18 Февруари, 2020 10:16 9 854 94

"Тренд": Партията на Слави Трифонов е трета политическа сила

  • партия на слави трифонов-
  • слави трифонов-
  • тренд

5+1 партии в следващото Народно събрание

"Тренд": Партията на Слави Трифонов е трета политическа сила - 1
Снимка: Фейсбук

Партията на Слави Трифонов е трета политическа сила. 5+1 партии имат шанс да влязат в следващото Народно събрание.

Това показва изследването на „Тренд“ за месец февруари 2020 година.

В проучването се регистрира лек спад на положителната оценка на работата на парламента (20%), докато правителството се държи на сходни нива (28%) в сравнение с последните месеци.

При оценката за работата на президента се отчита лека ерозия без това да довежда до безпрецедентно ниски нива на подкрепа. Спадът вероятно се дължи на изнесените в публичното пространство разговори между него и командирът на военновъздушните сили.

"Тренд": Партията на Слави Трифонов е трета политическа сила

От “Тренд“ отчитат подобряване на стойностите за оценката на работата на прокуратурата в сравнение с проучването ни през месец ноември. Традиционно при встъпването в длъжност на нов титуляр начело на институция се регистрира повишаване на доверието, а към това трябва да се добавят и акциите на прокуратурата от началото на годината.

Съществен спад се наблюдава в положителната оценка за работата на омбудсмана, дължащ се на факта, че новият титуляр на поста не е толкова разпознаваемо и одобрявано лице в сравнение с предишния. Делът на посочилите, че не могат да дадат оценка за работата на омбудсмана нарастват с 15% през февруари в сравнение с месец май 2019 г., а положителните оценки отбелязват спад от 65% на 40%.

При армията, полицията, БНБ и Българската православна църква положителните оценки са по-високи от отрицателните.

В челната петица на министри с най-висока положителна оценка за работата си се нареждат Томислав Дончев с 30%, Красен Кралев (27%), Екатерина Захариева (26%), Младен Маринов (25%) и Емил Димитров (Ревизоро) с 25%. В дъното на таблицата остават Деница Сачева (12%), Данаил Кирилов (12%), Марияна Николова (13%), Емил Караниколов (13%) и Росен Желязков (14%), като техните позиции се дължат по-скоро на слаба разпознаваемост към този момент.

ГЕРБ продължава да бъде първа политическа сила с малко над 2% преднина пред основния си опонент БСП. Партията на Бойко Борисов след местните избори се ползваше с традиционния „бонус“ на победителя от вота, но този ефект вече е консумиран.

Кризата около водата в Перник вероятно също оказва влияние и това е довело до лека ерозия в подкрепата на основната управляваща партия. Електоралните нагласи през февруари очертават формула 5+1 партии при следващ състав на Народното събрание.

Сигурни участници към днешна дата изглеждат ГЕРБ (20.3%), БСП (18.1%), партията на Слави Трифонов (7.1%), ДПС (6.7%) и Демократична България (4%). ВМРО остава с 2.6% подкрепа от всички анкетирани, което запазва реални шансове за представителство на партията на Каракачанов в следващия парламент.

Визитка на проучването

Представяме на Вашето внимание данни от редовното проучване на „Тренд“ по поръчка на вестник „24 часа“, посветено на нагласите на българите спрямо основните партии и институции.

Проучването е реализирано в периода 3 - 10 февруари 2020 г. чрез пряко полустандартизирано интервю „лице в лице“ сред 1007 души на възраст 18+.

Проучването е представително за пълнолетното население на страната.​


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    56 10 Отговор
    Значи той ще е балансьора в слесващото правителство освен ако дпс или герб не ги изпържат предизборно

    Коментиран от #17

  • 2 Жоро

    33 35 Отговор
    Браво Слави по 30 лева на глас и си готов.
  • 3 Сливи за смет

    38 27 Отговор
    Тоя ли е готвен за заместник на тиквоча?

    Коментиран от #7

  • 4 Мисля си..

    76 32 Отговор
    Щом пишат, че е трети може и да е първи...
  • 5 11111111

    39 19 Отговор
    Висаджийската подлога. Любител на белия сняг и неподкупен журналист. Такчо и Васчо ще пратят некоя милка да стане първи.
  • 6 Валери Валяка

    24 9 Отговор
    Ха, вие сте далавераджии. Къде е моята партия? Ние сме НФСБ (надуп... фролове и сиромаси с банкови сметки )
  • 7 ужас

    20 20 Отговор

    До коментар #3 от "Сливи за смет":

    За поредна негова патерица. В името на народа, разбира се. След изборите Боко ще каже че приема да има мажоритарен вот, и ще се прегърнат със Славуца.
  • 8 чичо

    31 31 Отговор
    Мен ме притеснява,че престъпната БСП,все още е на второ място.
  • 9 Мунчо

    41 40 Отговор
    Дали наистина има 7% малоумници, които да гласуват за учиндолския идиот, или започва обработка на населението за това, че макар и с качества на идиот, човекът е полезен за България идиот, който да продължи политиката на Герб-Бсп, във всичко, което не противоречи на Сащ, от където са и парите му за партията.

    Коментиран от #18

  • 10 зрител на СКОТ ТВ

    41 10 Отговор
    Къде е Националния фронт за спасение на Бойко?
  • 11 Чичо Тони

    34 23 Отговор
    Отдавно изпусна влака плешивия.. И явно май го разбра макар и късно.... Но пък и друго разбра. Че с пари стъкмистиката може да те избута напред...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 жжжжж

    34 27 Отговор
    Плащаш ли, Славчо, плащаш ли?

    Гешев да провери откъде са милионите на Славчо!
  • 14 NikNay

    44 21 Отговор
    Не вярвах, че в България нивото на интелекта е паднало толкова ниско . . . .
  • 15 .........

    24 12 Отговор
    Що за глупости. Разбира се че не е вярно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТтТ

    18 27 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    Ейтва ако стане,6м по късно ще има нови парламентарни избори!Учиндолеца е човек на комунистите! В БГ ще има застой!
  • 18 KIKI

    16 15 Отговор

    До коментар #9 от "Мунчо":

    Има още доста идиоти в БГ!
  • 19 ИСТИНА ЗЛА

    22 17 Отговор
    ПАРТИЯТА НА НАИВНИЦИТЕ !!!!!!!
  • 20 Някой си

    26 17 Отговор
    По-добре Слави от колкото патрЕотите
    Но ако се коалира с гроб ще отече и той в канала
  • 21 Играч

    33 23 Отговор
    Снощи за пръв път гледах предаването му от както си направи телевизия.Такова мръкнало няма в света бели.Толкова луд и изтрещял човек скоро не бях гледал.Без да ви обиждам,не знам как бихте гласували за него.И тези сегашните не стават ,но и Слави е много зле.Този човек е склонен към самоубийство. Който не вярва да го пусне снощния епизод и да гледа.
  • 22 Borislav Popov

    29 17 Отговор
    Bravo Slave. Мачкай герберски тикви.
  • 23 мани мани

    21 20 Отговор
    партията на славуняка е незаконна, защото събраните подписи са лъжовно събрани! хората си дадоха подписите за друго и бяха пренасочени за партия! това да се знае и помни! тоя скапаняк ще взема от народната пара, за да дава на отрепките си гъзоблизци и коврите си, и за скапаната си телевизия, която вие гледате в захлас, закоту сти прости, ва селяци! също така ще ви налага още по-стриктни закони и наредби, за да ви стяга примката още повече, отколко направиха герберастите и бесепарите, и другите отрепки! идете да бачкате за славуняка, за да разберете що за измет е! ще ви се стъжни и ще избягате с 200 ... народът е прост, и то много! щом този ви е кумир хахахахаххахаха този червей!
  • 24 ЪРП

    36 22 Отговор
    "ТРЕНД" САМО ДА ГЛЕДА , ПАРТИЯТА НА СЛАВИ И ЕКИПА МУ ,КАК ЩЕ ИЗРИНЕ ТАЗИ ПОЛИТСГАН ,КАТО ЦУНАМИ!!!!!!!!!!!
    НА ДАЛИ ИМА ЧИТАВ БЪЛГАРИН С ГЪНКИ В СИВОТО ВЕЩЕСТВО, ОКЙТО ДА НЕ ОСЪЗНАВА ,ЧЕ ПАРТИЯТА "ИМА ТАКЪВ НАРОД" Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ ПРИ СЕГАШНАТА ПРОПОРЦИОНАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА!!!!!! И, ЧЕ ТЕ В МОМЕНТА СА ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ПО-ЧИТАВО БЪДЕЩЕ И НОРМАЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИКИ НАС!!!!!!!!!
    ОСОБЕНО С КАРДИНАЛНИТ ЕПРОМЕНИ, КОИТО ЗАЯВЯВАТ ДА НАПРАВЯТ В ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И УРОДЛИВА СИСТЕМА СЪЗДАДЕНА ОТ ДОСЕГАШНАТА СГАН!!!!!!!!!!!!!
  • 25 Мххх

    27 4 Отговор
    Аман от мутри - превърнаха БГ в най-беднатата държава!
  • 26 Има такъв прост народ

    30 18 Отговор
    Наистина явно има такъв прост народ дето да си избере вожда на чалгарите да ги оправя ! Прост народ - слаба държава ...
  • 27 тренд>месирка

    19 11 Отговор
    Далеч от истината ИМА ТАКЪВ НАРОД-50% или ,1500 000души/ГЕРБ-15% или 700 000 души ;БСП-10% или 500 000души ;Билла и други -300 000 души
  • 28 Безпартиен

    21 6 Отговор
    Много тролове са налазили това място.
  • 29 Рашка с чашка

    16 6 Отговор
    Мажоритарен вот е за федерации, не за държава на която почти половината население е в един град. 41%от ВБП на България се формира в София. Толкова са и хората които работят и живеят в София. Колко депутати ще се избират от София? Пет, десет? Само във втория по големина квартал на София - Младост живеят 150 000 души, това е повече от областните градове, като изключим Пловдив, Варна и Бургас. Демек един глас от ромската махала в Пазарджик ще се равнява на поне 100 гласа в София!
  • 30 ЪРП

    20 13 Отговор
    САМО СЛАВИ И ЕКИПЪТ МУ, НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СЕ ОПАЗЯТ ОТ ГОТВЕЩАТА СЕ ЧУТОВНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО ТУК В МОМЕНТА, ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ЗАПАДНИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ И ТЕ ЩЕ ВЛОЖАТ ЦЯЛАТА СИ МОЩ ЗА ПОДМЯНА НА ВОТА!!!!!!!!
    ДАНО СЛАВИ И ЕКИПЪТ МУ ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ ДА БЪДАТ ЗАВИСИМИ И КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЕЗИ ,КОИТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА СЕГАШНИТЕ МАРИОНЕТКИ!!!!!!!
  • 31 Viva Chalga

    10 18 Отговор
    Ako tozi chalgar vlezne v parlamenta, tova shte e edno dalgo i machitelno patuvane kam neizvestnoto... brutalno tap i zabluden narod!!!
    Razberete edno, che vsichki mesii, kato tozi shopar, niama kak i ot kade da nameriat umni i intelegentni hora... po-skoro kam tiah shte se prislamchat gladni jadni karieristi... i otlomki, nerealizarali se v BKP/BSP.... obshtto vzeto turluguvech...
    Kak si predstaviate tozi shopar redom do Evropeidki politici... pleshiv, ozloben, namrashten i d kriva fizionomia...!!!
    Ne narod, a marsha...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 29г от София

    24 24 Отговор
    Аз ще гласувам за Слави! Пукнете се от яд

    Коментиран от #44

  • 34 Balgarin

    7 8 Отговор
    VMRO e partia s targozkA zel--lrodVa NG pasporti ,devustorat alkohol I dokazvat,ce ne e zabraneno shofiraneto sled napivane.

    Коментиран от #69

  • 35 мани мани

    19 21 Отговор
    колко трябва да сте нищожни и абсолютни простаци, за да си давате трудно изкараните лв. на този загубеняк грозник и помияр учиндолски боклук измекяр, за да му ходите на концертите, а и да го подкрепяте политически с незаконната му партия, и да му дадете вашите 8лв. ?????? народе спиш! отвори си съзнанието, незабавно! анатема на такива като славунякът! да мрат!

    Коментиран от #39

  • 36 Български

    12 11 Отговор
    България има нужда от истинска партия на родолюбци, не като сегашните патреоти във властта, а и тази въпросната на Слави е от същия дол дренки.

    Коментиран от #40

  • 37 Маша

    0 8 Отговор
    Това е просто несравнимо -> gеtbаdgіrl. com
  • 38 Добре го познаваме слави

    16 16 Отговор
    Тоя плешивия няма ценостна система да задържа някое момиче и да има деца като нормалните хора, е как точно ще ни опрай тая учиндолска маймуна, къде ходи вечерно време с джиповете като мутра все едно сме 99-те години и гледа да се напие и нашмърка:-) Любителя на колумбийските торти:-)
  • 39 Играч

    11 11 Отговор

    До коментар #35 от "мани мани":

    Ако трябва да сме честни в концертите е номер 1.Няма такова шоу.Но за ръководен държавен пост не става.Колко трябва да си извратен за да сложиш В анкета да ти моди времето.

    Коментиран от #41

  • 40 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    19 3 Отговор

    До коментар #36 от "Български":

    Мисля, че помпат процентите на ГЕРБ, Слави, ВМРО, ДБ и ВОЛЯ. Направи ли се машинно гласуване с българските машини, ще видим истинската ситуация на територията ни
  • 41 Играч

    7 6 Отговор

    До коментар #39 от "Играч":

    Ванката да ти води прогнозата за времето
  • 42 Пурко

    17 3 Отговор
    ДБ 4 % Моля?
    1.4 може, но 4 ?
  • 43 зара

    12 16 Отговор
    МАНИПУЛАЦИЯ-ТОВА Е НОВИЯТ БАРЕКДУДУК от учиндол - търгаш и фалшив плъх
  • 44 Бдин

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "29г от София":

    И АЗ! 😁
  • 45 месирка тв ,тиква,билла

    7 6 Отговор
    Кирил Петков от Харвард -премиер
  • 46 шопен

    14 12 Отговор
    Алоу, вие от Тренд, каквото и да значи това, не сте добре. Няма такава партия, а вие вече и мерите рейтинга. Чалга и е рейтинга. Още един кисел кърлеж, без семейство и деца ще се включи в простотията.
  • 47 НАНЕ

    11 14 Отговор
    Само Слави ИМА ТАКЪВ НАРОД.
  • 48 Tate

    22 1 Отговор
    33% Няма да гласувам ,после мрънкане хак ни е !!

    Коментиран от #51

  • 49 100

    14 13 Отговор
    Ако е вярно, ударили сме дъното.
  • 50 Абе

    20 10 Отговор
    Абе щом гербаджиите тука вият на умряло като чуят Слави ще почна да го харесвам.
  • 51 меситка прес и тв

    11 2 Отговор

    До коментар #48 от "Tate":

    33%са нереални ,просто подарък от МИШКАТА КОНСТАНТИНОВ ОТ ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ И С ПОМОЩ ОТ ЦИК
  • 52 ДДРОнег

    10 11 Отговор
    80%-овите гласуват за първите политически сили, вече и за плешивия дългуч !!!
    Абе не разбрахте ли, че с тези партии няма Управия, бре !!!
    Не че и аз не съм бил като Вас като млад, ама бързо поумнях, що още разчитате на месия, дето ще Ви Управи ???!!!
  • 53 filo

    22 2 Отговор
    Има ли нормален човек, който да вярва на тези проучвания.
  • 54 Гледач

    11 14 Отговор
    Разлика между БОЙКО БОРИСОВ и Слави трифонов няма.ПОМНЕТЕ.

    Коментиран от #59

  • 55 ТИР

    10 9 Отговор
    Тоэи филм сме го гледали,Винаги Когато Властта Зацикли се Появява ПАТЕРИЦА,,,
  • 56 Електорална единица

    8 9 Отговор
    Най-после на Славчо ще му се усмихне апетита за власт. Но не чакайте промяна.
  • 57 Малиии

    9 10 Отговор
    Е, тоя вече ще ни е..е м....а!
  • 58 месики тв и прес

    7 10 Отговор
    Далеч от истината ИМА ТАКЪВ НАРОД-50% или ,1500 000души/ГЕРБ-15% или 700 000 души ;БСП-10% или 500 000души ;Билла и други -300 000 души
  • 59 Некакъв

    8 15 Отговор

    До коментар #54 от "Гледач":

    Разликата е, че единият е пожарникар, а другият е чалгар. По интелект са горе долу на едно ниво.
  • 60 Некакъв

    14 5 Отговор
    Като го изберем може да играят кючеци в парламента. Поне ще е весело.
  • 61 Ддр

    17 4 Отговор
    Проста и поръчкова статия ! Мега нагласено проучване ! Западни агенции дават за Слави 70 процента, ако е вярно Гроб няма да прескочат 4 за парламента, но е много важно тиквата да не се измъкне и да бъде съден от народен съд!
  • 62 Ха ха ха

    13 9 Отговор
    Навремето дойде цар, с обноски, синя кръв, с приятели крале от цял свят...., неможа да оправи България. Сега народът чака шоумен да оправи България

    Коментиран от #89

  • 63 Славунчо

    13 10 Отговор
    Малеее , платената пасмина тролчета пак са я активирали !.... Хайде стига сте писали глупости и отивайте да си изкарвате хляба с честен труд !!!
    Щом има такава повсеместна медийна атака срещу партията на Слави , значи доста сериозно са се стреснали .....
  • 64 мани мани

    10 10 Отговор
    славунякът вземаше пари от дс в частност престъпната групировка вис и вис2 ... ходеше по участия да се прави на клоун! правеше се на певец! открадна предаването на тодор колев и започна "неговото" шоу, което вие постоянно гледахте! редом и от дпс береше пари дълго време ... и от комунягите... сега пари му дават и в рубли от любимата ви москва! любима ви е закоту сте прости продажни българя - мекерета! от дпс, бсп секнаха парите по 1 време и славунякът започна да ги еб''а в скапаното си помиярско предаване... не спира да бълва бълвоч с/у управляващите, защото това е много лесно да се упрекват дадени управленци! не че ги защитавам управляващата сганщина, но има и малко читави! парите му са все от спонсорство и са така наречено му - законни! глупаците ще си мислят, че са му от телевизиите, в които е бил и от реклами, концерти и от бмк дето притежаваше тоя галфон,а и още няколко фирмички ... главно сега пари му идват от русия и отново от бсп! това лесно се проверява и данс знаят! парите от дпс секнаха и славунякът започна да ги очерня... който не плаща, бива очернян! простичък рекет! и така дълги години цели 20г. почти... и вие шматки, ще си дадете осемто лъва на тоя измекяр ли? оки седите си бедни в лв. и прости!
  • 65 тръц

    11 9 Отговор
    има ли такъв народ,който още да вярва на тоя???
  • 66 Път към коша за Боклука

    12 6 Отговор
    Българска еволюция!След царят и пъдарят, идва ред на шута Славун!
  • 67 месара

    12 6 Отговор
    политическа сила ......... айде малко по сериозно! ква ше и е визията на тая сила, да живее чалгата ли?

    Коментиран от #87

  • 68 Смях

    11 7 Отговор
    Все си мисля, че сме стигнали дъното, ама явно продължаваме упорито да дълбаем надолу.
  • 69 ТИР

    9 3 Отговор

    До коментар #34 от "Balgarin":

    Що не пишеш на Български..Все пак има ме Прекрасна Азбука..
  • 70 Додо

    8 7 Отговор
    Зависи каква платформа ще изкара ,ако е стойностна , всеки които е в чужбина може да му осигури по 2 3 гласа ,то ако чакаме лизачите и дебилите , бащицата ще ни владее повече и от Тато
  • 71 abc

    12 5 Отговор
    На народ, който търка билетчета за милярд(и), гласува за чалга партия основана днес за да го съ-управлява утре (с някой, който и да е, няма значение, на кой му пука за политически ценности), умът (акъл е гадна дума) е на всяко друго място (където се сетите, се ще е вярно), но не е и в главата. Все пак има такъв народ; прав е Слафчето.
  • 72 утре

    9 6 Отговор
    Интересно, с какви пари; някой с американски, други с руски, трети с турски и руски, а той? Само не си мислете, че има достатъчно сам да си финансира изборна камапния.

    Коментиран от #75

  • 73 Ахахха

    11 0 Отговор
    От тази справка следва яко патриотично купуване на гласове! Иначе каракачанката ще лае бясно!
  • 74 мани мани

    1 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=LQhX8PbNUWI&list=PLPTIzKobHvR9wKDnPBcZBwLj4ifQtmCid&index=5
  • 75 Обективно

    5 8 Отговор

    До коментар #72 от "утре":

    Слави е с БСП...
  • 76 12345

    5 1 Отговор
    Дано Слави си спомни как показа на 10-01-1997 г в едно предаване ЗАБРАНЕН ЗАВОЙ НАЛЯВО.
    Само напред и без БСП
  • 77 ЯСНОВИДЕЦ

    5 9 Отговор
    СЛАФЧО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ПРИ ВЛИЗАНЕТО, ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАКРИВАМЕ БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА.
  • 78 ДА ИМА

    11 4 Отговор
    Какъв балансьор бе тиквочи, Слави взима цялата власт и дори платените тролчета ще гласуват за Слави защото имат семейства и роднини, които заслужават по-добър живот.
  • 79 Ламби Кандев

    3 7 Отговор
    Да живее чалгата . Чалга Фор ева!
  • 80 ХидроСтрой

    9 0 Отговор
    Ко прайми с тръбата за Перник ако язовиро се напълни преди пуска ? Ще я вадим ли или я оставяме заровена ?
  • 81 ЦИГ

    7 0 Отговор
    Споко, машините за гласуване ще програмирам в последния момент преди доставката ! За сега тия проценти не важат.
  • 82 Слави

    8 2 Отговор
    Не трета първа ще е - браво Слави - напред и все напред!!!
  • 83 месирки тв и прес

    6 1 Отговор
    Далеч от истината ИМА ТАКЪВ НАРОД-50% или ,1500 000души/ГЕРБ-15% или 700 000 души ;БСП-10% или 500 000души ;Билла и джамбазки 2промила и други -300 000 души
  • 84 Трифоновист

    7 2 Отговор
    Ще гласувам за славиии трифонофф!

    Коментиран от #92

  • 85 5678

    3 5 Отговор
    Абе Михайлов,защо ми говориш простотии.Този учиндолски брус няма да постигне и 1% при избори,а ти ми говориш за трета политическа сила.

    Коментиран от #86

  • 86 Те Са

    2 1 Отговор

    До коментар #85 от "5678":

    Каун
  • 87 Той

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "месара":

    Защо пожарникаря по голяма визия ли има?
  • 88 Plovdiv

    4 1 Отговор
    Безпрецедентна ерозия в доверието към президента?! И що не публикувахте цифри, че да я видим?! Стига с тоя слугинаж, тия селски номера са ясни на всички, що не казвате и дума за Тиквеника?! Май не смеете да кажете истината и се чудите как да мажете!...
  • 89 Той

    6 1 Отговор

    До коментар #62 от "Ха ха ха":

    Не ще чакаме пожарникаря да ни дооправи още10 години
  • 90 Манго

    3 0 Отговор
    Абе те още ли не са я закрили тази корумпирана държава България???!!!
  • 91 Лудо псе

    0 0 Отговор
    Аз държа в ръкава един каракачански номер - удвоявам и утроявам избиратели на партия, която има сериозни финансови аргументи.
  • 92 селянин 1

    4 1 Отговор

    До коментар #84 от "Трифоновист":

    Стига вече с пожарникари,фатмаци и хидроинженери-ще гласувам за И.Т.Н.
  • 93 Vasilev

    1 3 Отговор
    Жалко за България и българите!
    За мен единствена алтернатива е ВЪЗРАЖДАНЕ!!!
    Ако искаме да ни има като народ :(
  • 94 СИК

    4 0 Отговор
    Не е възможно групировката ГЕРБ да е първа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове