Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 14:35 3 299 26

Отстраниха лекарката, приела 3-годишното дете в Педиатрията

  • педиатрия-
  • 3-годишно-
  • 3-годишно дете-
  • тригодишно

До края на деня се очаква да излязат първите резултати от проверката

Отстраниха лекарката, приела 3-годишното дете в Педиатрията - 1
Снимка: БГНЕС

Директорът на Педиатрията д-р Димитър Русинов, както и шефът на "Пирогов" - проф. Асен Балтов потвърдиха, че са временно отстранени до приключване на процесуално-следствените действия и заявиха, че ще съдействат при извършването на проверките.

След срещата директорът на болница "Лозенец" не се появи пред журналистите, чакащи на входа.

Временно отстранена е и доктор Георгиева, която е приела детето в Педиатрията.

До края на деня се очаква да излязат първите резултати от проверката.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само така

    34 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Временно отстранена е и доктор Георгиева, която е приела детето в Педиатрията. - Щом го е приела, незабавно отстраняване. Следващият път, никакво приемане. Да мрът на улицата...
  • 2 киро

    23 5 Отговор
    И съд и в затвора !!!!!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 3 След дъжд качулка

    41 3 Отговор
    Жалко за детенцето! Пукаме цирея, за да изтече гнойта, но не търсим причината, поради която се е появил. Цялата система на здравеопазването е гноясала, ама трябва да се реже до живо и здраво, а не с козметични операции.

    Коментиран от #5

  • 4 Омг

    32 4 Отговор
    Цалята система е гнила! Всички добри лекари емигрираха!!!
  • 5 НАТО ВЕЦ

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "След дъжд качулка":

    Ми той "гнойникът" е в "главата". Айде режете.
  • 6 roko

    15 11 Отговор
    Лекуваме детето си при д-р Георгиева от астма и сме доволни от нея, имаме над 10 посещения при нея по здравна каса и винаги е била много внимателна към детето.

    Коментиран от #9, #18

  • 7 Право Не Съдие

    22 0 Отговор

    До коментар #2 от "киро":

    Кой точно??? Лекарите, директорите или тези дето десет и повече години правят реформа в здравеопазването, та резултатите са налице, само дето трябва да се направи ВИП затвор за едни 240 +...
  • 8 Кой я измисли

    24 0 Отговор
    Тая здравна система?Болнице да Търговски дружества,да търгуваш с Човешкото здраве.Сбъркана Държава.
  • 9 фактите

    26 6 Отговор

    До коментар #6 от "roko":

    Това го обясни на родителите чието дете тя остави да умре !!!! Гледах й обясненията по ТВ-то, безчувствен поглед, нагъл изказ, видимо безсърдечие... При положение, че българския етнос се топи, като пролетен сняг и изчезва е брутално такова отношение !
  • 10 пак здравата глава

    23 4 Отговор
    Защо не арестуват тия дето са отказали да го приемат детето , а арестуват тия дето са го приели ?
  • 11 ТОНИ

    18 5 Отговор
    Дирикторите на б-ца Лозенец и Пирогов нямат вина !! Цялото наказание трябва да бъде за шефа на педиатрията и д-р Георгиева НЕ приела детето, както и това, че болни деца чакат по 3 ч за преглед, повръщат и умират в болница ?????

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    14 1 Отговор
    Послушно изпълнена заповед. Само питам, ами в резултат от създадения смут починат още хора? Тогава Борисов ли ще спасява животи? Той работи точно обратното на това!
  • 13 НАТО ВЕЦ

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "ТОНИ":

    Намери достатъчно лекари, в случая педиатри и никой няма да чака. Ако едните не чакат, значи предните са претупани на две, на три. Това да не ви е конвейра в завода?!
  • 14 Браво

    4 2 Отговор
    На Н.Пр. Баце от с.Банкя. Без него няма да изгрее слънцето.
  • 15 Тръмп

    15 5 Отговор
    Не е трудно за никой да прецени д-р Георгиева!!!:(:(:(Видяхме колко е нагла по ТВ-то,а в Болницата ще е още повече!!!:):):)Тази трябва да го отнесе и да си поеме вината за да няма повече подобни нелепи ситуации!!!:):):)Не административно,а в Съда!!!:):):)Няма право да връща деца по Спешност по никой закон!!!:):):)На всички е ясно,че тя е Виновна и само дебил би я защитил!!!:):):)
  • 16 Турист

    11 4 Отговор
    Само така, смърт за лекарите. Медицинските сестри на сапун. Да не приемат вече никой. Ще се лекуваме с празни приказки.
    пс: Искрено съжалявам за детето. Виновни са тези, които позволиха това - да няма кой да приеме детето.
  • 17 ба ги другарко

    9 6 Отговор
    прах в очите... временно отстранени... те междуврменно ще се "разболеят" и по закон не можеш ги пипна ... така нагло/тежко се "разболяват", че с месеци ги няма на работа после и ни можеш ги уволни, ни съкрати... а заплатата си тече... трябва да ги арестуват! съдят! какво е т'ва временно отстранени? срамота! имат се инак за голямата работа всичкото докторя, а не се виждат к'ви боклуци са!

    Коментиран от #20

  • 18 Шляхтиц

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "roko":

    С тези уволнения на кадърни и стойностни професионалисти Премиерът се огражда с приказвачи и популисти. Жалко за детето, но в много случаи и ГОСПОД не може да помогне.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 НАТО ВЕЦ

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "ба ги другарко":

    Цецо, ти ли си?
  • 21 НАТО ВЕЦ

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "ба ги другарко":

    Питай Бочко, къде отиват парите. Може още от Монката Дянков да почнеш.
  • 22 Сашо Сладура

    9 0 Отговор
    Що се пък вие "ловите" в примката от лъжи на клоуна от Банкя !
    Нито директорите ще бъдат наказани или пък смотаната
    докторка от Педиатрията !
    Ами Гешев ще ви е Главен прокурор, а пък Цацата - шеф на
    КОНПИ !
    Така че, дерзайте братя булгари . . .
  • 23 бялата

    3 1 Отговор
    Мафия е непобедима .Само бой ще я оправи .Те за това ГИ бият !
  • 24 Марияна

    4 0 Отговор
    Жалко за детето...Доктори , болници...Болници,доктори...Защо бе ? Защото , ако заплатите на лекарите са достойни и работят само в болниците от...до..., (а не на още две места...) И не са уморени , безразлични ...Нещата...прегледите и съответно диагнозите ще са точни и лечението ще е точно ...
  • 25 Киро

    2 2 Отговор
    Уволнение и съд за всички замесени.Каквото и да са направили или ненаправили детето е мъртво.Щом си станал лекар нямаш право на грешка.Да сбъркам аз,щетите ще са само материални,когато носиш отговорност за живот нямаш право на грешка.Ако не можеш да се справиш ставаш шлосер.

    Коментиран от #26

  • 26 Нещо бъркаш

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Киро":

    Лекар не е равно на Господ. И да ти кажа, в работата не греши, само този, който нищо не върши. Ти вероятно си от "безгрешните" ;)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове