Last news in Fakti

1 Януари, 2020 12:09 2 574 25

Корнелия Нинова поиска промяна през 2020 година

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • 2020 година

Можем да имаме модерна държава. Можем да имаме икономика на бъдещето, високи доходи, добро образование, качествено здравеопазване и сигурност, заяви лидерът на БСП

Корнелия Нинова поиска промяна през 2020 година - 1

Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това каза във видеообръщение на страницата си във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Скъпи българи, поздравявам ви с настъпването на Новата 2020 г. Нека да я посрещнем с вяра, че ще бъде по-добра за всяко българско семейство, където ѝ да е то и за всички ни като народ. Но и да я посрещнем и с реализъм, че това зависи от самите нас.

Можем да имаме модерна държава. Можем да имаме икономика на бъдещето, високи доходи, добро образование, качествено здравеопазване и сигурност. Можем да дишаме чист въздух, да пием чиста вода и да се радваме на плодородието на българската земя.

Можем, стига да го поискаме”, заяви Нинова.

„Не е необходимо много. Необходимо е смелост и почтеност. Пожелавам ви да бъдете смели хора, да имате смели мечти, смели цели и решения, с които да го постигнем.

Нека през 2020 г. заедно поставим начало на промяната. Пожелавам ви да бъдете здрави, силни, обичани и уважавани хора. Да е мирна и благодатна за България и за българския народ. Честита Нова година“, каза още Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 criminal

    21 2 Отговор
    Можем да .....след като парламента бъде разпуснат и съден за всичко.........
  • 2 СИК поздрави за Силвия от ....Б.

    9 3 Отговор
    Направете го на задна прашка

    Има някои пози, които дават възможност за по-дълбоко проникване и увеличена чувствителност, при които е много вероятно той да свърши по-лесно. Очевидно, една от тези пози е задната прашка, която на някои жени съвсем не им е от най-любимите, защото не им е приятно да се взират в стената, или леглото, докато в тях прониква мъж, който не виждат, но пък на някои точно това им харесва, както и възможността да се достига G-точката.
  • 3 Иван.

    10 12 Отговор
    Модерен комунизъм иска тая, как да стане?
  • 4 А аз искам

    13 5 Отговор
    да я оправя на мисионерска в задния отвор или поне да ѝ бръкна под полата, но желанията рядко се сбъдват
  • 5 Перничанин

    13 7 Отговор
    Хубава и сексапилна жена е Г-жа Нинова, ще помоля авторите на публикацията да пуснат и някоя снимка, където и се вижда дупето
  • 6 С комунисти не става

    14 9 Отговор
    Всичко това,което казва биволицата,можеше да се случи ако ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР беше спечелил войната!
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 6 Отговор
    ОЛИГАРСИ вие и ПП ГЕРБ за обикновените хора не ви пука ама хич

    Коментиран от #13

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 6 Отговор
    фюрра хитлер е бил ШИЗОФРЕНИК
  • 9 месара

    18 11 Отговор
    преди 10 г. до като бяхте на власт тия неща не можеха ли да станат, а другарко импексова "загрижена"? що не ги направихте?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Шалом другари

    2 10 Отговор
    Да живее СССР - вечният строител на социализма!
  • 12 Иво

    16 4 Отговор
    Можем да имаме модерна държава ама в мандата 97г - 2001г с костов като си направиха масова приватизация (масово обиране) на България не мислеше изобщо да прави ""модерна държава"" ами я разграбиха заедно с ДС ченгетата като митьо гестапото, и манджуков!Сега щяла да прави промяна!Е то цялата работа на промяната и е да става и тя премиер, е да ама ......Не!Фракциите на Бкп/Дс никога няма да са на власт вече, това си пролича, и от местните избори 2019г!Щяла да променя, какво бе другарко ще променяш, кокала искаш, е по-точно казано кокала за нас, а пържолите за тебе ма, нали на!!!
  • 13 коментар

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А на слави трифонов пука ли му за народа, че и той вече се нарежда на държавната софра щото иначе трябва да се напряга да работи нещо?!Май и той е от ония ОЛИГАРСИТЕ щото си е напълнил торбата с имоти!
  • 14 Цветко Христов

    13 6 Отговор
    СЕЛЯНКО, НЕ СТАВА САМО ДА ГО ПОСКАШ, А ТРЯБВА АКЪЛ И РАБОТА КОЕТО ПРИ ТЕБ Е ДЕФИЦИТ! НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА, ЗАЩОТО НИКОИ НЕ ТИ ВЯРВА НА ТЕБ. НА ТЕБ ТИ ВИКАТ ГОСПОЖА ЛЪЖА НАЛИ ТАКА!
  • 15 Дръндар

    12 5 Отговор
    С такава "опозиция" като теб, мафията има да стои на власт още сто години. Махайте се!
  • 16 Кабагайдаров

    10 7 Отговор
    Нинова.................надявам се промяната да започне с теб и да подадеш оставка а не само да дириш оставките на другите.
  • 17 Ясновидец

    9 8 Отговор
    Защо ти викат госпожа ЛЪЖА. в това което говориш, ти самата знаеш, че никой в България Няма да ти позволи да стане защото хората те познават и ти самата не си вярваш. Марш на село крушовеца, но и там, ще те намерят за да отговаряш за техноимпекс. Сега следва закон за падане на мораториум за давността за приватизацията. Пари ще връщаш и кръв ще повръща!
  • 18 Боко

    11 5 Отговор
    За 30год.Такава промяна направихте че Народа от Мизериа
    незнае каде се намира
    60%Емигрираха 20%Роват по Кофите.А Вие Не си знате Парите.
    КОКОШКО
  • 19 Бъдеще немислимо!

    5 6 Отговор
    Когато продадеш имотите на "Интрансмаш" и хапнеш милоните се замисляш за "електората"! Всяка нова година старите глупотевини по медиите!
  • 20 Все пак

    7 5 Отговор
    Казахте нещо за вот на недоверие, ама да не е да сте чакали докато преброите дали със сигурност няма да мине и тогава чак да сте го поискали? И нещо гледам новият кмет на Перник го е страх да поиска оставки и да каже точно какво е ставало в града и каква отговорност носи правителството. По скоро е благодарен на премиера и ГЕРБ за оказаната помощ. Вие каквото и да кажете хората гледат какво правите, защото са си патили от комунисти и псевдо социалисти. Искате ли да живеем по-добре или сте за промяна само на думи, защото и така сте си добре с по 8 лева на глас и някой друг кмет, който да поддържа бройката на субсидиите докато въртите бизнеса си изграден с парите на хората.
  • 21 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    СПОРЕД ОБЕДИНЕНИЕТО И РАЗЦЕПЛЕНИЕТО НА НАРОДЪТ НИ ...НИЕ НЯМАМЕ ЛИДЕРИ , А ИМАМЕ Л.АЙ.НА.РИ !!! ЛАЙ.НАР НА БеСиПи ; ЛАЙ.НАР НА ГЕРБ; ЛАЙ-НАР НА НАЦИСТИТЕ ; ЧЕРЕН ЛА.ЙНА.Р НА КОСТОВИСТИТЕ ; НАЙ-МАЛКО -ЛАЙ.НА.Р НА ДуПиСе...И Т.Н. !!!!!!!!!!!
  • 22 Ники

    6 2 Отговор
    Няколко мои познати участват в избирателни комисии повече от 10 години. На селинджърката от Крушовица не й ли е казано, че с изключение на президентските избори, на всички останали гласува само твърдия електорат на БСП състоящ се от пенсионери и хора над 55 години. Когато беше избран президента Радев гласува т.нар. "скрит електорат", но след това той категорично не се явява. Това членовете на комисии прекрасно го виждат. Скритият електорат прекрасно разбра подлата същност на Нинова и задкулисните й сделки с ГЕРБ.
  • 23 Алексей Сергеев

    7 2 Отговор
    Meрси, ви казвам аз другарко Корнелия, за вашата промяна! Веднъж управлявахте, всички банки ги фалирахте, хляба го изнесе другаря Жан. После с Орешарски такива ги надробихте.. Преди това управлявахте с Луканов, магазините бяха празни. Преди това с правешкия селянин управлявахте 45 години, при пъти държавата фалира. Я нямаше цяла година лук, я нямаше месо. За един скапан руски Москвич чакахне 10-12 години, за един български телевизор спяхме по три дена пред ЦУМ. Мерси, не искам вашата промяна.Промени си правете с ген.Радев и ген.Решетников в Москва
  • 24 Балкан Боклук

    3 0 Отговор
    ЗАБРАНА за фашистки формирования като БКП-БСП, ГРОБ, АТАКА, ВМРО... и т.н.....!
  • 25 дявола

    3 0 Отговор
    Няма как да стане много глупави и страхливи ние сме овчарника на Европа.Ако бяхме малко по задружни и мислещи един за друг нещата щяха да са по друг начин
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове