8 Януари, 2020 09:12 47 118 92

Мая Манолова: Вместо ремонт на язовири са купени 30 автомобила

  • водна криза-
  • мая манолова-
  • язовир-
  • ремонт

Необходим е външен одит, защото липсата на информация от отговорните институции създава напрежение у хората

Преди година и половина правителството отдели 500 млн. лева за ремонт на 418 аварийни язовира, като с тази сума се увеличи капиталът на Държавната консолидационна компания (ДКК). Едва в края на това лято в рамките на ДКК се създава Държавно предприятие за управление и стопанисване на язовирите, чиято първа работа била да си купи 30 нови автомобила.

Това заяви председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред БНР в отговор на въпрос защо предлага извършването на външен одит на водния сектор в България. Тя визира сумата от 500 млн. лева, отпусната с решение на Министерския съвет през юли 2018 г. за 418 аварийни язовира, които трябваше да бъдат ремонтирани и по официални данни част от ремонтите са възложени на дружеството „Монтажи” ЕАД - част от същата ДКК.

Към момента е възложен ремонт на 182 язовира, а за 236 не е ясно дали са възложени ремонтни дейности. Няма данни и колко от аварийните язовири са ремонтирани до момента, подчерта Манолова и допълни, че преди три години тогавашният регионален министър Лиляна Павлова е обявила, че има 32 млн. лева и за ремонт на язовир „Студена“, но все още не е ясно какво се случва с ремонта.

Манолова посочи, че в отчетите на Държавната консолидационна компания целенасочено се цели да не става ясно къде са парите, а самата компания дори няма сайт, което е знак за нивото на нейната публичност.

„Необходим е външен одит, защото липсата на информация от отговорните институции създава напрежение у хората“, заяви още Манолова, визирайки международен външен одит по европейските стандарти на ВиК-дружествата, водните асоциации, водната инфраструктура и паричните потоци, свързани с тях, които от гражданската платформа на Манолова предложиха преди два дни.

Според нея „КЕВР се е превърнал в един безполезен наблюдател и регистратор, без да може да извършва своята конкретна работа - да регулира състоянието на ВиК-сектора“, като Манолова посочи, че съставът на КЕВР трябва да се смени, а докладите им за последните две години да бъдат проверени, защото не съответстват на данните на ВиК-дружествата.

Председателят на „Изправи се.БГ“ подчерта, че над 350 000 души в страната са в условията на воден режим. Такъв има в над 100 населени места в 11 области, цитира тя официалните данни.

„Перник всъщност е върхът на айсберга. В Шумен и в Търговище, по данни от местните общини, също няма да има вода. В Ботевград ще има вода за още 2 месеца, по данни на кмета… Има тревожни информации и за състоянието на яз. „Камчия“, което е проблем за Бургас и за Варна. Има опасност и за Сливен,“ допълни Манолова.

„Водната криза се разраства и скоро ще стане национална, а сигурността на нацията - това е сигурността на всеки един от нас, на големи групи хора. Когато нямаме вода, когато дишаме отровен въздух, това е проблем на националната сигурност. „Национална сигурност“ не е понятие, с което боравят единствено армията, МВР, ДАНС и НСО“, заяви тя относно искането си президентът Румен Радев да свика Консултативен съвет за национална сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Инчу чуна

    142 28 Отговор
    Знак Тиква 3: "Внимание- язовири на пътя!"

    Коментиран от #47, #73, #79, #84

  • 3 Браво

    197 71 Отговор
    Мая премиер.

    Коментиран от #7, #50, #67

  • 4 боцмана

    155 26 Отговор
    Ами няма Борисов да кара само джиповете на горското , няма само от горското да страдат.
  • 5 Българина

    177 15 Отговор
    Само въпроси за много пари, отговори нито един

    Коментиран от #39

  • 6 Мая Ма

    47 108 Отговор
    Хем сърби, хем боли, хем няма кой да ме почеша 😋

    Коментиран от #65

  • 7 Фридрих

    80 240 Отговор

    До коментар #3 от "Браво":

    Тая е голям тъпанар. Тия, дето ремонтират язовирите няма да си носят инвентара с каруци и ръчни колички я. Ето това е дезинформацията. Ама те, комунистите са царе на тоя номер.

    Коментиран от #14, #17, #25, #89

  • 8 ogin

    65 172 Отговор
    тая пак само смут и напрежение създава, да вземе да се застреля, щото от нейното оправяне на нещата сметките в топлофикация скочиха. Аман !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Алипи Абрашев

    133 36 Отговор
    който може да се спаси и избяга от тази диктаторска ,престъпна , бандитска, крадлива държава

    Коментиран от #48, #56, #80

  • 11 Townboy

    57 99 Отговор
    Мая ми допадаше като онбутсман, но и тя се пусна по пързалката на другарката Нинова.
  • 12 ДЖОТО

    56 16 Отговор
    До коментар-7!СЪЩО,КАТО ТЕ ЦЪРВУЛКО!ИСТИНАТА БОЛИ!
  • 13 dsсса

    72 12 Отговор
    "а за 236 не е ясно дали са възложени ремонтни дейности"

    Велико! Това е все едно да попиташ министър-председателя "Пловдив в България ли е" и той да отговори "не е ясно, ще разпоредя проверка, ако е, ще започнем да го управляваме".

    Коментиран от #16

  • 14 dsсса

    150 14 Отговор

    До коментар #7 от "Фридрих":

    Един язовир е сериозно нещо. Може да остави хората без вода, а може и да удави много хора. Нямало да си носят инвентара на ръце?!?! Тия които са "поправяли" язовира, сега ли прохождат в този бизнес, че нямат с какво да си транспортират инвентара? Като са аджамии, що за ремонт са направили? Защо не отидеш, да ти направи операция кандидат-студент по медицина. Но да му платиш предварително, да си купи скалпели, упойки, превързочни материали. А и компютър, да може да влезе в интернет и да прочете, как се прави твоята операция.
  • 15 Джон Уик

    124 12 Отговор
    Едни 500 милиона потънаха ей така! После разправят, че нямало пари!!!
  • 16 dsсса

    103 13 Отговор

    До коментар #13 от "dsсса":

    Имам два минуса. Че ми е през Хикса, през там ми е, но виждате ли, що за безумци има между нас. "Не е ясно, възложени ли са ремонти"! Това е ултра безхаберие, дори хипер безхаберие, властта в България дори не знае, кога за какво харчи данъците ни и заемите, които взима, обаче ние и ръкопляскаме! Е не може изведнъж, първо в Перник, после водата ще свърши в Бургас и Варна, после в Пловдив и Стара Загора, след това и в София (с дреболии като Ботевград и Ловеч, няма да се занимавам) но ние ще продължим да пеем дитирамби за властта!
  • 17 Рабад

    44 8 Отговор

    До коментар #7 от "Фридрих":

    Стотинладжии лакеи като теб не липсват! Долна подлога памперс.
  • 18 Све

    48 22 Отговор
    Ако имаше опозиция, щеше да има масови протести докато мутрите от ГЕРБ/СИК не се разкарат . Единствената опозиция остана партия ВЪЗРАЖДАНЕ .

    Коментиран от #20, #49

  • 19 7654

    60 15 Отговор
    Както баба Ванга предричаше "Пари ще имате, вода няма да имате..". Мая ми е антипатична, но си намери т.е. продължи това, за което става; дори няма значение кой я храни, ако е реално е полезна.
  • 20 фдс

    13 8 Отговор

    До коментар #18 от "Све":

    Не се напъвай много, ще се опуснеш.
  • 21 audi a8

    46 6 Отговор
    Нормално после то няма пари за нищо ами като се харчат за глупости
  • 22 Балкан Боклук

    22 7 Отговор
    ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Айсотир😋😎

    21 66 Отговор
    Тая маймуна забрави га имаше служебен автомобил.
  • 25 гост

    84 10 Отговор

    До коментар #7 от "Фридрих":

    Всяка една малка фирма си има сайт, който се актуализира. А тези с бюджет от 500млн. публични средства нямат никакъвотчет освен това, че са поръчали ремонт на 1/4 от язовирите и са си купили нови коли. Ккаво да каже жената? За толкова пари трябва всеки един лев да се отчита, а всеки един ремонт да си има статус докъде е докаран, кой го изпълнява, по каква технология, за колко пари, така че да има отчетност и при нужда да се провери и констатира дали отговаря на истината отчетеното с един одит, било то вътрешен или външен. Разбира си жената, стигал съм до нея като бе омбутсман и си сърши работата както се очаква от един отговорен ръководител. Бих гласувал за нея ако се кандидатира за премиер.
  • 26 Мдааааа

    93 8 Отговор
    ГЕРБаджиите са насрани отвсякъде - смърди на кражби, лъжи и корупция, а овчият български народ си трае и им диша смръднята..... Докога, народе!?
  • 27 НеСеНаучихме

    64 3 Отговор
    Не се ли научихме 30 годин ... един лае, другия казва "Ами добре ще дадем още X млрд. и всичко ще е наред" ... накрая народа плаща сметката. А някой чичко прибира парите, без значение какво точно е "оправено".
  • 28 Емигриране към родината😂😂😂

    29 4 Отговор
    Да са връщаме ли 😂😂😂😂😂
  • 29 Нашия Джеографик

    69 11 Отговор
    Интересно, защо всеки път, когато някой разлисти кориците на томовете от "Схемите ГЕРБ" и някакви глванаци почват да пищят на умряло сякаш те вода не пият, въздух не дишат и т.н. ??? Няма, как да не признаем, че Вожда успешно успява да промие главите на тези главанаци, е вярно че "той е прост и те са прости", но успехът му е видим! Да вярно това е единственият МУ "успех", но е достатъчен. Българиябот 10 г прилича на огромна СЕКТА-ДЪРЖАВА в която едно Дебело Божество се почита от простите и от необразованите малцинства, а останалите са в ступор под влиянието на халицюгени и кураре, като осазнават, какво става, но не могат да мръднат ?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Говнар гербаджииски

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    Парите са се изпарила с водата.
  • 32 Див селянин

    56 12 Отговор
    Манолова представя факти, а гербавите комуняги само лъжат, мажат и пускат троловете си да ръсят безпочвени обиди и да настройват хората срещу истината, която е очевадна.

    Коментиран от #55, #85

  • 33 Е пеша ли да обхождат язовирите?

    22 4 Отговор
    Там обикновено няма публичен транспорт. Друг е въпроса колко са свършили работа и кои мафиоти са направили далавери там, тъй че да не кпмтрольорите да са били притискане. СЛУЧАЙ ЗА ПРОКУРАТУРАТА ПО ПРИНЦИП
  • 34 СТОП

    14 24 Отговор
    Язовирите се намират на места където градски трснспорт не винаги пътува.28 области +2 за централната администрация сметката е точна.Това сега е популизъм .Тези които ще наблюдават язовирите трябва да могат да го правят.И трябва да са с повишена проходимост и жпс.Може да си поръчат магарешка каручка може би.

    Коментиран от #64, #92

  • 35 Браво на Мая

    34 12 Отговор
    Троловете на Герберастите да мълчат
  • 36 Гост

    50 3 Отговор
    Едно време в училище ни учиха че нашата мила татковина има несметни богатства на водни запаси.
    Явно не са повече от алчността и безхаберието.
  • 37 гост

    24 21 Отговор
    Стига ни занимавахте с тоя политически труп !
  • 38 Боби

    18 7 Отговор

    До коментар #23 от "До гепи тролчаците":

    Това което не харесвам на Герб е именно желанието им за икономия от транспорт, затова развиват само София с транспорт, а останалата част принуждават ги реже от транспорта, така които иска транспорт да отива в София, вярно че икономите са астрономически, но е кофти политика.
    Сега ми става ясно че и втората партия също не си пада по разходи транспорт за провинцията.
    Въпроса е какво се направо с другите пари, тези за транспорт поне са отчетни. Нас ни интересува неотчетените.
  • 39 боцмана

    44 3 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Когато някой присвои нещо , това е кражба или обир. Когато управляващите откраднат по най нагъл начин , милиони , тук вече имаме политика и държавност.
  • 40 Стършел

    14 32 Отговор
    То, или се давят хора от наводнения, или мрем от суша! Просто няма организация на ниво. Водата се даде(някъде) на чужди фирми, които само събират пари. Течове от десетки години над 70-80%!!! Майчето си ближе раните от простотията, която направи с кандидатурата си за кмет и сега се чуди как да бъде актуална. Моме, не си ти, която може да направиш нещо за България. Твоята партия те е научила само на събиране.
  • 41 СссереМ

    12 29 Отговор
    Тая па се обади неподготвена.
  • 42 Ооо

    24 3 Отговор
    При такова раздаване на пари, трябваше да има много свършена работа.... “ремонт на язовир” как звучи само ... като шеф на водопад !
    Не ми стана ясно сега - в Перник като няма вода - поне риба от яз. Студена хапват ли ? Тя вече би трябвало да е повече от водата ! С кепчета направо трябва да се лови

    Коментиран от #44

  • 43 дон чичо

    16 6 Отговор
    ГЕРБ да взимат кофите и на язовира! А оня ,но не с коня, а регулатора от дкевр да взима две (2) !
  • 44 дон чичо

    3 6 Отговор

    До коментар #42 от "Ооо":

    Някой от високата власт е изгубил сватбената си или другата халка и нарочно е източил язовира. Трябва да се погледне и в тази посока!
  • 45 пешо

    4 6 Отговор
    Водата ,водата,водата,е най-важното на Земята.Който незнае да слуша,че -шест осми-вода ,а две -осми е суша.
  • 46 бай Симо

    20 28 Отговор
    Крадецът вика дръжте крадеца!!!
    Щом става въпрос за Мая Манолова, то винаги има ИЗМАМА, не се ли убедихте???
  • 47 Ново

    4 18 Отговор

    До коментар #2 от "Инчу чуна":

    Този мръсник и газ ще ни прекара магистрали ни направи водата ни оправи сега трябва да му търсим отговорност за пожарите в австралия комуниста с кръв взема. Власта и с кръв ще е даде
  • 48 Ново

    8 14 Отговор

    До коментар #10 от "Алипи Абрашев":

    Все още има билети за веницуела и свободни платноходки за русия
  • 49 Ново

    13 9 Отговор

    До коментар #18 от "Све":

    Сик са чавдарчета спряма бсп за убиства атентати и преврати затова помогли се на тях
  • 50 Поздрав

    7 20 Отговор

    До коментар #3 от "Браво":

    Премиер но трябва Пеша да ходи тя протестира срещу колите горката остана без служебна кола и държавна заплата
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Грешка

    17 5 Отговор
    Дай вода, вода ми дай. Падам дръжте се другари!
    Дай кола , кола ми дай . Падам дръжте се другари!
  • 53 Тошко

    24 3 Отговор
    Това с колите е популизъм, но всеки финансово грамотен човек, който чете отчетитена ДКК за последните 3 години ще разбере, че това е перачницата на властта. Вдигане на капитала с решение на Министерски съвет и изпълнение от принципала Министерство на Икономиката и след това безконтролно изразходване през свързани фирми, без обществени поръчки и данъчен контрол.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 някой си

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "Алипи Абрашев":

    ДЕ ДА ИДЕМ НЕ НА ЩАТ НИКАДЕ //////////
  • 57 някой си

    1 6 Отговор
    ДЕ ДА ИДЕМ НЕ НА ЩАТ НИКАДЕ //////////
  • 58 ВИСШСТ ДА СИ

    12 3 Отговор
    Сега новите 30 автомобила ще започнат да дават вода ! ЧИНОВНИЦИТЕ С ВИСШЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗНАЯТ КАК . ОТ ЮРИСТ ИКОНОМИСТ ФИНАНСИСТ И ВИСШИСТ - ТАКАВА ВОДА . СЕГА НЕ МРЪНКАЙТЕ СРЕЩУ ВИСШИСТИТЕ А СЕ РАДВАЙТЕ ЧЕ НЯМА СРЕДНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 59 123

    12 1 Отговор
    Да може ако стане война да бегат бързо с колите към чужбина :) Язовира няма да помогне :)
  • 60 Див популизъм

    2 11 Отговор
    Не защитавам държавната администрация, но когато става дума за управление на язовири купуването на автомобили не е укоримо (освен ако не са скъпи и луксозни) .Как чиновника да стигне до язовира - с колело ли? Или с влак като червената синегушка от снимката?
  • 61 БУКО БАЛАМАТА

    8 1 Отговор
    ККЪДЕ БЕШЕ МАИЧЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН СТАВА ПО ЗЛЕ НЯМА САМО ШЕФА ДА КАРА ДЖИПОВЕ НА ГОРСКОТО А КЪДЕ Е ВОДНОТО +------ ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА*---------------------------------------------
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Покажете сметките

    7 1 Отговор
    Или ще ги засекретите за 20 години?
    Ако няма корупция, в България ще има нормален живот за всички.
    Жалко за алените крадци, защото те радват от народните приказки, а после техните натрупани богатства ще бъдат откраднати от тях и то извън страната. Ето така обедняхме, чрез посредниците в далаверите.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Микорофоня

    7 12 Отговор

    До коментар #6 от "Мая Ма":

    Абе, те братята ГаУеви колко са я чесале, глава толкова не бере! Тази изфръкна на сцената с техна помощ, за какви неща съм чувал, че прави - жена ти сигурно че я е срам да ти ги напрай. А в последно време направо светица. Света Мая ГаУевска... А поставя въпроса ребром само защото трябва да се върне в политиката и да не й изстине местото - е от омбудсмана се отказа, кмет са не вреди и ко да прае - и она е човек...
  • 66 Край

    12 7 Отговор
    Защо вестници, сайтове, телевизии обръщат внимание на това какво е казала Манолова, Румен Петков, Яне Янев, Бареков и пр. човечета които са НИКОЙ.
    Защо те не се интересуват от вашето и моето мнение а тяхното е важно.
    няма логичен отговор.
  • 67 Бивш пожарникар

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Браво":

    На Костинброд.
  • 68 Комунист

    2 12 Отговор
    Мая- шампион по клевети!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Статистик

    4 9 Отговор
    Сестра Галева № 1 за Позитано 20!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Стоянова

    5 8 Отговор
    Стига вече с тия злобни жени Корнелия и Мая БСП да си изберат свестен лидер например Калоян Паргов да има в парламента конструктивна опозиция
  • 73 Дърт комунист

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Инчу чуна":

    Кой казва,че интеграцията не работи? Вижте Мая,Корнелия и Иван Костов,образовани и техният изказ е менделсон за моите уши!
  • 74 Тодор живков

    0 1 Отговор
    А пискахте че аз съм се возил на мержан😂😂😂😂😂😂
  • 75 ванката

    6 2 Отговор
    Лиляна Павлова наистина много говореше, но въпреки всичко , не знам защо снощи я сънувах. Беше ми на сватбата и една дума не обели...
    Лежеше си в тавата на масата, а в устата и имаше лимон.

    Коментиран от #76

  • 76 XXXL

    3 7 Отговор

    До коментар #75 от "ванката":

    объркал си се това е било на Мая Манолова половия орган!
  • 77 Рашков

    3 2 Отговор
    Мая защо се правиш на......... Още лятото се знаеше че така ще стане с водата. Всички вецове си правят каквото искат и яко източване за пари. София също може да остане без вода. Веца отдолу цяло лято изнасяше ток. Ясно е като бял ден всичко....
  • 78 Службогонци

    9 0 Отговор
    ИСТИНА Е! След наводненията има директива за водите във водохранилищата. Всички се подържат на 50 % от капацитета, защото на повечето съоръжения плановия ремонт отдавна премина. В България обаче е така, експерти без покритие, общество кръгла нула, институции, администрации и организации според интересите. Когато някой говори истината за мен е важно. Боко беше необходимо зло, сега трябва да преминем на друго ниво.
  • 79 Мортокозо

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Инчу чуна":

    Леле,тьп народ що ти даваминуси,това са тиквениците с вожда тиква
  • 80 Мая Беспартийна

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Алипи Абрашев":

    Те нашите деца са в САЩ, На всички Другари децата са там да се борат срещу Капитализма. Ето това е пример за себеотдаване.
  • 81 Граждански контрол

    6 0 Отговор
    За съжаление и той понадлежи на подмяна,жалко, малката ни държава е за подаряване.Представете си че територията и богатствата и са вече отдадени,така нареченият народ-биологичен материал също.това се случва вече около 30години,докато материала гледа шоу програми по ТВ.България вече е безстопанствена
  • 82 Опасност

    5 0 Отговор
    А може би се търси обезлюдяване на цели райони,с подобно тотално безводие
  • 83 Оня

    1 5 Отговор
    Коя беше тая чене помня
  • 84 НШО ЧЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Инчу чуна":

    Златото на Винету го взриви Олд Шетърхенд!
    Ма кой да чете внимателно!
    Аман от шошони и шерихваваси!
  • 85 Премиер съм комуняга

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Див селянин":

    Интересно колко струват 30 нови автомобила според пчеличка Мая,на фонс на 500 млн.?Умните са си умни,даа...
  • 86 инчхай

    3 0 Отговор
    русенския шеф на вик строй втора къща в мартен
  • 87 Миро

    2 0 Отговор
    ДКК е най-голямата "схема" !! За ДКК не се говори! Само при споменаването и води до "изчезване" на информацията, по същия начин както ще изчезне и тази статия след няколко часа
  • 88 Шуменец

    2 1 Отговор
    Като махна с ръка на тролското грухтене и без грам политическо пристрастие, за мен въпросите на Манолова интересни. По принцип като земеделски инженер винаги ми е бил тегав спанета от времето на оная гад- Иван Костов, когато с очите си гледах как разграбваха напоителните и хидромелиоративни съоръжения. Хора разберете, вода има, за нашите пари, с нашите пари стана така, че жадни ходим. Кой бил виновен, ония псета вирнали лапа и сочат- тиквата, маята, тоз оня, аве таранкоолу виж се в огледалото... Ти, аз ние сме си виновни. Кой от нас крал, кой от нас крал, обаче сите имаме кранчета и ако не се вземем в ръце нищо няма да капе от тях. Щото чата и фейса няма да ни умият оцапаните д.
  • 89 Бай Катил

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Фридрих":

    То МЛ и Г класа са необходимото и достатъчно условие за започване на процеса.Първо се прави министерство на съответния проблем.След това комисийки и подкомисййки.Оборудваме ги с вещи лица и автомобили и съответно совалка,че от космоса е по-видно.След събиране на експертни мнения и безброй заседания,решаваме въпреки всичко да назначим експерти от някоя по-европейска държава срещу няколко милионера.Няма проблем,парата ни е толкоз много,че що да не викнем и Клинтън за мнение.Та така,ще пуснем хрътките по пътищата да одрусат стадото за пореден път,че кесийката комай ще се опразни и отпуснатите финанси ще ги изгребът експертите и до тия с лопатите нема да стигне нищо.
  • 90 ПСИХОТО

    1 2 Отговор
    На Мая Манолова и вървят приказките като по вода.А в този случай -като по язовирна вода.
  • 91 Бесен язовец

    0 0 Отговор
    Дреме ми у мен пари бол,азче коля и аз беся щот съм нерез номер 1 в бг.Уволнявам всеки кото пуши трева щот съм нерез а не язовец
  • 92 Съобщение на пресцентъра на МС

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "СТОП":

    С оглед усложнената обстановка във водния сектор, КЕВР и ДКК са поръчали за обхождане на язовирите както следва: 12 бр "Мазерати", 8 6р "Майбах" и 2 бр. "Порше" за хигиенистките баба Стоянка и Зюмбюлка. За видеонаблюдение са поръчани 1бр. "Фалкон" и 3 бр "Кугър". Като консумативи са поръчани 133 поцинковани кофи и 4пластмасови бидона от по 120л. Работниците и служителите ще си почиват след работа в къщите за гости по места
    на държавни разноски. На днешното първо заседание МС внесе в НС предложение за нов заем от 3,5 млрд. лева за построяването на магистрали до всеки обект.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове