Last news in Fakti

31 Декември, 2019 10:32 7 151 137

Атлантическия съвет: "Не" на руските анклави в България!

  • атлантически съвет-
  • нато-
  • русия-
  • камчия

АСБ заявява, че няма да допусне Камчия да стане втори Крим или Донбас у нас

Атлантическия съвет: "Не" на руските анклави в България! - 1
Снимка: АСБ

Атлантическият съвет на България настоява правителството да излезе с официална реакция срещу намеренията на руското правителство да превърне комплекса "Камчия" в площадка за прокарване на руските интереси в Европа.

"Атлантическият съвет на България /АСБ/ категорично не приема и се противопоставя на намеренията на руското правителство за превръщане на Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия" в "основна чуждестранна културно-хуманитарна площадка за прокарване на руските интереси в Европа". Реализацията на такъв проект би означавала, че евроатлантическа България ще позволи на нейна територия да се създаде чужда база с военно предназначение за провеждане на операции на хибридната война, която Руската федерация, под формата на "мека сила", води против България, Европейския съюз и държавите от Атлантическия алианс. АСБ настоява българското правителство да излезе с официална реакция на тези неприятелски антибългарски и антиевропейски намерения , за да бъдат те още в зародиш пресечени." - призовават от АСБ в официална позиция, разпространена до медиите.

"СБ предупреждава правителството, президента и членовете на парламента, че ако допуснат осъществяване на декларираните от Кремъл намерения, ще понесат всички последствия предвидени за всяко национално предателство в българското законодателство. Това ще бъде преминаване на "червена линия" след което връщане назад ще бъде невъзможно без поемане на персонална отговорност.

АСБ е убеден, че българските държавници ще преценят правилно опасността от това коварно намерение на Руската федерация и ще му се противопоставят. В противен случай могат да очакват не само политическа, но рано или късно и съдебна отговорност за своите действия или бездействие.

АСБ заявява, че няма да останем безучастни и нашите действия към възникналия проблем няма да се ограничат само с официални декларации. Ще използваме всички законови инструменти, с които разполагаме, както и всички наши вътрешни и международни контакти, за да информираме съюзническите правителства, да потърсим съдействие и да спрем тази нагла и враждебна провокация на Руската федерация спрямо България, НАТО и Европейския съюз.

Призоваваме национално отговорните, демократични и патриотични български партии, както и гражданските организации и всички българските граждани да настояват държавните институции незабавно да дадат достатъчно силен и ясен отрицателен отговор на Кремъл.

На българска територия няма да допуснем втори Крим или Донбас!

АСБ се ангажира с експертна оценка за възможностите за национализиране и включването на СОК "Камчия" към бъдещият координационен център на НАТО във Варна.", сочи още позицията на Атлантическия съвет в България.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BorislaF PopoF

    196 57 Отговор
    Чета и се смея. Абе тия хора си живеят в свой измислен свят. В геополитиката искат да се месят. Първо да вземат властта в страната, да имат мнозинство в парламента, да излъчат премиер и чак тогава да дават акъл. Жалка работа, утре а не са им спретнали едно референдумче за или против НАТО, та да видиш ти България как може да излезе от пакта като тапа от шампанско като гласува народа. Да ви питам аз тогава мамини, сладки. Те за бази се завайкали.

    Коментиран от #9, #20, #28, #29, #100, #118

  • 2 БЪЛГАРИН

    182 52 Отговор
    Защо НАТО не направи бази на Маями,а искат на нашето море?А тези предатели от клуба на НАТО не са българи.

    Коментиран от #35, #38

  • 3 Гьончо

    118 27 Отговор
    И как да топлим чуждите войски на НАТО с военните им способности без руски газ? А защо НАТО не желае да развие българската армия като партньор?

    Коментиран от #40

  • 4 idea

    79 22 Отговор
    Да попитат Грета Тунберг дали да има военни бази в Черно море само да замърсяват та и един ден да изпарят водата от него напълно. Много добре ББ - да няма база. Нали вече има една американска база до Бургас
  • 5 Borislav Popov

    105 24 Отговор
    Така,като гледам нито един от така наречените "евроатлантици",а и много от коментиращите не могат да схванат някои важни основни положения.Например: САЩ и Русия винаги са играли"комбина".И през Първата и през Втората Световна...Сега пак правят същото.Великобритания (Англия)отново отива със САЩ, а Турция на Ердоган пък отиде в Руския лагер при Путин. Накрая винаги Германия (в този случай ЕС) гризва дървото....а покрай нея и България...за трети път. Какво НАТО,какви пет лева?Кой е тоя луд дето ще "скочи"военно на Русия?А и Русия си взе това което и трябваше-дълбоководната морска база в Крим От нея може да контролира с далекобойни ракети и двата пролива-Босфора и Дарданелите,чак до Средиземно море...където пък са другите и две бази в Сирия-въздушната Хмеймим и морската Тартус...
    Просто американците са тарикати и гледат да включат колкото се може повече държави-"балъци" да им издържат и хранят армията в разпределена в стотиците бази дето ги имат по целия Свят...:)

    Коментиран от #16, #23, #64

  • 6 Умерзен от СДС градежът

    128 39 Отговор
    Вечна слава на освободителя незабравяйте Шипка незабравяйте Стара Загора слава на Русия вечна слава на нашите братя и братя винаги сте добре дошли в България

    Коментиран от #43, #57, #116

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кой68

    92 13 Отговор
    Не на национални продажници......Вън Сорос....ДА НА БЪЛГАРИЯ.Кои сте вие?
  • 9 СссереМ

    42 82 Отговор

    До коментар #1 от "BorislaF PopoF":

    То най хубаво се смее последния, а че сме член на НАТО и на ЕС е безспорно,и шепата предатели-русуфили не може да го промените колкото и копейки да ви дават.

    Коментиран от #13, #46

  • 10 Гост

    72 11 Отговор
    За Атл съвет Цвъки ли се крие? Изпълнява поръчки в нелегалност! Смешко с асансьорче! Уж спортист бил.... тъпанар, не спортист!

    Коментиран от #99

  • 11 сащ е война

    88 31 Отговор
    Българския народ: "Не" на Атлантическия съвет в България
  • 12 1234

    65 17 Отговор
    А 4 американски бази са площадка за цветя и рози? Тоя АС да си и бат май ката еничарска. А 5 я център във Варна какво ще е, център за компоти и чушкопеци?!?!?
  • 13 Гост

    31 14 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    Така казваха и за социализма ... и за Третия райх... колко си изостанал от образователно само... типично “демократично поколение”
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Сандо

    64 16 Отговор
    Не на АСБ в България !!!

    Коментиран от #47

  • 16 Тръмп

    27 50 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Дебилов,ако искаш пак да си Комуноиден роб на Москва,заминавай на там!!!:):):)Русия си има достатъчно територия,но все ламти за щуждата!!!:):):)
  • 17 атлантическия съвет

    32 12 Отговор
    Ще допуснем само Варна да стане Гуантанамо, друго -не. Малоумни джуджета на санта клаус.
  • 18 БГ патриот

    48 17 Отговор
    Здравствуйте Братушки!!!!
    На боклука на историят измекярите и американските подлоги!
    Явно още от сега искат да си оигурят сребърниците за предателството си към благородното славянство о православие!

    Коментиран от #137

  • 19 Тръмп

    33 42 Отговор
    Камчия няма да стане Камчатка,това е сигурно!!!:):):)Москва открадна Охридските територии от България и ги подари на комуноидите в Сърбия, това са вечните български врагове,Русия и Сърбия!!!:):):)

    Коментиран от #48, #107

  • 20 Референдум

    59 11 Отговор

    До коментар #1 от "BorislaF PopoF":

    Кога ще има референдум за НАТО? Да видят тия еничари какво пишело не знам си къде??? Кого питаха за нато?

    Коментиран от #110

  • 21 АТЛАНТИЧЕСКИ WC

    49 13 Отговор
    Тези освен да чистят WC за друго не стават!
  • 22 Фридман

    54 12 Отговор
    Тези от този съвет са шпионска клетка на територията на Републиката България!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ей смахнати и крадци

    58 6 Отговор
    Монката с трабанчето и Еленчето с кремчето ли бяха тия. Я да им отправя едно ''НЕ'' на американските бази на българска територия от мен пък.

    Коментиран от #39, #56

  • 25 Хрониките на Borislav Popov

    24 43 Отговор
    Като чета коментарите, русофрениците с радост ще предоставят каквато и да е БГ територия на руската кочина. Русофрениците са национални предатели и трябва да бъдат съдени като такива.

    Коментиран от #32

  • 26 az #Победа75

    45 7 Отговор
    Атлантиците се газираха! Явно са получили Коледните премии. :))

    Коментиран от #91

  • 27 Чуди са

    38 7 Отговор
    Какъв е тоя гендаратлантически съвет ? За кви са мислят тия ? Кой ги е..ва за нещо ?
  • 28 BorislaF PopoF - глупавият путинист

    17 32 Отговор

    До коментар #1 от "BorislaF PopoF":

    PopoF и другите русофилистици с промити мозъци да отиват да ближат задника на Пьотр Толстой,който открито се закани че ще ни изкупят като стадо. И да се кланят на Путкин,който направи великото "откритие" че българската азбука всъщност била...македонска.
  • 29 gggw

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "BorislaF PopoF":

    те си живеят в 89-та.. още бутат комунизма .. искат да им дадат заводите и предприятията.. щото са мноо кадърни. да ама лошото, че не останаха вече заводи за раздаване
  • 30 ГосТ

    26 9 Отговор
    Да направят още една американска база там а ? като посолството им у Лозенец. Къде по света има такова посолство с размерите на пентагона? Да свикват краварите, Англия вече не е в ЕС.

    Коментиран от #90

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 мах ти майката калташка

    22 5 Отговор

    До коментар #25 от "Хрониките на Borislav Popov":

    Грешно разбираш някои от посланията . Предоставянето на Териториято на САЩ е също нежелано . А ти защо полягаш / се накланяш , направо надупваш на тази страна.

    Коментиран от #104

  • 33 А де

    6 22 Отговор
    Счупете водопровода, на комплекса правете го десет години. Направете авария, на таблото да нямат ток. Оправяйте аварията години наред. Правете им проблеми с канализацията. Хахахахахахахаха само мръсни номерца, да ги вида как ще работят.

    Коментиран от #54

  • 34 jorj

    11 31 Отговор
    На наглити рашки голяма тояга !!! Браво за подобаващата реакция !!! Борисов да не се ослушва принизява !!!!!
  • 35 Българино,невеж и заблуден си!

    17 24 Отговор

    До коментар #2 от "БЪЛГАРИН":

    След като ни подиграват че страшно сме обеднели след влизането в НАТО и Европейския съюз,руснаците защо се заселват ударно по българското Черноморие? И очевидно го предпочитат пред окупирания Крим,където туристите са по-малко отколкото докато беше в състава на Украйна - по признание на руски медии.
    Не ти ли е известно какво стана с Абхазия,Южна Осетия,с Приднестровието,което е много близо до България. Вероятно искаш да обявят Варненска и Бургаска "народни републики" и да си купуваш виза от руското посолство в София,за да отидеш на нашето(бивше) крайбрежие.

    Коментиран от #41

  • 36 Ланат

    8 28 Отговор
    Но русия нали беше миролюбива държава. Не намесваща се и не влияеща на други държави. Американци ще намерят, цаката на камчия все полека, няма да позволят тяхно влияние я.
  • 37 мокаря

    22 3 Отговор
    много просто не даваите ина две страни да правят каквито и било центрове в балгария а ако все пак нашите тъпи политици говоря за всички партии дадат трябва задалжително да има референдуми и за двете

    Коментиран от #117

  • 38 100

    13 33 Отговор

    До коментар #2 от "БЪЛГАРИН":

    Чакай бе, България е в НАТО, то не е нещо външно за България. НАТО е гаранция, че рашките няма пак да ни налазят. Не че не се домогват до страната ни, но без НАТО ще е много повече.
  • 39 !!!

    33 6 Отговор

    До коментар #24 от "ей смахнати и крадци":

    Монката с трабанчето спешно за сапун!При това кучешки!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Дух

    27 11 Отговор

    До коментар #35 от "Българино,невеж и заблуден си!":

    Что льжеш -кой се заселва ударно?
    Что пускаш интриги,пес смьрдящ?
    На кой му се притрябвала да идва тук,дето нищета и скьрб на державно ниво!
    Пьрво напьни се за да заприлича Бьлгария на нормална дьржава!

    Коментиран от #53, #55

  • 42 Сатурн

    27 3 Отговор
    Днешните атлантици са някогашните върли комунисти.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Прави са

    11 5 Отговор
    Аз го знам от учинайка ми а тя от една нейна леля която е чистачка в Кремъл и е чула Шойгу да обсъжда с Путин какви ракети да сложат в Камчия, Кинжал ли, Циркон ли.
  • 45 Въпрос

    38 6 Отговор
    А в Швейцария защо няма евроатлантически клуб, няма НАТО, няма ЕС , не се вълнуват от газ , войни и т.н. Сигурно са глупави.
    А ние си имаме банда джендъри евро соросоиди и не знам още какви???

    Коментиран от #51

  • 46 СссереМ,да допълня:

    12 25 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    Пьотр Толстой( който ни уведоми че ушанките ще ни изкупят като стадо) дори и да напсува нашите русофилистици,те пак ще му ръкопляскат и ще му се кланят. До такава степен са заблудени и невежи.
  • 47 Не на малоумниците като Сандо!

    10 24 Отговор

    До коментар #15 от "Сандо":

    Чемодан,вокзал,Москва.
    Още по-добре е Сандо да заминава направо за Сибир. Там да скочи в блатата и да възхвалява любимия си Путкин докато главата му се скрие под водата.
  • 48 Ха ха ха

    28 7 Отговор

    До коментар #19 от "Тръмп":

    Какъв ник ползваш, мизерна и жалка соросоидна подлого? С какво право петниш името на президента на САЩ?

    Не си ли даваш сметка, че след като на 01.03.1941 г. Богдан Филов присъедини България към тристанния пакт нацистка Германия - фашистка Италия - милитаристична Япония и станахме врагове на враговете на Хитлер, а на 13.12.1941 г. обявихме война на САЩ и Великобритания, след като през пролетта на 1941 г. монархо-фашистката власт в Царство България окупира части от Югославия и от Гърция, накрая от нас, като от победена държава във ВСВ се поиска да си платим за малоумието?...

    Гърция поиска Родопите, Пловдив и цяла Тракия, до билото на Стара планина и тежки парични репарации, при това с подкрепата на Чърчил. Тито поиска пиринска Македония и тежки парични репарации, отново в сговор с Чърчил. Ако не беше СССР начело със Сталин, българската антифашистка съпротива начело с БКП и българското Отечествено-фронтовско правителство, което през октомври 1944 г. включи Българската армия във войната срещу нацистка Германия в състава на Съветската армия, то какво щеше да остане от България?...
  • 49 Хаджи хаджи Българин

    32 5 Отговор
    Наш Плювко Росенлиев не беше ли и той от този клуб! Интересно е и предложението на АСБ- "Камчия" да се национализира и даде на НАТО! РФ е построила комплекса, дори и земята е откупена от тях, те тръгнали да национализират чужда собственост! Тея имат ли в главата нещо!???
  • 50 Шкурката

    27 5 Отговор
    Паси-то сигурно вече се е посрал... Мръсна гад! Като всички русофобчета...
  • 51 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "Въпрос":

    защо ли защото е банката на света бе умния а нашата родина е последната дупка на кавала ете затова другаря
  • 52 Ъпсурт

    4 15 Отговор
    Български власти, подхвърлете наркотици в този комплек и го затворете завинаги и готово, пиянките ще бъдат изгонени.
  • 53 Дух -примитивният олигофрен

    10 12 Отговор

    До коментар #41 от "Дух":

    Иди в Несебър и Поморие,където мнозинството от населението са руснаци и тогава дрънкай глупости,нещастен малоумнико.

    Коментиран от #59

  • 54 Дарий

    11 2 Отговор

    До коментар #33 от "А де":

    И всичките тези гадости в 21 век? Гледам и не вярвам.... Това човечество няма да се оправи, безднадеждно е.

    Коментиран от #58

  • 55 От Бургас

    12 21 Отговор

    До коментар #41 от "Дух":

    Абе шпиртосан, земи млъкни. Ваще расняци, като влезнат в некой препълнен супер маркет в България, и все едно влизат в пещерата на аладин. Снимат с телефони те такива пълни рафтове в бедна русиика не били виждали. Само в Бургас има руски пенсионери с лопата да ги ринеш. Идват тука, да си харчат евтините рубли.Куба и Венецуела да не са по богати, като са под вашо влияние бе а водкаджийче.

    Коментиран от #61

  • 56 Ха ха ха

    19 8 Отговор

    До коментар #24 от "ей смахнати и крадци":

    Тия нещастници в този измислен антибългарски атлантически съвет са от рода на гнусния Ал.Йо. и отчаяни военни клетвопрестъпници, клели се да защитават социалистическата си родина НРБ, "с цената на живота си", а ако изменят на войнската си клетва да понесат цялата тежест на закона за национално предателство и да бъдат презрени от българския народ, жалки типове от рода на ментето генерал съби сабята и тем подобни боклуци.

    Това не е отровният атлантически клуб на гущероподобния и на ленчето с откраднатото кремче, а негов сурогат и чисто еничарски клуб. Но целта им е една и съща - да съсипват България като държава, да я източват и крадат, и да подменят българската национална идентичност с еврогейска и евроатлантическа чужда идентичност, да разграждат българския народ и да го насъскат срещу неговия освободител и естествен съюзник от векове и за векове - руският народ.
  • 57 Някой си

    5 20 Отговор

    До коментар #6 от "Умерзен от СДС градежът":

    Ближете на Русия гъза, педерусия ще ви го сложи в устата
  • 58 Ами

    8 16 Отговор

    До коментар #54 от "Дарий":

    В 21-век едни червени пиянки искат да имат влияние в една суверенна държава. Прав си с такива насилници няма да се оправи света.

    Коментиран от #62

  • 59 Дух

    14 4 Отговор

    До коментар #53 от "Дух -примитивният олигофрен":

    Ходил сьм.И по други места.И тези "заселвания" са от от 2000 година.
    И 95%са пенсия.Сега има обрат в "интереса за бьлгарски имоти".
    Руснаци бягат,продават техни апартаменти за смешни пари,-само да се отьрват от тех.
    Провери при брокери,орка,водещи този регион.Ще те предложат хиляди варианти за смешни цени.
    Провери,орка,-може и ти ще намажеш!

    Коментиран от #63, #82

  • 60 АС АС

    12 2 Отговор
    Освен Г-ей паради имаме и нов приоритет - гейополитика е необходима, че парите намаляват....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Кой68

    13 9 Отговор

    До коментар #58 от "Ами":

    Как само звучи -суверенна?И кое и е сувереното на България.Без разрешението на САЩ и после на EU неможем нищо самостоятелно да направим нито външна/вътрешна политика?Преди СССР сега тия...
    ....

    Коментиран от #67

  • 63 У много завиждам

    10 18 Отговор

    До коментар #59 от "Дух":

    Една добра новина, ако е вярна де. Че руснаци бягат от България. Да изчезват омръзнало ми е да ми се хвалят колко били велики, пъй всичките им роднини работели в чужбина иначе глад в расиика.

    Коментиран от #75

  • 64 Ватенка с ушанка

    15 11 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Научно доказано е, че русофилството е психиатрично заболяване, предавано при хомосексуални контакти. То води до съвсем произволно тълкуване на фактите, използвайки от тях само това, което харесва на болния.Единственото лечение е чук в главата,и изгаряне на трупа за да не бъде използван сексуално и да не разпространява заразата.
  • 65 Боже

    18 11 Отговор
    Боже какви малоумници. Това са антибългари, тези работят срещу родината. Ако може ще ни оставят голи,боси,но верни не на българските, а на някакви атлантически ценности. Анатема за тези изроди.

    Коментиран от #73

  • 66 дрън

    11 11 Отговор
    Сега бсп ще получава опорките директно от Камчия а не от кремъл.
  • 67 Що не

    12 9 Отговор

    До коментар #62 от "Кой68":

    По добре да си сред богатите, отколкото бедните въшкари комунисти. Куба и Венецуела го доказват това.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Някой си

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "Дух":

    Кой говори "тотално Руски"?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Еее

    19 12 Отговор
    Пак руския брат ще ни спасява от западните кърлежи.
  • 72 синоптик

    13 9 Отговор
    Преди време тим продаде терена на кмета на масква.А сега болшевиките решили да правят диверсионен кгб-център! Района е в Натура 2000 и освен това чужди граждани по закон не могат да купуват терени в БГ.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Някой си

    9 11 Отговор
    Татари, вие не разбрахте ли че тази Русия, не е онази Русия дето ви е освободила от Турция!
  • 75 Ха ха ха

    15 7 Отговор

    До коментар #63 от "У много завиждам":

    Ама от България бягат и българите! И кои ще останат? - Цигани, потурнаци, сирийски и афгански главорези, негри, евреи, арменци, главанаци от Банкя и еничарите от антибългарските еврогейски атлантически клубове и съвети - гнусните продажници и подлоги на евреи, германци, франсета и англосаксонци... В такава България ли искаш да живееш или и ти вече си стягаш багажа?

    Коментиран от #81, #83, #127

  • 76 9689

    15 7 Отговор
    АСБ са банда крадливи престъпници.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Антисоросоид

    14 5 Отговор
    Мразя тиямърши. Това е сбирщина финансирана от онаямърша Сорос.
  • 79 Бесен Язовец

    16 14 Отговор
    ТАЯ ГНУС АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ ПАК СА СЕ ОБАЖДАЛИ ПО ТЕМИ КЪДЕ НЕ СА ИМ ЯСНИ!!! НЕПРИЯТНИ ПОДЛОГИ СПОНСОРИРАНИ СЪМНИТЕЛНО!

    Коментиран от #86

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Да и

    12 8 Отговор

    До коментар #75 от "Ха ха ха":

    Има една разлика не бягат а ходят в нашето европейско семейств на гурбет. А руснака емигрира защото не са приятели нито с Европа, нито с Америка и чии го дирят там.

    Коментиран от #103, #124

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 гробокопач

    11 9 Отговор
    Путинските очи се запълват само със земя.

    Коментиран от #106

  • 85 тттт

    12 12 Отговор
    Какъв изрод трябва да си, за да прикриваш военна база във вражеска държава от НАТО с детски лагер? Толкова им пука за руските деца на кремляните.
  • 86 Подложка

    12 9 Отговор

    До коментар #79 от "Бесен Язовец":

    Подлоги на ватенките сте ти и другите федеросчии дето им шпакловате отзад.

    Коментиран от #89, #92

  • 87 Някой си

    12 2 Отговор
    Да живее България, Румъния и Гърция 🇧🇬🇷🇴🇬🇷
  • 88 Хасан

    5 13 Отговор
    В българия трябва да има турски военни бази.
  • 89 Бесен Язовец

    7 7 Отговор

    До коментар #86 от "Подложка":

    Си соросоидно ибриче на хранилка от най евтината партида изгочна- Европа!

    Коментиран от #94

  • 90 gggw

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "ГосТ":

    ти мани посолството ама баш в центъра има 4 улици затворени заради тях..
  • 91 Духня

    8 6 Отговор

    До коментар #26 от "az #Победа75":

    Май вие засмукахте коледните рублички, поради което от вас като от фонтан бликнаха русофилистични мизгии?
  • 92 Бесен Язовец

    3 5 Отговор

    До коментар #86 от "Подложка":

    Баце,направо си преоценена стока купуват ви по 3ма за 1 ЛЕВ!!!

    Коментиран от #97

  • 93 ЗЧИ

    7 1 Отговор
    Когато български съд регистрира юридическо лице със собственик на капитала чуждестранно физическо или юридическо лице, то новоучреденото дружество не е вече чужденец по смисъла на закона, а е българско юридическо лице и няма пречка същото да придобие право на собственост върху земя.
    Никой от вас не знае какво притежава СОК Камчия ЕАД и спрете да си чешете езиците.
    Доколкото имам спомен лентичките през 2010г. ги режеше Б.Борисов.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Смела овца -стръвница

    5 6 Отговор
    Бългaрия нacтoявa прaвитeлcтвoтo дa излeзe c oфициaлнa рeaкция cрeщу нaмeрeниятa нa руcкoтo прaвитeлcтвo дa прeвърнe кoмплeкca "Кaмчия" в плoщaдкa зa прoкaрвaнe нa руcкитe интeрecи в Eврoпa.....ха ха ха, тия подлоги сеят ли да се опълчат на ръката, която ги храни
  • 96 Някой си

    6 1 Отговор
    Руснаци, Американци, бийте им шута бе!
  • 97 Подложка

    8 5 Отговор

    До коментар #92 от "Бесен Язовец":

    По себе си съдиш, нали рубладжийче? Но от вас даже 10 броя не струват и една рубла, щото сте без мозък, и ставате само да пишете тъпотии.
  • 98 Дух

    2 3 Отговор

    До коментар #82 от "Духай, дух":

    Именно,-да не идват!Кажи го на министьрка на туризма!
    Никой не се интересува от бьлгарски щанд в Москва,дето презентират говнярски бьлгарски курорти.Хич,-да идват в Русия.Да не харчат дьржавни пари.

    Коментиран от #115

  • 99 Омбре

    10 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Зад гръмкото заглавие Атлантически съвет се крият Димитрин Вичев,Антоний Гълъбов,Александър Йорданов.Това е едно от трите НПО-та на хранилка на изпъдения от Унгария гражданин .Другото гръмко заглавие е Атлантически клуб на Монката Паси.Третото е Атлантически мозъчен тръст на Цецо.Сега ще се изредят да покажат кой е по креслив ,защото се конкурират по между си кой по-силно удря чело в правилната посока.
  • 100 Карпов

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "BorislaF PopoF":

    Ние сме в нато и ес таварищ, няма не искам няма недей, колко останахме агентите на Русия
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Borislav Popov

    3 6 Отговор
    Аз докато браня и защищавам амириканците Жонатан избяга с един руснак а дъщерята с сомалиец ся ща ставам дядо на негърче да живей америка
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Мама Татко и аз

    5 1 Отговор
    Маркс Енгелс и Ленин

    Коментиран от #130

  • 106 Раша

    1 7 Отговор

    До коментар #84 от "гробокопач":

    Пробвай,червей балкански!
  • 107 стоян

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Тръмп":

    До 19 -Браво за отговора -много точен
  • 108 Дух

    0 2 Отговор

    До коментар #77 от "Ей пиянде":

    Куре,давам адреса само на полиция и на потенциални "груз 200"!
    Ти от втори ли си?

    Коментиран от #111, #112

  • 109 Иван

    1 0 Отговор
    Кво стана ,не може пак да вдигнем гащите ли. Ами едно същество дето е евродеоутат си ни го турна. Ха сега да си го видим на къде ще избие, мамини те рисоблюдци, дългописци, водкови !
  • 110 Казуар

    8 4 Отговор

    До коментар #20 от "Референдум":

    Ти искаш България да бъде при при евразийските диктатори. Само това няма да стане, България се отърва от азиатщината.

    Коментиран от #132

  • 111 Аре бе църкащо мишленце

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от "Дух":

    Куре само майкати ми вика. Аре де нали си мъж.Майкати да те оплаква после, много искам.
  • 112 Пиши бе

    1 3 Отговор

    До коментар #108 от "Дух":

    Аре бе женски смотаняк давай адреса ти или да давам моя ама искам да дойдеш. Иначе те обявявам официално за женичка даже и ракля щи купя.
  • 113 Приятел

    0 1 Отговор
    Само това помага на България, трябват при
    ятели
  • 114 Приятел

    1 1 Отговор
    Само това помага на България, трябват при
    ятели
  • 115 Вова

    1 5 Отговор

    До коментар #98 от "Дух":

    Щом има щанд значи има интерес бе мозък, и щанда и рекланата значи се изплащат. Руски бързовар кво искаш.

    Коментиран от #121

  • 116 Бат Вал

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Умерзен от СДС градежът":

    КПСС БКП! КПСС БКП, КПСС БКП, УУУРРРАААААААА....!!!
  • 117 Анонимен

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "мокаря":

    Мокаря, в територията на Алтьiн Орда-та ли си роден?! Тоест руснак ли си?.
    Ако бе българин щеше да знаеш, че държавата ни се казва България, а не балгария и се изписва с голямо Б, а не с малко. Понимаешь?

    Коментиран от #120

  • 118 Бърдоня

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "BorislaF PopoF":

    Това е ерейското лоби в България. Явно има и шабец гои
  • 119 ПЕНКО

    4 3 Отговор
    КОГА И КАК И С КАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ СТАНАХМЕ "АТЛАНТИЦИ " -НАТЮВЦИ !?!?!? НА БЪЛГАРСКИ Е ..." АЙ СИКТИР БЕ " !!! АМИ АКО НИ МОТИВИРАТ ДА СИ ИЗПЪЛНИМ КЛЕТВАТА : " ДА ВОЮВАМЕ С НАТО "!!! ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ И "ПЪРЦУДЕНТА" Я Е ПОЛОЖИЛ И "СМАЧКАНЯКА -СБРЪЧКАНЯК" - ДАВАЩ ИНТЕРВЮТА ЗА "Ф- УОПЪН СЕКС -ИЗТРЕБИТЕЛ" -НОВА ЕСКАДРИЛА -СРЕЩУ КОГО - ГЪРЦИЯ НАД 200 , А ТУРЦИЯ НАД 300, А СЪРБИЯ СЕ БИ СЪС САЩ !?!?!? АЙДЕ ПАК ДВА ТАРАНА И СОФИЯ НА КАЙМА !!!!!!!!!!!
  • 120 мокаря

    3 2 Отговор

    До коментар #117 от "Анонимен":

    ати като по умен защо ми гледаш право писните грешки ане коментираш темата е заради такива индивиди които са предавали БЪЛГАРИЯ на чужди интереси и държави сме на това дереже и апропо роден сам БГ
  • 121 Дух

    3 3 Отговор

    До коментар #115 от "Вова":

    Щанда,Вова,порьчва министерство на туризма на РБ.И плаща такса-дьржавни пари за да обьрнат някво внимание на засукани долнопробни бьлгарски курорти и да идват тук с ПАРИ.
    Руснаци имат кьде да носят пари.А на бьлгарска икономика нека толерира чичо Сэм!

    Коментиран от #122, #123

  • 122 Оп са

    1 2 Отговор

    До коментар #121 от "Дух":

    Като всеки един щанд на всяка една държава, иначе пак ще ревете, че имало санкции и другите не ви обръщали внимание.

    Коментиран от #125

  • 123 Чукча

    5 2 Отговор

    До коментар #121 от "Дух":

    Лева е по силен от рублата то се види коя икономика е по зле.
  • 124 Ха ха ха

    4 3 Отговор

    До коментар #81 от "Да и":

    Вярваш ли си глупостите, които си написал? Ходели нашите деца, че и възрастни на разходка в ЕС, уж разходка пък то и било гурбет. Уж гурбет, пък забравят да се завръщат. А техните деца там забравят и българския език и проговярат на еврогейски език. Раждат се с неопределен пол, за да могат да си го изберат като пораснат ;-), нали така?! Пък русначетата, горките, трябвало да плачат, че не ги искали за еврогейчета от 3-ти, 5-ти и 105-ти еврогейски пол;-)...

    И благодарение на еб.натото, което нещастниците от атлантическия съвет ближат, Българското население намаля с три милиона само за 30 години!!! Такава демографска и национална катастрофа България не е преживявала, а вероятно няма и да преживее...

    Съд за национално предателство за всичките евроатлантически подлоги в България! Съд за всички онези евроатлантически боклуци, благодарение на които България умира като държава и остава само като циганско-атлантическа територия.

    Нов народен съд за предателите, приватизаторите, военните клетвопрестъпници положили военна клетва преди 1990 г., за поредната и най-тежка национална катастрофа, благодарение на тяхното безчестие, еврогейски и евроатлантически слугинаж, и ликвидация на българския народ!!

    Съд за еврогейските подлоги.

    Коментиран от #128

  • 125 Дух

    4 2 Отговор

    До коментар #122 от "Оп са":

    В случая Бьлгария реве заради спад на туристи.Това е логично.
    А санкции,да знаеш,понятно явление за Русия.Тя сьс сакции от края на ВСВ.Само че никой тогава не раздухвал тези неща.

    Коментиран от #126, #129

  • 126 Нъцки

    6 2 Отговор

    До коментар #125 от "Дух":

    Къв спад бе август месец беше пикът на печалбите, с стотина молиона повече средства от миналата година. А в расиика радиация в Архангелск и заради расиика радиация и в Чернобил.
  • 127 луд

    6 4 Отговор

    До коментар #75 от "Ха ха ха":

    На къде бягат хората, аз лично не познавам човек избягал от България и отишъл в Русия, ЗАЩО ЛИ??? Според теб и другите с по 100 + всичко живо трябва да иска да живее в Русия или като руснак, да, да , ама не. Защо така бре. Защо?!!!??? Повече от 2 милиона "глупави" българи избраха живот зад граница, колко от тях Русия. Знаеш ли колко рускини живеят в България , защо не си седят в Русия при пияните ушанки. Нещо да кажеш по въпроса?
  • 128 В интернет

    6 3 Отговор

    До коментар #124 от "Ха ха ха":

    Ами, комунизма, къде се разпадна и фалира спестяванията на над 9 милиона Българи. Какво в сегашно време без западните инвестиции ти ганя можеш. Или искаш с Русия като Венецуелци да чакаш, за дажба оризец ли.
  • 129 Гугал

    3 5 Отговор

    До коментар #125 от "Дух":

    Айде бе, Август и Септември месец въпреки отлива на Български туристи Българите хотелиери отчетоха над 115 милиона лева, повече от миналата година. Та с руснаците и без тях пак хотелиери печелят. И не сам архаичен каскет, кат теб старец, къде няма с кой да празнува. А приключвам да пиша тука и отивам да правя, като руснак в ежедневието му а иненно да се напия. Нова година е все пак, един път в годината и аз да се напия, като руснак пияница.
  • 130 Ха ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #105 от "Мама Татко и аз":

    Маркс (Мордохой Леви) - евреин атеист, син на християнизирани германски евреи, внук на равин - германско ашкенази.

    Енгелс - чистокръвен немец, син на германски фабрикант.

    Ленин (Владимир Улянов) - евреин по еврейския закон, син на еврейката ашкенази Бланк, син на баща с руско и българско потекло от Татарстан. Роден в гр. Казан, днес столица на съюзна република Татарстан. Очите му неслучайно са леко дръпнати.
  • 131 Българин

    3 2 Отговор
    А за американските анклаеи нещо?
  • 132 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "Казуар":

    И падна в оная каца голямата с лайната нали.?
    С тая разлика,че всите що могат бягат на вън.
  • 133 да да българин

    3 3 Отговор
    Ей, ама че люде не разбрани. Казано е:- Кат Русия втора няма. Не разбрахте ли ? Какво сложно има в това изречение.

    Коментиран от #136

  • 134 ШОПО

    0 0 Отговор
    ШЕБЕЦИ МАЙНОЛЬО!!!
  • 135 бай Шиле

    1 1 Отговор
    Уважаеми г-н Паси,когато ви спрат финансирането,да не се разбягате като мишоци.Сакън!Без вас България е обречена.
  • 136 Коментатор

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "да да българин":

    Ама верно няма.Няма и да има.
    От което съм особено щастлив.
  • 137 Консерватор

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "БГ патриот":

    Копейкаджия нещастен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове