Last news in Fakti

13 Юли, 2012 12:19 13 149 40

Борисов изненада ямболлии

  • ямбол-
  • парк-
  • борисов
Борисов изненада ямболлии - 1
Снимка: News of Yambol

Днес официално бе открит обновения градски парк в Ямбол. Сториха го министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, областният управител на област Ямбол Димитър Иванов и кметът на Ямбол инж. Георги Славов, съобщи електронното издание News of Yambol.

Малко преди това официалните лица разгледаха изцяло обновената детска площадка в градския парк - последния елемент, който до днес не беше достъпен за граждани.

Бих искала и моето дете да може да използва такива детски площадки, заяви министър Павлова. Тя гарантира, че всички съоръжения са напълно безопасни и отговарят на най-високите изисквания. Благодарение на инфраструктурата, която изграждаме в региона, Ямбол се превръща в място, което създава работни места. Място, привлекателно за инвеститори, а това е изключително важно за икономическото развитие на този регион, посочи министърът.

За да останат младите хора тук, е необходимо да имат добри условия за живот и работа. Още вчера съобщихме, че благодарение на открития нов ЛОТ на автомагистрала „Тракия“, вече има заявен инвеститорски интерес в региона. Подобряването на транспортната инфраструктура ще доведе и  туристи и така ще се създадат нови работни места, каза още министър Павлова.

Истински фурор сред събралото се множество предизвика появяването на премиера на България Бойко Борисов. Министър председателят, съпровождан от регионалната министърка, областния управител и кмета на Ямбол разгледа площадката, разговаря с гражданите, а не бяха малко и желаещите да си направят снимка с г-н Борисов.

Премиерът яхна велосипед и направи обиколка в обновения парк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 456

    1 1 Отговор
    Не е смешно трагично е.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    0 1 Отговор
    Защо не си сложи колелото отзаде на джипа Ще е истински кемперджия
  • 5 999

    0 1 Отговор
    Абе този друга работа няма ли. Г н премиер отивай при МЕРКЕЛ и тропни по масата нали си много силен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 MAIKAL

    0 1 Отговор
    каде ееее лентата как може така???
  • 8 abe, mani...

    0 1 Отговор
    да ти ....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ahaha

    0 1 Отговор
    браво боко. сега вземи решение на всяко семейство по един участък люцерна и сено да има. нали твоята идея за българия е да караме каручки и колела? и по един участък с картофи. може и данък картофи да платим после, това е идеала ти твоя и на твоя баща тодор живков. и двамата сте комунисти и идеала винаги ви е бил да сме зле и да мрем от глад. направи магистралите за чужденците до края на мандата си и да минават транзит с лекота, данеби да оставят някое евро на народа случайно. това е българия в 2012 само така. днес колело, утре каручка, другиден издигни на околювръстното на софия една стена и издавай визи за влизане на "провинциалистите".само така, напред! конкурент ти е само путин.
  • 11 ahaha

    0 1 Отговор
    ооо и другото нещо, много хитър ход беше да направиш опозиция БСП. наистина гениално. така вие комунистите от БКП сте си оправляващи и опозиция. вие сте всичко! сега на изборите направи една тройна коалиция (ти очастваше в една такава и без това) с доган и с бсп и просто кажи на хората "важно е да не спираме напредъка, бсп, доган, няма значение ние сме способни и мислим в една посока" и готово ....народа пак ще преклони глава и ще те величае, нашия велик вожд, напред към комунизъма.
  • 12 ivan

    0 2 Отговор
    Nikoi nego i.ava v Briuksel . Edin prodava4 na amfetamini koito darji armiata i poliziata i narodamue gladen kakvo uvajedie damuima6.
  • 13 ззз

    2 0 Отговор
    Пичовете които са писали по долу ,вместо да си стегнат мързеливите з*дници и да поработят малко седнали и наруват кои им е по виновен.Ако ще не Меркел да ни упрявлява ми Господ с такива мрънкащи философи пак ще сме си на тва дередже , по ваща малумна логика е зле че има магистрали и се прави все пак нещо така ли ?? Ми браво бе ахахаххахаха

    Коментиран от #16

  • 14 петрунка

    2 0 Отговор
    Паркът в Ямбол беше изключителен, помня го от моето детство. После се съсипа целенасочено и много хубаво, че сега е възстановен. Но какво става с мин.баня. Ще се намери ли някой свестен да я възстанови, тя беше една от най хубавите сгради в града. И Диана, порутена, оплюта. От демокрацията. Както и много обществени бани в страната. А ни показват по телевизията как Унгария е съхранила обществените си бани, с курните, басеините ит.н. Нали и при тях дойде демокрацията, но те не са толкова антисебе си и са запазили хубавото. Тези бани в днешно време не са хигиенни-макар че не е срамота да си теглиш 1 душ-колкото едно приятно преживяване. Дано се намери някои добър човек да въ зстанови ямболската минерална баня, която беше гордост на града-толкова, че когато е открита мин.вода сливенци от завист са писали във вестника- на 26 км от Сливен е открит мин. извор. А той е в центъра на Ямбол. За да се гордеят.
  • 15 гост

    2 0 Отговор
    Мрънкалници , все недоволни от нещо. Ама тя простотията не ходела по гората ......................
  • 16 николай маринов

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "ззз":

    Не съм наясно какво означава НАРУВАТ но знам че такива душици като теб , преклонили глава пред безочливата арогантност ни докараха на тоя хал. Не е ли ясно , че колкото сме по послушни , повече ни мачкат . Нали като направи магистралите , първата му грижа ще е да ни сложи будчици за такси на всеки километър . Ама пак ще си мълчим.
  • 17 Само ЦСКА

    1 0 Отговор
    И аз очаквам да си плащаме магистралата.
  • 18 999

    0 2 Отговор
    Къде са тези работни места . В грешна посока сте всичките
  • 19 ahaha

    0 2 Отговор
    и как да си стегнем задниците като няма никаква работа? ти ходил ли си по обяви някога? или си бачкаш в герб на компа на длъжност "писач на простотии"? за теб сервитьорка от женски пол с консумация и завърчик с испански,италиански и каталунски за 300лв заплата мъжрел ли е? ти можеш ли да заваряваш с 3 езика за 300лв и да пътуваш 16 километра до работата с 300лв заплата бе? кажи бе умнйо? има ли фирма, по-голяма от магазин за хранителни стоки, която да не е на БСП или на ГЕРБ? можеш ли да правиш бизнес въобще без данъчни и мутри? какви ги плещиш комунистчеее? като ти направи боко парка на ямбол и какво да не би да ти вдтигне заплатата? прост народ-силен бойко!
  • 20 999

    0 2 Отговор
    Тези туристи дето оставят пари идват с самолет не по магистралата.Обаче билета Лондон Ларнака е 59Е .А София Ларнака два пъти по близо е 170 Е . Какви туристи сънува.
  • 21 не ви ли писна

    0 2 Отговор
    колко сте жалки,за какво са ви тия паркове,магистрали,спортни зали след като живеете с 150 евро , живея в БЕЛГИЯ в прехваления ви БРЮКСЕЛ за който слушате всяка вечер по телевизията , и ще ви кажа че е по мрьсен и с по порутени сгради от родния ми БУРГАС и там живеят ужасно много цигани мароканци турци и всякаква паплач но заплатите започват от 2000 евро и правителсвото забрани още преди 8 месеца на енергодружествата да спират тока и газта на неплатилите ЗАРАДИ КРИЗАТА и така дава шанс на населението да си стьпи на краката , а не като тези смешници от ГЕРБ кадето ми се оправдават само с тройната коалиция и на 2 месеца вдигат цените, и за справка живея в 3 стаен апартамент и разходите зимата за ток,газ,интернет,кабелна са ми общо 80 евро, до кога ще ги тьрпите, не разбирате ли че герб окончателно сьсипа мечтата на младите да живеем в БЬЛГАРИЯ
  • 22 евгени

    1 0 Отговор
    абе все сте недоволни....толкова години нищо не беше правено в този град... кой може да си изкриви изика и да не каже че парка и боровец стават едно приветливо място за всички ...пално е с деца младежи бабушкери...никога не е имало толкова хора... и какво общо имат заплатите с инфраструктурните проекти...и аз искам заплатите да са по 2000 евро ... ама... поне ще караме по по хубави пътища и ще даваме по малко за ремонти по колата... и има каде да си заведеш детето вече...

    Коментиран от #23

  • 23 ahaha

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "евгени":

    генчо мама, ти какво караш по твоите магистрали с 300лв заплата? колелото на боко ли караш? да не би днес да са подарявали в ямбол колела и сега да ти текат лигите от подаянието на боко към бедния генчо :)? предлагам ти да живееш в парка на палатка и с хеликоптер да ходиш до магистралата, по която да караш до поредното прекъсване, защото е готова на 5 пъти по 5 километра и всичко е преминаване през села и паланки, няма нито една магистрала в българия готова. южната дъга в софия е 15 километра и са готови точно 4-5 километра, другото сие старото околювръстно - тясно и с дубки. къде виде ти магистрали незнам?! яж паси трева от парка и мри от жега ....близецо!
  • 24 не ви ли писна

    0 1 Отговор
    хахаха с 150 евро дали ще можеш да кареш старета си кола и да плащаш ТОЛ ТАКСИТЕ които ще ви вземат, да не мислиш че има безплатен обяд и безплатно каране по магистралата,и да недоволен сьм понеже в европа един пьт след направата му издьржа по 10 годени а у нас е на дупки още след година,и всички тия лентички на премиера ще ни излизат през носа, не може да се дадат 400 милиона за ремонтиране на ЖП линията пловдив свиленгад да се дадат 100 милиона за подслушване , 1 милиард за МВР , а с тези пари минималната заплата щеше да скочи на 400-450 лв и мнозинството от хората щяха да вземат гльтка вьздух,но наисе ПАГИСТРАЛИ ПАРКОВЕ СПОРТНИ ЗАЛИ а народа работи за 140 евро
  • 25 мрън мрън

    1 0 Отговор
    Който го мързи да бачка все ще намира причина че няма работа и стига с тези 300 лева че и жените вече не работят за толкова. Като сте недоволни от това правителство, на следващите избори гласувайте за Станишев , Костов та ако щете и за Доган , и като Ви запретнат гащичките стискайте зъбки и си спомнете че сами сте си ги избрали

    Коментиран от #26

  • 26 ahaha

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "мрън мрън":

    господинчо, при костов взимахме същите 300лв и бензина беше 1.10лв. а нафтата 70ст., хляба беше 35ст., кутия цигари 80ст., 10 дни на море излизаше 100лв., за 8000$ можеше да си купиш апартамент от 150 квадрата ново строителство! нямаше чалга по големите телевизии, нямаше простотии, беше весело, културно и европейско! айде не ми говори за костов господин фен на слави трифонов- слугата на първанов и милен велчев. всичко започна да се разваля когато ти и твоите избрахте човека на БСП - Симеон СаксКобурггота. не осъзнавахте че той е човек на бсп. после тройната коалиция разсипа всичко, започна да пере пари и въпреки това не можа да свърши и изчерпи постигнатите блага от костов, но твоя човек боко борисов сега довърши съвсем положението. ако имаше ти и роднини и съселяни гражданско съмосъзнание и елементарна памет можеше и да бъдем вече на нивото на словения например, или на хрватска, но не! не и не, ти избра комуниста симеон, сега си гласувал за внука на тодор живков - бойко борисов. еми честито! ти лично си виновен!

    Коментиран от #27

  • 27 мрън мрън

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "ahaha":

    Забрави да добавиш че точно Костов се постара да остави хиляди българи без работа като съсипа икономиката на страната с масовата приватизация. Промени си начина на мислене за да излезеш от тинята. И селянин не е обидна дума а с.... дур като теб.
  • 28 ahaha

    0 2 Отговор
    мога само да кажа: ахххахахахахаха без работа оставил ааахахаха
  • 29 5678

    0 2 Отговор
    Не знам какво е съсипал Костов но две седмици след като дойде на власт бензина стана 70ст. Богомил Бонев издаде устна заповед колите да не се спират без видимо нарушение и се разбра с групировките като им отне лиценза. И всичко това за има няма 2мес. Бес излишно парадиране и тупане в гърдите.

    Коментиран от #32

  • 30 dtm

    0 2 Отговор
    Усети се бойко,че му изстива местенцето и започна да се показва и да се прави на пичага
  • 31 ГЕЙбер

    0 2 Отговор
    Мошеник,крадец и демагог.

    Коментиран от #33

  • 32 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "5678":

    abe naiasno lisi che Kostov prodade aviokompania Balkan za nai tankata laisna.
  • 33 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "ГЕЙбер":

    spokoino cherveni shamanduri Stanishev shte doide na vlast i shte tanete v mizeriata koiato zaslujavate.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 хаха

    1 0 Отговор
    Бойко ти си К..ВА
  • 36 хихи

    0 0 Отговор
    Еййййййй,хора я се вижте,тия ш...т целия народдддд,начело С Бойко Мойко
  • 37 optimista

    0 0 Отговор
    абе вип колега ти май нещо си ненаясно с много неща който се случват пред очите ти ама май си сляп и за това не виждаш не изказвай мнение подобре не пиши смешки първо си научи урока
    а може би си слуга на герб кой знае къв що си
  • 38 pisna mi

    0 0 Отговор
    до колегата ,, не ви ли писна ,
    ами писна ми от белгийа . и аз сам там но в Гент .и ми се сте да си доида в балгарија . но никои не мрда от тук само м...ли са тук и нисто не работйат карат с години на социални помости . иде ми да зема калашника и да ги подпукам от тук та чак до балгарија .и после да продалјйа с бат боико и компанија . а като искаш јела и да поћваме гадовете ..
  • 39 ДЗП

    0 0 Отговор
    Тоя вече сериозно почва да става смешен.Всяка вечер по новините все Бойко,тва да не е някакъв супер герой,холивудска звезда или просто е маниак на тема рязане на лентички. ПЪЛЕН СМЕШНИК.
  • 40 Маримба

    0 0 Отговор
    Писнало им на овцете, че Бойко режел лентички и откривал нови обекти а предните като закриваха заводи и приватизираха цялата държава и всеки ден умираха десетки бизнеси не ви писна хич .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Всички градове