21 Октомври, 2019 18:05 2 195 28

Манолова: Не съм купила имотите си под пазарната цена

  • мая манолова-
  • пазарна цена-
  • кметски избори

С екипа ми предлагаме решения по всяка една от важните за столичани теми, посочи още тя

Манолова: Не съм купила имотите си под пазарната цена - 1
Снимка: БГНЕС

„Моята кампания върви с пълна сила, срещам се с хора, слушам ги, чувам техните проблеми, решавам някои от тях. Все още не съм загубила инстинкта си на омбудсман. Всъщност кметът е този, които е най-близо до функцията на омбудсмана”. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в студиото на "Плюс-Минус. Коментарът след новините" по Нова ТВ.

„В рамките на кампанията представих основни акценти от моята програма, която е писана в рамките на 1 месец. С екипа ми предлагаме решения по всяка една от важните за столичани теми”, посочи още тя.

По думите на Манолова влизането ѝ в битката за кмет на София е било трудно, но осъзнато решение. „Аз можех да си остана на позицията омбудсман и да я превърна в един обикновен административен пост, защото беше ясно, че властта няма да позволи моите кампании да бъдат финализирани успешно, но предпочетох да защитавам гражданите от друга позиция и с други средства”, каза още тя.

„Всъщност кметът има огромен ресурс, ако иска да се посвети на проблемите на гражданите. Той може да реши проблемите с мръсния въздух, с детските градини, с тротоарите, с дупките и други”, категорична е Манолова.

На въпрос за двата ѝ имота в София, за които се твърди, че е придобила под пазарната цена, Манолова отговори: "Тези мои 2 имота са публично декларирани, те са известни, анализирани. Влязох във властта през 2005-а година с два имота. В момента имам 2 имота, апартамент от 96 квадрата в кв. "Хладилника" и адвокатска кантора, която е купена с кредит". Манолова заяви, че не е закупила имотите под пазарните цени.

Относно финансирането на кампанията ѝ, Мая Манолова каза: "Може да видите на сайта на Сметната палата и кампанията пълен списък с дарителите, преведените суми и направените разходи. Това е динамичен процес, в който последните внесени суми може и да не бъдат отразени на секундата".

Запитана как ще протича работата ѝ с хората от Столичния общински съвет и как ще търси подкрепа от тях, тя бе категорична: „Ще работя с абсолютно всички общински съветници, включително и с г-жа Фандъкова, която е водач на листата на ГЕРБ. Когато става дума за конкретни решения, аз не смятам, че ще се намери общински съветник, който да гласува срещу интересите на столичани”.

„Хората не се интересуват от това какво ще си кажем ние с Фандъкова. Те се интересуват от това как ще се решат техните проблеми”, заключи Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    30 19 Отговор
    Това е една долнопробна жена . Лековерна , лекомислена и простовата . Алчна и подмолна гадина . И Данс може да ви го каже .

    Коментиран от #6, #18

  • 2 Оня с рикията

    20 7 Отговор
    Верно ли бре мацка? Тогаз за тебе че гласуваме у наше село
  • 3 Гост

    29 9 Отговор
    А какво стана с дипломата? Покажи ни я!
  • 4 Време е Йорданка

    24 11 Отговор
    Да си ходи от Столична Община на 27.10.2019?
  • 5 Алфа Вълкът

    25 12 Отговор
    Голямо викане в + -, на кого викаше, на кого се караше, не разбрах. Явно останала много озлобена от това, че Фандъчката я оборваше досега и трябваше да си го излее някъде.

    Коментиран от #8

  • 6 Гражданин

    12 16 Отговор

    До коментар #1 от "Давид":

    Тези 5 + къде си си сложил на долнопробния коментар няма да помогнат ви помоганат на 27 Октомври гнили герберсти не накрали се
  • 7 Подкупен червен овчар

    17 13 Отговор
    Ех, колко е спестовна и честна Манолова! Точно толкова, колкото и нейните ортаци Братя Галеви и Пеевски!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДОМ НА ПОКОЙНИКА

    11 12 Отговор
    Краставия гербераст седи и налива като луд положителни лайкове! Да си копаш децата едно след друго ти пожелавам
  • 10 Рошко

    17 6 Отговор
    Тя изобщо купувала ли си е нещо, само питам, а на бас че е от подаръци на роднини, те всичките ни политици такива света вода ненапита
  • 11 Morgoth

    12 7 Отговор
    Те и част от апартамент-гейтаджиите си ги бяха купили на пазарна цена, но ги бяха декларирали на ниска, за да си спестят данъците. Всички си подадоха оставките! Хайде и ти да си ходиш.

    Коментиран от #19

  • 12 Кирил

    14 8 Отговор
    Костинбродската е лъжа до лъжа.
    Кога ще покаже дипломата.
    На куково лято защото няма.

    Коментиран от #28

  • 13 Джом

    4 13 Отговор
    На бойко дипломата виждали ли сте? И да ви я покаже, кво? Дипломата не е всичко! Помага ли на хората? Помага! Добър Кмет ли ще е? Добар ще е. Айдееее

    Коментиран от #25

  • 14 Кюстендилският

    9 10 Отговор
    Обичам те Манолова! Ти си спасението за София !!!
  • 15 До герберугите

    8 8 Отговор
    Всъщност кметът е този, които е най-близо до функцията на омбудсмана.
  • 16 Картоф

    10 10 Отговор
    Данчето скоро ще види какво означава истински кмет!
  • 17 Начо

    11 11 Отговор
    Далавераджийка и ку.ва от класа е.

    Коментиран от #21

  • 18 Беден речник

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Давид":

    Явно я познаваш. Но се съмнявам. Пиши си по цял ден тук, но си личи, че май ти си такъв, какъвто изкарваш нея....
  • 19 Мафиозо

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "Morgoth":

    Оставките на герберастите не ме интересуват! Що не ги съдят? И аз искам така да си купя и да подам оставка...

    Коментиран от #27

  • 20 До писарушките

    5 9 Отговор
    Свиквайте да ня наричате по име, по длъжност- Кметът на София...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 .....

    4 4 Отговор
    А за Портиних, въпроси и отговори има ли?!
  • 23 българин

    2 3 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА-63% И ЧЕСТИТО!!! СОФИЯНЦИ ЗНАЯТ КАК ДА ИНВЕСТИРАТ В НАДЕЖДАТА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ! СЕГА СОФИЯ ЩЕ БЛЕСНЕ
    И ВСИЧКИ МИНУСИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ПЛЮСОВЕ. НА ДОБЪР ЧАС В УПРАВЛЕНИЕТО!!!

    Коментиран от #26

  • 24 Nik

    2 0 Отговор
    "Вcъщнocт кмeтът имa oгрoмeн рecурc, aкo иcкa дa ce пocвeти нa прoблeмитe нa грaждaнитe. Тoй мoжe дa рeши прoблeмитe c мръcния въздух, c дeтcкитe грaдини, c трoтoaритe, c дупкитe и други”, кaтeгoричнa e Мaнoлoвa.АЛООО,МАНОЛОВА,ПЪЛНИ ЛЪЖИ И ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ!Тая вече от злоба,започва да "изфирясва"!Нагла Кюстендилска вещица!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Morgoth

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мафиозо":

    Ти скоро апартамент купувал ли си? Под скоро имам предвид последните 20 години. А кола на старо? Няма една сделка сключена на реална цена! Всеки гледа да обяви по-ниска цена за да спести някой лев от данъци и такси. Това е нарушение, което подлежи на глоба, а не на уволнение или съд.
    Друг е въпроса за произхода на парите и дали тези гербаджии са имали реални доходи от които да ги вземат или са от подкупи и корупция. Това ако бъде доказано са за съд. А за нарушението понеже са политически лица им се полага оставка. Същата се полага и на Манолова, защото е направила същото нарушение, но разбира се тя в момента е горд кандидат за кмет.
  • 28 Е Бачо

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Кирил":

    Оставките им бяха Поискани!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове