11 Януари, 2020 15:35 24 234 51

Сашо Диков: Главният прокурор може да събори правителството за 2 часа, но не иска...

  • сашо диков-
  • прокуратурата-
  • водна криза в перник-
  • нено димов

Винаги ме е притеснявала тази показност на акции на прокуратурата, защото след това нищо не се случва, заяви журналистът

Сашо Диков: Главният прокурор може да събори правителството за 2 часа, но не иска... - 1
Снимка: БГНЕС

''Главният прокурор може да събори правителството за 2 часа, но не иска. Сотир Цацаров през тези години можеше да го направи, направи се на страшен през 2013г., когато Борисов беше опозиция, че ще го разследва за нерегламентирани полети, но нищо не направи'', това заяви журналистът Сашо Диков в предаването ''Делници'' по ТВ Евроком.

"Въпросът е такъв, че мен винаги ме е притеснявала тази показност на акции на прокуратурата, защото след това нищо не се случва. Когато има такава показност явно нещо издиша. От какъв зор арестуваш министър толкова показно. Няма такова привикване за разпит с кола на прокуратурата", коментира Диков задържането на Нено Димов заради водната криза в Перник.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    223 10 Отговор
    За какво да ги бута. Нали те го избраха.

    Коментиран от #5

  • 2 Стига глупости

    202 13 Отговор
    Сашко,излагаш се.Прокурора на кое правителство е протеже?Ще му служи по вярно и от куче.
  • 3 Анхела Шмеркел

    204 22 Отговор
    Гешев няма как да го направи това нещо поради простата причина че е страхливец..Те такива ги назначават на важни позиции кученца които да слушат господарите си !
  • 4 Сашо, а ти...

    79 118 Отговор
    На кого служиш, много лаеш, но не хапеш? С какво си допринесъл някой да бъде осъден?!
  • 5 555

    127 17 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Ще ги бута управляващите но те преди това ще го набутат 2м. под земята както мишо Бирата и ...........много други

    Коментиран от #41

  • 6 Алфа Ромео

    148 11 Отговор
    Няма как да ги бутне и не иска, тва ще е самоубийство, лапали са и лапат заедно на една ясла.
  • 7 Гост

    62 78 Отговор
    Какъв журналист беее,да целува на БАТЕТО онази работа,още като скиор беше тъпак,нищо,че победи Стенмарк на купа"Тополино"

    Коментиран от #8

  • 8 Един

    38 68 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Къв скиор бе? Ти чете ли статията и знаеш ли кой е Диков?
    Какви скиори ви гонят и от къде ви пускат такива?!
    Ба си малоумната пасмина се е навъдила.

    Коментиран от #10, #14, #23, #37, #45

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ТРОЯН

    88 75 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Сашо си беше спортист-скиор и ако ти не знаеш, не говори глупости!!! Иван Славков като шеф на телевизията тогава го направи спортен коментатор, покрай Аня Пенчева, която му беше съпруга и близка с Людмила Живкова, а бай Тошо Живков и даде апартамент !! А сега Диков вече "много" разбира от политика, че и дава съвети как да се сваля правителството !???? Червен комунист си остана и до днес...не е никакъв журналист !!

    Коментиран от #30

  • 11 ОКЕЙ

    82 37 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА И ПОСЛЕ КАКВО ? НИЩО НОВО, ИДВАТ ДРУГИ КРАДЛИВИ И ГЛАДНИ , ЗА ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ ВИДЯХ СВЕСТНИ ХОРА , ЩОМ СМЯТАНИТЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА - ДОКТОРИТЕ И ТЕ КРАДАТ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, СЪДИИ И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ С ТАКА НАРЕЧЕНОТО ПРАВОСЪДИЕ В ЗАДРУГА - МАФИЯ, НИЩО ДОБРО НЕ СЕ ВИЖДА И В СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ !
  • 12 А бе Сашо

    70 29 Отговор
    Тъпо парче си беше и такъв ще си останеш , прокуратурата и да повдига обвинение , съдът присъждат присъдата , до ден днешен осъдени политици няма , и там мафията произнася присъдите , така наречените съдии само си пълнят алчните гуши!

    Коментиран от #28

  • 13 007

    55 13 Отговор
    Сашко, ти качествен Джурналист ли си; заслужаваш ли си добрата прехрана, която си докарваш, вероятно? Защо в нашата бедна страна има толкова много журналисти, политици и политически коментатори, юристи и в същото време недостигат учители, мед сестри, лекари и др. Ти си умно момче и можеш да направиш анализ на тези професии, колко от тях има, колко са грамотни, колко струват на обществото, колко са излишни ...и да не забравиш себе си.

    Коментиран от #22

  • 14 Ти си от тези младите малоумници

    66 15 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Диков е национален ски състезател, няколко пъти републикански шампион.
  • 15 Дики

    45 34 Отговор
    Саше, заприличал си на дърт траверс с тия пластични операции.
  • 16 митничар

    61 31 Отговор
    След по-малко от половин година правителството ще бъде съборено.

    Коментиран от #27

  • 17 ТОЧКАТА

    24 12 Отговор
    аа бе Доков,ТОЙ ,,бута,, правителството в .......правилната посока,,, стези ПРакции....
  • 18 Усмивката

    37 10 Отговор
    А аз все съм си мслел че ,,разпределителят на порциите "решава кога и как ,ако изобщо му требе, да бута правителството. Освен това на коледната баница му се падна ТЕЦ. Виж , до година може и АЕЦ
  • 19 Петрич

    25 17 Отговор
    А ти бе борецо за правда,кво стана с Черепа май и ти лижеш чужди...
    ....ти и оная грозна вещица на кой го .....
  • 20 Ехххх мечти мечти

    24 16 Отговор
    Сашо а ти можеш да направиш една бибитка на на маце, и то скоро
  • 21 Лея

    29 20 Отговор
    Тоя па!Не разбрах защо му е притрябвало на прокурора да събаря правителство?!Но даже и да го направи-след това какво? Ще дойде ново,по читаво?Тоя глупостник Дик офф никога не го е слушала главата, ама тея му дрънканици съвсем нямат връзка с главния...
  • 22 Матю

    40 27 Отговор

    До коментар #13 от "007":

    Диков показва, коментира фактите, които са вярни , един смел журналист . Прави все пак нещо от колкото другите подмазващи.....

    Коментиран от #32

  • 23 Гост

    23 2 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Олицетвореност на лош материал,без лице си ти,лошото е,че не си сам!Като не знаеш и не питаш тези,които знаят,има "Уикипедия",чети неразумни юроде!
  • 24 само заплати се лапат

    28 2 Отговор
    Също както с един министър на отбраната, пльоснат по очи и показно арестуван. После той осъди държавата и ние плащахме масрафа. Така е , когато има диктатура и Невидимата Съдебна ВЛАСТ не работи.
  • 25 Тошко

    21 20 Отговор
    Гешев трябва да подпука първо Сашо Дуката!Защото лъже като ром.
  • 26 ха ха ха

    9 17 Отговор
    санде, смени си работодателя и моем ти обърнем внимание... със томова докато прислугвате на сорос, ще си останете в девета глуха!
  • 27 Един месец

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "митничар":

    И го няма.5888
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Анонимен

    13 2 Отговор
    Във филма Подмяната девети има един интересен момент около 25 минута където се вижда,че в студиото на Кеворк Кеворкян се казват и обсъждат неща,които са против българския народ и това винаги го давам за пример когато тези двама журналисти постоянно се изказват против управляващите и всъщност и от това няма никаква полза и резултат.
    Играта е за власт и пари,но ако нямате ток и вода,че дори и храна,едва ли парите ще ви помогнат ако ги имате.
    Като цяло човек живее против природата си и е като робот,който някой друг му заповядва как да живее и какво да прави,без да има време да мисли за себе си.
    В същият този филм ясно се казва,че от години какво да се слъпва6в България идва отвън,а това е ясно на много хора и след като е така вероятно е правилно да си зададем въпроса-какво всъщност избираме на избори и от кого зависи промяната?
    Навсякъде има пионки в политиката и други фигури зад кулисите дърпат конците.
    Явно е,че помагаме с действията си да осъществяваме нечий план за господство и контрол на нашето съзнание,въпросът е защо всичко се свежда в живота до липсата и контрола,които са все по-очевадни?

    Коментиран от #31

  • 30 ислямо комунист от герб

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "ТРОЯН":

    Господа ислямо комунисти от герб прокурорите не са тези които решават кое правителство ще е на власт а парламента който се избира пряко от народа сюзерена е народа власт а произлиза от него за него но тъй като вие сте русофили се пи настоящем след войната в близкия изток ислямо русофили вие не желаете БЪЛГАРИЯ да се демократизира Вижда се че посолството на САЩ заедно с вас по неизяснени причини ни хвърля прах в очите те не отчитат факъори които биха ни забили още повече в ръцете на Москва и отдалечават от реалният свят Българите стават все повече примирими с тази действителност и толерантни към действията на Русия в България.
  • 31 А Ти....О!

    7 2 Отговор

    До коментар #29 от "Анонимен":

    Не мисля че някой умен и интелигентен човек в щатите и западна европа иска това за което вие пишете по горе Това ваше изказване е до някъде провал в мисленето или нагаждане към руските интереси Нека не забравяме как комунистите трансформираха политическата власт с помоща ба Русия в икономическа България е членка на всевъзможни съюзи но е пряко подчинена на Москва Нещата ще стигнат до там до където Москва желае, прокурорите обменят опит и данни с Руската главна прокуратура На практика те контролират цялата държава а кой контролира тях Още от самото начало нейно превъзходителство Мусака не ми направи силно впечетление сякаш е на екскурзия в България и Бойко и е гид, не очаквам нищо положително са се случи до като тя е посланик. За това ние трябва да скочим на милиционери и комунисти,от всички партии.
  • 32 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Матю":

    Вярно!!!
  • 33 !!!!!!!!!!

    14 0 Отговор
    Когато всички започнат масово да крадат, а няма вече какво и от кого да се краде, започва или гражданска война или канибалско САМОИЗЯЖДАНЕ между крадците! У нас май ще дочакаме 2-рия вариант-канибализъм, защото за гражд. война не останаха хора...
  • 34 СК1

    6 3 Отговор
    Сашката е пич, що коври е минал . . .
  • 35 бай Тошо

    13 11 Отговор
    Сашко Скиорчето, станал по партийна ДС линия журналист, скочи право от пистата в БНТ, а е сега е най-бруталният нагъл лъжец и лайнометец в българския ефир и ако зад него не стоеше Олигархията и ДПС отдавна щеше да е аут!
  • 36 волен сидеров

    6 2 Отговор
    няма да се плашите,тя работата се отече,по зле ще става ,но по добре не ...коня отдавна е утърван у ряката...,ама то и ряка вече нема....
  • 37 Стефано

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Скиор боше заедно с Петър Попангелов се състезаваха.
  • 38 Ивайло

    11 4 Отговор
    В България трябва да се въведе военен режим и 250 комунистически фамилии да бъдат ликвидирани заедно с наследниците им. Тогава България ще тръгне в правилната посока.
  • 39 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    БРУС УИЛИС МУ ЗАВИЖДА -ЗА ТОВА ,ЧЕ УМИРА МУДНО !!!!!??
  • 40 карл 1

    5 2 Отговор
    Има 4 милиарда причини от ,,КТБ,, да не сваля никой и нищо.
  • 41 Byv

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "555":

    Единственият точен коментар.
  • 42 Сашо- духачо

    7 7 Отговор
    Сашко, ти каква безлична, долна, помиярка си
  • 43 Цветко Христов

    6 5 Отговор
    На тоя ли му викат ДИКО КУКАТА?
  • 44 ar146ts

    3 2 Отговор
    Всичко в тази държава е цирк.Клоуните са известни.На тълпата и трябват хляб и зрелища.Лошото ,че българите са тълпа/аз съм българин ,но не се смятам за тълпа/
  • 45 хаяско

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Младите, са наивни, глупави, и самонадеяни! Някои структури знаят, как да използват това. Гафовете са скъпи, но неизбежни.
  • 46 иво

    4 2 Отговор
    В телевизия Евроком има предаване четеримата глупаци с водеш Сашо Диков.Но без Радой Ралин.Само документи се показват но ако са верни трябва да се дадат на прокоратурата а садът ще реши.
  • 47 Пич

    1 3 Отговор
    Тоя негър-скиор пак не е разбрал, че човека, който може да свали правителството е един закръглен, леко брадясал депутат. Той взема решенията,другия е просто изпълнител! Само, че времето още не е дошло,но и това ще стане към края на май!
  • 48 Цветко Христов

    4 0 Отговор
    Сашо ти ли си ДИКО КУКАТА бе? Като те гледам на снимката си жив мъртвец.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 От много злоба си изтъкан ти, Гаргамел!

    0 0 Отговор
    Направо физиономията ти се е изкривила!
  • 51 СЪДИЯТА

    0 0 Отговор
    САШО,ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е НАЗНАЧЕН ТОЧНО ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,А НЕ Е ИЗБИРАН.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове