Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 07:15 3 454 45

Биков: Активно мероприятие на организация от двама души

  • тома биков-
  • борисов-
  • боец-
  • ел периодико

Ставаме емоционални, когато пише нещо в чужд вестник, каза депутатът от ГЕРБ по повод публикациите в "Ел Периодико", свързани с премиера Борисов

Биков: Активно мероприятие на организация от двама души - 1
Снимка: БГНЕС

"Това активно мероприятие се повтаря всяка година, може да го вкараме в празничния календар на държавата, евентуално всеки февруари-март да пускат по една статия в някой чужд вестник по същата тема", заяви пред NOVA депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод публикациите в испанския вестник Ел Периодико, свързани с премиера Борисов.

"БОЕЦ е една организация от двама души, която се финансира от Цветан Василев. Купуват една страница в един испански вестник, близък до сепаратисти в Барселона, с определени връзки с руски служби, завърта се там... И понеже ние тук сме малко емоционални, когато чужд вестник... Веднага в българската преса се започват едни заглавия. А самата испанска прокуратура отказва коментар. Това обаче няма значение. Важното е, че го пише в някакъв испански вестник", допълни Биков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Някой си

    106 8 Отговор
    Тоя стожер на морала в политиката?!
    Не благодаря!
    Още чакам да вкара Бойко в ареста.
  • 3 И така

    92 5 Отговор
    Каталунската полиция и тя ли е купена или не признавате и нея защото според вас е може би вероятно в минало бъдеще да е продадена на офшорките и полицията не е полиция а незаконна структура която има властта да разследва и арестува законно.Гледате с игри на думи да заблуждавате но ви е бедна фантазията народа каква фантазия има за Вас политиците.
  • 4 Тома Биков

    99 7 Отговор
    21.06.2012г. "Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател"
  • 5 Другия с коня

    8 32 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Защото тогава е нямало изтребители и Пилоти.Коя ще иска да си легне с обикновен селянин....Жената и тогава е била Меркантилна...
  • 6 Абдул

    90 4 Отговор
    Бе тоя Биков ..голям герберастки щурмовак бе! Веднага скача на амбразурата...ама утре Бойко да падне и пръв ще започне да пее друга песен! Заблуден заблудител!
  • 7 Гост

    80 3 Отговор
    Нагаждача-лиз@ч биков пак се обажда. Дайте да изчакаме и да видим какво ще се случи, госин калинкин
  • 8 Wikie Leaks

    65 1 Отговор
    Да бе тя и прокуратурата в Барселона е КОРУМПИРАНА като в България?!!
    Приказки за Лека Нощ деца!
    Дебили
  • 9 НЕ НЕ НЕ

    61 2 Отговор
    Такива като БИКОФ ренегати да ми говорят, .....айде МЕРСИ !!!!!
  • 10 резервист

    56 3 Отговор
    Бичето реагира само на червено! Обаче като го гледам мисля че са му сбъркали името. По-му подхожда Кравов. Защото "На бодлива крава Господ рога не дава!"..., а на този е дал само голям език! Е га ти острието!
  • 11 глашатай

    38 1 Отговор
    Няма къща, няма тъща
  • 12 Биков за Борисов

    58 1 Отговор
    На 11 октомври 2012 г. в София Тома Биков в качеството си на кандидат-депутат от партията на Меглена Пръмова споделя: "Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият - към нов мандат, а вторият - към подсъдимата скамейка. Когато човек е поставен пред такъв избор, той действа с усилията на всичко за оцеляването си. Това е много неприятно за българската политическа система. В този случай демокрацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и икономически натиск. Този олигофрен е извършил серия от престъпления: убийството на Мишо Бирата и съпругата му, на Ваньо Танов, на Тодор Чакъра, лично е зacpeлял Стефан Деспотов през 1994 г. Ако това се случи в която и да е друга страна, да бъдем сигурни, че министър- председателят ще е вече в затвора"...
  • 13 Томата Ренегата продължава

    46 1 Отговор
    На 12 септември 2012 г. в Бургас Тома Биков казва: "Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и откъде идва... Обещавам ви, че ще направя каквото трябва, за да не седне в креслото на министър-председателя. Борисов няма изход, или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до същинска революция."
  • 14 Гошко

    47 1 Отговор
    То беше ясно че всички ще се втурнете да си защитавате вожда ама това разследване си е факт. РАЗСЛЕДВАТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ. Ся е ясно че ще има “кой ми с.а в гащите”.
  • 15 Лекар БГ

    57 2 Отговор
    Елементарно нагъл човечец.
    Навремето,не и толкова отдавна,щеше да слага ББ и Цвък"на топло",където им било мястото.Днес....навита пружинка на амбразурата.Жалка история.
  • 16 Анонимен

    44 1 Отговор
    Биков каталунците вкарват в затвора и министри и зетьове,,, тъщи и тъстове.... Те действат не според това какво казва любовницата съветник на съдебната власт на мин председателя,,,, а според това което са извършили...... По тази логика ако някой се обади анонимно че децата тропат... Трябва ли да дойдат и да ги вземат....... Значи каталунците не действат по нареждане.... Имат си закони.... Кой министър с 5000лв заплата може да направи 4 000 000 000 милиарда.... С палат в Америка, Испания,,,,, остров _гърците не го отричат..... Да поддържа любовници, да подарява диаманти.... Биков ама стига вече сте правили хората на глупави....
  • 17 теле от говеждия пазар

    32 0 Отговор
    Теле-тов позабрави , че и той се изявяваше като ''активно'' мероприятие срещу Борисов . Какви ли чудеса не прави парата.
  • 18 С какъвто се събереш, такъв ставаш

    35 0 Отговор
    Интересно, дали Кратуната е чел характеристиките си дадени му от най - маститите му лизачи - Спас Гърневски, Тома Биков, оня Христов, лоената топка Каракачанов, Георги Марков, оня църния Харизанов...все
    коленопреклонни разноцветници.
  • 19 Църцоркащ математик

    32 0 Отговор
    Чудно ме е, как такива екземпляри като бИков, знаейки истината, знаейки че мутрата от Банкя се е осрал до ушите си лягат вечер с лъжа под сърцето. Явно лъжата и кражбата са норма за гербаджийското котило.
  • 20 Пико

    24 0 Отговор
    Ще се съглася със защитниците на ББ ,но ме глождят няколко въпроса:Кой нормален човек борил се да си развие бизнеса/в случая магазин,бутик/при някакво си ,,лъжливо писане"в ,,продажен "вестник набързо ще си закрие бизнеса и ще се покрие -да ми отговорят матросовците те така ли ще постъпят.Второ ,как беше тарикат мъж не писка ./поББ/,даваш проба за ДНК и решаваш въпроса кардинално,след което съдиш всички за накърнен ,,европейски"имидж.Да ама не.
  • 21 Кирил

    3 24 Отговор
    Да пишат,колкото повече лай.а хвърлят,толкова повече народа се отвращава от тях и Борисов пак ще ги бие на изборите.
    Хората искат не лай.омети а отговорни и сериозни политици с авторитет пред Европа и САЩ.
    Ей го и тоя сайт,анонимен собственик,плащаш и публикуват всичко.

    Коментиран от #22

  • 22 Абсолютно

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "Кирил":

    Вярно.
    Резултатът,който ще постигнат е точно обратен.
    Още не са разбрали,че вече хората се отвратиха от гнусотии,лъжи,кал и дават вота си на набедената страна.
  • 23 истината

    15 0 Отговор
    Тази червена мижитурка като я видя и ми се повдига.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 пате в кълчища

    15 0 Отговор
    ''А самата испанска прокуратура отказва коментар'' - тук си се поизложил Тельо , това е подозрително , ако нямаше нищо коментар щеше да има и той щеше да е '' няма такова нещо''.
  • 26 Гъзоблизец

    15 0 Отговор
    Един брой : Биков

    Коментиран от #29

  • 27 ИСТИНА ЗЛА

    18 0 Отговор
    Този ГЕРБЕРОПИТЕК няма ли малко съвест ! ???? Тези се побъркаха , че разкриха една от многото далавери на вожда им !!!!
  • 28 Jacques Yves Moineau

    14 0 Отговор
    Този предател защо още го цитират по новините. Само мърси българския език.
  • 29 броят е повече

    15 0 Отговор

    До коментар #26 от "Гъзоблизец":

    Бацето вече задник му не остана от лизане , поименно топ лизачи
    - Гърневски
    - Беновска
    - Караянчева
    - Маноил Манов
    .
    .
    .
    .
  • 30 АНЕНЕРБЕ

    18 0 Отговор
    Активно мероприятие?!!

    За разлика от нашата "СПЯЩА" прокуратура , "БДЯЩАТА" испанска прокуратура разследва за КОРУПЦИЯ една млада дама наречена БОРИСЛАВА , върху която се е изсипал РОГА НА ИЗОБИЛИЕТО от някакви си там ПЕТ МИЛИОНА ЕВРО идващи от едни офшорковци свързани с ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ!!

    НА ТОВА ТАМ МУ КАЗВАТ "ПРАНЕ НА ПАРИ", А У НАС СИ Е ЧИСТО И ПРОСТО ЕДНО НЯМА НИЩО !!

    Разбира се, че зачятието и раждането на малката ЕМИ не е НЕПОРОЧНО , а зад него стои някакъв български НЕРЕЗ, който чрез тези ПЕТ МИЛИОНА ЕВРО си е платил БАЩИНСТВОТО.

    НЕРЕЗЪТ е свързан с ЛУКОЙЛ - България и явно получава огромни ТРУДОВИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ даващи му възможност да плаща такива суми за БАЩИНСТВО!!!

    ПЕРАЧА НА ПАРИТЕ В СЛУЧАЯТ СЕ ЯВЯВА ВЪПРОСНАТА ДАМА С ДЕТЕНЦЕТО ЕМА КОЯТО НЯМА КАК ДА ДОКАЖЕ ПРОИЗХОДА ИМ.

    Разбира се ИСПАНСКАТА ПРОКУРАТУРА може да я ЗАКОПЧЕЕ за пране на пари от руската мафия.

    Как ще реагира тогава НЕРЕЗА явяващ се осеменител и БАЩА на ЕМА?!!
    РАЗБИРА СЕ , ЧЕ МНОГО БОЛЕЗНЕНО!!!

    АКО ВЪПРОСНИЯТ НЕРЕС Е ПОЗНАТИЯТ НИ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ТО ТОГАВА ДЪРЖАВАТА НИ ИЗПАДА ЧРЕЗ НЕГОВИТЕ ПРОБЛЕМИ В ЕДНИ ЗАВИСИМОСТИ ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА КАКВАТО Е ИСПАНИЯ!!!

    Това циркаджията от снимката схваща ли го или му е все тая какви ща са последиците от подобни любовни забежки на мутрата с последващи ПРАНЕТА НА ПАРИ?!!
  • 31 Войн

    11 0 Отговор
    Не заслужавате да сте там, където сте дори само защото непрекъснато злепоставяте Г-н Президента - най важният човек в държавата!Ще започнете ли да вършите нещо полезно за народа и съвземането на държавата ни, която продължавате да унищожавате - с кражби, грабежи, лъжи, безотговорност. Държавата запустя, тук вече ще заприличаме на Сахара. Пустиня не само в природата, но и в обществото - икономика и всичко останало!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Войн

    6 0 Отговор
    Към 12. Ако това е така, не би трябвало да бъде допуснат Б.Б. да кандидатства за влизане в управлението на държавата. Кой сега е отговаря? Мисля - и самият Биков!И съответните органи!
  • 34 грим

    12 0 Отговор
    Кога ще се сезира Главна Прокуратура и Гл. Прокурор Гешев за пране на пари от Бойко Методиев Борисов -Комунист-Натовец?
  • 35 Грил

    12 0 Отговор
    За Тома Биков не е нужно да бъде коментиран.Има добри лекари ,които ще му окажат помощ в неговото състояние.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тодоров

    4 0 Отговор
    Активно мероприятие на 120 души от парламента (+ купена преса) срещу 2.
  • 38 Викащ към карабинерите

    5 2 Отговор
    Италианците и испанците имат карабинери. Ние защо нямаме? Ако имахме, нямаше да останем без държава? Сега мисля, че някои други карабинери трябва да ни отърват от робството, в което се намираме, докато всички не сме измрели или напуснали България. Карабинери-и-и-и, нас ни е страх от мафията. Имаме злато, ще ви платим! Защото тия си разделят нашето злато - националното ни богатство с някакви "канадци", там някъде до Аляска. А там също има много злато, защо им е нашето? Къде отива златото?
  • 39 ГЕОРГИЕВА СОФИЯ

    9 0 Отговор
    Господин активен парламентарист, до кога европейските пари ще ги харчите не в интерес на икономиката ни? Тези пари не стигат до хората и дребния и среден бизнес, до икономиката. А после народът плаща глобите от ЕС, които се налагат заради некадърното управление на тези пари, заради разхищението им. А се занимавате с много некрасиви и несвойствени неща за парламентаристи! Построихте стадиони, където няма население, къщи за КОИ ГОСТИ. Убивате бащите и майките си! Такъв геноцид няма никъде по света! С ТОВА СЕ ЗАЕМИ, А НЕ С Г-Н ПРЕЗИДЕНТА, точно ти! Толкова закононарушения допуснахте, занимавайки се с Президента. КОЙ ОТ ВАС ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА, нали си много компетентен?
  • 40 До главен прокурор Иван Гешев

    9 0 Отговор
    Г - н главен прокурор, заведете дело за клевета срещу омърсителите на селската чест на премиера на Република България. Сам виждате колко е толерантен - " ...нека си приказват...".Аз искам и настоявам министър-председателя да отговори на всички обвинения с писмени документи от БГ съда! Аз съм убеден в неговата невинност. Не може ПАПАТА (не един, а трима)да гали по главата един корумпиран политик, обвиняван в толкова много престъпления по българското законодателство. НЕКА ИЗВАДИМ НА СВЕТЛО НЕГОВАТА ЧЕСТНОСТ И СКРОМНОСТ!

    Коментиран от #41, #42, #43

  • 41 За всичко е виновен Путин

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "До главен прокурор Иван Гешев":

    Прав си! Някой казва ли на кмета Софиянски "Ти си крадец"? Не, защото той моментално изважда от джоба си решението на ВАС. Е, вярно, че сега отново го заръфаха покрай свата, но всяко чудо за три дни - винаги има решение!
  • 42 е а ега

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "До главен прокурор Иван Гешев":

    Викаш търсят се будали да се фанат на номера.
  • 43 и още

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "До главен прокурор Иван Гешев":

    Те Папите баш престъпници най-вече галят , за да ги върнат в правия път.
  • 44 Всяка крушка ...

    9 1 Отговор
    ... си има опашка. Казано от БСП-ар е едно, но казано от ГЕРБ-ерист е съвсем дтуго. Пищят като ущипани. За клевета има съд. Елена как осъди Бойко.
  • 45 РАЗДЕЛИХА

    3 1 Отговор
    НАРОДА НА ГЕРБЕРИ И ДРУГИ. ВСИЧКО СЕ ВЪРШИ САМО В ИНТЕРЕС НА ГЕРБЕРИТЕ. ДОРИ ЗА СЕЛАТА, КЪДЕТО КМЕТОВЕТЕ СА ГЕРБЕРИ - ИМА ПАРИ, ЗА ДРУГИТЕ НЯМА. КОЙ РАЗДЕЛЯ НАРОДА? ОФИЦИАЛНО СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ПО ТОЗИ НАЧИН. ИМА САМО ЗА ГЕРБЕРИТЕ. ДРУГИТЕ ДА МРАТ - ЩОМ НЕ СА ГЕРБЕРИ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове