Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 17:32 7 638 20

Осман Октай: ГЕРБ и ДПС бяха в постоянна координация на тези избори

  • осман октай-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • дпс-
  • делян пеевски-
  • ахмед доган-
  • местни избори 2019-
  • сащ-
  • херо мустафа-
  • ромски гласове

"Борисов е уплашен преди посещението в САЩ"

Анализаторът и бивш заместник-председател на ДПС Осман Октай коментира актуални теми в предаването "Денят с Веселин Дремджиев". Ето какво каза той:

"Борисов беше изнервен през цялата кампания на местните избори и си изпуска нервите, защото е заклещен не само вътрешнополитически, но и в международно отношение. Освен това усеща агресията в българското общество, омразата, която се излъчва от гражданите. Не му дават необходимата любов. Той казва, че хората не виждат какво прави, а само за гадости мислят. Той последните месеци се върна към речника си от мутренските години. Изнервеността му изважда от подсъзнанието му нещата, които си е говорил, когато се е движил в сикаджийските среди. Тази терминология му беше чужда първите два мандата. Поведението на Борисов спрямо американската посланичка, която е мюсюлманка, е съотносимо с това, което направи Пулев с журналистката Джени Суши. Това, ако се покаже в "Ал Джазира" ще има реакция на целия мюсюлмански свят. Това показва до каква степен Борисов се притеснява от предстоящата среща на 25 ноември с Тръмп в САЩ. Той има предварителна информация, че там ще има много тежки разговори за тревожността на НАТО и Америка за логистиката, България, Черноморската зона и т.н. и неговите флиртове с Ердоган, Путин, разиграването на партньорските служби и т.н.

Цветан Цветанов 10 години разполагаше с много власт и разполага с огромна информация. Нищо чудно голяма част от тази информация да е отишла в Америка и това допълнително да изнервя Бойко Борисов. Там тепърва ще се развият тежки сблъсъци на омраза вътре в партията и кадрите в партията. Борисов следващите месеци ще е още по-изнервен.

С проектите "Лафка" на Пеевски има тотален контрол върху контролиран вот на циганското население. Тоталният контрол е предоставен на ДПС. Това, че прокуратурата правеше пунта мара акции... Народът още повече ще ги намрази. С ромските гласове и с гласовете на своите симпатизанти, ДПС, т.е. Пеевски и Доган осигуриха служебна победа на първи тур на ГЕРБ - за пример е Хасково. ДПС не издигат кандидат-кмет за община Хасково. Всички ДПС гласоподаватели и ромските гласове отидоха за кандидата на ГЕРБ. В Маджарово и други общини, където ДПС спечели за първи път, пък ГЕРБ не издигна кандидати. След това Делян Добрев се хвали в БТВ, че БСП не взели дори предишни свои общини. Показателно е - в Шумен, Ловеч...ДПС и ГЕРБ бяха в постоянна координация за тези избори.

В нарушение на всички изборни правила между първия и втория тур Министерски съвет прие бюджета. През цялото време правиха кампания как ще раздават пари - на учители и т.н. Вдигнаха социалните осигуровки на земеделските стопани, които са повечето избиратели на ДПС. Гласуваха 220 милиона за разширяване пристанището на ТЕЦ-Варна. ТЕЦ-Варна регистрираха специална дублираща фирма, чийто собственик е Ахмед Доган, за разширяване на целия комплекс. Всичко това Папазов (бел.ред. бивш земеделски министър), който сега е управител на ТЕЦ-Варна от името на Доган, говореше пред журналистите преди три месеца. С парите на избирателите дават на Доган 220 милиона от бюджета хонорар за тази услуга, която прави на изборите. Всичко това, усещайки се от избирателите, се превърна в агресия срещу управлението на ГЕРБ и Борисов. Той затова е изнервен.

Взаймодействието между ГЕРБ и ДПС, с посредник Пеевски, изпратен от Доган и задкулисието, може много лесно да се види от протоколите. В секция Х в София примерно гласуват 300 за листата на ДПС за общински съветници. Всички тези 300 гласуват под строй за Фандъкова. Вижте какво става в Плевен. Новият-стар кмет Спартански даде пример - 2600-3000 гласа за листата на ДПС, толкова са за кандидат-кмета на ГЕРБ."


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    54 3 Отговор
    ГЕРБ + ДПС = МАФИЯ :(
  • 2 мали мали

    41 3 Отговор
    А добър ден

    Коментиран от #3

  • 3 Maf1ata BG

    45 2 Отговор

    До коментар #2 от "мали мали":

    Това е МАФИЯТА направиха си изборите макар фалшиви и почнаха пак да крадат, да рекетират за данъци и да убиват тези, който не се подчиняват, това ще е така докато НЕ избият цялото население и оставят само удобните на властта роби!!! :(
  • 4 Ганчев

    57 2 Отговор
    Този има инфо, и винаги знае какво говори отдавна не е в активната политика но знае много !!!!

    Коментиран от #11

  • 5 Иванчо

    58 4 Отговор
    За пореден път Октай прецизен и ясен в коментара си. Евала на него.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ЕС Макрон, Англетата дадоха на ГЕРБ

    24 1 Отговор
    по един ЧЕРВЕН КАРТОН. На изборите народа им даде ЧЕРВЕН КАРТОН, който пребоядисаха в жълт с ФАЛШИФИКАЦИИ. ТРЪМП ГО ЧАКА, НО МОЖЕ И ДА НЕ ПОЖЕЛАЕ ДА СЕ СРЕЩНЕ С НЕГО, МУСТАФА МОЖЕ ДА МУ ПРЕДАДЕ ПОСЛАНИЕТО.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Само си говориговвори

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "Ганчев":

    Ганчев,това което казва този и сополивите циглета от малата го знаят
  • 12 Ганчев

    12 1 Отговор
    до 11
    Не съм много съгласен с теб защото пак пиша дори и да е малко в страни вече от активната политика / а е бил баш по върховете и/все още знае не всичко каквото знаят циглетата и ония в хоремага на ракийка !
  • 13 гост

    6 7 Отговор
    Другаря Огнян критикува,защото не е "раздаването на порциите"иначе бъдете сигурни щеше да пее друга песен!
  • 14 ББ се закла с Ромите

    22 1 Отговор
    Никой Българин не е гласувал за Герб.Тези на които купи гласа,не могат да го хвалят.Хвали се сам с измислени небивалици ЛЪЖИ.И така не става.Не може само с купуване,трябва и печелене на гласове на Българи,които не се продават.
  • 15 месара

    2 18 Отговор
    другарю осман, много ти знае гагата, да не пишеш скоро писмо! дпс не прощава, нали помниш!
  • 16 onq s konq

    4 14 Отговор
    Мая твърди че Борисов е Уплашен,ТОЯ също говори за Уплаха у Премиера...А на бат Бойко ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА от разни "Анализи и Внушения" и е АБСОЛЮТНО СПОКОЕН,защото знае че както Русия,така и Америка гледат С ОСОБЕНО УВАЖЕНИЕ на Него.А ЗАЩО Е ТАКА?...Ами защото България е КЛЮЧОВА ТЕРИТОРИЯ както за Руските Газови интереси,така и като СТРАТЕГИЧЕСКА НАТОВСКА ТОЧКА,отделно пък че сме ДОБЪР КЛИЕНТ И ПЛАТЕЦ относно Покупката на Западно оръжие.
  • 17 Лален

    11 1 Отговор
    Репресията вече е в ход, при мен всеки които не е Гербаджия го притискат и тормозят за да можем да напусне и да си назначат калинките. Цялата ви демокрация е пълно лайно. Не е ли време да напуснем ЕС !?? За 30 год. ни съсипаха и разпродадоха! Все тая дали са БСП или Герб нощо не се променя
  • 18 О.Ч.З

    8 0 Отговор
    По скоро е притеснен че трябва да извади още пари за другите избори
  • 19 Тях червеното знаме роди ги

    1 0 Отговор
    Осман Октай първо трябва да обясни,КОЙ създаде ДПС и с каква цел а ние последствията от това ги виждаме много ясно
  • 20 Манго

    2 0 Отговор
    Лили Иванова имаше една песен "Панаири, панаири", а и това вече не е държава и няма нищо общо с унищожената страна България. Това се е превърнало в някакъв цига~ски катун и резултатите вече се виждат ясно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове