Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 12:06 3 666 27

Украинец убил семейството в Хаинбоаз

  • хаинбоаз-
  • катастрофа

Все още не е ясна причината за запалването на автомобила

Украинец убил семейството в Хаинбоаз - 1

Виновник за жестоката катастрофа в прохода Хаинбоаз е украинският шофьор, който е навлязъл в насрещното движение и е ударил челно колата, в която загина цяло семейство. Това стана ясно от думите на главен комисар Димитър Димитров пред Би Ти Ви.

Снощи, около 19 часа, между Николаево и Пчелиново две коли, едната с украинска регистрация се удариха челно. Загинаха две деца и техните баба и дядо, пътували в автомобила.

Семейството буквално е изгоряло, след като от силния удар колата се е възпламенила.

Комисар Димитров обясни, че водачът на БМВ е изгубил управление над автомобила и на ляв завой се е ударил в идващото насреща "Ауди". Удареният автомобил е излязъл от пътя и се е самозапалил.

Шофьорът на БМВ-то е арестуван за 24 часа. Направени са му проби за алкохол и наркотици, оказало се е, че и двете са отрицателни.

Все още не е ясна причината за запалването на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това хай боаз у Бг ли е

    24 7 Отговор
    Нещо не мога да разбера

    Коментиран от #23

  • 2 Лекар БГ

    51 2 Отговор
    И според показания на свидетели,украинецът е карал с БЯСНА скорост.
    Съболезнования от сърце към близките на загиналите.
    Абсолютен кошмар.
  • 3 бандера

    31 4 Отговор
    Украинец и не е бил пиян на кирка и поне на 3-4 линийки?! Не може да бъде.
  • 4 Дионтей

    50 3 Отговор
    Сега и 20 години затвор да му дадът, което няма да стане пак няма да върне жертвите. За това задачата на КАТ трябва да е превенция а не наказания. В Гърция как може да спират на пътя, че и номера да свалят на чужди коли а тук НИЩО. Чужденците ни имат за майтап...
  • 5 анонимен

    37 3 Отговор
    Най-вероятно автомобилът се е запалил, ако е бил с газова уредба без евросонда. При тези уредби има само 1 електромагнитен клапан за спиране на газта и той е до изпарителя в двигателния отсег. При счупване на тръбата преди него вече нищо не спира газта. По снимките ми се струва, че колата е ауди 80, а на тези автомобили изпарителят се монтира отпред в ляво в двг. отсег, защото там има най-много място. Точно там е и ударът и колата е най-смачкана. Един съвет към хората с газови уредби в автомобилите си - една нова бутилка е около 100лв, подменете я заедно със сондата.

    Коментиран от #24, #27

  • 6 Мария Атанасова

    13 3 Отговор
    Хасфалта кака, хасфалта. Фирмата наш, хасфалта на молив бива стандарт, украйнец кара, мокро, джам, джапанки, Своге.
  • 7 Кочо

    29 7 Отговор
    Както винаги, виновният е напълно невредим! Представям си ако беше руснак пък какъв политкоректен вой щеше да се надава !
  • 8 Ххх

    29 1 Отговор
    СВРЪХ НЕКАДЪРНО НАПИСАНА СТАТИЯ!!!
    НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ КЪДЕ СА ЗАГИНАЛОТО СЕМЕЙСТВО ИЛИ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ!!!?!
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДНИНИТЕ ИМ!!!...ТРАГЕДИЯТА Е ЧУДОВИЩНА
  • 9 Свинефермата България

    30 4 Отговор
    Винетка имал ли е? И не го задържайте за повече от 24 часа - украинец е все пак - човек на американците дето се бори с агресията на Русия. По бързата процедура условно и 200 лева глоба и да годи пак в Донбас да трепе проруските сепаратисти.
  • 10 Komapak

    20 2 Отговор
    Хаимбоаз не съществува от 1948г. Името е прохода на републиката за всички, които не знаят. Странно ми е, че поне от задната седалка не са се измъкнали. Жалко. Не минава ден без жертви по пътя. Съболезнования към семейството на загиналите. Огромна човешка трагедия.

    Коментиран от #25

  • 11 Колата се запалила

    16 2 Отговор
    Е за това единствено ми харесва дизела! Там по-трудно става това!
  • 12 Ели

    9 3 Отговор
    Украинецът е наследник на Бог Ра.

    Така пише в учебниците им, като правоприемници на божества, абсолютната власт е неизбежна.
  • 13 Хуймбоаз като прочетох

    11 3 Отговор
    И си викам не къде в Турция ли е това пък те пък некадърници журналя така викали на проходът на републиката щот от партията им казали да са полит коректни.
  • 14 Като чуя проходът на републиката

    5 4 Отговор
    И се сещам за Star Wars
  • 15 Славянин

    20 9 Отговор
    Има три предателски племена на тоя свят. И трите са славянски за съжаление.
    Каквито са ураинците за Русия, такива са "македнците" за България и такива поляците изобщо за славянството!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Мани ги другите

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Славянин":

    Ма поляците са изметта на измети те макета на квадрат
  • 17 NSDAP

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "Славянин":

    Рррр моля,моля!Славяни не сме!!!Генетично го доказаха.Най-близки сме до южните германци, сирийците,англичаните,северните италианци и северните гърци.Това,че македонците се пишат македонци е дело на Русия и монголо-татарската руска пасмина,която им проми съзнанието.Както Анте Павелич казва на Адолф Хитлер през 1940 година:
    Има 3 народа,които са подчовешки.Първият е евреиският,вторият е руският и третият сръбският.
  • 18 NSDAP

    9 4 Отговор
    Славяни ама друг път!Титлата на древните българи е била канасюбиги,която е титла изпозлва е във Шумер.Мистичният ездач в шумерската митология се казва Румен,а старобългарският е изключително близък до шумерският и определени ирански езици.Друг е въпросът,че исляма проми мозъците на нашите братя в Сирия и Иран,но като цяло не може да отричаме,че те са точно най-чистите Българи.Тук,ние заварваме Остроготите,които са предците на германците.Още през 11 век един италиански летописец пише,че българите дошли тук,техен водач бил КАНАСЮБИГИ АСПАРУХ и там те заварили готите с които толкова много се харесали,че чак заедно направили държава и победили Византия.

    Коментиран от #19

  • 19 Турция АУТ

    9 3 Отговор

    До коментар #18 от "NSDAP":

    ти нали си косовар или босненец... сега взе да ни казваш каква ни е историята ли?
    Много нагли чужденци взеха да се навъждат тук!

    Коментиран от #21

  • 20 Шаран БГ

    12 2 Отговор
    Как да кара украинец ! Той хохола си мисли, че е на правия безконечен път по украинската степ, която "нашият "Никита не успя да я разоре цялата и засее с кукуруз. Ужасно съвпадение ! Бог да ги прости - четири души - двете деца !? Не вярвам на Комисаря !! На ляв завой ако изгубиш контрол над автомобила ,с каквато щеш скорост да караш, отиваш в дясно - в дървото, в дола, в реката. По прости физични закони , каруцата бяга на дасно !! Тоя убиец е карал прекалено бързо по завоите на Хаинбоаз /Проходът на Републиката /, бил е наясно ,че с такава скорост ще извърчи от пътя в дясно / както съм написал по горе/ и умишлено е завъртял волана силно в ляво, павлизайки в насрещното с надеждата , че там да няма да има друг автомобил !!. И ако му се стори завоя остър,да има възможност да се изнесе в дясно , в своята лента за движевие.. и да остане на пътя ... Преди години един нашенски "Фитипалди" ме взема - бях на автостоп. Знаеш ли при какъв ненормалник сядаш ? Засили я нея кола със 120 км/ч на третокласен път и на десен завой, въпреки усилията му, машината изхвърча в ляво, захапа левия банкет и се разминахме с друг автомобил идващ насреща като англичани - с десни бордове. Добре, че оня успя да извие на свое ляво и след нас,и преди нас, нямаше друга кола !! Замолих го да спре, слязох на сред гората и му пожелах "добър път". Сега без кола като го срещна , става ми лошо и преминавам на другия тротоар !! Аман от диваци в 21-я век !!
  • 21 NSDAP

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "Турция АУТ":

    Така е,такъв съм,но това е самата истината! Мюсюлманин съм,не вярвам във Аллах и на жена ми съм й забранил да слага каквото й да е на главата си.Исляма е болест,която трябва да се лекува.Арабите преди исляма бяха властелини на света, Египетската цивилизация,математиката, алгебрата....

    Коментиран от #22

  • 22 NSDAP

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "NSDAP":

    Мюсюлманин смисъл с ислямско име,но с удоволствие бих си го сменил и бих орел друга религия,проблема е че все още ме знам на къде да се насоча.
  • 23 Дългия

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Това хай боаз у Бг ли е":

    Ти марсиянец ли си ?
  • 24 Николай

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "анонимен":

    Много интересно кой е тоя педеруга дето постоянно слага минуси. Даже и на безпристрастни и компетентни мнения и коментари.

    Коментиран от #26

  • 25 Николай

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Komapak":

    Както личи от снимките колата е доста стар модел, вероятно няма "Еърбег" може да са били и без колани и още други такива предпоставки.
  • 26 коментатор

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Николай":

    Такива дето карат с газови уредби !
    Винаги когато се спомене нещо за газови уредби, и се започва едно преброяване и истерично защитаване на газеняците !
  • 27 Клъвтунь

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "анонимен":

    Бреййй голям хитър бре... Евросонда .... Сигурно притежавате гараж за монтаж на АГУ и тъй си мислите !! Да ама тук говорите за такова монтирано вероятно във помещение някакво и евентуално през далечните примерно около 90’те години. Поне от 20 години, ако не и повече този монтаж който споменавате май е забравен . И кой пък каза че автомобила е запален от монтирания в ляво редуктор??? И друг въпрос - по изказването личи че само там се монтира редуктор за марката и модела , ами какво пречи да е на друго място???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове