Last news in Fakti

16 Февруари, 2020 17:08 12 324 74

Слави Трифонов учредява "Има такъв народ"

  • слави трифонов-
  • има такъв народ

Учредителната декларация преповтаря декларацията на партия "Няма такава държава", потвърди за "Хоризонт" заместник-председателят на партията Тошко Йорданов

Слави Трифонов учредява "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

Шоуменът Слави Трифонов учредява партията си с новото име "Има такъв народ". Събитието отново е закрито за медиите, съобщи БНР.

Това е втори опит на Трифонов да постави начало на своя политически проект след провала на регистрацията на партия "Няма такава държава".

Съдът отказа да я регистрира с мотива, че тя използва незаконно българското знаме в логото си.

Учредителното събрание на партията с новото име "Има такъв народ" се провежда в София и на него присъстват необходимите минимум 500 делегати.

Учредителната декларация преповтаря декларацията на партия "Няма такава държава", потвърди за "Хоризонт" заместник-председателят на партията Тошко Йорданов:

“Новата партия има промяна в логото както виждате. Това беше адски глупаво, няма никакво значение как се казва“.

Партията на Слави Трифонов се обявява за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на депутатите наполовина, въвеждане на електронно гласуване и пряк избор на главния прокурор и на омбудсмана.

Новото лого на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" представлява стилизиран восъчен печат с името на партията на син фон.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    49 81 Отговор
    *има такъв малоумник

    Коментиран от #53

  • 2 русенец

    42 62 Отговор
    Някак си по щеше да пасва името "Чалга до дупка!".
  • 3 Брах ви лайката гербаджийска

    50 12 Отговор
    Давай Славчо, че и Зеленогорски се е напънал да прави партийки.... То голям бизнес ще излезе това

    Коментиран от #67

  • 4 Стоян

    90 26 Отговор
    Хайде Слави, мачкай крадливите ни управлници!
  • 5 Ал та фанах Атаопънах

    74 15 Отговор
    Комисията този път ще каже "Забранено е на плешиви хора освен Бойко да правят партии."
  • 6 Фактъ

    59 6 Отговор
    Само да не е патерица на Боко , че по - добре да я кръстят - Имало едно време такъв народ !

    Коментиран от #11

  • 7 Последния софиянец

    60 6 Отговор
    Трябва да се казва: Няма толкова глупав народ.
  • 8 русенец

    25 8 Отговор
    Трифонов, признавам те за баш демагога на България! Като минамаш и КУрнелия и Тиквата трябва да стават прави и да застават в положение мирно. А дилетанти като Сайдеров, Каракачанов и бургаският идиот, чието име в момента не си спомням, трябва пари да ти дават за да ги учиш на занаят!

    Коментиран от #47, #59, #66

  • 9 Някой си

    35 9 Отговор
    Е дано поне тази партия разбуни кошера!
    Писна ми от едни и същи муцуни е политиката вече 30 години.
    Само да не направи грешката да се коалира с партии представени днес в Парламента, защото това ще е края на партията му.
  • 10 боцмана

    31 0 Отговор
    На България не и трябват партии. Трябват и хора управляващи в името и интересите на България и българите. Нагледахме се на партийни давичкания и в името на партийните и финанспви интереси да се загърбва всичко друго.
  • 11 А де

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Фактъ":

    Напълно си прав. Имаше! Сега, има население.
  • 12 Горо

    18 9 Отговор
    Сега пък на Славчо му хрумнало да именува партийката си "Има такъв народ"! Къде го виждаш, Слави? Страната е опустяла и този народ се е изнесъл или в други страни, или в големите градове. По-добре кръсти партията си "Имаше такъв народ". Ти си поредният, който с лъжи се готви да влезе в този опорочен вече парламент, с което пък доказваш що за човек си, щом желаеш и ти да се озовеш в котилото.
  • 13 Собственик на 466 крави вече и три мандри

    11 21 Отговор
    Каквито и реформи и стъпки да бъдат предприети против пресътпността, тя няма да бъде премахната без да се забрани комунизмът със закон и комунистите да отидат да работят, а не да живеят наготово с рубли за денонощно русофилстване в интернет. Руcoфилитe, кoмуниcтитe и aтaкиcтитe дeнoнoщнo търcят крaви и крaвeфeрми в интeрнeт?? Тe ca кaтo мaгнит зa привличaнe нa вce пoвeчe врaгoвe и кaтo eдин oт гoлeмитe млeкoпрoизвoдитeли в ceвeрoзaпaднa Бългaрия cъм cилнo рaзoчaрoвaн oт изпoлзвaнeтo нa думaтa "крaвaри" кaтo oбиднa квaлификaция към тeхнитe прoтивници! Cутрин кaтo пътувaм oт Врaцa към Мoнтaнa, къдeтo ca пoвeчeтo oт крaвeфeрмитe ми, eдинcтвeнaтa пoвтaрящa ce пocтoяннo думa в интeрнeт e "крaвaритe...крaвaритe"???Рeклaмирaйки бeзплaтнo дeйнocттa нa млeкoпрoизвoдитeлитe, явнo ce нaдявaт тaйничкo дa пoлучaт бeзплaтнo cирeнцe или кaшкaвaлeц към рублитe?? Нe гocпoдa!! Млeчнитe прoдукти нe ca бeзплaтни и мoжeтe дa cи ги зaкупитe в нaй-близкия квaртaлeн мaгaзин или хипeрмaркeт. Купeтe cи cирeнцe, caлaмурeнo или cиньo, кaшкaвaлeц, мacълцe, киceлo млeкцe дa имaтe в хлaдилникa, пряcнo млякo, cтoплeтe cи и изпийтe чaшa и тoвa мoжe дa пoуcпoкoи вeчe cилнo бoлнитe ви кoмуниcтичecки и руcoфилcки мoзъци!! Нaдявaм ce дe...мoжe cлeд тoвa дa прoбвaтe и c лeкaрcтвaтa прeдпиcaни ви oт Кaрлукoвo...
  • 14 😈 Сатаната

    15 23 Отговор
    Евал съм му майката и на тоя клоун ! Скоро ще го навестя и него ! Докато сере ще умре ! Долно комунистическо мекере !
  • 15 тиква,билла,месирка тв

    19 15 Отговор
    Не остана слави давай дори да гласуваме на касов апарат за изборите пак 1,5милиона сме твърдо зад ИМА ТАКЪВ НАРОД от 3милиона пълнолетни избиратели 50% или 120депутата.
  • 16 Само питам

    10 8 Отговор
    Защо след така наречените промени (след 1989г.) не беше върнат истинският Български Химн - Шуми Марица( Химн на България от 1886 г. - 1946 г.) и въобще има ли някакви промени в България след като не кой да е, а комунистическия химн "мила родино" все още е Химн на Република България ( нали Уж вече не сме Народна Република България) ????

    Коментиран от #17, #20, #30

  • 17 русенец

    17 3 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    То химна да ни е проблема, друже! А иначе "Мила Родино" е написана далеч преди изобщо да има комунисти по нашите земи. Това за протокола.

    Коментиран от #21

  • 18 Клоун 3/4

    9 4 Отговор
    Дилов син стана представител на Плейбой за българските плеймейтки и третополовите юнаци! Слафчо какво ли е наумил да става в няма такава държава?
  • 19 Лекар БГ

    13 2 Отговор
    ТоА дЖип техен ли е?Щото гледам-голУем и скъп е,не ги карат много,много.Да,има такъв народ.Дето ги търпи и избира тези с такива дЖипове.Има такъв народ-лишен от много неща,излъган,изпощалял,затворен в черупката си,зазлобял....но,най-важното-траещ си!
    А дали ще е Баце в дЖипарата,или нЕкой др.гологлавец-все тая.
  • 20 Путката

    10 4 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    Защото текста и музиката са еврейски.Шуми Марица е наречен шуфинистически и фашистки.Сега разбра ли ,що за кочина сме !

    Коментиран от #22

  • 21 Само питам

    8 6 Отговор

    До коментар #17 от "русенец":

    Както е добре известно от историята, Русия не приема Съединениено между Княжество България и Източна Румелия, извършено на 6 септември 1885 год. Поради тази причина тя изтегля офицерите си, служещи в нашата ВОЙСКА, което довежда до трайно влошаване на отношенията между двете страни . Въпреки всичко в избухналата на 2 ноември 1885 г. сръбско-Българска война, храбрата ни войска, командвана предимно от капитани, показва нечуван героизъм и само за броени седмици сломява врага. Сред най-популярните маршове, изпълнявани от войниците е "Шуми Марица", който бива наложен още по време на самата война като първи български химн. Причината за това е проста. Спречкването с Русия прави непопоулярен нейния химн, а и чувството на патриотизъм, достигнало високи нива след първите победи си казва своето.
    Националният Химн трябва да е повдигащ духа ,а какво да кажем за настоящия комунистически Химн по текст на комунистите: Джагаров - Методиев и музика еврейска !?

    Коментиран от #24, #25, #28

  • 22 Клозетниците си искат кенефа

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Путката":

    Мдааа
  • 23 тиква,билла,месирка тв

    7 5 Отговор
    Слави предлагам за премиер Кирил Петков ,завършил Харварт и създал първия ,,Био-веган-пробиотик ,, преподаващ в софийски университет

    Коментиран от #46

  • 24 Лекар БГ

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "Само питам":

    Гледам,сериозно те вълнува темата за Химна.
    Напълно споделям и двата ти коментара.Лично аз,като чуя"Шуми Марица",настръхвам.Тогава,е имало такъв народ-народ,който не е познавал загубата по бойните полета,както и в мирно време.
    И все съм се питал,как Дойчланд си запази Химна,изпълняван и по времето на Хитлер,пък ние,дето имало тасъв народ..../нарочно не пиша Народ с главно Н-прекалено съм отчаян/.

    Коментиран от #26

  • 25 русенец

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Само питам":

    И "Шуми Марица" не е българска:
    уми Марица“ е национален химн на България от 1886 до 1944 г. Историята му започва в град Шумен, където в средата на ХIХ век унгарецът Шафрани създава оркестър. Една от песните, които изпълняват е немският шлагер “Wenn die Soldaten durch die Stadt marschiern” (Когато войниците маршируват през града). Мелодията се харесва на учителя Атанас Гратински, който я нагажда към стихотворението „Слънце-зорница“, като научава учениците си на нея.

    Коментиран от #29

  • 26 Колега

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Лекар БГ":

    Те издълбоко са ни отсекли и то отдавна.Да не се чудите,защо е така.
  • 27 Циганин

    4 3 Отговор
    Под секрет, Шиши дава парите за новия филм.
  • 28 русенец

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "Само питам":

    Но както вече казах, проблемът не е в това, кой е химна, а в това, какви хора веят знамената под този химн. Няма да ме разбереш.

    Коментиран от #31

  • 29 Колегата отвръща на удара

    7 6 Отговор

    До коментар #25 от "русенец":

    А сегашния е комунистически-ашкеназка-евреиска приспивна песен.

    Коментиран от #32

  • 30 Аз лично харесвам

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    "когато бях овчарче" на Йовчо Каракачанов. Най-великата песен излязла от България. Що па да не е тя химн? Нашият вожд ще е овчар, а ние овцете, и ще си я пеем до зори. Голям кеф.

    Коментиран от #33

  • 31 Колегата отвръща на удара

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "русенец":

    Не ти не ме разбираш.Дълбока вода ти е темата за музиката.Да си чувал за питагоровата школа и тоновете ?Да знаеш,че музиката променя днк на човека?Може да прочетеш книгата 432 херца.

    Коментиран от #34

  • 32 русенец

    5 6 Отговор

    До коментар #29 от "Колегата отвръща на удара":

    Практически и двата ни химна са на основата на австрийски мелодии. Виж, на вас с колегата определено "Радка-пиратка" ви пасва по-добре за химн. Няма лошо! Пейте си я! И да не забравите да гласувате за Трифонов с патоса, с който гласувахте за Кобуркготски, за Тиквата, за Доган! Аллах да ви поживи!

    Коментиран от #35, #37

  • 33 Опса

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Аз лично харесвам":

    *Караиванов
    Тоя телефона не се научи да пише.
  • 34 русенец

    9 4 Отговор

    До коментар #31 от "Колегата отвръща на удара":

    Прав си! Музиката много променя човека. Ти слушаш чалга, нали? Личи си!

    Коментиран от #36

  • 35 Колегата отвръща на удара

    5 5 Отговор

    До коментар #32 от "русенец":

    "Пасва" ми българския химн Шуми Марица!Ситуацията с еврейския ни химн е още по-плачевна от чистo музикална гледна точка. Самият химн е в минорна гама (обикновено ла минор) и се точи като разпрана гайда. Припевът и' преминава в релативната мажорна гама (до мажор) за кратко време и цялата дандания тържествено завършва минорно. В света има само още един национален химн в минорна гама и това e този на Израел. Това за евреите си е тяхна работа, а ние трябва да си върнем Шуми Марица, който е в мажорна тоналност и отговаря много повече на изискванията за национален химн.

    Коментиран от #38

  • 36 Колегата отвръща на удара

    4 4 Отговор

    До коментар #34 от "русенец":

    В момента слушам Атила на Джузепе Верди.
  • 37 Колегата отвръща на удара

    4 5 Отговор

    До коментар #32 от "русенец":

    Оди ти слушай Киркор Киркоров у Мацква или Владимир Висоцкий бухахаха
  • 38 русенец

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "Колегата отвръща на удара":

    Колега, то народ вече няма, ние спорим кой от двата ни химна бил по-мажорен и кой по би повдигнал духа на народа, който вече не съществува. Някак си безсмислен спор, нали? Нека всеки да си слуша каквото му е кеф, демокрация е! Нека всеки си гласува за който обещае по-светло бъдеще и повече кебапчета - демокрация е! Не виждам смисъл да продължавам спор, в който няма да се роди истината, а само главоболие! Хубава вечер да имаш и приятен чат!:)

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Колегата отвръща на удара

    5 3 Отговор

    До коментар #38 от "русенец":

    Не точно смисъла е в корена на проблема "защо няма народ".Да си отговорим на въпросчето само.
  • 40 Клозетниците си искат кенефа

    5 3 Отговор

    До коментар #38 от "русенец":

    Е за съжаление няма демокрация в Бг и не е имало.Ти не го разбра само.Има 70г ко-му-ни-зъм.
  • 41 Риторичния въпрос на Колегата

    3 6 Отговор
    Защо след така наречените промени (след 1989г.) не беше върнат истинският Български Химн - Шуми Марица( Химн на България от 1886 г. - 1946 г.) и въобще има ли някакви промени в България след като не кой да е, а комунистическия химн "мила родино" все още е Химн на Република България ( нали Уж вече не сме Народна Република България) ????
  • 42 Слави Трифонов

    8 8 Отговор
    Трябва ми помощта на народа. Искам да натиснете много яко парламента. Знам че вашият глас не се чува. Но аз лично ще очаствам в този протест. И ще съм с вас и ще ви водя към победата.
  • 43 Личо

    6 1 Отговор
    И кво от тва?Българина, като винаги гледа да прецака държава си, я в сивия сектор, я в осигуряване на минимума, а в същото време има пари и плаща ниски заплати.Тва е нещо, като национален спорт, на нашенеца. Кога ганьо се научи да живее и спазва законите, тогава ще е по добре, за всички. А не да чака на готово все някой да го оправи. А славчо, а се опита да играе срещу душманите монополи европейци ще го разсипят. Да не говорим, че и закона Сета беше приет, лойто дава право на монополите да осъдят България, ако им откаже пазар. Така че докато всеки не се промени, една пролет птичка не прави(както казваше една фолк певица)

    Коментиран от #44

  • 44 Станимир

    8 3 Отговор

    До коментар #43 от "Личо":

    Българите обичат, да им се поднесе на тепсия. Нещо като революционерите дали живота си, ама я питай колко от тях ги знаят, че даже и тинейджъри пред мен казват, че незнаели кой е Левски. А хана монтана знаят.Родителите са виновни и училището. Е тва е благодарноста на българина, кога станеш жертвено агне за него. И аз съм на тва мнение, всеки лъже и краде в тази държава, пък я чакаме да се оправи някога.
  • 45 Кой68

    7 9 Отговор
    Като му видиш името на партията и няма нужда да ми обяснява-какво и как ще бъде....Поредния бля-бля....
  • 46 Просто

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "тиква,билла,месирка тв":

    ХарварД....

    Коментиран от #51

  • 47 Те Така Те

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Сички ли сте толкоф прости в Русе???
  • 48 Фен

    7 6 Отговор
    Слави пори развълнувани тикви! А те нервно тракат клавиатури по форумите! Безценно!
  • 49 Само питам

    5 3 Отговор
    Зaщo cлeд тaкa нaрeчeнитe прoмeни (cлeд 1989г.) нe бeшe върнaт иcтинcкият Бългaрcки Химн - Шуми Мaрицa( Химн нa Бългaрия oт 1886 г. - 1946 г.) и въoбщe имa ли някaкви прoмeни в Бългaрия cлeд кaтo нe кoй дa e, a кoмуниcтичecкия химн "милa рoдинo" вce oщe e Химн нa Рeпубликa Бългaрия ( нaли Уж вeчe нe cмe Нaрoднa Рeпубликa Бългaрия) ????

    Коментиран от #50

  • 50 454

    5 4 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    Сопри се ,Славчо като дойде ще ти пуска по БНР "Шуми Марица" по 24 пъти на ден.Доволен ли си?
  • 51 тъпунгер си 46

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Просто":

    извинявам се за харвард .
  • 52 idid

    2 2 Отговор
    Бърза, за преди изборите :)))
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 карапетко

    8 4 Отговор
    Вие вярвате ли че този глупак, ще направи нещо?
    Аз го знам от едно време и знам къде и на кой пееше?
    Мислите ли, че вече е самостоятелен - много сте ограничени :) _ това ме радва.. трее да се замислим и аз да направя партия и да ме крепят хората с парите, обслужвайки интересите им! Наивници - заслужавате си всичко :) - ДАВАЙ СЛАВУЦЕЕЕЕ - давай баце земи им последното сиренце на тези!!!

    Коментиран от #57

  • 55 Dimitar

    8 6 Отговор
    Не вярвам вече в ГЕРБ. Участвах в регистрацията на тази партия. Имах някаква надежда и в последствие видях как се видоизмени и самозабрави. Още повече ме е яд за едноличното управление и въздействието на ДПС върху герб. Приветствам новата регистрация на партията на Трифонов. Очаквам от тях да продължат да показват недостатъците на едноличното управление. Браво на екипа!!! Смело напред подкрепяме Ви!!!

    Коментиран от #62, #65

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Опа

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Теб приятел въобще не е нужно да те коментира човек, що не се хванеш за палците и се надупи ако искаш или на тиквата или на шкембака или на който там си избереш от тези който са те управлявали до сега. Слави не е!!! И къде сега ти е демагогия та бе приятел

    Коментиран от #61

  • 60 Има такова

    5 2 Отговор
    дърво,Вие ще го ядете,а за мен са кинтите.
  • 61 ОПА ОПА ХОПА ТРоПА

    4 4 Отговор

    До коментар #59 от "Опа":

    А слави не се ли надупи на Борисов в ефир :) ! А Слави не се ли е дупил на некой, за да има пари и да си направи предаванията ? А Слави не прави ли скапаната си партия, основана от мухлювци - сценаристи, дълбоко репресирани от съучениците си навремето?
    Айде, колкото и да плаща Слави да пишете суперлативи, за него - народа не е тъп и прост! А Славуца е прозрачен!!!

    Коментиран от #64

  • 62 питоня

    2 3 Отговор

    До коментар #55 от "Dimitar":

    Мит,ье, ако са ти дали за тоя коментар 0.03ст. са се минали да знаеш!
    Понеже струва 0.0002ст. Ужаст - плашим се - толко нагласена работа не бех чел отдавна!!!
  • 63 Питате КОЙ?

    5 6 Отговор
    Трифонов ще е герой!!!
  • 64 Опа

    2 4 Отговор

    До коментар #61 от "ОПА ОПА ХОПА ТРоПА":

    Явно не можеш да разбереш. Ще опитам така, Кога Слави е бил министър председател на България???
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Милчо

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    Нормално.Нали и двамата се лекуват при един и същи плевенски психиатър
  • 68 Няма държава

    0 1 Отговор
    То няма Държава, не просто такава. Затова е грешно името! Правилното име е - Няма Държава!
  • 69 1234

    2 1 Отговор
    Партията,която ще преви Трифонов ще се казва "УЧИНДОЛСКИ ФАНТАЗИИ И МОКРИ СЪНИЩА"!Да му е честита!
  • 70 екс канарче

    2 1 Отговор
    Имало такъв народ, но в референдума на „спасителя” го нямаше. Нямаше искане да се свали стената от 400000 подписа за свикване референдуми от този „народ”, нито кворума за валидност и забранените въпроси!? :O "Мажоритарна” система, но… БЕЗ право на отзоваване!? :O Пряк избор на „шерифи”, но... НЕ и на прокурорите и съдиите, които РЕШАВАТ нещата!? :O Т.е. поредният "спасител" на народа пази за себе си пълния КОНТРОЛ върху властта, а за "народа", дето го „имало” – гласуване и гюбеци под неговата музика. То хубаво ще преброим чалга-електората, но мислещите негласуващи - най-голямата „партия” остават отново БЕЗ АЛТЕРНАТИВА и ако не издигнат своя, ще бъдат отново елиминирани чрез отвращаване от участие в политиката. АЛТЕРНАТИВАТА на фалша си ТИ! Спасители НЯМА. http://directdemocracy21c.eu/2018/08/27/%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-2/
  • 71 Balgarin

    1 2 Отговор
    Sega zapocva obedinenieto na fashisti I komunisti,na geiove I lesbiiki,kradzi I moshennizi vsicki sreshtu Slavi,vsicki za bezzakonieto I razruhata.
  • 72 НЕЛИ

    1 1 Отговор
    СУПЕР СИ СЛАВИ,ДАВАЙ СЪС СЪЩИЯ ДУХ!
  • 73 Фак на тия факти

    0 1 Отговор
    Страхът е голям щом армията от тролове е супер активна в коментарите! Хахаха! Началото на краят ви започна!
  • 74 Супер прост

    0 0 Отговор
    е човека, но има пари и иска да прави популизъм.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове