Last news in Fakti

27 Септември, 2019 10:59 7 052 20

Дрогиран шофьор причини челен удар, уби млад мъж

  • челен удар-
  • катастрофа-
  • войната на пътя-
  • дрогиран

Тежък пътен инцидент на главния път Е-79 във Врачанско

Дрогиран шофьор причини челен удар, уби млад мъж - 1
Снимка: БГНЕС

25-годишен мъж от София е загинал при катастрофа на главен път Е-79 в област Враца, съобщиха от ОДМВР-Враца.

Сигналът за инцидента е бил подаден в 19.30 часа на 26 септември. Установено било, че е възникнал инцидент между лек автомобил Seat Ibiza, управляван от 39-годишен мъж от Враца, който навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал челно движещия се в посока София автомобил Mazda, в който пътували 6 лица.

Ранени са 4 от пътниците в Mazda-та, които са транспортирани в МБАЛ- Враца. Водачът на лекия автомобил Seat е бил изпробван с техническо средство, уредът е отчел наличие на амфетамин.

По случая е било образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    33 4 Отговор
    Какво е значението дали си пил или взимал нещо щом си убил човек?На близките дали им е по леко от факта че някой трезвен е убил роднините ви и поради този факт е на свобода ?

    Коментиран от #15

  • 2 Як комплексар

    53 1 Отговор
    Преди минути на разклона за Драгичево една яко тъпа селска пръчка със сива Астра от на баба ми годежа, с тъмни очила се навря в насрещното платно, за да завива наляво. Наложи се да спра по средата на кръстовището за да разбера какво ще роди единствената му мозъчна клетка. Прошлякът нагло чак отвори врата, понеже не му работеха прозорците и ме пита Ъъъъ ммммаааа ъъъъ ... нещо подобно измуча! Чак агресивно! Трябва на всички урунгели да се приберат книжките и да се преиздават след брутални психотестове и изпити!
  • 3 ИНФО

    50 1 Отговор
    Трагигично е, че шофьорът на Маздата е загинал още на път за болницата по данни нна МВР Враца, другите пострадали са в болница, а ддрогираният и спътничката му са с леки наранявания. В Маздата е имало и бременна жена. Дрогираният да отиде до живот без замяна в затвора.

    Коментиран от #6

  • 4 Отврат

    46 0 Отговор
    Държавата на дилърите, силиконките и чалгата
  • 5 Гост

    8 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "...автомобил Mazda, в който пътували 6 лица..." Тази Мазда бус ли е била?

    Коментиран от #7

  • 6 Орнела мути

    26 1 Отговор

    До коментар #3 от "ИНФО":

    Факторите да загиват хората са няколко 1 За колко време е пристигнала линейката 2 С какви средства разполага за живото спасяване 3 Ако всички болници се казваха Пирогов нямаше да ги транспортират от цяла България именно там 4 трябва да имаш шанса да оцелееш докато стигнеш до там 5 Ако си някой ще изпратят за теб специално Спартан самолет който е само за специални хора не за всеки!!! 6 За пътищата и тяното състояние не коментираме изобщо. 7 Камерите на кат колко живота спасиха или колко пари прибраха в бюджета и ,,,

    Коментиран от #19

  • 7 ИНФО

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    В нея пътували шофьорът, бременна жена, възрастна жена и 3 деца.
  • 8 Христо

    25 1 Отговор
    Урода се надрусал по обяд и тръгнал да кара... Такива най-малкото трябва да се кастрират за да не се размножават, да не кажа, че са за разтрел! Реално са само в тежест на кадърното общество.
  • 9 Петър Георгиев

    17 0 Отговор
    В тази държава няма ли най-после някой да гласува свестен закон /затвор до живот/ по- добре да го храним в затвора отколкото да убива по улиците/ и такива екземпляри да не се срещат по пътищата.
  • 10 Няма такива смешни закони

    16 1 Отговор
    Промяна на закона, ало депутатчетата стига сме ви хрантутили вземете и свършете нещо, тоа е умушлено убойство, щом си взел дрога и си пълнолетен и се качиш да караш значиностзнаваш какво може да се случи, ами утре ако почна да стрелям с пистолет по улицата да не би да не знам че може да убив някой, как мислите идиоти такива:-)
  • 11 Боки съм пак

    9 0 Отговор
    Новите глоби Ще доведат само до още повече печалба на кат😂😂😂в създалата се ситуация и това няма да доведе до намаляване на смърта по пътя😂😂😂което и целта де😂😂😂
  • 12 Да си кажа и аз

    19 0 Отговор
    Книжките да се издават за срок от максимум 6-8 години и да се преиздават след съответните изпити и изследвания. Трябва да се приберат значително количество свидетелства. Над милион “българи” не могат четат, но карат автомобили, други десетки хиляди карат пияни или дрогирани, а богатата част от населението направо лети по пътищата безотговорно.

    Коментиран от #16

  • 13 Тегавар

    10 1 Отговор
    Какво сте се накокошинили не знаете ли какво ще стане? Ако да ви кажа: Съкратено съдебно производство ---> "много съжалявам не съм искал да стане така"; "повече няма да правя така обещавам ---> условно или 5-6 години , от които ще се махне 1/3 ,защото нали си е признал--> 6 месеца общ режим и после на лек режим и за петък и събота ще се прибира--> като излежи половината ще го пуснат.
  • 14 ТРОПЧО

    2 0 Отговор
    ААА ЕТО ПАК РАБОТА ЗА ВЛАДИМИР ТОДОРОВ ДА ВЗЕМА ОТ КАТ ДАННИТЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ И ДА ДЕИСТВА МОЖЕ И ВИИ ДА МУ СЕ ОБАДИТЕ АКО ВЕЧЕ НЕ СТЕ ГО СТОРИЛИ😂😂😂😂😂
  • 15 Георги

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    Ами има значение и то голямо. Най-вероятно нямаше да ги удари, ако не беше друсан. А иначе си е утежняващо вината обстоятелство.
  • 16 ТРОПЧО

    0 7 Отговор

    До коментар #12 от "Да си кажа и аз":

    ВЕРНО ЛИ БЕ ТИ ОТ ДЕ ЗНАИШ ПРОУЧВАНЕ ЛИ ПРАИШ ИЛИ ГОВОРИШ ЗА ВАШТО СЕЛО КАРАИ СИ КЪРУЦАТА И НЕ ДАВАИ ПРОСТАШКИ МНЕНИЯ ЧЕ МНОГО СТАНАХТЕ САМО ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ЗЕЛЕНИ ТИКВИ СИГУРНО И КОЛА НЯМАШ АМА МНЕНИЯ ДАВАШ АДИ ОДИ ДА ПАСЕШ МАГАРЕТО ГЛУПЧО
  • 17 ТРОПЧО

    0 7 Отговор
    ВЕРНО ЛИ БЕ ТИ ОТ ДЕ ЗНАИШ ПРОУЧВАНЕ ЛИ ПРАИШ ИЛИ ГОВОРИШ ЗА ВАШТО СЕЛО КАРАИ СИ КЪРУЦАТА И НЕ ДАВАИ ПРОСТАШКИ МНЕНИЯ ЧЕ МНОГО СТАНАХТЕ САМО ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ЗЕЛЕНИ ТИКВИ СИГУРНО И КОЛА НЯМАШ АМА МНЕНИЯ ДАВАШ АДИ ОДИ ДА ПАСЕШ МАГАРЕТО ГЛУПЧО

    Коментиран от #18

  • 18 Очевидно

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "ТРОПЧО":

    Очевидно си от тези, неграмотните, които нито могат да четат, нито логат да пишат. Не ми стигат знамията по аритметика, за да преброя правописните ти грешки. Такова чучело редко се среща! Дано ти вземат книжката, понеже си неадекватно кухо същество! Явно никога не си посещавал училище. Съжалявам роднините ти, които може би осъзнават колко си кух и ограничен! И да, както е казъл човекът, на такива като теб трянва моментално да се отнемат книжките и то завинаги ако въобще си успял да си закупиш някоя!
  • 19 факт

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Орнела мути":

    ПЪРВО КАСТРАЦИЯ ЗА ДА НЕ СЕ РАЖДАТ ТАКИВА
  • 20 Ахой

    1 0 Отговор
    Са на такива дрогирани и пияни тря книжката поне за 5 години и 100 тояги на голо ще има 100% ефект
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове