Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 09:29 12 150 28

Мегакупон с 350 души вдига предизборно скандалният Ценко Чоков

  • ценко чоков-
  • избори-
  • кампания-
  • купон

Преди няколко седмици той репетира мероприятието, когато събра стотина гости за рождения си ден

Бившия кмет на Галиче и настоящ претендент за община Бяла Слатина Ценко Чоков е поканил 350 души на трапезата си в петък, за да отпразнува края на домашния си арест, пише „Конкурент.бг“.

При добро време масите ще посрещнат гостите в центъра на селото, ако метеоролозите познаят, че ще има захлаждане и дъждове, купонът ще се премести в Младежкия дом.

Всъщност преди няколко седмици Чоков репетира това мероприятие, когато събра стотина гости за рождения си ден.

Както и тогава, в петък ще има 3 певици, красиви момичета, които ще повдигат настроението с кръшни танци, а масите ще се огъват от качествени напитки и мезета.

Събитието ще открие и предизборната кампания на Ценко Чоков, в която около 800 възрастни избирателки от общината ще видят морето тази есен.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГешеФ

    127 0 Отговор
    Този не беше ли неизлечимо болен в инвалидна количка???

    Коментиран от #4

  • 2 гощо

    106 2 Отговор
    Тези които са го издигнали се подиграват с хората!!!

    Коментиран от #3

  • 3 ГешеФ

    68 0 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Това са от ДПС! :(
  • 4 Беше ма вече не е

    40 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГешеФ":

    Ой Ценко Ценко имаш ли пари имаш ли парии за млади чалги.Раазкрих ви схемата.
  • 5 Евала на Холдинга

    56 0 Отговор
    Никога няма да се оправи, м !!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Харчи Циганин

    37 2 Отговор
    Че Резко ще убеднееш и ще търкаш наровете у панделата, спокойно!
  • 7 Емигриране към родината😂😂😂

    47 1 Отговор
    Айде връщаите се в бегето вече става по добре😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 8 Твърда ръка

    12 32 Отговор
    Ценко Чоков трябва да стане премиер и президент . Тогава тая държава ще се оправи а тя се оправя с твърда ръка а не като сега с меки китки.

    Коментиран от #22

  • 9 Платена публикация

    38 1 Отговор
    Поне пишете че е платена публикация. Да се оливате в описания на трапезата и гостите, вмсето да коментирате болестите и присъдите му, показва нивото ви на джурналистика.
  • 10 681

    31 0 Отговор
    Като си отиде този палячо от този свят ще вдигне голям купон с политическите си дружки в горещия казан, където партито ще му е вечно. Бъдете сигурни, има кой да го съди, както него, така и всичко грабители на България. И една стотинка от този свят няма да могат да вземат със себе си...

    Коментиран от #13

  • 11 Народния съд

    29 1 Отговор
    АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА КАЖЕ за решението на корум...ния съд ОСЪДИХА ЛИ ГО ТОЯ смешник ??? Кой ще го допусне на избори с присъда ?????
  • 12 Избори 2019

    32 1 Отговор
    И Ценко, както Милко и Волен си имат твърдо електорално ядро, подкрепящо простотията и наглостта им, така че няма да се учудя и тримата шутове да се облагодетелстват от слабоумието на поддръжниците си.
  • 13 Бандюга

    26 1 Отговор

    До коментар #10 от "681":

    Но докато е на този свят, има 200 000лв.да си плати гаранцията и кой знае колко още, та да си прави банкетчета и да си върти синджирката, както му е кеф. На принципа" Всички сте мои"– избиратели, лекари, съдии– въобще" Който плаща, той поръчва музиката", сега нали е демокрация, та парите са над морала.
  • 14 Боби

    19 1 Отговор
    Терминал 2.
  • 15 Брей

    28 0 Отговор
    Ех Българио Българио!
  • 16 наблюдател

    21 3 Отговор
    в с.Галиче има 1500 избиратели, та този вече е купил кметските места на него и жена му. Още повече, че половината село и бая народ в Бяла Слатина работят в неговите фирми. За чудещите се защо тоя не е свитнат още - удобен е за ГЕРП и покрива някои техни далавери на местно ниво.
  • 17 Станчо

    23 0 Отговор
    Беззаконие и наглост, подигравка с бедния народ. Показват на народа, че те са над закона, БЕЕЕЕЕЕЕ,поне да изблея, големи и прости овце сме
  • 18 ГЕРБ

    15 2 Отговор
    Още едно чудовище от ГЕРБ.
  • 19 НАП И НОЙ

    16 0 Отговор
    Тормозеха баща ми за пари който беше болен и жал нямаше а има чадър над такива като Ценко Чоков но и за тия боклуци които колят и бесят сега в тая държава жал няма да има когато народът се събуди.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Забрави

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "здравната каса също":

    Енергото, топлофикация и БТК
  • 22 от протестиращ

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Твърда ръка":

    От твърда ръка имаш нужда ти, непрекъснато да те оправя.
  • 23 Бе той нали щеше да умира...........

    6 1 Отговор
    Ха-ха-ха........
  • 24 кромео

    7 0 Отговор
    Още едно неоспоримо доказателство,че чалгата лекува. Инвалидите захвърлят инвалидните колички и метат гюбеци по масите...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Тони Найка

    7 0 Отговор
    800 баби на море и купон за 500 цигани, масите ще се огъват от наденица и бахур. Тоя кроманьонец ще стане 100% кмет на Бяла Слатина - това са 1300 гласоподаватели, които първо ще облажат и после ще гласуват. Не знам какво прави комисията против купуването на гласове - сетих се ще изпратят две служителки на отдела за разследване на купуването на гласове да мятат кючеци по масите и да следят за реда на питиетата първо ракия, после вино и бира и накрая шампанско!
  • 27 Бай Ганьо прави избори

    4 1 Отговор
    Навсякъде са тръгнали бирници да дерат по две кожи от бедният народец , за да могат такива да пируват по време на чумата. И чакате инвестиции , да дойде някой да ни управи дереджето. Ни колиба , ни дете няма да направи никой на тази територия. Някога заможните българи са пращали умните деца да се учат , на тяхна издръжка по най- елитните университети на Европа . На сегашните парите им отиват за подкупни магистрати , които да ги вадят от затвора , лъскави возила , кючеци , и гюбеци.
  • 28 СуперЕвала

    3 0 Отговор
    Така е като има олигофрени за по една ракия да гласуват за теб..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове