация.

Шоуто „България търси талант” запази лидерството си за трети пореден месец, като през май е привлякло средно по 1,6 милиона зрители! Българските сериали на бТВ, сериала „Пепел от рози”, емисиите на бТВ Новините, бТВ Репортерите, шоуто Комиците и Шоуто на Слави, традиционно се нареждат на водещите позиции в класацията. Сред най-гледаните програми на месеца, на 15-а позиция, попада и благодарственият концерт за кампанията „Да изчистим България!”

Всички емисии на бТВ Новините отново са най-гледани и заемат първите 5 позиции в класацията, като и централната, и късната емисия привличат средно над 1 милион зрители през май. Сутрешният блок на бТВ отбелязва още по-добри резултати през изминалия месец, като разликата в гледаемостта между предаването с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев и конкурентните предавания се увеличава още повече.

бТВ Action e единственият кабелен канал, който попада в топ 50 – с преките излъчвания на финала на УЕФА Шампионска лига между Байерн и Челси.

Единствените актуални предавания през уикенда, които влизат в топ 50, са „Тази неделя” с Лора Крумова и „Нека говорят… с Росен Петров” по бТВ.

Останалите телевизии се представят скромно: Мачът от А Група: Лудогорец - ЦСКА, излъчен по TV 7 заема 19 място, БНТ има три попадения – „Шоуто на Канала” – на 33 място, мачът между волейболните отбори на Германия и България - на 36-то и втория полуфинал на Евровизия на БНТ - на 40 място.
Нова телевизия се класира с две продукции в Топ 50 – предаването „Сделка или не” на Нова телевизия - на 39-то място и „Новините на Нова” - на 47-мо място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА