26 Февруари, 2020 06:36 6 180 234

Атлантици: Премахнете паметниците на Съветската армия и комунистическите символи

  • комунизъм-
  • атлантически съвет-
  • съветска армия-
  • паметници

Комунистическият режим е престъпен също като националсоциализма и фашизма, заявяват от Атлантическия съвет на България

Атлантици: Премахнете паметниците на Съветската армия и комунистическите символи - 1
Снимка: БГНЕС

Атлантическият съвет на България призова в свое изявление към комунистическия режим и неговите символи да се подхожда със същата нетърпимост както към нацизма. От съвета призовават да бъдат премахнати паметниците на Съметската армия и всички комунистически симвори. Атлантиците взеха отношение и по проведените наскоро "Луковмарш" и т.нар. "анти-Луков марш".

Предлагаме ви пълния текст на изявлението:

През последните дни станахме свидетели на публичното заклеймяване на "Луков марш", не само от представители на "Шалом" и различни леви и либерални организации и партии, но и от представители на официалните български институции. Председателят на Парламента, министърът и заместник-министърът на външните работи, кметът и заместник-кметът на Столична Община също осъдиха намеренията за провеждане на "Луков марш" и одобриха забраната му.

От години се знае, че сред някои от организаторите на "Луков марш" стоят хора свързани с Руската федерация и нейните тайни служби. Известно е, че Кремъл създава, подкрепя и спонсорира както крайно леви, така и крайно десни движения и партии, водейки коварна хибридна война против Европейската цивилизация. Целта е създаване на крайно разделение и противопоставяне на гражданите в европейските страни. Спонсорирането на крайно-десни партии и движения от по същество неофашисткия режим на Путин от друга страна представя на днешната Руска федерация фалшивия ореол на "спасителка" на Европа от фашизма.

В отровената от идеологически манипулации обществена среда е невъзможен обективен прочит на истинската роля на ген. Луков, за който историческите факти ясно показват, че може да е бил всякакъв, но не е бил нито антисемит, нито фашист, нито нацист, нито дори германофил. Злоупотребата с неговото име от страна на някои спонсорирани от Русия антисемити, нацисти и фашисти не го прави нито антисемит, нито фашист, нито нацист.

Затова заклеймяването на организаторите на Луков марш от страна на официалните институции би следвало да бъде съпроводено и със заклеймяване на организаторите на т.нар. "анти-Луков марш".

Защото той се организира от най-ретроградните и реваншистки сили от бившата комунистическа партия и престъпната Държавна сигурност. Те използваха момента, за да представят своите терористични действия, като "антифашистки" и да потърсят обществено оправдание за престъпленията си преди и след 9.09.1944 г., когато избиват целия български възрожденски елит от над 30 000 души и пращат по лагери и затвори над 300 000 българи, заклеймени като "фашисти", "чужди агенти", "кулаци", "врагове на народа" и т.н.

Затова на 22 февруари 2020 г. проведения в София "анти-Луков марш" се превърна в парад за възхвала на комунистите-терористи. Маршируващите леви екстремисти с маски на лицата, с портрети на убийците над главите, с "поздрави" от комунистическата терористка Виолета на практика ни казваха: "ние пак сме тук", " който не е с нас, е против нас", а следователно "щом не сте с нас, значи сте фашисти"!

За съжаление тази нагла провокация не срещна абсолютно никаква реакция от страна на държавните институции. Нямаше никакво осъждане. Пълно мълчание. Сякаш в България не съществува приет от Народното събрание действащ Закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен.

Днес виждаме ново възраждане на най-реакционните и ретроградните комунистически сили, маскирани като "прогресивни" и "антифашистки" на връх Бузлуджа, край яз. "Копринка", пред паметниците на окупационната съветска армия и пред стотиците паметни знаци на комунистически терористи из цялата страна. На своите демонстрации те все така продължават да развяват червените знамена с комунистически символи и да носят портретите на Сталин и Георги Димитров, както и на главатаря и вдъхновителя на новите фашисти - Путин. Под тези символи 45 години комунистите тероризираха българските граждани и превърнаха страната ни в тоталитарен затвор.

Престъпленията на фашизма, нацизма и комунизма трябва да бъдат еднакво третирани и осъждани. В България до 9.09.1944 г. не е имало тоталитаризъм - нито фашистки, нито нацистки. За разлика от комунистическия режим, наложен на България след 9.09.1944 г. от съветските окупатори, който е най-съвършената и престъпна форма на тоталитаризъм.

Нацистки и фашистки методи на управление използват само българските комунисти. Палачите от "Гестапо" са много изостанали в терористичните си практики от палачите на КГБ и българската Държавна сигурност. Българските "Освиенцим" и "Бухендвалд" са комунистическите концлагери "Белене", "Куциян", "Богданов дол", "Ножарево", "Ловеч" и много други след 9.09.1944 г.

В Германия след войната бе проведена денацификация и затова и до днес там се смята за углавно престъпление възхвалата на националсоциализма и фашизма. Това е престъпление и в цяла Европа. За съжаление в България не бе извършена декомунизация след 1989 г. Затова с нарастваща тревога ежедневно наблюдаваме възхода на реваншистките и мракобесни комунистически сили.

В тази връзка настояваме за бързи и решителни действия от страна на държавните институции в Република България.

Призоваваме Министерският съвет да внесе в Народното събрание предложение, а Народното събрание на Република България да приеме Закон за изменение и допълнение на приетия на 26.04.2000 г. Закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен. В предложените текстовете за изменение и допълнение да бъде записано, че :

1. В България се забранява в публичното пространство използването на всички известни символи на комунизма, СССР, включително червени петолъчки, сърпове с чукове, също както са забранени нацистките и фашистките символи и знаци.

2. Премахват се всички паметници на съветската окупационна армия и всички паметни знаци на комунисти участвали в терористични действия на територията на Република България.

3. Премахват се наименованията на всички населени места, улици и площади носещи имената на български комунисти и съветски окупатори.

4. Забраняват се шествия, митинги, поклонения и други публични събития възхваляващи комунизма, годишнини от събития свързани с БКП или комунисти - терористи и убийци.

5. Да се даде едногодишен срок за изпълнение на разпоредбите на Закона.

6. За неизпълнение на разпоредбите на закона да се търси не само административна, но и наказателна отговорност.

7. В преходните и заключителни разпоредби освен промени в други закони, свързани с допълнението към Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен да се включи допълнение и на Наказателния кодекс, като се приравнят наказанията отнасящи се до проповядване на фашистка и нацистка идеология с тази на комунистическа идеология, като изрично текстово се допълни това навсякъде в законите.

Надяваме се, че с приемането на допълнения към Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен ще бъде започнат на практика процеса на декомунизация на България, закъсняващ вече 30 години.

По-добре късно, отколкото никога. Защото ако е никога, то тогава никога в България няма да има нито справедливост, нито покой за мъртвите, нито мир и национално помирение между живите.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шалом

    166 33 Отговор
    Много еврейско.

    Коментиран от #20

  • 2 Бай Тошо каквото е построил

    149 33 Отговор
    Боко тиква не може да боядише.

    Коментиран от #124

  • 3 Значи викате е нормално

    77 9 Отговор
    Едните да са по хора и цел живот да се къпят в моети шандони яхти милиони а други да умират че нямат пари за лечение и да ти се обеснява как това била божията воля и трябва да вярваш в положителни неща и ше се излекуваш😂😂😂😂😂

    Коментиран от #48, #155

  • 4 Сталин е виновен

    75 22 Отговор
    Но тои е бил агент на англосаксонците за жалост и не е изтрепал целото население на европата като настъпва към берлин и сега тази територия да е населена от славяни
  • 5 Iviviv

    151 23 Отговор
    Идиоти.
  • 6 стефан

    212 18 Отговор
    Интересно какъв е режима , който кара хората да бъркат в кофите за боклук за храна, позволава да бият изнасилват и ограбват старите хора по селата, създава много богати и мизерстващи българи и т. н. и т. н.

    Коментиран от #58, #83

  • 7 Усмивката

    68 7 Отговор
    Цецооо......
  • 8 Батиста

    184 23 Отговор
    Паметниците не са за "възхвала" , а за благодарност и спомен. Май някои ги дразни факта че самите те нямат паметници за събаряне. Или може да се правят паметници на тия които ни бомбиха през ВСВ , а на тия които действително ни освободиха - не !

    Коментиран от #33

  • 9 Рсфср

    60 12 Отговор
    На негово място да построим един на Романови може ли

    Коментиран от #35

  • 10 ФАШИЗМА е Забранен !

    142 17 Отговор
    А комунистите са ПОБЕДИТЕЛИТЕ НАД ФАШИЗМА ! Ана Нюрнбегският СЪД е ОТСЪДЕНО " Втората световна война е предизвикана от ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ! А ПОБЕДИТЕЛ Е СССР , АНГЛИЯ , САЩ ФРАНЦИЯ И БЪЛГАРИЯ ! РАВЕНСТВО МУЖДУ ПОБЕДИТЕЛИТЕ И ФАШИСТИТЕ НА НЮРНБЕРГ не е поставено ! А Комунизма днес в КИТАЙ на никого не пречи ПРИ ТОВА че са ИКОНОМИКА НОМЕР # 1 В СВЕТА . АТЛАНТИЦИТЕ СИ ИГРАЯТ С КИБРИТА а това може да им струва доста !
  • 11 Бай Този

    46 83 Отговор
    БСП и ДПС да се забранят със закон,вредни са за България.
  • 12 Смех!

    67 10 Отговор
    Бълнуването на сивата кобила. Мумията Тонката се завръща, епизод 666.
  • 13 Жълтата жилетка

    136 16 Отговор
    "... Атлантическият съвет на България ..."

    А защо не Карибският съвет на България? Алоу, продажниците, България се намира до Черно море. Малко си е тъпичко да се говори за България и Атлантика, който е на поне 2500 км от родината ни.
  • 14 München

    149 19 Отговор
    Абе, АТЛАНТИЦИ, защо не премахнат паметника на Съветските войници във Виена? Защото това е ИСТОРИЯ, бе провокатори! Как можаха, да ви съберат на едно място толкова ......

    Коментиран от #26, #30

  • 15 az #Победа75

    114 12 Отговор
    Даже не го прочетох докрая. Атлантиците-фашизоиди са претоплили дежурните си шизофренни вкиснали манджи... Само да им припомня, че крайно либералният им евроатлантизъм е история! Безсмислено е да се съпротивляват на хода на историята, която впрочем господарите им обявиха за мъртва. Помните нали? :))
  • 16 ще се случи

    25 68 Отговор
    Луков се е борил срещу болшевизма и е убит от комунисти. "Луков марш" обаче е организиран от комунисти. Да сте забелязали, че никога от марша не се насочват към Братскат могила, например, за да я разрушат?

    Комунистическите символи трябва да бъдат преместени в музей.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Сакън

    70 15 Отговор
    Бай бабо, да не дойдат комунягите, че отиде барцелонската вила голяма, барабар с бутика и Поршето джипа.

    Коментиран от #23

  • 19 бургазлия

    103 14 Отговор
    Кому е нужна тази поредна тъпотия,освен на слугите на краварите,еврейски боклук такъв?

    Коментиран от #93

  • 20 юдеоболшевик

    32 39 Отговор

    До коментар #1 от "Шалом":

    Чакай сега, комунистите сте заедно с евреите, те ви създадоха и поддържат.
  • 21 Коментатор

    26 75 Отговор
    По-добре късно отколкото никога, но по-скоро ще е никога в страна, където Путин се одобрява от 63% от населението и все още битува разбиратето, че социализмът е дар Божи. На българина, за съжаление, и вторият акъл не му стигна да разбере, че комунизмът е прокаба и чума за нацията...
  • 22 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    43 21 Отговор
    Пошли всех на Х !
  • 23 макдоналдс тръмп

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "Сакън":

    порша жип ли е или лимо
  • 24 разрушители

    96 13 Отговор
    Стига сте рушали и събаряли - постройте нещо ново! А който атлантик не му харесва - да си заминава отвъд атлантика! Ние искаме да имаме своя история, а не соросоидна!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 глупчо

    22 50 Отговор

    До коментар #14 от "München":

    Защото австрийците не са били болшевишки роби и не им пука за този паметник, не ги дразни.

    Коментиран от #53

  • 27 Анти милиционер

    48 2 Отговор
    20% от европейците смятат, че Ротшилдите тайно управляват света в еврейски заговор, показва проучване на еврейски институт. https://www.timesofisrael.com/1-in-5-europeans-say-secret-jewish-cabal-runs-the-world-survey-finds
  • 28 антикомунист

    14 40 Отговор
    Ние не искаме да разрушим паметниците, а старателно да ги съхраняваме в музей на комунизма.
  • 29 Рошко

    74 12 Отговор
    Тогава разрушете и всичко от османско време или направо изтрийте историята, и си я птенапишете по ваш вкус, ей такава тъпотия не бях чел скоро, и това да го казват хора които претендират че са уж"" цивилизовани"

    Коментиран от #31

  • 30 окупатори

    20 52 Отговор

    До коментар #14 от "München":

    А защо чехите не искат съветски символи? Хайде мисли. Австрия да не е била в социалистическия блок, че да мразят комунистите като нас.
  • 31 робство

    14 61 Отговор

    До коментар #29 от "Рошко":

    Да си видял огромен паметник на турчин с високо вдигнат ятаган в центъра на София? Ние просто искаме да преместим паметника в музей и да бъде съхраняван завинаги.
  • 32 Някой си

    68 4 Отговор
    Пак ли Сюлейман Паши и Ленчето с кремчето надигат глас?

    Коментиран от #41

  • 33 Ahil

    14 44 Отговор

    До коментар #8 от "Батиста":

    Не бъркай Русия и СССР.Защо има паметници на съветската армия ,не мога да вдяна.
  • 34 МУСТАКАТИЯ

    59 13 Отговор
    ................ЩО НА ГО ДУаТ АТЛАНТИЦИТЕ , АКО НЕ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОЩЕ ЩЕШЕ ДА ИМА .......САПУН !!!!
  • 35 романов

    17 49 Отговор

    До коментар #9 от "Рсфср":

    Има паметник на Цар Освободител и никой не го пипта. Може да се направи малък паметник на Романови и да се обясни на младите как са избити, да се покажат снимки и да се разясни, че техните убийци са ни заробили и нас после.
  • 36 az #Победа75

    74 11 Отговор
    Учредители на това НПО са: Велизар Шаламанов, Александър Йорданов, Манол Глишев, Антоний Гълъбов, ген. Съби Събев, Георги Тагарев, Евелина Келбечева... все, прости Господи, "български патриоти"....

    Коментиран от #51, #189

  • 37 Илюминати

    21 36 Отговор
    Време е комунистическата идеология плод на емоциите от сексуалните оргазмина на гейове евреи да бъде тотално изкоренена и поставена извън закона
  • 38 Факт

    8 4 Отговор
    Браво, Мария!!!

    Коментиран от #40, #66

  • 39 1234

    39 7 Отговор
    Съгласен ако премахнем паметниците на американските пилоти и всички паметници от османско време така ще е справедливо!

    Коментиран от #44

  • 40 Факт

    20 61 Отговор

    До коментар #38 от "Факт":

    Най - на края истината за историята, такава каквато я разказват нашите баби и дядовци. А именно, че руснаците са дошли тук да ни окупират, а не да ни освободят!!!

    Коментиран от #64

  • 41 Хаджи Хаджи Българин

    60 4 Отговор

    До коментар #32 от "Някой си":

    И наш Роско е там, и оня агронома с перуката, дето беше военен министър! Много са продажниците! Между другото! Защо немците не съборят Дахау! А поляците Освиенциум?
  • 42 апрвдс

    61 6 Отговор
    А на връх Шипка задължително да се постави монумент на Сюлейман, зер там братята турци много бой са яли и кръв пролели та да ни спасят от руска окупация!!!!! Да ви ева и продажниците, кой и да утрепеш от тия се ще е късно!!!!!!!
  • 43 Kolev

    57 8 Отговор
    Господа "atlantici " А защо на премахнем американските бази от страната , каква полза имаме от тях. Като изключим парите който сигурно Ви дават. Паметника в г....а ли Ви бърка

    Коментиран от #46

  • 44 шумчо

    10 56 Отговор

    До коментар #39 от "1234":

    Как може да сравняваш малко паметниче на американските пилоти, скрит някъде, за да не се натрапва с този огромен символ в центъра на София?

    И друго - американските пилоти не са ли правили, това, което и комунистите - да тероризират населението, с цел смяна на режима? Те хвърлят бомби, но и комуистите поставят бомби. Еднакви цели, еднакви интереси, еднакви методи!!!
  • 45 Българин

    47 4 Отговор
    "Атлантиците" да вземат да се заемат с борбата срещу корупцията!
  • 46 махай паметника бе

    14 58 Отговор

    До коментар #43 от "Kolev":

    Американските бази не ни пречат. Американците не се държат с нас като роби, не ни бият, не ни крадат, не ни изселват, не ни казват къде да учтим, къде да живеем, какво да мислим, какво да говорим!!!

    Това са го правили комунистите и техният паметник много ни дразни, да!

    Коментиран от #50

  • 47 Стою

    54 4 Отговор
    На тези в главата им е истински тюрлюгювеч. Омешали са фашизъм, комунизъм, Русия и Путин в такава невъобразима мислена конструкция, че освен отчаяни атлантици, едва ли някой ще може да им разбере нишката на мисълта.
  • 48 куку руку ку

    56 9 Отговор

    До коментар #3 от "Значи викате е нормално":

    Накрая ще бъдат премахнати атлантиците и нещата ще си дойдат на мястото!
  • 49 Паметник на Русофила

    11 39 Отговор
    На тяхно място да направим паметник на Русофила Коленичил пред Руския роб и го издухва без ръце
  • 50 Бачо Киро

    43 9 Отговор

    До коментар #46 от "махай паметника бе":

    Ало, не сме умрели още живелите преди 89та, аре у леву. А ако са те изселвали, значи директно изчезвай към майка Турция и не давай акъл какво ще правим в България. Тея пребоядисани лизачи на комунизма, които сега са атлантици, може да ти ги пратим в Анадола, да ги позапознаеш с приятелите ти - манафите.
  • 51 Робот

    38 4 Отговор

    До коментар #36 от "az #Победа75":

    Едни от най противните личности в България!
  • 52 ХХХХ

    52 5 Отговор
    Еврейчето Паси и продажниците на хранилка около него могат да искат подобно нещо след, като се премахне паметника на американските пилоти загинали при бомбандировките над София по време на втората световна.
    Подобно нещо не съм чувал никъде другаде да има. Паметник на хора бомбандирали цивилно населения в града който са бомбандирали.
    И не го сравнявайте с общите войнишки гробища. Войниците в тях са стреляли по войници, а не са хвърляли бомби по цивилни.
    А до, колкото ми е известно във воените гробища в нормандия няма нито един паметник на немски войник.

    Коментиран от #54

  • 53 Бачо Киро

    45 6 Отговор

    До коментар #26 от "глупчо":

    Кажи сега за къщата на Хитлер. Той дразни ли ги? Бастун, навсякъде хората помнят историята - добра, лоша, всякаква, поуки много. Само у нас се нагажда според дебилите на деня. За овцете на деня.

    Коментиран от #57

  • 54 измет

    9 42 Отговор

    До коментар #52 от "ХХХХ":

    Не знаеш ли, че докато американците ни бомбандират от въздуха комунистите го правят на земята? Не знаеш ли, че са (сте) съюзници? Имате общи цели - смяна на режим и ги постигате с еднакъв метод - терор над населението. Е, викаш щом американците имат паметник, защо да нямате и вие. Но вашият е 1000 пъти по-голям и е центъра на града пред очите на всички. Или си го направете малък като американския, в някоя градинка или ги махнете и двата паметника.
    Мръсен комунист!

    Коментиран от #70, #207

  • 55 Трифонов

    46 9 Отговор
    Има два проблема във връзка с предложението на т.нар. "атлантици". Ако комунистическите режими бяха "същите, като фашисткия", както се твърди в обръщението им, то Европа отдавна щеше да е взела аналогични мерки на тези, които се взимат спрямо фашизма след 1944г. Което означава, че само отделни елементи - крайни и необективни - разглеждат комунизма, като "същия, като фашизма". Което от своя страна прави невъзможно приемането на предлаганите предложения. В на второ място - много трудно би било да се намери подкрепа на подобни идеи в общество, което вече, малко по малко, започва да си дава сметка, че единственият период в историята на трите български държави, в който голямата част от народа е живяла прилично..., е този между 1970 и 1989г. Трябва да си набиете в дебелите кратуни, че няма значение как живеят или са живели хората в Западна Европа или в Америка. Има значение как живеят хората тук. А днес, тук, голямата част от българите, живеят несравнимо по-зле, отколкото са живели преди 1989г. Ето защо, в нашето общество, позицията ви, драги "атлантици" по въпроса за заклеймяването на режима отпреди 1989г. в предлагания от вас вариант, е немислимо.

    Коментиран от #60

  • 56 Русороб

    14 37 Отговор
    Целта болшевишка е постигната, народът е страшно разделен. Ще има нова братоубийствена сеч скоро. Дано изкореним чумата червена вовеки.

    Коментиран от #74

  • 57 шуме

    9 28 Отговор

    До коментар #53 от "Бачо Киро":

    Едва ли Хитлер ги дразни австрийците, след като не са избивани от него, не са му били роби и тн. Сигурно съчувстват на евреите, катко и ние съчувстваме, но ние също не сме пострадали от Хитлер, за да го мразим така както комунистите. Все пак бяхме под комунистическо робство!

    Коментиран от #157

  • 58 Анонимен

    15 17 Отговор

    До коментар #6 от "стефан":

    Такъв режим се нарича псевдодемокрация,в България е вече 30 години,управлява се пак от комунисти.

    Коментиран от #134

  • 59 Един

    37 7 Отговор
    Кога най накрая ще предложите нещо да се създаде в тая държава, с не да се руши всичко!!!

    Коментиран от #61

  • 60 урод

    12 40 Отговор

    До коментар #55 от "Трифонов":

    Човек, виж в какъв комунистически кенеф живеем. Погледни панелните жилилищни комплекси, селяндурите от болшевишки тип. Тук комунизма идеално се е смесил с ориенталщината. Изостанала държава сме именно заради комунизма. Виж, че където стъпят комунистите е едно и също - изоставане, мизерия, оглупяване, корупция, кражби.

    Как можеш да кавеш, че това е златен период, след като хората са бити, земята им е взета, свободата им е отнета.

    Коментиран от #79, #163

  • 61 ето

    7 19 Отговор

    До коментар #59 от "Един":

    Предлагаме да се създаде хубав музей на комунизма, в който да водим чуждестранни туристи!
  • 62 До атлантиците

    37 11 Отговор
    Само дето без Сталин и комунистите нямаше да го има баш атлантика Пасито, както и Израел и той на 9 май трябва да празнува както официално празнуват в Израел, та къде ще сложи той цвете ако го няма паметника на спасителите на дедите му, господа либерасти:)

    Коментиран от #65

  • 63 Гост

    36 8 Отговор
    Цру___укп__или управление на координационната политика..... Цел _да премахне на пълно комунизма и всичко комунистическо..... Понеже американците нямат история ай сега да изтрием нашата... Турция пази всички паметници ,,,, Германия лайпциският процес ,,,,, преди имаше сега не знам.... Всички си пазят историята само ние я убива ме..... Атлантиците да не ни се бъркат в държавата.... Аз вярвам на това което ми е разказвала моята баба и на чичо ми който е бил на река Драва........ Оставил 3 деца и тръгнал за фронта.... А сега всички у фейса са силни и даже не излизят децата си да защитят....
  • 64 Батиста

    30 9 Отговор

    До коментар #40 от "Факт":

    А краварите сега ни освободиха и изобщо не ни се месят - нали ?
  • 65 шукмарю

    26 4 Отговор

    До коментар #62 от "До атлантиците":

    Другарю, на пасите баща му е ортодоксален комунист, синът му също, а той е фалшив антикомунист. Всъщност ако Хитлер беше избил всички евреи нямаше да остане нито един комунист. Не забравяй, че официалното наименование на комунистите по онова време е "юдеоболшевики".
  • 66 Геро

    29 5 Отговор

    До коментар #38 от "Факт":

    "Мария" е всъщност познатия до болка Джордж Сорос.
  • 67 Comi

    35 9 Отговор
    Тея да ходят да се гръмнат, историята трябва да се помни.

    Коментиран от #194

  • 68 ББ тиквун

    34 7 Отговор
    Тия атлантици всичките са гейове...
  • 69 патриот

    38 4 Отговор
    Всички Атлантици останали от Атлантида в Атлантическият океан!!!
  • 70 миндила си е миндил

    40 8 Отговор

    До коментар #54 от "измет":

    И как са те бомбили тебе от земята бе олиго френ ? Комунистите ги няма от 30 години , ама пак са ви виновни. И след още 30 години пак !
    Ама комунистите бяха тия дето построиха България след 1944 година , а вие само крадохте !

    Коментиран от #75

  • 71 антисоросоид

    32 8 Отговор
    Президентът трябва да обвини в тероризъм срещу България атлантическия сороски клуб и да арестувапомията там
  • 72 Реалист

    16 7 Отговор
    Кога илюминатите ще си махнат символите от България ,,,
    На всякъде е окачено с тях... За парите да не говорим... На всяка банкнота ги има....
  • 73 До 40

    30 10 Отговор
    Овца смотана,живяла ли си през социализма?И ти изопачаваш истината като Борисов.Има все още живи от 2-та световна война.Направили сме записи какво казват за руснаците и за германците.НИКОЙ и НИЩО не може да раздели България и Русия

    Коментиран от #77

  • 74 селянина с колелото

    20 3 Отговор

    До коментар #56 от "Русороб":

    Тебе първи ще ти отиде "братоубийствената" зелка. Аман от прости тикви.
  • 75 провал

    6 26 Отговор

    До коментар #70 от "миндила си е миндил":

    Построиха панелни коплекси и мизерия. И построиха заводи, които фалираха през комунизма. На Запад също построиха заводи, но там не фалираха. Може би защото по-малко се крадеше.
  • 76 До65

    19 3 Отговор
    Понеже виждам, че си разбирач :))), тва да го обясниш на евреите та да си отменят официално празника 9 май в Израел, защото явно тук има по големи познавачи на холокоста :), а и на идеята за чистата раса, даже без евреи и тва всичко на фона на атлантическа та много полова либерасти ха, ха, ха:)))
  • 77 нямаме общо

    6 6 Отговор

    До коментар #73 от "До 40":

    И ти бъркаш Русия със Съветския съюз.
  • 78 KONSTANTINOW

    28 10 Отговор
    АС ТВЪРДЯ ЧЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МЯСТОТО ИМ Е В АУШВИЦ.ПРИ СОЦИАЛИЗМА БЕ 100 ПЪТИ ПО ДОБРЕ.
  • 79 селски идиот

    36 6 Отговор

    До коментар #60 от "урод":

    А що не ги съборите тия панелки и не построите небостъргачи? Масово хората придобиха собствени жилища именно по времето на социализма. Сега не можете да си позволите даже да ги пребоядисате , защото парите не стигат и за да изкарате месеца.

    Коментиран от #196

  • 80 Ахахахах

    22 4 Отговор
    Искам някойноъ атлантическия клуб да излезе и да каже, че не е бил в ДС. Всичко, всеки един от този клуб е агент на дс и част от мазалото последните 30 години

    Коментиран от #92

  • 81 Да допълнят със следното:

    13 12 Отговор
    Да се започне с премахването на всички родени или зъвършили образованието си през периода на комунизма, тъй като се явяват продукт на престъпният режим!!
  • 82 Еееей кравари,

    38 18 Отговор
    не разбрахте ли,че НАРОДА не ви иска.Мнооого сте ни чужди.Води се война в момента- Русия и народа срещу управляващите и САЩ.Познайте кой ще победи?А и Путин НИКОГА,ама НИКОГА няма да даде България,особено на САЩ

    Коментиран от #195

  • 83 Анонимен

    30 11 Отговор

    До коментар #6 от "стефан":

    Такъв режим се нарича капитализъм от епохата на дивият запад, в България е вече 30 години,управлява се от атлантици.
  • 84 Читател

    26 19 Отговор
    По-разумно е да премахнем атлантиците. Че от американците добро не сме видели. Няма и да видим...
  • 85 АТЛАНТИЧЕСКИ WC

    23 18 Отговор
    В тоя съвет всички са шпиони и с жълти книжки
  • 86 Фридман

    22 15 Отговор
    И ШПИОНАЖА ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ СЕ ГОНИ ПО НПК И КОНСТИТУЦИЯ ТЕЗИ ОТ ТОЗИ СЪВЕТ СА ЗА ЗАТВОРА!!!!

    Коментиран от #109, #170

  • 87 Borislav Popov

    39 20 Отговор
    Моча на парчета, а рушлямците на хой! Бегайте в Турция или да Рушлямистан да правите бибитки на господарите си и оставете България на мира. Кой се е хванал с орките от Северна Азия, не е прокопсал. Тъкмо обратното. Доказателства - бол. Червени боклуци!

    Коментиран от #94

  • 88 пепъ

    41 21 Отговор
    Относно паметникът на съветската армия, разположен в сърцето на Княжеската градина в София и открит на 7 септември 1954 г.

    СОС приема решение № 19 / 25.02.1992, с което възлага на Кмета на София да предприеме действия за демонтирането на паметника. Такива действия са предприети, но след това временно спрени по разпореждане на Виктор Михайлов – Министър на вътрешните работи в правителството на Любен Беров.
    Решението на СОС все още е в сила, но така изразената воля на жителите на София и до ден днешен не е уважена и нито един кмет на София не е пристъпил към реализирането на това решение.
    Според направеното по поръчка на Столична община социологическо проучване през 2014 г., стотици хиляди софиянци са категорично за изпълнение на това решение и не желаят Княжеската градина да бъде доминирана от въпросния "шмайзер".

    Коментиран от #95

  • 89 Отново има нужда от

    21 15 Отговор
    "Белене", "Куциян", "Богданов дол", "Ножарево", "Ловеч" и много други

    Коментиран от #197

  • 90 Евразийска кочина

    39 23 Отговор
    Този Моч задължително трябва да бъде премахнат.На мястото на тоя моч задължително детска площадка.Този грозен и мрачен паметник грози парка и София!

    Коментиран от #96

  • 91 ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ

    26 18 Отговор
    Тук сме на балканския полуостров, шпоните на евро-атлантика в лагера до живот за шпионаж и работа против интересите на Републиката България!!!!
  • 92 Borislav Popov

    17 21 Отговор

    До коментар #80 от "Ахахахах":

    А аз искам някой от БКПС/ДПС/МВРО/ГРОБ/БАТАКА да каже същото. Ма няма бе! Докато не погребем живи всички ДС боклуци, България ще си остане рушлямска кочина, с дебилен народ, който знае само да мрънка и да чака на другите да го "оправят"
  • 93 Ahil

    22 17 Отговор

    До коментар #19 от "бургазлия":

    И аз съм от Бургас.Приятно ли ти е ,15 метровия Альоша в центъра ,а ЛЕВСКИ и БОТЕВ в морската с едни такива дребнички незначителни паметничета.Не съм за събарянето на паметника,но за размера и мястото-Не.

    Коментиран от #106

  • 94 ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ

    12 12 Отговор

    До коментар #87 от "Borislav Popov":

    Ти имаш нужда от въдворяване в трудово изправителен лагер от открит тип!

    Коментиран от #117

  • 95 pepy

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "пепъ":

    Обърках клавиатурата
  • 96 Монгола

    11 12 Отговор

    До коментар #90 от "Евразийска кочина":

    В ГУЛАГ на север ти пазят креват!
  • 97 БАХ

    23 13 Отговор
    Ако някой идиот нареди да се премахнат паметниците на Съветската армия , то след това Русия ще ни матира с няколко хода а ние тук ще се изколим . И познайте кои ще са изкланите !

    Коментиран от #126

  • 98 Ksenofob

    20 2 Отговор
    Забраниха по нареждане на евреите Луков марш,защото е с антисимитски неонацистки и т.н.подбуди, а какви подбуди събужда гей парадът?
  • 99 Ронин

    21 4 Отговор
    Република България е суверена държава и на територията на републиката нямат място чужди НПО които работят срещу интересите на държавата.
  • 100 Тодоров

    26 12 Отговор
    Абе, измекяри АТЛАНТИЧЕСКИ. Много ви е къса историческата памет. Що не вземете вкупом да се гръмнете в този джендърски съвет. Остава само да предложите до БЪЛГАРСКИЯ ЛЪВ в герба да се вкара и еврейската звезда.
  • 101 Професора

    19 6 Отговор
    Шпионите почнаха да ни дават съвети до къде го докрахаме за 30 години!
  • 102 Форсайд

    24 7 Отговор
    Тоя разноглед евреин Соломон знае ли, че ако не беле Червената армия и комунистите от СССР щеше баща му да е станал на пулек отдавна и тоя Соломон сега нямаше да съществува!
  • 103 Киро

    14 3 Отговор
    Тая простотия и за пропаганда не става, а напротив, ефекта е обратен.
    В горепосочените исторически данни, е почти всичко невярно.
  • 104 Инджев

    10 14 Отговор
    Дядо ми Индже родом от Турция област географска Анадола ме е учил, че руснаците и комунистите са лоши хора!
  • 105 До93

    3 0 Отговор
    Като си знаеш кой ти е националния празник, някак по приемливи са нещата:)
  • 106 Комуниста

    10 6 Отговор

    До коментар #93 от "Ahil":

    ДА, ПРИЯТНО МИ Е! ЗА ЩАСТИЕ ТВОЙТО МНЕНИЕ Е НЕЗНАЧИТЕЛНО И НЕ СТРУВА НИКОЙ НЕ ГО ЕНЯ ЗА МНЕНИЕТО НА ЕДИН НЕГРАМОТНИК! НЕГРАМОТНИЦИТЕ АКО ЗНАЕХА ЗНАЧЕНИЕТО НА АНТИФАШИСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ СЕГА НЯМАШЕ ДА КОМЕНТИРАТ НЕГРАМОТНО!

    Коментиран от #111, #121

  • 107 Радой Ралин

    10 17 Отговор
    Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    Зарази семейството ми с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си преспал със какa Сия
    и изпил си всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата!

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – тая дива сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад тебе ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и немците, и чехите.
    Ние тук възпявахме успехите.
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето и земята.

    Коментиран от #110, #230

  • 108 Истината

    19 18 Отговор
    Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани  чудовищни морални уроди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в лайната, в които иска да потопи целия свят.
  • 109 pepy

    40 7 Отговор

    До коментар #86 от "Фридман":

    "И ШПИОНАЖА ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ СЕ ГОНИ ПО НПК И КОНСТИТУЦИЯ ТЕЗИ ОТ ТОЗИ СЪВЕТ СА ЗА ЗАТВОРА!!!!"

    И от къде долкова затвори за българофобите-кремълофили...

    Коментиран от #113

  • 110 Монгола

    9 10 Отговор

    До коментар #107 от "Радой Ралин":

    Радой Ралин е сатирик ако беше грамотен щеше да го знаеш и нямаше да му цитираш глупостите по такива теми!

    Коментиран от #114

  • 111 Чърчил

    7 6 Отговор

    До коментар #106 от "Комуниста":

    Фашистите на бъдещето ще се наричат антифашисти!

    Коментиран от #122

  • 112 Русороб

    16 11 Отговор
    Най смешното е че шумкарите си мислят че народа е с тях, а всъщност са шепа полезни идиоти. Помнете, азиатско ориентирано правителство никога няма да има повече, дори и временен кабинет ще бъде изметен кокто Орешарски.
  • 113 Фридман

    4 19 Отговор

    До коментар #109 от "pepy":

    Спокойно ти не си за затвора, ти си за лудницата в Корило!
  • 114 Радой Ралин

    10 9 Отговор

    До коментар #110 от "Монгола":

    Ами това е сатира бе путлераст!
  • 115 Радио ЕвреИван

    13 5 Отговор
    АЛЪН ФОСТЪР ДЪЛЕС бивш директор на ЦРУ
    /авторът е брат на Джон Ф. Дълес/

    Ние ще хвърлим всичките сили и зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Посявайки хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с една дума, каквато и да е безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото. Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, ще възцари навсякъде. Само малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия в тяхното общество. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им
  • 116 Гацо

    12 8 Отговор
    Да се забрани продажбата на сърпове и чукове.Да се забрани бирата Хайнекен.Да се забрани и американското знаме със шибаните звезди.Да се забрани и простотията в кочината ! Да ви ева майката проста !

    Коментиран от #120

  • 117 Borislav Popov

    7 14 Отговор

    До коментар #94 от "ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ":

    А ти имаш нужда да ти въдворя нещо в задния двор. Русофилски боклук, ела да ми го кажеш в очите това. Ще те размажа като хлебарка. Боклук продажен.
  • 118 Руските свине

    14 10 Отговор
    Са единствените участници от антихитлеристката коалиция, които са нацвъкали огромни монументи, които да доминират над окупираните от тях територии и вечно са напомнят на населението, кой е господарят. Време ев България тези жалони на руската доминация да бъдат премахнати.
  • 119 фашкии

    10 3 Отговор
    Това ли е новата заръка на полиглътката Мусака ? Миризлива, миризлива продажна сган. Ревльовци, плювнювци, авантаджии на закуски все една и съща измет на чуждоземна издръжка.
  • 120 Бай хой

    6 5 Отговор

    До коментар #116 от "Гацо":

    Гацо, ти си руски джендър!
  • 121 Borislav Popov

    12 14 Отговор

    До коментар #106 от "Комуниста":

    Не съм се и съмнявал. Русопитеците обичате рушката кочина повече и от самите руснаци. Дебъ и дебилите ви прости.

    Коментиран от #125

  • 122 Комуниста

    15 6 Отговор

    До коментар #111 от "Чърчил":

    Отново ще повторя неграмотник ако знаеше отношението на Чърчил към българите сега нямаше да му пишеш името но ще потретя неграмотник си и това си е, няма спасение за теб от негротноста ти!

    Коментиран от #128

  • 123 no name no face no number

    8 3 Отговор
    Дано скоро вас ви премахнат деградирали създания
  • 124 Простичко

    10 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Тошо каквото е построил":

    а,още по простичко го повтаря , като си мисли , че е казало нещо умно ! ВСЪЩНОСТ ТОВА КОЕТО Е ПОСТРОЕНО ПРЕДИ 1944г Е КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО С АРХИТЕКТУРА Е ПРИЗНАТО , А НЕ С ПРОСТАШКИ ЛОЗУНГИ, СЪБОРЕНИ СА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖИЛИЩА С НЕВЕРОЯТНА АРХИТЕКТУРА ЗА ДА СЕ ПОСТРОЯТ ПРЕЗ БАЙ ТИ ТОШОВО ВРЕМЕ СИВИ МЕЗЕРНИ И НЕВЗРАЧНИ БЛОКОВЕ ЗА ДА ПРИЮТЯТ СЕЛСКИ ТЪПИ КОМУНИСТИ !
  • 125 Монгола

    7 9 Отговор

    До коментар #121 от "Borislav Popov":

    Ей курвичке къде се пускаш за един геврек не се опитавай да обиждаш смотан цървул дрипав!

    Коментиран от #130

  • 126 Рубладжийче

    10 8 Отговор

    До коментар #97 от "БАХ":

    Рубладжиите, нали? Трябва да се спасяваме в Росията, както на времето се спасиха Георги Димитров и Васил Коларов и оставиха привържениците си на заколение.
  • 127 Българин

    12 16 Отговор
    Русофилчета, задайте си въпроса, защо навсякъде в бившият соц лагер има проблеми с паметниците на руските окупатори. Задайте си въпроса защо в страните от Запада няма подобен проблем с паметниците на Американската или английската армии. Защото просто няма подобни гигантски монументи в централната част на градовете, които да символизират тяхната доминация. Има паметници в гробищата, където са погребани техните загинали войници.

    Коментиран от #129

  • 128 Маргарет Тачър

    12 14 Отговор

    До коментар #122 от "Комуниста":

    Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.

    Коментиран от #178, #184

  • 129 Комуниста

    14 9 Отговор

    До коментар #127 от "Българин":

    ПРОБЛЕМИ ИМАТ В КРАВАРСКИТЕ КОЛОНИИ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ПО КОНКРЕТНО ПРОБЛЕМИ ИМАТ СОРОСОИДНАТА ГНЯС! ПРОБЛЕМИ В АВСТРИЯ НЯМАТ ЗАЩОТО СА СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА, А НЕ КОЛОНИЯ! СЛУГИТЕ НА СОРОС НЕЩО СЕ ОБЪРКАХТЕ!!!

    Коментиран от #136

  • 130 Borislav Popov

    10 10 Отговор

    До коментар #125 от "Монгола":

    40 годишен девствен заварчик, чийто род са били само и единствено лизачи на руски задни части, няма право да ми казва каквото и да е. Разбра ли бе, плужек? Мнението ти не струва и 2 копейки. Дори руснаците ви мразят, защото знаят че както днес предавате собствената си родина за жълти с'тинки, утре ще предадете и руснаците на новия ви господар.
  • 131 Истината

    8 9 Отговор
    САЩ два пъти спасява Франция от Германия, като загиват стотици хиляди американци. Т.е. десетки пъти повече отколкото войници на руската империя за "двойното “освобождение” на България. И въпреки това Франция води абсолютно независима от САЩ политика, няма паметник на американски президенти пред техния парламент, няма 50 метров паметник на Американската армия освободителка от признателния френски народ в центъра на Париж, няма френско национално движение "Американофили", и лизането на американски задници не е вменявано като знак на благодарност към САЩ и задължение во веки веков на всеки французин.
  • 132 Фридман

    10 9 Отговор
    За щастие сородоидните слуги - рая - подлоги в Републиката България сте 1% от обществото!

    Коментиран от #138, #139

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 2695

    12 4 Отговор

    До коментар #58 от "Анонимен":

    Демокрацията е скъпо удоволствие! Не е за нас просто. Страните с които дават примери колко добре се живее - Англия, Германия, Франция, Белгия са били империи или са имали колонии (или и двете) и докато ние тук сме гниели под турско робство, те са грабели векове наред от целия останнал свят, вкл и от нас.Просто не сме дорасли за демокрация.И гена и мисленето и културата и отношенията ни са различни от Запада Съшото е и като да искаш да правиш демокрация в Тунис, ОАЕ или Лаос! Не става! Идеалния вариант за нас е добрия диктатор тип Лукашенко! Там няма престъпност, безработица, наркомани, клошари, цигани, малцинства, и всякаква измет като тук, но властта пипа здраво!
  • 135 Атлантик параноик

    9 8 Отговор
    Да живее Уайът Ърп! Да живее Шевролет! Да живее Кадилак! Да живее Понтиак! Да живее Холивуд и Лас Вегас! Да живее Майкъл Джексън!
    Смърт на съветските окупатори: Уаз, Газ, Краз, Камаз, Лада, Москвич, Зил.
    Urgent DЕLETE на цялата история на социалистическа България. Изземване на всички томове на Ленин, Сталин, Достоевски наред с малка и голяма съветска енциклопедия! Спешно изземване на всички съветски лампови радио и телевизионни приемници, и изтриване на паметта и софтуера им, поради опасност да се саморестартират и да предават отново на живо от червеният площад погребението на Брежнев. Спешно отвеждане на всички партизански и антифашистки паметници в противоядрени бункери на 150 метра под земната повърхност, като преди да бъдат показно арестувани и отведени под конвой, да им се изземат оръжията и мунициите внимателно през нощта докато спят. Без Паника!
  • 136 Българин

    10 12 Отговор

    До коментар #129 от "Комуниста":

    Ще получиш инсулт от злоба, бе путлераст. Жалоните на окупацията ще бъдат премахнати, въпреки лясната съпротива на петата колона на Москва.
  • 137 нема за кога

    10 6 Отговор
    скоро па изграждаме комунизма !
  • 138 Русороб

    10 8 Отговор

    До коментар #132 от "Фридман":

    Вярвайте си че народът е с вас, дори и да вземете властта ще бъдете изметени като Орешарски, помни ми думата.

    Коментиран от #145

  • 139 Бесния язовец на onq s konq

    8 10 Отговор

    До коментар #132 от "Фридман":

    То за това България е такава кочина - защото недъгавите русофреници сте огромна част от населението. Матюшката ви е научила само на мързел, мрънкане и чакане на готово. Бойко Тиквоча ви е идеалния лидер. Дебили.
  • 140 И да си изтрием историята

    13 7 Отговор
    Най-добро е да нямаме никаква памет, няма да знаем от къде сме, кои сме, и много лесно ще има основание да няма държава България. Ех, настъпват много лошо по бедния народ. Има антибългаризъм, кой ще го обяви официално?

    Коментиран от #148

  • 141 Хрис

    16 6 Отговор
    Драги ми Атлантици , Атлантички и Джндероатлантици, предлагам към тоЯ забележителен манифест да добавим и точка N8. "Ни атлантиците, в изпълнение на нашите искания, се задължавам на 9 май т.г. тържествено да унищожим (да изгорим) всички наши ДИПЛОМИ, УДОСТОВЕРЕНИЯ и др. Документи за придобито образование, научни степени и др и безвъзмездно да предоставим на държавата всичкото си движимо и недвижимо имущество, придобито по време на комунизЪма."

    Коментиран от #202

  • 142 Borislav Popov

    3 7 Отговор
    От как ме трескаха едни евреи съм станал върл соросоид продажник преди това бях нормален чистач пред ЦУМ!
  • 143 Само питам

    9 9 Отговор
    Колко руснака са загинали за "освобождението" на България от фашистко бе путлерасти? Аз знам само за 42 офицера и солдата умрели в битката с метиловия алкохол в Бургас.

    Коментиран от #146, #147

  • 144 SDЕЧЕВ

    9 5 Отговор
    Да се започне с паметника на терористите пред централата на червените хмери на Позитано.
  • 145 Фридман

    8 7 Отговор

    До коментар #138 от "Русороб":

    А дали? НПОтата на Сорос ще бъдете ометени за норматив рекорд ако вземене власт ще се сложи точка на проданичеството в тази държава за да върви напред и има бъдеще!

    Коментиран от #159

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Бесен Язовец

    3 4 Отговор

    До коментар #143 от "Само питам":

    Ти колко си прост само ако знаеше и разбираше щеше да се върнеш на село да обработваш лехите с пипер!
  • 148 Само питам

    7 7 Отговор

    До коментар #140 от "И да си изтрием историята":

    Това е фалшива история путлераст. На българската армия няма такива големи паметници, които да стърчат и да доминират. Ще демонтираме сищи социалистически боклуци и ще ги докараме в музея на тоталитаризма. Там ще им се радвате!
  • 149 Смях

    6 1 Отговор
    Но нищо не казват за Маркс, той не е заклеймен, защо ли?
  • 150 Само питам

    5 6 Отговор

    До коментар #146 от "Боклук":

    Тогава трябва да има и на Американската армия и на английската бе путлераст. Защо и дори на запад няма подобни дивотии?

    Коментиран от #153

  • 151 Borislav Popov

    9 8 Отговор

    До коментар #146 от "Боклук":

    Първо се бяха съюзили с тях и си поделиха Европа, а после с помощта на краварите и целия свят ги победиха. Смях. И то каква победа само - днес Германия пак е на 150 г. пред рушлямската кочина. Що така се получава бе друзя?
  • 152 Бесен Язовец

    7 6 Отговор
    Тези от този смешен цирков съвет ако не излизат с такива позиции нали ще им спрът центовете и ще умрат от глад!
  • 153 Боклук

    9 5 Отговор

    До коментар #150 от "Само питам":

    На краварите и бритите има нали им сложиха паметник за благодарност където бомбят столица София и убиват 4000 български граждани цивилни!

    Коментиран от #156

  • 154 Само питам

    9 7 Отговор
    Путлерасти, в България има издигнати над 450 паметника в знак на благодарност към Русия за участието и в Руско-турската война. Защо тях никой не цапа или иска да демонтира?
  • 155 Живков

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Значи викате е нормално":

    От мандраджиите с по-промити мозъци няма.
  • 156 Само питам

    10 6 Отговор

    До коментар #153 от "Боклук":

    Това е паметна плоча висока около 2 метра издигната от американци за авепиканци, на американска територия. Как може да я сравняваш с 54 метровия мастодонт издигнат в Борисовата градина или пък Альоша, който доминира над Пловдив?
  • 157 Бачо Киро

    8 3 Отговор

    До коментар #57 от "шуме":

    Ако си мислиш, че Хитлер (режимът му естествено, не той собственоръчно) е избивал само евреи, значи си егати наивника. Нали искаш да заклеймиш комунизма като фашизма? Е как тогава според теб не е проблем да има останки от Хитлер и да са музей, а комунизма е по-лош? По-лош от причинилите ВСВ? Смешен си ...
  • 158 Обикновен човек

    13 5 Отговор
    България е единствената страна в света където има паметник на тероризма на гара Буново ,тези "атлантици"не казват нито дума за това, според тях това е мемориал който напомня как лошите Комунисти в България са нарушавали човешките права !!!!!За тези човешки права" атлантиците "се борят ,това е смисълът на съществуването на техният "Атлантически съюз"!!!????

    Коментиран от #161

  • 159 Българин

    8 14 Отговор

    До коментар #145 от "Фридман":

    Крайно време е да се приеме Закон за защита на държавата и всички проруски хибридници да бъдат вкарани в лагери. И първата им работа да бъде демонтажа на всички съветски паметници!

    Коментиран от #172

  • 160 Бесен

    15 5 Отговор
    Атлантици?! Ако са такива да вървят в атлантическия океан, въже и камък ще им дам! Тва е просто една безродна паплач!!

    Коментиран от #165

  • 161 Само питам

    8 6 Отговор

    До коментар #158 от "Обикновен човек":

    Споменатия от теб паметник неколкократно е демонтиран. В крайна сметка ДПС беше коалиционен партньор на русофилската и антифашистка БСП. Нали Местан и Станишев се целуваха на Орлов мост.

    Коментиран от #166

  • 162 Различни

    2 3 Отговор
    Писания от - "орел и рак и щука". Ето защо сме избрани от съдбата да сме последните.
  • 163 Бачо Киро

    8 7 Отговор

    До коментар #60 от "урод":

    Живееш в тип панелка, защото това те устройва. Всичко което виждаш около себе си е твой продукт. Не, не ми говори, че са комунистите - комунистите с всичките си добри и лоши качества дадоха на всички достатъчно за да се изхранват, да имат собствено жилище, кола ... Да, жилище, но често това беше панелка. Да, кола, но принципно руска или източногерманска. Толкова можеше комунизмът, спор няма. Но, и това е голямо НО, същият този комунизъм построи и фабрики, създаде земеделие - ма били такива, ма били онакива, ма такова било качеството - все едно в Европа през 70-те и 80-те са имали днешното качество на Кьонигсег ... Я виж примерно английските автомобилни заводи и тяхната съдба ... Не казвам, че са били на нашето ниво, но не са били и на извънземно. Просто когато западният свят дръпна напред източният се разпадна ... Та в този дух, я ми обясни, защо след като днес си в демокрацията, ти живееш като в комунизма (според теб, защото 90% от негативните неща днес тогава ги нямаше)? Ми защо не си построи къща в демокрацията, кооперация на 5 етажа и всичките за теб? Защо нямаш Мерцедес за половин милион? Ми защото толкова ти стига. Да, управляват ни слугите на тогавашните комунисти, а тези сегашните не са ни комунисти, ни демократи - те са боклуци и крадци, нищо не знаят, нищо не могат. Държани са защото са удобни, иначе от запад ни критикуват, но си обичат шайката която ни управлява 30 години. БСП били БКП? Да, ама не ... Слугите на БКП днес играят театър в няколко

    Коментиран от #203

  • 164 Чата

    7 7 Отговор
    Всеки панелен жилищен блок е знак на комунизма! Вместо да бъде съборен и изгорен в някой ТЕЦ, герберастите го санират! Така маскират комунизма, докато вятърът на промяната и някой случаен фас от цигара унищожат измамата и лъсне бетоновата социалистическо отврат! Съборете си апартаментите и излезте с чисто лице пред демократичния свят! И НДК съорете, а не да провеждате Председателството и да се хвалите как от НДК почва похода на Западни Балкани към Атлантическия просперитет!

    Коментиран от #188

  • 165 Животновъд

    7 8 Отговор

    До коментар #160 от "Бесен":

    Ваксинирам путлерасти срещу бяс. За пенсионери безплатно!

    Коментиран от #171

  • 166 Бачо Киро

    4 8 Отговор

    До коментар #161 от "Само питам":

    Само напиши "ГЕРБ и ДПС" в Гугъл. Ще ти излезе достатъчно информация да видиш колко ДПС са с БСП ... Всичко е театър ...

    Коментиран от #167

  • 167 Само питам

    9 1 Отговор

    До коментар #166 от "Бачо Киро":

    Ами виж от 1989 до днес колко години са управлявали БСП и ДПС бе смешник!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Волен Сидеров

    8 11 Отговор
    “Съветската армия е страж на мира” – тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия”. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

    Коментиран от #179, #187

  • 170 Истината

    6 8 Отговор

    До коментар #86 от "Фридман":

    Засега само русофили има улшченихи обвинени в шпионаж за чужди държави, бе русоид.
  • 171 Санитар

    8 4 Отговор

    До коментар #165 от "Животновъд":

    Май тебе скоро щеше те "ваксинират " и ще се възнесеш в евроатлантическите висини...

    Коментиран от #175

  • 172 Антиджендар

    9 4 Отговор

    До коментар #159 от "Българин":

    В лагери или по точно специални заведения с високи комини ще бъдат изпращани сороскиГендари като тебе

    Коментиран от #174

  • 173 Батбаян

    6 10 Отговор
    Взривявайте ги тея уродливи бетони и да се приключва!
  • 174 Истината

    3 6 Отговор

    До коментар #172 от "Антиджендар":

    Гендар е била баба ти преди да си смени пола и да ти стане дядо!
  • 175 Истината

    5 8 Отговор

    До коментар #171 от "Санитар":

    След подобни публикации поне 10 путлераста се възнасят в путлеровия рай.
  • 176 СВД

    7 3 Отговор
    Спокойно! То, кавото не е угодно богу, то ще падне от божията ръка! Както 216 годишното минаре оня ден вятъра го събори в Омуртаг! Така и малко след Освобождението временното руско управление се чудило какво да прави с минаретата в София, но Господ пратил буря и след като се разнесли облаците с изненада установили, че бурята ги е съборила всичките. Та атлантиците ако са богови хора, утре пак ще има силен вятър! Да му помогнат малко и готово!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Атлантик параноик

    4 3 Отговор

    До коментар #128 от "Маргарет Тачър":

    А вие знаете ли с какво Маргарет Тачър е известна сред британците? С това, че е отнела безплатното мляко, полагащо се на най-малките. Ако сте били в Англия сте виждали едно малки камиончета, които едва пъплят и оставят мляко директно пред входните врати. Е, преди това мляко е било безплатно. Чувал съм тази история лично от колеги англичани.

    Коментиран от #223

  • 179 Чата

    7 2 Отговор

    До коментар #169 от "Волен Сидеров":

    А днес какво казва Волен? На един Златен гъз не бива да се вярва! Върти го насам-натам и се препитава! И не знам защо го наричате златен пръст, след като е ясно, че не е пръст, а гъз! И Каракачано е такъв, че и още по дебел. Сами настояваха да подпишат на Бойко, че както и да ги трещи, ще му го крепят цел мандат и сега се чудят що ге трещи! Днес Нено, утре басейнова дирекция, други ден тях самите. Реват, задниците трещят, стабилност преди всичко. Като се хванат за някоя млада върба и да са по стабилни за Бойко като ги подпира към реката!
  • 180 Бай Мънгал

    11 4 Отговор
    Атлантици, ако не бе Съветската армия, ешалоните с български евреи чинно и възпитано щяха да си заминат за Биркенау! А на перона на гарите полковите оркестри щяха да свирят ,,Шуми Марица", фашагите да се пъчат, черпят и поздравяват, както един кръчмар тук, често черпел - ,,Ай, за Хитлерът - наздраве!" Като дошли партизаните на 9 септември и тях черпел и питал командира - Нали нищо няма да ми направите, дето черпех за Хитлер като ни върна Беломорието? Партизанския командир му казал да е спокоен и дори да е прост, е патриот и добър българин! А и черпел човекът!
  • 181 Връл червен комунист

    11 5 Отговор
    Е другари аналгитици това няма как да стане:)
  • 182 Гнусни

    8 8 Отговор
    хлебарки,от които ми се гади.Ама иначе с мнение.Добре,че все още никой не им се връзва.
  • 183 Само питам

    12 5 Отговор
    Колко голям боклук и мръсна отрепка трябва да си за да защитаваш чужда държава враг на България?

    Коментиран от #185

  • 184 а бе шпиндел

    3 5 Отговор

    До коментар #128 от "Маргарет Тачър":

    То за това когато умря Маргарет Тачър англичаните пяха песни и играха - проклинайки я за веки веков !
  • 185 виж себе си бе цървул

    7 4 Отговор

    До коментар #183 от "Само питам":

    Ти кого защитаваш - тия дето бомбиха България ?

    Коментиран от #190

  • 186 Geocom

    8 12 Отговор
    Да попитам тия "атлантици" като искат толкова да обявят "комунистическия режим" за престъпен дали и те ще се обявят за престъпници защото повечето от тях са бивши комунисти или сътрудници на ДС или са били приближени до БКП.

    Например на пасито баща му - дали ще зклейми баща си.

    Или за едни пари от Сорос какво ли няма да излаят продажниците.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 ба ти тъпия галош си

    6 0 Отговор

    До коментар #164 от "Чата":

    Вижте в Германия как ги боядисаха и направиха блоковете. Защо там не ги събориха ? Направиха ги красиви само с едно просто боядисване.
  • 189 Все

    2 6 Отговор

    До коментар #36 от "az #Победа75":

    убавци ненагледни особено феята кЮлбечва.Тея се имат за цвета на нацията.А са най-обикновени ибрикчии.
  • 190 Само питам

    14 5 Отговор

    До коментар #185 от "виж себе си бе цървул":

    А ти кого защитаваш путлераст, руските окупатори, крадци и убийци?

    Коментиран от #216

  • 191 дедо йоцо гледа

    7 11 Отговор
    Атлантици и НПО-та са най-долното племе в 21 век.

    Коментиран от #193

  • 192 Изрода си е изрод

    16 3 Отговор

    До коментар #187 от "говедото си е говедо":

    Цяла България беше руска база бе умник. Във всяка министерство е имало руснак на когото се е докладвало всичко. И русофилите руски еничари са вършели мръсната работа срещу България.

    Коментиран от #214

  • 193 Истина

    13 4 Отговор

    До коментар #191 от "дедо йоцо гледа":

    Няма по долно и безродно племе от доброволните роби на руските роби!
  • 194 Мисля си

    11 3 Отговор

    До коментар #67 от "Comi":

    Хубаво, да се помни историята, но как? Да се възхвалява окупаторът, да му се носят цветя? Да държим над главите си паметник, на който той е размахал шмайзер и се радва, че ни е прегазил без да сме му били врагове? Идеята за музей е справедлива- там са историческите артефакти, хубави- лоши, такива каквито са! А парковете и площадите, улиците са местата около които се организира градският живот и е вредно да възхваляват убийци и триумф на друга държава над нас. Фактът, че след 1944 чак до 1947 у нас има съветски окупационни части на българска издръжка ,с плащани от България заплати в долари на командирите им, несъмнено говори за окупация. Хайде, преди съветската пропаганда нахално ни ги препоръчваше като освободители, но сега могат да се видят архивите, поне у нас, защото Путин техните ги засекрети и пак удължи срока. Как мислиш, ЗАЩО?

    Коментиран от #213

  • 195 pepy

    17 6 Отговор

    До коментар #82 от "Еееей кравари,":

    "... А и Путин НИКОГА,ама НИКОГА няма да даде България..."

    Българофобите продължават да не смятат България за суверенна държава...
    От друга страна любимият ви шеф-диктатор на Кремъл дали ще векува - дори да го балсамират и да му носите цветя...

    Коментиран от #204

  • 196 И аз да кажа

    8 3 Отговор

    До коментар #79 от "селски идиот":

    Хайде стига с това пребоядисване, де! Що не припомниш за влоговете от по 1500 лв (една годишна заплата) дето ги внасяхме и чакахме с десетилетия за жилище или за трепана съветска кола? Хайде обясни на някой съвременен работещ, че трябва да внесе 5000- 14000 лв днешни и да чака 10 години за кола! А защо не припомниш за ограниченията за строеж, даже ако строиш в двора си или кооперация, че нямаш право да е повече от 120 квадрата, а за вилна сграда 60? Това ми е професията и беше норма през 80-те! А за качеството нещо? А за изискваните категории нуждаещ се и служебна бележка от общината? Освежителен ремонт се прави средно на 10 години и струва около 2500 лв( и по- малко, ако го правиш сам). Кой не можел да си го позволи 30 години? Значи е мърляч, освен ако е болен или стар.

    Коментиран от #208, #209

  • 197 И аз да кажа

    8 0 Отговор

    До коментар #89 от "Отново има нужда от":

    Ето това е фашистко изказване!
  • 198 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    2 3 Отговор
    АТЛАНТИКА СОЛОМОН ПАСИ - МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО, МАЙНАТА ИМ НА БЪЛГАРИТЕ. СЪБОРЕТЕ И ПРАВОСЛАВНИТЕ ПАМЕТНИЦИ. МАЙ НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА СЪБОРИМ ЕВРЕЙСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ. СЪБОРИМ ЛИ ЕВРЕЙСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ И ИЗГОНИМ ЛИ ГИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОСПЕРИРАМЕ.
  • 199 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    2 4 Отговор
    СОЛОМОНЧО - БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ Е НАПРАВИХА ЕВРЕЙТЕ. Е ПЪРВО СЕ ОТРЕЧИ ОТ ЕВРЕЙСКОТО УЧЕНИЕ ЗА СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ.
  • 200 Skull 322 Bones

    7 3 Отговор
    Там трябва да има паметник на Великия Роналд Рейгън!
  • 201 стоян георгиев

    3 1 Отговор
    както писах и в предния си пост,луков марш е основанта реклама на местния комунистически остатък.събират разни неосъзнати деца да маршируват без да знаят кои е генерал луков ,а след това реват срещу фашизма навираики ни разни петолъчки и сърпове в лицата.тъпа хибридна щуротия.сега местните ватници излизат от гаражите и почват да обясняват как и колко са велики сталин и путин.та другари ако толкова вярвате на другаря путин идете да поживеете в русия.само за ваше инфо ,предишните наивници дето преди 1944 година бягат в ссср при другаря сталин измират над 90 % по сибирските лагери ,лошото е че част от наивниците са изтегляли и жените и децата си,които са имали същата съдба.та приятно изкарване в путинландия.ама не ви се тръгва ,маи,щото тук в гаража има домашарка и все някои ще плати тока и хляба!
  • 202 Айде бе

    9 5 Отговор

    До коментар #141 от "Хрис":

    И това с дипломите сме го чували! Нахално е - ако НРБ не беше затвор, щях да ида да уча в престижен университет на Запад, както дядо ми, а не тук задръстеняци с диалект, подбирани от 6-ти отдел на ДС (да, асистентските конкурси се съгласуваха с ДС! не е конспирология) и непременно активисти по комсомоска и партийна линия да ни губят ценното време и вместо по същество и по специалността всяка година да държа един изпит по дял от марксистката философия и по един за влизане в университета и един за дипломиране. С огромно удоволствие ще се откажа от дипломата от соца, ако ми бяхте дали възможност да уча за друга!!!

    Коментиран от #212

  • 203 Айде бе

    9 4 Отговор

    До коментар #163 от "Бачо Киро":

    Какво земеделие е създал соцът? Земята ли е създал? Земеделие винаги е имало по нашите земи! Вкарването на по-съременна земеделска техника не е патент на соца, ще кажеш че Франция и Щатите нямат земеделие ли? Соцът, по съветски образец, неподходящ за нашия полупланински релеф, създаде огромните монокултурни комплекси. Изкорениха лозята в Подбалкана, за да сеят жито и насилиха стопаните да си дадат всичко в ТКЗС-тата, откъдето пък се крадеше поголовно.

    Коментиран от #211

  • 204 Българин

    5 5 Отговор

    До коментар #195 от "pepy":

    България не е Задунайска губерния бе путлераст нещастен, за да я дава или не психопата Путин! И само руските безродни изроди не разбраха, че русофоби няма.

    Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

    Коментиран от #205

  • 205 pepy

    12 0 Отговор

    До коментар #204 от "Българин":

    Прочети пак какво съм написал, на кого съм ОТГОВОРИЛ и тогава скачай...
  • 206 капят им лигите

    6 1 Отговор
    Хомосоциалистите болшевики обичат да гледат как се веят шмайзери сърпове и чукове на сутеньорите им
  • 207 САП

    0 4 Отговор

    До коментар #54 от "измет":

    Не оправдавам СССР и комунизма.
    Просто мразя предателя Соломон Паси и клубчето му по интвреси, а и почти нищо, което идва от тях не струва.
    За мен нито един паметник не трябва да се разрушава, защото "народ, който не помни историята си е обречен да я повтаря".
    Този лозунг, че заводите не са стрували, като технология и са фалирали поради тази причина . Го повтарят по принципа на Гьобелс "една лъжа повторяне 100 пъти става истина".
    Едно 90% от фалиралите заводи, бяха фалирани за да могат да купени на безценица, с идея после да се възстановят.
    Просто тия партийни функционери дето го направиха не бяха наясно, че свободния пазар вакум не търпи. И си мислеха, че клиентите ще ги чакат.
    За някой заводи съм виждал как чисто нови производствени линии седяха на товарната им гара платени и не се монтираха по политически пречини.
    В Полша същите производствени лини още работят и заводите също.
  • 208 мушмул

    2 3 Отговор

    До коментар #196 от "И аз да кажа":

    Едно време се продаваха по 136 хиляди нови автомобила на година. Всеки можеше да си купи нова кола. Има от къде да си направиш справка.
    Сега по колко нови автомобила се купуват на година ?
    Като се има предвид че половината от годишните продажби са за министерства , здравна каса , банки и всякакви служебни автомобили.
  • 209 кавалжиев

    1 1 Отговор

    До коментар #196 от "И аз да кажа":

    Смотан - 120 кв малко ли са за жилище ? Колко квадрата са сега новото строителство ? Май още по малко - а ?
  • 210 ПЕНКО

    1 4 Отговор
    РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЗЗД И ДНЕШНИТЕ " АТЛАНТИ С ЦИЦИ " Е В ТОВА ,ЧЕ ДНЕШНИТЕ- СА ГНУСНИ ЕВРЕЙСКИ КОПИЛЕТА -ГОТОВИ ЗА НОВИТЕ ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА !!!!!!!!!!!!!
  • 211 агроном от времето на соца

    2 2 Отговор

    До коментар #203 от "Айде бе":

    Що приказваш глупости като не разбираш от земеделие ? Едно време се отглеждаха по 36 вида селскостопански култури във всяко ТКЗС. Като почнеш от боб и леща та до чесън , лук и захарно цвекло.
    Сега се сеят само три вида култури - слънчоглед , пшеница и царевица.
    Пшеницата е фуражна - нищо че я правят на хляб . А и всичко е гмо.
    А всичко останало го внасяме. Включително боба и лещата.
  • 212 даскал Манол

    1 1 Отговор

    До коментар #202 от "Айде бе":

    Па то си личи колко си умен и учен - също като дядо си !
  • 213 ама и ти си един неграмотен

    2 4 Отговор

    До коментар #194 от "Мисля си":

    България е била вражеска държава и ако са искали , Руснаците е можело да я сринат до основи !
    Въпреки това с тяхна помощ избягваме голяма част от репарациите за които настояват Рузвелт и Чърчил!
  • 214 я дай пак

    2 4 Отговор

    До коментар #192 от "Изрода си е изрод":

    В кое министерство е имало руснак ? По времето на бай Тошо - руснаци не допускаха да минат портала даже на обикновен завод. Твърдя го от личен опит.
    А сега краварски инструктори във всички бази а посланичката обикаля даже секретните обекти.
  • 215 vasil

    3 2 Отговор
    Премахнат - не, но трябва да се премести на място с други подобни, и който иска да ходи и да им се радва. Такова подходящо място са "табаните" на Кремиковци ...

    Коментиран от #217

  • 216 Бесен Язовец

    3 2 Отговор

    До коментар #190 от "Само питам":

    По големи убийци от продажните русофоби-сородоиди няма, убихте 2 000 000 българи от 1989г насам!
  • 217 БОЛШЕВИК

    2 3 Отговор

    До коментар #215 от "vasil":

    По лесно ще е вас да ви махнем от Републиката България от колкото паметника и така ще се случи вероятно в близко бъдеще!
  • 218 connoisseur

    1 2 Отговор
    На пръв поглед е странно-паметник на окупатора да стои в центъра на една столица.Паметника на този който е съсипал живота на три поколения на един народ.И все пак 30г след като официално окупацията е свършила,паметника си седи.Да,странно е,но само на пръв поглед.На втори поглед-тоест след като човек се позамисли-нема нищо странно в този неприятен факт.
    През 1944г окупатора русия,постави на власт в БГ най низшето съсловие в БГ,за да управлява БГ в неин интерес.И като управляващо това най-низше съсловие наложи на БГ своя морал.Моралът на крадеца.Защото през декември на 1947г КРАЖБАТА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ЗАКОН-"закона" за национализацията.Преди това в периода септември 1944-март,април 1945г БЯХА ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА по улици и планини 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ.Неее не се лъжете,така наречения "народен съд" е съвсем друга бира.Доста след тва.Този геноцид е воден лично от тодАр христов живков от село правец,от къщата на лъвов мост.И след тва "45 години възхооод".Както и да е.По интересен е въпроса що тези от най-низшето съсловие в БГ(те и днес са си най-низшето съсловие,да не се лъжем),не дават да се събори паметника на окупатора русия в центъра на столицата.Дааа, КАКВО ЩЕХА ДА БЪДАТ ТЕА ОТ НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ,КАКЪВ ЖИВОТ ЩЕХА ДА ИМАТ ПРЕЗ ТЕА 75Г СЛЕД 1944Г АКО русия не беше окупирала БГ.Ми щеха да са там от където окупаторите ги доведоха.Оборите,овчарниците, кочините...Щеха да имат живота на свинари,кравари,овчари... Румен овчаров-примерно.Е кажете ми

    Коментиран от #219

  • 219 connoisseur

    2 2 Отговор

    До коментар #218 от "connoisseur":

    На пръв поглед е странно-паметник на окупатора да стои в центъра на една столица.Паметника на този който е съсипал живота на три поколения на един народ.И все пак 30г след като официално окупацията е свършила,паметника си седи.Да,странно е,но само на пръв поглед.На втори поглед-тоест след като човек се позамисли-нема нищо странно в този неприятен факт.
    През 1944г окупатора русия,постави на власт в БГ най низшето съсловие в БГ,за да управлява БГ в неин интерес.И като управляващо това най-низше съсловие наложи на БГ своя морал.Моралът на крадеца.Защото през декември на 1947г КРАЖБАТА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ЗАКОН-"закона" за национализацията.Преди това в периода септември 1944-март,април 1945г БЯХА ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА по улици и планини 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ.Неее не се лъжете,така наречения "народен съд" е съвсем друга бира.Доста след тва.Този геноцид е воден лично от тодАр христов живков от село правец,от къщата на лъвов мост.И след тва "45 години възхооод".Както и да е.По интересен е въпроса що тези от най-низшето съсловие в БГ(те и днес са си най-низшето съсловие,да не се лъжем),не дават да се събори паметника на окупатора русия в центъра на столицата.Дааа, КАКВО ЩЕХА ДА БЪДАТ ТЕА ОТ НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ,КАКЪВ ЖИВОТ ЩЕХА ДА ИМАТ ПРЕЗ ТЕА 75Г СЛЕД 1944Г АКО русия не беше окупирала БГ.Ми щеха да са там от където окупаторите ги доведоха.Оборите,овчарниците, кочините...Щеха да имат живота на свинари,кравари,овчари... Румен овчаров-примерно.Е кажете ми

    Коментиран от #220

  • 220 connoisseur

    4 1 Отговор

    До коментар #219 от "connoisseur":

    E кaжeтe ми кaк дa им дaдe cърцe нa тeзи мърши дa пoзвoлaт пaмeтникa нa тeхнитe блaгoдeтeли дa ce cъбoри.Ми тo и aз дa бeх и aз щeх дa гo брaняcъc зъби нoкти.Прoблeмa oбaчe e пo-гoлям.Мнooooгo пo-гoлям.Прoблeмa e чe и cлeд 89г тeзи oт нaй-дoлнoтo cъcлoвиe в БГ ca нa влacт.Тe cи изрaбoтихa "прeхoдa",тe cи гo нaпрaвихa тaкa чe тe дa ca нa влacт и вeчe И oфициaлнo дa ca COБCТВEНИЦИТE В БГ.Тaкa c пaмeтникa тeзи мърши пoдcъзнaтeлнo нaпoмнят нa БГ кoй e шeфa и днec в БГ.Зa дa нe ce oпъвaт нa твa cтaтуквo.
  • 221 Атлантохейтър

    2 2 Отговор
    По-добре да премахнем "Евроатлантяните". Те са от една отминала и изчезнала вече цивилизация.
  • 222 сноу

    2 2 Отговор
    Явно платените пунгаши вчера здраво са назобени в зелено, и е имало набиване на обръчи..
  • 223 Контра

    2 1 Отговор

    До коментар #178 от "Атлантик параноик":

    Добре, че не си минавал покрай тези камиончета, които раздават безплатно мляко и кажеш че си комунист. Ще те замерят със шишенца мляко, БЕЗПЛАТНО!
  • 224 Чичо Гошо

    2 2 Отговор
    Така наричащите се български /атлантици/ звучащи като меки увиснали вимета , мястото им е точно там на дъното на Атлантика.
  • 225 Stormtrooper

    1 2 Отговор
    Вечна слава на Рейгън!
  • 226 емо73канар

    1 0 Отговор
    Ако някой посегне на Альоша, бял ден да не види.
  • 227 dsсса

    2 0 Отговор
    Въпросните атлантици са толкова нищожна част от населението на България, че на последните 10 избори не са взели общо един процент.
  • 228 В.А.М

    3 0 Отговор
    Уважаем Атлантически съвет преди да съдите даден режим първо го докажете с факти и доказателства. Аз ще ви кажа как се прави. Първо създава се специален съд, който да повдигне обвинения, да назначи прокурори, адвокати и да призове свидетели. Второ всички членове на правителството, депутати от Народно събрание, ръководители и членове на управляващата партия, директори на тайни служби и членове, директори и надзиратели на затвори и лагери да бъдат арестувани. Трето всички документи от архивите на министерствата, затворите, лагерите, тайните служби, полицията и други институции да бъдат конфискувани и използвани за доказателство пред образования съд. Четвърто делото трябва да бъда публично представено, както обвиняеми, свидетели и доказателства. Пето съда осъжда обвиняемите на съответните присъди, съдебния орган прекратява дейността си. Всичко останало е просто празни приказки и недоказани твърдения.
  • 229 В.А.М

    3 0 Отговор
    Уважаем Атлантически съвет преди да съдите даден режим първо го докажете с факти и доказателства. Аз ще ви кажа как се прави. Първо създава се специален съд, който да повдигне обвинения, да назначи прокурори, адвокати и да призове свидетели. Второ всички членове на правителството, депутати от Народно събрание, ръководители и членове на управляващата партия, директори на тайни служби и членове, директори и надзиратели на затвори и лагери да бъдат арестувани. Трето всички документи от архивите на министерствата, затворите, лагерите, тайните служби, полицията и други институции да бъдат конфискувани и използвани за доказателство пред образования съд. Четвърто делото трябва да бъда публично представено, както обвиняеми, свидетели и доказателства. Пето съда осъжда обвиняемите на съответните присъди, съдебния орган прекратява дейността си. Всичко останало е просто празни приказки и недоказани твърдения.
  • 230 Даа..

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Радой Ралин":

    Наш Радой го е казал много точно..бог да го прости.
  • 231 Психо доктор

    0 0 Отговор
    Не заличавайте историята за да не ви заличат следващите ви поколения и вас. Като не им харесва и се наричат атлантици да си ходят в Атлантика и там да си дрейфуват с другите паразити.
  • 232 Психо Доктор

    0 0 Отговор
    Паметниците и символите не са страшни, те напомнят за историята към която всеки се отнася различно. По опасна е предателската идеология на платените продажни организации като Атлантическия клуб. Именно такива организации които подкопават суверенитета на държавата подарявайки стратегически обекти на насадените ни хегемони, трябва да бъдат забранени, а активистите им да бъда съдени за национално предателство, а ликовете им да са увековечени на всеки писоар и тоалетна чиния за да е ясно на всички, че на предателите като най-долни екскременти, мястото му е в нужника където всеки съответстващо може да изрази своето отношение изхождайки се върху тях.
  • 233 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НАПРАВО СЪМ НАСМЕТЕН !!! АТЛАНТИЦИТЕ НИ СА ЕВРЕИ -СОЛМОНЕЛ ПСИХИ И КРАДЛАТА !!!РУСИЯ СПАСИ ЕВРЕИТЕ - 20/8 МИЛИОНА ЖЕРТВИ !!!ОТКЪДЕ Е ДНЕС ЕВРЕЙСКАТА ЗЛОБА СРЕЩУ РУСИЯ ??? ПРЕКРАСНИ ХОРА СА ЕВРЕИТЕ/ ИМАХ СИ СВРЪХ ПРИАТЕЛКА-СЪСТУДЕНТКА/!!!НО СОЛМОНЕЛИТЕ И ХИДРИТЕ ОТ ВАШИНКТОН -ПОД НОЖА -ГНУСТНА ЦИОНИСТКА СМРАД И СГАН !?!?
  • 234 Николай

    0 0 Отговор
    Много дълго изявление кой ще ти го чете цялото.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове