Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 05:59 2 045 16

Цацаров: Незаконен съдебен състав пусна Полфрийман

  • сотир цацаров-
  • полфрийман-
  • съд-
  • австралия

Екатерина Захариева определи случая "Джок Полфрийман" като "консулски" и призова да не се политизира

Цацаров: Незаконен съдебен състав пусна Полфрийман - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на външните работи Екатерина Захариева и главният прокурор Сотир Цацаров се срещнаха с Джон Филип - временно управляващ посолството на Австралия в Гърция, акредитирано и за България, съобщиха от МВнР. Първият ни дипломат определи случаят "Джок Полфрийман" като "консулски" и призова да не се политизира. Захариева увери, че по случая у нас няма политически натиск и призова "да не позволяваме този случай да попречи на двустранните ни отношения, като изчакаме решението на българския съд".

Джон Филип изрази своята убеденост, че в България се спазва върховенството на закона, както и че правосъдието е независимо.

По-конкретен бе Сотир Цацаров, който изтъкна пред австралиеца, че липсват убедителни доказателства, че Джок Полфрийман се е поправил и подчерта, че той не е изплатил дори и минимална част от обезщетението, присъдено на пострадалите.

Цацаров отново заяви, че решението за предсрочно освобождаване на Полфрийман е постановено от незаконен съдебен състав и че за двама от съдиите са съществували безспорни основания за отвод.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Богомил Райнов

    27 5 Отговор
    Казва се корупция Царцариов
  • 3 Стрелата

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Целата дължава е незаконна😂😂😂":

    Незнам за догана ама аз ша та опрая 25 цааа само да мога да го нахакам целия юююююбряяя
  • 4 Патриот

    17 1 Отговор
    И като е незаконен този съдебен състав кво правим?
    Кой го и назначил, кой е изпълнил решението? Някой понесъл ли е отговорност?
    Май не.

    Коментиран от #6

  • 5 Бачо Киро

    9 6 Отговор
    Цяла България го разбра това още първата минута. И кво? Ще повдигнат обвинения на незаконния състав? Ще повдигнат обвинения на миндилите в БХК? Ще, ама друг път....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Добри от Добрич

    11 3 Отговор
    Цацата му се иска да става бащица на нацията и да казва кое е законно и кое не. Да беше станал съдия.

    Коментиран от #11

  • 8 1234

    7 2 Отговор
    Когато съдии си организират незаконен съд в ЕС, защо народния съд да е по незаконен след като е организиран от суверена в условия на демокрация!?!?!?
  • 9 Данчо Летвата

    10 0 Отговор
    Незаконен съдебен състав ---- какви са тези незаконни съдилища ,, това е България пълна с фалшиви и крадливи институтции , затова сме най бедната и бандитска държава на света
  • 10 1234

    7 4 Отговор
    Защо съдиите не са писали нищо за дължимата кръвнина от 400000 лв???? Значи вече ще знам. Обирам банка за 1 млн като убия 2 мата охранители от камиончето, ще се предам, лежа 12 г излизам предсрочно да си харча парите. Срещу 12 г си осигурявам живота. Мисля че си заслужава. Тези съдии продават ндулгенции не правосъдие
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Преброяване на бесните язовци

    6 1 Отговор
    То и ти си незаконен, и гешефтчето ти е незаконно, ама на кой му пука? Сопола ви управлява като кукли на конци, а вие се правите на голямата работа пред услужливите ви медии. Пълни мижитурки и безгласни букви сте.
  • 13 onq s konq

    6 2 Отговор
    Че има незаконии ТЕЛК ове знаем но сега се научаваме, че имало и незаконни съдилища. Питам се тогава защо съдебният състав Калин Калпакчиев, Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, единодушно но НЕЗАКОННО гласували за освобождаването на Фрийман не са арестувани??
  • 14 иван

    8 3 Отговор
    Мисля, че за съвсем открито заседание на НЕЗАКОНЕН СЪД в България отговорност носи главния прокурор защото е допуснал това да се случи.
  • 15 Дедо

    6 2 Отговор
    Цацата след като проспа цял мандат се сети да имитира активност!
  • 16 Антисоциалист

    5 1 Отговор
    Господа, Джок Полфрииман е не само невинен - той е заслужил награда от държавата, че с риск за живота си е защитил двама български граждани от 15 организирани бандита. И още... Необходимо условие да има демокрация е съдиите и прокурорите да се избират пряко - поименно от народа, а не от гилдии и мафии. Необходимо условие е за демокрация е, съдиите и прокурорите да отговарят за действията си пред организации на народа, избрани пряко и поименно от народа. За правилни действия и особено при опасностти и трудности да бъдат награждавани; за вредни да бъдат съдени, осъждани, отстранявани от съдебната власт и наказвани. Сега необходимите условия за демокрация не са изпълнени за съдебната власт и тя не е демократична, а антинародна. Г-н Цацаров, прокурорите и съдиите, осъдили героя австралиец Джок Полфриман и то чрез съдебни измами, е редно да бъдат съдени, осъдени и наказани. Те сега се гаврят безнаказано с него - задържат незаконно законно паспорта му, лишават от свобода героя, а не бандитите. Необходимо и потребно за народа ни е да има съд и наказание за съдебните негодяи, а свобода и награда за героя!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове