Last news in Fakti

11 Януари, 2020 21:26 4 316 37

Несправедливо е всичко да е на гърба на Нено Димов

  • румен петков-
  • абв-
  • нено димов

Румен Петков с коментар за последните събития

Несправедливо е всичко да е на гърба на Нено Димов - 1
Снимка: БГНЕС

Не ме изненада ареста на Нено Димов. Ние още на 2 януари от АБВ на пресконференция поставихме въпроса за много категорична намеса на прокуратурата, защото действията и бездействията на министър Нено Димов са престъпни към перничани". Това съобщи Румен Петков, председател на АБВ в предаването "Офанзива" с Любо Огнянов по Канал 3.

"Този човек с некадърие или преднамереност, е друг въпрос, съсипа живота на 100 хиляди души, на деца, на възрастни хора. Справките, които сме подали чрез сигнала до прокуратурата, много ясно показват, че е разполагал с информация за въвеждане на екстремални стъпки и действия на екстремални мерки на извънредно положение в Перник още през месец май на миналата година. Тогава нивото на язовира пада под критичния минимум и като се сравни с нивото на язовира от предходните години за същия период от време просто е видно, че кризата става неизбежна. Не са предприети мерки да се овладее процеса, а такива са били напълно възможни. Продължили са 410 000 кубика да се предоставят ежемесечно за екологични нужди. Продължили са да предоставят повече от над 200 хил. тона ежемесечно за завод "Стомана". Няколко от ръководителите на завода излязоха да кажат публично, че те не са правили такива заявки, т.е. можело е от май месец до ноември да бъде акумулиран обем в порядъка на около 2-3 милиона кубически метра вода, което щеше да предотврати в не малка степен катастрофалното положение, което е в Перник”, обясни Пеков.

"Изненадан съм от това, че министър-председателят не взе по-ранни мерки за отстраняването на министър Димов, защото той нанесе щети, които ние обявихме предварително, още в края на миналата година, началото на тази. Сега ние ще организираме приемна в Перник, с наши юристи, на която ще посъветваме гражданите как пред европейските институции, в това число и правата на човека, да защитят своите интереси, защото това, което им причини Нено Димов няма аналог в най-новата, въобще в историята на България”, подчерта лидерът на АБВ.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станчо

    45 2 Отговор
    Какво ще стане ако някой специалист остави София бе вода?

    Коментиран от #21, #35

  • 2 И..

    67 3 Отговор
    Справедливо ли е "народните представители" от ГЕРБ да крадат и съсипват страната ни вече повече от десетилетие??!

    Коментиран от #6

  • 3 Чума

    71 2 Отговор
    Нено Будалата! Той си мислеше, че като говори против БСП в телевизиите и изповядва модерен антикомунизъм, ще има светло политическо и лично бъдеще! Кой те брои за жив бе, Нено! Пореден бушон на едрата тиква!
  • 4 Евтин популизъм

    47 2 Отговор
    Ей, нахалството няма граници! Къде бяхте всички до сега бе, пишман политици, та сега се надпреварвате кой от кой( партии, сдружения и т.н.) да показвате колко сте загрижени за хората? Нено Димов че има вина и трябва да понесе отговорност– да, но сега всички се извъдихте специалисти и народни защитници, а до сега сте спали. Срамно, грозно и нагло– важи за всички пенкилери!
  • 5 Луд

    26 2 Отговор
    Абе по-добре да го бутнат в пандиза, че тези след него да си знаят.Не знам прав ли е,крив ли е ,ама за назидание на следващите.
  • 6 Весо Аптекаря

    1 31 Отговор

    До коментар #2 от "И..":

    И какво са ти отграднали на теб лично,напиши с какво образование си ,какво работишк,какви са ти мечтите,колко кредити имаш????????????

    Коментиран от #17

  • 7 Анонимен

    23 3 Отговор
    Всичко е на гърба на Вожда не на Димов.Объркали сте се.
  • 8 Бай Ставри

    25 4 Отговор
    Да понесе отговорност и гурото Първанов Гоце. Той няма ли общо с Перник и Стомана Перник?
  • 9 Чума

    25 0 Отговор
    На всички Ви вече е ясно, че даржавата има спешна необходимост да се управлява от Хидроинженер Доганов! Цанков камък е перфектно изпълнен проект!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ташунка Витко

    17 1 Отговор
    Много даже си е справедливо! .................. И на тебе, Румен Петков, трябва да ти наденат най-после халката върху "оная ти работа", както за смъртта на момичетата Белнейски, така и заради опиатите, с които побърка майка им, а в един друг случай Татяна Дончева и кой знае още кого.
  • 12 След Перник...

    32 1 Отговор
    Да се готви и Елин Пелин ! Там кмета и министъра построиха ЗАВОД за преработка на пластмасови боклуци от цяла Европа. ВОДАТА ,която е нужна за тяхното измиване е десетки хиляди кубика в денонощие. А там язовир няма! Някой ПРИБРА много ПАРИ!

    Коментиран от #20

  • 13 Гост

    23 1 Отговор
    Не е само Перник защо забравяте за боклука от Италия ,тоя отдавна трябваше да е зад решетките.
  • 14 Йосарян

    18 0 Отговор
    Стига пеня бре! До месец нито ще го чуем, нито ще го видим Ненчо. Или страдате от Делюзията за промяна. Не се предлага! Има само сеир, без хляб, вода и въздух.

    Коментиран от #22

  • 15 Порно

    9 0 Отговор
    Как справедливост? Живота е несправедлив , приемете го.
  • 16 кики

    7 1 Отговор
    Несправедливо,но твърде удобно
  • 17 Да еаааа!

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "Весо Аптекаря":

    Благата са една константна величина. Благосъстоянието на една група хора нараства за сметка на обедняването на друга група. Ще ти го обясня като на аптекар. Бедна женица идва да си купи аспирин. Брои си стотинките и те моли да и' продадеш 1 блистер. Ти отказваш с аргумента, че продаваш само цели опаковки. Бабата обаче няма толкова пари и отива в аптека " Марешки". Купува си блистерчето, при това по-евтино и благодари на бога, че има и човечни аптекари. Кой кого краде? Впрочем, навремето имаше такова определение за аптекар - "хайдук с бяла престилка". Не случайно когато запитали един зализан аптекар знае ли кой е Хипократ, той самодоволно отговорил: " Разбира се, това е известен дистрибутор на гръцка козметика!" Не се прави на света вода!
  • 18 доктор Гилотен

    5 1 Отговор
    Организирал съм нещата. Гилотините ги произвеждаме като към 1000 бр. дневно и това от 20 години насам. Имаме необходимата складова наличност и чакаме копувачите.
    За джндърите от пееерастка европа ще ги даряваме. Важното е да ги елиминират.
  • 19 Слави Славов

    7 1 Отговор
    Оно тепърва започва!Държава вече няма,остана само ББ и българският народ!Да видим народа на кого ще го продаде!?

    Коментиран от #26

  • 20 Като сте избрали за вожд кратуна....

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "След Перник...":

    Ами Пухльо и Боко като дадоха на евреина златното находище при Ада тепе, при положение, че региона е беден на вода?
  • 21 gggw

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Станчо":

    ами нищо... кат я оставиха без тротоари нещо случи ли се? без детски градини нещо случи ли се? българина е мазохист човек, а и прост отгоре на всичко
  • 22 Йосарян

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Йосарян":

    Мани кражбите. Московски си уби детето. Местан уби Бебе? Нещо да е станало? 00 Гешев
  • 23 Глас от Артекс

    9 0 Отговор
    А кога ще разследваме небостъргача та властта? Много тераси, много нещо
  • 24 глоги

    6 0 Отговор
    гастроезофагеална рефлуксна болест/ГЕРБ/
  • 25 Факултето

    10 0 Отговор
    Щом вече е лежал в затвора , Н.Димов спокойно може да се ожени за циганка .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Хахаха

    14 0 Отговор
    Несправедливо е всичко да е на гърба на Нено Димов. ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ СКОРО ЩЕ ГО ПОСЛЕДВА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!!!
  • 28 Лия

    7 0 Отговор
    Нено Димов без вина виновен. Прокуратурата да се огледа за бизнесмените-политици. Парадокси от булгаристан!
  • 29 Знаещ

    1 1 Отговор
    Тия са бита карта.Рико .
  • 30 Батко

    3 1 Отговор
    Стига кражби и корупция от ГЕРБерастите начело с вожда Тиква , да изринем мафията . Народа мизерства и потъва в бедност , пенсионерите едвам оцеляват а наглоста на вожда Тиква ( милионера ) остави цял град без вода в мизерията . ОСТАВКА , СЪД и ЗАТВОР на ГЕРБерастите , да им се конфискуват милионите , именията , яхтите , имотите , луксозните апартаменти и сметките им в чужди банки . Да се започне от вожда ТИКВА .
  • 31 ЛилитУ ПАВлова кой

    1 0 Отговор
    И пази крехкия гръб ако има някой който трябва да е на топло тя трябва да е първата в списъка. Не този бушон ненчо
  • 32 Горан

    2 0 Отговор
    Българите са роби. с ниско самочуствие и страхливи. затова винаги държавата е била под влияние на други държави. щом Перничани стоят без вода и си кротуват никой не им е виновен. заслужават си съдбата

    Коментиран от #36

  • 33 Гарантирано от ГЕРБ

    3 0 Отговор
    ТоА димуФ е повече от виновен, но също така е виновен и шефа му, боса на Шайката ГЕрП. Без неговата благословия, нищо не става в България!
  • 34 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Всички вкупом съгрешиха и.............са невинни за съсипването на цяла държава !!
  • 35 Пейтриът

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Станчо":

    На Софиянци е лесно, просто ще отидат с метрото в Терминал 2. Да му мислят тези от по-малките градове. Кой нормален в 21ви век ще живее в град без вода?
  • 36 Дон Чико

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Горан":

    Самата истина.
  • 37 патриот или гербер е по голямото зло

    0 0 Отговор
    Добре,че не е комунизъм защото нено до сега щяха да го опандизят.Тогава са били тежки времена за престъпниците ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове