Last news in Fakti

9 Декември, 2019 11:16 2 131 47

Русофилът Малинов: Откъде-накъде ще ме наричат шпионин?

  • николай малинов-
  • русофил-
  • русофили

Винаги съм отстоявал и ще отстоявам интересите на България, категоричен е председателят на движение „Русофили“

Русофилът Малинов: Откъде-накъде ще ме наричат шпионин? - 1
Кадър: bTV

„Продължавам да съм учуден и обиден за обвинението в шпионаж. Това, което мисля аз, го мислят още поне 1 млн. българи. Съдът е този, който решава дали ще бъда пуснат в Русия, за да си взема наградата. Откъде-накъде някой ще ме нарича шпионин? Само съдът има право да го направи. Аз твърдя, че не съм шпионин и съдът ще го докаже“. Това каза в сутрешния блок на bTV Николай Малинов, председател на движение „Русофили“.

„Българското правителство, парламентът и президентът взеха сдържана позиция по моя случай, което беше правилно в случая. Русия желае и продължава да развива добросъседски взаимоотношения на взаимна изгода. С Путин говорихме за русофилството и за българо-руските отношения. Казах на Владимир Путин, че темата с газа е въпрос на Министерския съвет. Проблемът е много по-голям – как Европа се отнася към Русия. Смятам за моя победа това, че Владимир Путин гледа по различен начин на властите и на народа ни“, коментира Малинов.

„От движение „Русофили“ не сме се занимавали с партийно строителство. Аз не съм от хората, които не искат да се превърнем в партия. Ние имаме различни проекти и мнения, които се отстояват. Когато се върнах на 5-и ноември от Москва, казах, че няма как Русия да не изгони наш дипломат от страната си. Изгонването на дипломат било реципрочно действие. Много добър знак е срещата между руския посланик и Бойко Борисов, за да обсъдят детайлите след изгонването на дипломата ни“, каза още Малинов.

Винаги съм отстоявал и ще отстоявам интересите на България, зави Николай Малинов.

Според Николай Малинов Русия желае и продължава да развива добросъседски отношения с България. Наградата му, връчена му от страна на президента Владимир Путин, е знак към страната ни.

Размаханият пръст от руския президент за "Турски поток" Николай Малинов тълкува като ясно разграничаване от страна на руските власти между българските власти и българите.

Председателят на Русофили би съдействал президентът Владимир Путин да дойде догодина в България. Не познавам Емилиян Гебрев, нямам интерес към този бизнес и не го разбирам, каза още Малинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    53 43 Отговор
    прав е - не трябва да го наричат шпионин а руска-подлога и родоотстъпник !
  • 2 гост

    36 44 Отговор
    Този е за бесене!
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    13 17 Отговор
    Вчера едни руски шпиони нарязаха гумите на цялата ни улица.
  • 4 Последния софиянец

    44 31 Отговор
    Той отвлича вниманието. А истинските шпиони си работят спокойно. Като например:Соломон Паси и Росен Плевнелиев.

    Коментиран от #6

  • 5 az#ЛибераленКрах

    39 31 Отговор
    Не един милион, а всички българи симпатизират на руснаците! От тях трябва само да извадим шайката жълтопаветници и актуалната колониална власт в БГ!

    Коментиран от #11, #44

  • 6 до Последния селянин

    25 19 Отговор

    До коментар #4 от "Последния софиянец":

    Брей така ли било ?! И за кой шпионират те ? Може би за НАТО от натовска държава каквато е България ? Направо си мозъчен тръст ти :)

    Коментиран от #16

  • 7 Неговата родина е Русия.

    24 31 Отговор
    Този човек трябва да бъде кастриран, ако има семейство трябва да бъде убито. А той да си ходи в Русия.

    Коментиран от #45

  • 8 Истината

    24 25 Отговор
    Навремето руските шпиони биваха съдени, осъждани и присъдите им привеждани в действие. Сега продължават с антибългарската си дейност, докато са под следствие!!
  • 9 Да живее България

    25 17 Отговор
    Смърт за националните предатели ! Да живее България !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 100

    23 9 Отговор

    До коментар #5 от "az#ЛибераленКрах":

    А най-много българи симпатизират на България с изключение на няколко процента родоотстъпници.
  • 12 Русороб

    19 17 Отговор
    Ти не си шпионин а русоробска утка мишок намалинов

    Коментиран от #15

  • 13 КОНТРАТА

    17 15 Отговор
    Русофила Малинов??!! а като дрънка русофоба Паси, Плевньо.... не ги наричаш русофоби! Никой няма право да нарича друг човек шпонин без доказателства, а само на база симпатии!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Професора

    9 8 Отговор

    До коментар #12 от "Русороб":

    Много е нисшо да се лагаш за геврече на господарите си от НПОто ибрико!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тръмп

    18 16 Отговор
    Заради подобни Национални Предатели изгубихме Тракия и Македония!!!:):):)

    Коментиран от #20, #23

  • 19 Тръмп

    16 19 Отговор
    Русофилите ако сте 1милион,другите сме Българи!!!:):):)Руснаците не са ни братя,а обирджии и комуноидни поробители!!!:):):)
  • 20 Хисторик

    15 17 Отговор

    До коментар #18 от "Тръмп":

    Неграмоте соросид и русофоб,, Беломорска Тракия "и,, Западните покрайнини" ги загубихме благодарение на русофобското правителство и кух австриец продажник Цар!
  • 21 БОКЛУК ТРАЙ

    18 16 Отговор

    До коментар #17 от "NSDAP":

    Всички фашиски наследници след 1989г влезнаха в СДС и почнахте да се въртите на краварите и затова България е на това дъно вече 30години!
  • 22 onq s konq

    24 15 Отговор
    Гейдружинката наречена евроатлантици всички са американски подлоги и майцепродавци. Смешно е да се наричате патриоти.

    Коментиран от #30, #47

  • 23 Азззззззз

    16 15 Отговор

    До коментар #18 от "Тръмп":

    Я стига, каквито и да са били зависимостите ни някога, развивахме и икономика. Сега сме опоскани от новите си американски и европейски съюзници до степен на мизерия и национално унищожение. Как може да си толкова невежа и заблуден. Някое ново ли те храни?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Азззззззз

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "Тръмп":

    Фили значи приятел на гръцки, разбирачи. Имам диплома от гръцки университет. Ти къде си го учил гръцкия?
  • 26 NSDAP

    15 9 Отговор
    Гледам руско-славянската своляч пак е започнала да грухти.Много се нараниха червените комоноидо-славянски червеи от писанията ми!Може би истината боли?Да,истината винаги боли.Заради вас България изгуби 2 световна война и заради вас България изгуби 138 000 кв километра.Аз като българин от Косово съм много засегнат от случилото се,защото сега сме една малка отделна държава,която албанците искат да приличат,а в Косово ние сме си българи.Да живее Вермахта и българската SS дивизия,която се би до 09.05.1945 пазейки България и света от болшевизма!!!

    Коментиран от #46

  • 27 стоян георгиев

    7 6 Отговор
    не е предател в смисъл че нарушава закона,но е предател на националния ни интерес и идентичност.прав е обаче че има поне милион като него!

    Коментиран от #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Който не е предавал

    2 3 Отговор
    Пръв да хвърли камък ( обвинение ) срещу него. И всички се разотидоха и никой не хвърли камък. Пример от Библията с проститутката и евреите. И после Исус Христос каза на жената, върви си и не съгрешавай повече. Какво да кажем, всеки е грешил в този живот, въпросът е кога ще осъзнае че това е срещу него, за неговото духовно унищожение и ще спре.
  • 30 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!
  • 31 onq s konq

    6 5 Отговор
    До NSDAP. Чудя се на дивотийте, който дращиш тук и откровената омраза с която ни облъчваш. А то излезе, че всъщност не си българин а косоварски шиптър. Много, ама много си промит. Господ да те пази.
  • 32 123

    10 4 Отговор
    А американофилът Цвенан Цветанов какъв шпионин ЕЕЕ
  • 33 Sofia

    8 8 Отговор
    Предателско руско псе.
  • 34 И каква е

    9 6 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    Стояне пак си пил морска вода ...казах ти ... пий си апчетата с нормална вода.

    Каква е нашата идентичност бе, кьорпе ...да не е джендъро -еврогейско - масоно -юдейска, че да работи против нея ... аз съм българин и като българин съм много по -близък ,като нация с руснаци, поляци , чехи, сърби , хървати, отколкото с англосакси и афроамериканци.
    Ай у лево ....

    Коментиран от #37

  • 35 ТОЧКАТА

    7 6 Отговор
    Русия няма нужда да шпионира,,,....То голият ни гъз се вижда ясно!!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 стоян георгиев

    8 6 Отговор

    До коментар #34 от "И каква е":

    ти като българин си много бизък с руснаците ама не ходиш там нещо?ни на море ,ни на планина ,ни да бачкаш,даже не купуваш и руски стоки .що така бе другар?а от джендърите ти е всичко като почнем с прическата и стигнем до бельото.само че дори и тва не важно другарю,а е важно да си българин на първо място.русофилите толкова ли не разбрахте че може да си само българин,без американофил или джендър?няма друга страна в света дето да има движение русофили.и няма друго движение като това на русофилите да е създало повече национални предатели.що се отнася до мен.аз съм българин мразещ тръм,но харесващ европа и стандартите и,които просто иска да си бъде българин в демократична и просперираща българия извън прегръдката на руските диктатори.няма как да се възприемам като полуруснак и то с лошите показатели на такъв както сте така наречените русофили или по-скоро путиноиди.няма как да приема руския интерес пред българския както сте вие .дано си ме разбрал ама се съмнявам!
  • 38 Euro

    6 3 Отговор
    Разбрахме, че имаме пробойни от съдиите. И този и съдията пуснал го, трябва да ги качим на совалка и еднопосочен билет извън орбита.Консомолец, ще говори от името на 1 000 000 българи... Моля? Отивай си в кремъл руска подлога. Да те наречем руски шпионин е комплимент. Ти си предател, фалшификатор, негодник и изпран мозък. За нищо смислено не ставаш, освен да тровиш България и българите с присъствието си. Което нас не ни устрийва. Вземи си еднопосочен билет при пут ин и яж гречка до края на жалкия си живот, измислен руски герой.
  • 39 Васил Левски - тефтерчето

    8 2 Отговор
    За предателите куршум
  • 40 ПЕНКО

    5 4 Отговор
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ Е ОФИЦИАЛНИЯТ БЮДЖЕТ НА ЦРУ ??? А ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ Е ОФИЦИАЛНИЯТ ФИНАНСОВ ДЪЛГ НА САЩ /ВЪТРЕШЕН И ВЪНШЕН ??? ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ЦРУ И ФБР И ДЕА СЕ САМОФИНАНСИРАТ ОТ НАРКОТИЦИ ???
  • 41 Киро

    5 2 Отговор
    Точно така, ти не си шпионин, ти си МЕКЕРЕ.

    Между другото, като беше там видя ли се с водача на движение Българофили?
    Няма? Как така? Даже и азбуката не била наша...ЦЦЦЦЦ

    Гнуся се от такива, като теб!
  • 42 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    До 10 ком -Браво за точния коментар
  • 43 не на шпионина

    1 0 Отговор
    Със сабля да го помилваш и с куршум да го поздравиш милинкия.......
  • 44 слаботоков

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "az#ЛибераленКрах":

    Писах ти плюс! СЛАВА НА РУСИЯ!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 слаботоков

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "NSDAP":

    Ти верно ли си косоварски шиптър бе? Или мирислив цигански шиптър от косово?
  • 47 слаботоков

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Евала! Веднага ти писах плюсче!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове