Last news in Fakti

18 Септември, 2019 09:38 2 439 31

Мая Манолова: Правила съм грешки ВИДЕО

  • мая манолова-
  • избори-
  • кмет

Кандидатът за столичен кмет се разкая за подкрепата ѝ за кандидатурата на Делян Пеевски за ДАНС

Мая Манолова: Правила съм грешки ВИДЕО - 1

"Правила съм много грешки". Това заяви пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

Тя призна, че нейното поведение по време на протестите срещу кабинета на Орешарски не е нещо, с което се гордее.

„Нека да е ясно, за да не остане недомлъвка. Тогава смятах, че почтеното поведение е да излезеш пред парламента, пред протестиращите и да чуеш какво мислят и да им кажеш какво мислиш. Смятам, че от позицията на времето гледам на своето поведение по друг начин. Това е една от грешките в моята биография. Отчитам и като грешка подкрепата ѝ за кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС", призна Манолова.

Тя обаче беше категорична, че костинбродската афера не е грешка. "Това е опит да бъде предотвратена една възможност за манипулация на изборите. Аз имах сигнал и го подадох. Ако вие или някой гражданин имате информация, че манипулирам изборите, моля да информира прокуратурата. Единственото, което беше нередно е да се правят изявления в деня за размисъл. Аз такива изявления не съм правила", добави тя.

Ще има 5-6 листи, създадени от различните партии, които ще подкрепят кметската ми кандидатура. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на „Здравей, България”.

"За предстоящите избори за столичен кмет ще имам много конкретна програма, която в момента се пише", каза още тя.

Манолова уточни, че нейната кауза е смяна на модела на управление на София. „За мен е важна и ценна подкрепата и на партиите от ляво и на тези от дясно. Важна ми е и подкрепата на неправителствените организации и инициативните комитети от всички столични квартали. Важна ми е подкрепата на всеки столичанин, независимо от неговите партийни пристрастия. За мен е ценна тази подкрепа, защото каузата ми е за тези избори е смяна на модела на управление на София”, посочи тя.

Манолова коментира и напрежението, което се създаде между нея и столичния кмет Йорданка Фандъкова по повод на почистващите фирми в София. „Когато една кампания от опонента ми е изпълнена с внушения, с компромати, с кал, с помия – това показва страх и липса на аргументи. Не започнах аз агресивно кампанията”, подчерта Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    9 12 Отговор
    Не съм от село леля ми е Фандъка, да гласувате за леля ми :)

    Коментиран от #6

  • 2 Василев

    19 5 Отговор
    И аз се разкайвам, че откраднах няколко милиарда. Може ли да ме направите цар?
  • 3 Така е

    18 2 Отговор
    Всеки прави грешки,моята е че още не съм емигрирал
  • 4 НИКОГА

    24 7 Отговор
    галевата комунистическа кучка, която искаше да накаже София за протестите и ни наричаше платени, сега иска да ни управлява !
    НИКОГА
    НИКОГА НИКОГА!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    Ше гласуваме бе, бате, нямаш проблем, ше гласуваме за леля ти😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #7

  • 7 mom4eto

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Гласувай за леля Фандъкова няма да сгрешиш бате! ;)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Късно е либе за китка

    16 5 Отговор
    Това не са малки грешки, а значителни. Не е като да нахокаш някого и после да се извиниш. Да си адвокат на мафията не е грешка. Забрави.
  • 11 bbb

    13 5 Отговор
    Време е тези лъжливи комунистки като Мая и кУрнелия да се разкарат! Наглостта им минава всякакви граници! Да си вървят в Русия/и децата им/, където им е мястото
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Разкайва се ама друг път

    12 5 Отговор
    Комунист и на снимка да го видиш трябва шамар да му удариш! За тая маймуна няма да гласувам ако ще да се заклее в библията че се разкайва, аз на комунист не вярвам:-)
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Чата

    4 9 Отговор
    Мая изоставена от чужди и свои, когато така наречените мъже се бяха изпокрили, прояви достойнство да излезе при протестиращите да я замерят с домати, води заседания ня НС сама, с патерици...! А сега - Крясък Карастанчева катастрофирала - то сълзи, то сополи, то вайкания, то момичето с Аудито било виновно и блъснало НСО, то хеликоптери, то грижи, то 2 месеца отпуск и дундуркане. И пак герберюгите - добрите, а Мая - лошата!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бай Мънгал

    0 0 Отговор
    Костова! Недей да знаеш много, че ако дойда....! Тогава по драстичен начин ще разбереш, че сайта наистина е точно такъв и се гордеем с това!
  • 20 Тръмп

    6 1 Отговор
    Комсомолката Манолова от няколко дена не е Комунистка и се прави на софиянка!!!:):):)
  • 21 Тръмп

    7 2 Отговор
    Комсомолката Манолова е твърде близка с Игнатов и неговата възлюбена проститутка!!!:):):)Нали комунизма се предава по полов път,като венерическите болести!!!:):):)
  • 22 Санчо

    9 2 Отговор
    Най-голямата грешка на Мая е, че разведе един почтен и добродушен човек като Ангел Найденов. Дано Бог я вразуми, защото не можеш да градиш щастие върху нещастието на друг човек - в случая бившата му съпруга!
  • 23 Панов

    7 2 Отговор
    Обобщено.
    Бях кучка,сега съм овчица.
    Важното е да ме изберат,после може и да направя нещо за града,макар и да не знам още какво
  • 24 оплювачи на Герб

    2 6 Отговор
    Оплювачите пак на предна линия и с голям ентусиазъм Кой не греши . А да, има един човек и той се нарича Боко Тиквата .Не веднъж е питан за това ... и отговора му е Как аз....
  • 25 Госあ

    3 3 Отговор
    Абе че е правила грешки,със сигурност ! Но изказването за платените протестери нарекли се "умни и красиви" не е грешно.
  • 26 Нео

    6 2 Отговор
    Както се вижда признава за някои от грешките, а за другите не. Получила сигнал и го подала!!! А кой е арбитъра, който решава дали сигналът е верен??? За съжаление или не, това са правоохранителните органи и правосъдната система. Тя се изплю върху тях и се постави над тях! Защо?
  • 27 Друг Гост

    4 6 Отговор
    Ако дамите не правиха грешки, нашият живот щеше да е доста скучен!...
    И все пак тя не е като КУЧКИТЕ на Борисов, както става дума по-долу.
    Борисов има слабост по КУЧКИ...
    Те лаят по хората!
    Вижте хеликоптерката, дето не затри едно семейство на пътя и ги оставиха безнадзорни за да я дохвърчи до болница Лозенец с 6% доверие...
  • 28 гост

    4 0 Отговор
    Оказа се, че правенето на грешки е стил на работа и после се използват за новата позиция т. е. Комедия от грешки. Също с финес заблуждава, с дипломи, с манипулации и и.....
  • 29 нервен ( разбивача на тролове )

    2 0 Отговор
    Всеки прави грешки .... въпроса е кога ще понесете отговорността за вашите !!!!!
  • 30 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ПОКАЯНИЕ СРЕЩУ КАКВО ....-ГРЕШКА -ПРОШКА И МАНДАТ ?? !!! ХА-ХА -ХА ...--В КЮСТЕНДИЛСКО МОЖЕ ДА ИМА И" ПРЕЧУКАНИ" ,НО ХОРАТА В "ЦЕНТЪРА" СА СЪС СОБСТВЕНО МИСЛЕНЕ !!!!!!!!!!
  • 31 браво краво

    1 0 Отговор
    Да ви кажа не припомня друг "политик" с толкова много заслуги.Костинбродска афера,назначаване на Пеевски за шеф на ДАНС, това са доста поразии за един живот,а имаме още,например закон за ЧСИ,който им дава всички права да бесят и да колят, а гражданите да наведат главата и да не мрънкат.Само че ББ презна че той за всички тези заслуги назначил Мая за Омбусман..Извода е един всичко е цирк , а народа го мислят за идиоти...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове