Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 11:19 1 768 11

Бонев: Пресата, която правихме отвън - вече ще е и отвътре

  • борис бонев-
  • борис бонев

"Кампанията ни струваше 20 000 лева и всички средства дойдоха от дарители", уточни Бонев

Бонев: Пресата, която правихме отвън - вече ще е и отвътре - 1
Снимка: БГНЕС

Надявам се и Гергин Борисов да влезе в общинския съвет. В момента той е на ръба. Изключително благодарни сме на всички, които разпознаха истинската промяна в наше лице. Това заяви в ефира на bTV независимият кандидат Борис Бонев.

По думите му те са се появили преди десет години и няма конспирация, в която да се цели да краде гласове от Игнатов. "Нашата кампания беше супер позитивна. Единствено мога да съжалявам, че не започнахме нашата кампания по-рано", допълни той.

"Не трябва само да критикуваш, а и да даваш решения на проблемите", каза още Бонев.

Борис Бонев поздрави Мая Манолова и Йорданка Фандъкова за резултатите им.

Той е категоричен, че резултатите показват, че много голяма част от хората, които са дали вота си за тях досега не са гласували.

"Не съм почитател на механичния сбор на резултатите. Ние отворихме ветрилото и убедихме много хора да гласуват за нас на терен. Пресата, която правихме отвън - вече ще е и отвътре. Ставам общински съветник", обясни още Борис Бонев. Той бе категоричен, че ще продължи да обикаля и да гледа ремонтите, как изглеждат спирките.

"Кампанията ни струваше 20 000 лева и всички средства дойдоха от дарители", уточни Бонев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    7 20 Отговор
    Ако беше приел подкрепата на Да България можеше и кмет да си, но явно не си много умен. Дано нещо хубаво направиш за София в което се съмнявам!

    Коментиран от #3

  • 2 Пробив

    23 5 Отговор
    Повярваха му младите и интелигентните. Успех!
  • 3 asd

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Тъпанар, ДБ си искаха архитектчето, ако бяха застанали зад него, щеше да е кмет ! Те искаха той да е общински, а архитектчето да е кмет !

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Гост

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "asd":

    Много тъпо стана. Можеше Маяма и Фандъка селски да са в небитието където им е мястото. Но пишман десницата пак прецака всичко, вместо да подкрепи Бонев изнамериха онова смотано архитекторче. След Неделчо Беронов с некролога в джоба на кандидат- президентсктие избори през 2006, мякащото архитектче е най- абсурдната кандидатура на десницата. На 47г. нито се е реализирал семейно- живее с порно приятелката си, която няма статут на съпруга, нито има дори жилище- всики разбрахме, че живее под наем в онзи ужасен апартамент с порно тапетите- при това в краен квартал. И във фейсбук заяви, че бил там под наем и не го интересувало как изглежда. Егати архитекта... все му е тая къде живеел. То ако беше станал кмет сигурно и за София така щеше да каже- все ми е тая как изглежда, "Налйе нйе съм ут тук и съм за малку". И за капак за годините прекарни в София дори не си направи труда да се научи да говори на софйиско твърдо наречие. Е кой нормален ще гласува за това недоразумение?!?!
  • 5 да да

    9 7 Отговор
    няма нужда от педерасти в политиката но уви, още един се промъкна !
  • 6 гост

    8 5 Отговор
    Успех на момчето!!! Трябва да се даде път на младите. Гербери, демократи, социалисти, възродители и всякаква подобна паплач от старите номенклатури на Д.С. ги видяхме вече. Резултатът е масова емиграция, застрашаващо намаляване на българското население, ниска раждаемост, недоволство, страх, злоба, негативизъм и отчаяние у хората. Очевидно е, че освен парите, властта, както насилието и агресията с която искат да се докопат до тях, по стар обичай, нищо друго не ги интересува и в най-скоро време, трябва да бъдат забранени със закон. В младите като Борис Бонев е надеждата за спасение на тази държава.
  • 7 Byg

    3 8 Отговор
    Сега ще пресира сам , аман от глупави новородени звездички
  • 8 шоп

    4 0 Отговор
    И спасение дебне отвсякъде ...

    Коментиран от #9

  • 9 8775

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "шоп":

    Ама откъде по точно.
  • 10 3678

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "asd":

    Неосведомения си ти. Има поне две видео интервюта с Христо Иванов, в които той подробно обяснява колко пъти са се опитали да го привлекат да е кандидат за кмет на ДБ, но от спаси софия са отказали партийна подкрепа. Дори не е искал да участва на вътрешните дебати в ДБ за кмет и общински съветници, а какво по-демократично от това?

    Сега да си се радва, че разцепи вота и да видим какво точно ще промени с два гласа от спаси софия. Ще ми е страшно интересно. А можеше да е много по-добре всичко. Сега дори да го издигнат за в бъдеще от ДБ, аз няма да гласувам за Бонев. Вече ми е антипатичен.

    Коментиран от #11

  • 11 Това

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "3678":

    момче е умно и никога няма да се хване със службогонци и интересчии. Браво за представянето! А на балотажа ще видим...да няма после истерии и вопли от управляващата върхушка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове