ФАКТИ.БГ

Атлантици: Премахнете паметниците на Съветската армия и комунистическите символи

Комунистическият режим е престъпен също като националсоциализма и фашизма, заявяват от Атлантическия съвет на България

Публикувана: 26 Февруари, 2020 06:36
229 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3657
Атлантици: Премахнете паметниците на Съветската армия и комунистическите символи
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2.7 от 39 гласа.

Атлантическият съвет на България призова в свое изявление към комунистическия режим и неговите символи да се подхожда със същата нетърпимост както към нацизма. От съвета призовават да бъдат премахнати паметниците на Съметската армия и всички комунистически симвори. Атлантиците взеха отношение и по проведените наскоро "Луковмарш" и т.нар. "анти-Луков марш".

Предлагаме ви пълния текст на изявлението:

През последните дни станахме свидетели на публичното заклеймяване на "Луков марш", не само от представители на "Шалом" и различни леви и либерални организации и партии, но и от представители на официалните български институции. Председателят на Парламента, министърът и заместник-министърът на външните работи, кметът и заместник-кметът на Столична Община също осъдиха намеренията за провеждане на "Луков марш" и одобриха забраната му.

От години се знае, че сред някои от организаторите на "Луков марш" стоят хора свързани с Руската федерация и нейните тайни служби. Известно е, че Кремъл създава, подкрепя и спонсорира както крайно леви, така и крайно десни движения и партии, водейки коварна хибридна война против Европейската цивилизация. Целта е създаване на крайно разделение и противопоставяне на гражданите в европейските страни. Спонсорирането на крайно-десни партии и движения от по същество неофашисткия режим на Путин от друга страна представя на днешната Руска федерация фалшивия ореол на "спасителка" на Европа от фашизма.

В отровената от идеологически манипулации обществена среда е невъзможен обективен прочит на истинската роля на ген. Луков, за който историческите факти ясно показват, че може да е бил всякакъв, но не е бил нито антисемит, нито фашист, нито нацист, нито дори германофил. Злоупотребата с неговото име от страна на някои спонсорирани от Русия антисемити, нацисти и фашисти не го прави нито антисемит, нито фашист, нито нацист.

Затова заклеймяването на организаторите на Луков марш от страна на официалните институции би следвало да бъде съпроводено и със заклеймяване на организаторите на т.нар. "анти-Луков марш".

Защото той се организира от най-ретроградните и реваншистки сили от бившата комунистическа партия и престъпната Държавна сигурност. Те използваха момента, за да представят своите терористични действия, като "антифашистки" и да потърсят обществено оправдание за престъпленията си преди и след 9.09.1944 г., когато избиват целия български възрожденски елит от над 30 000 души и пращат по лагери и затвори над 300 000 българи, заклеймени като "фашисти", "чужди агенти", "кулаци", "врагове на народа" и т.н.

Затова на 22 февруари 2020 г. проведения в София "анти-Луков марш" се превърна в парад за възхвала на комунистите-терористи. Маршируващите леви екстремисти с маски на лицата, с портрети на убийците над главите, с "поздрави" от комунистическата терористка Виолета на практика ни казваха: "ние пак сме тук", " който не е с нас, е против нас", а следователно "щом не сте с нас, значи сте фашисти"!

За съжаление тази нагла провокация не срещна абсолютно никаква реакция от страна на държавните институции. Нямаше никакво осъждане. Пълно мълчание. Сякаш в България не съществува приет от Народното събрание действащ Закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен.

Днес виждаме ново възраждане на най-реакционните и ретроградните комунистически сили, маскирани като "прогресивни" и "антифашистки" на връх Бузлуджа, край яз. "Копринка", пред паметниците на окупационната съветска армия и пред стотиците паметни знаци на комунистически терористи из цялата страна. На своите демонстрации те все така продължават да развяват червените знамена с комунистически символи и да носят портретите на Сталин и Георги Димитров, както и на главатаря и вдъхновителя на новите фашисти - Путин. Под тези символи 45 години комунистите тероризираха българските граждани и превърнаха страната ни в тоталитарен затвор.

Престъпленията на фашизма, нацизма и комунизма трябва да бъдат еднакво третирани и осъждани. В България до 9.09.1944 г. не е имало тоталитаризъм - нито фашистки, нито нацистки. За разлика от комунистическия режим, наложен на България след 9.09.1944 г. от съветските окупатори, който е най-съвършената и престъпна форма на тоталитаризъм.

Нацистки и фашистки методи на управление използват само българските комунисти. Палачите от "Гестапо" са много изостанали в терористичните си практики от палачите на КГБ и българската Държавна сигурност. Българските "Освиенцим" и "Бухендвалд" са комунистическите концлагери "Белене", "Куциян", "Богданов дол", "Ножарево", "Ловеч" и много други след 9.09.1944 г.

В Германия след войната бе проведена денацификация и затова и до днес там се смята за углавно престъпление възхвалата на националсоциализма и фашизма. Това е престъпление и в цяла Европа. За съжаление в България не бе извършена декомунизация след 1989 г. Затова с нарастваща тревога ежедневно наблюдаваме възхода на реваншистките и мракобесни комунистически сили.

В тази връзка настояваме за бързи и решителни действия от страна на държавните институции в Република България.

Призоваваме Министерският съвет да внесе в Народното събрание предложение, а Народното събрание на Република България да приеме Закон за изменение и допълнение на приетия на 26.04.2000 г. Закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен. В предложените текстовете за изменение и допълнение да бъде записано, че :

1. В България се забранява в публичното пространство използването на всички известни символи на комунизма, СССР, включително червени петолъчки, сърпове с чукове, също както са забранени нацистките и фашистките символи и знаци.

2. Премахват се всички паметници на съветската окупационна армия и всички паметни знаци на комунисти участвали в терористични действия на територията на Република България.

3. Премахват се наименованията на всички населени места, улици и площади носещи имената на български комунисти и съветски окупатори.

4. Забраняват се шествия, митинги, поклонения и други публични събития възхваляващи комунизма, годишнини от събития свързани с БКП или комунисти - терористи и убийци.

5. Да се даде едногодишен срок за изпълнение на разпоредбите на Закона.

6. За неизпълнение на разпоредбите на закона да се търси не само административна, но и наказателна отговорност.

7. В преходните и заключителни разпоредби освен промени в други закони, свързани с допълнението към Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен да се включи допълнение и на Наказателния кодекс, като се приравнят наказанията отнасящи се до проповядване на фашистка и нацистка идеология с тази на комунистическа идеология, като изрично текстово се допълни това навсякъде в законите.

Надяваме се, че с приемането на допълнения към Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен ще бъде започнат на практика процеса на декомунизация на България, закъсняващ вече 30 години.

По-добре късно, отколкото никога. Защото ако е никога, то тогава никога в България няма да има нито справедливост, нито покой за мъртвите, нито мир и национално помирение между живите.

Поставете оценка на статията:
Оценка 2.7 от 39 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Шалом
1 Отговор
Много еврейско.

Коментиран от #20


Оценка:
-33 +159

Бай Тошо каквото е построил
2 Отговор
Боко тиква не може да боядише.

Коментиран от #124


Оценка:
-31 +141

Значи викате е нормално
3 Отговор
Едните да са по хора и цел живот да се къпят в моети шандони яхти милиони а други да умират че нямат пари за лечение и да ти се обеснява как това била божията воля и трябва да вярваш в положителни неща и ше се излекуваш😂😂😂😂😂

Коментиран от #48, #155


Оценка:
-9 +72

Сталин е виновен
4 Отговор
Но тои е бил агент на англосаксонците за жалост и не е изтрепал целото население на европата като настъпва към берлин и сега тази територия да е населена от славяни

Оценка:
-22 +73

Iviviv
5 Отговор
Идиоти.

Оценка:
-22 +145

стефан
6 Отговор
Интересно какъв е режима , който кара хората да бъркат в кофите за боклук за храна, позволава да бият изнасилват и ограбват старите хора по селата, създава много богати и мизерстващи българи и т. н. и т. н.

Коментиран от #58, #83


Оценка:
-17 +204

Усмивката
7 Отговор
Цецооо......

Оценка:
-7 +65

Батиста
8 Отговор
Паметниците не са за "възхвала" , а за благодарност и спомен. Май някои ги дразни факта че самите те нямат паметници за събаряне. Или може да се правят паметници на тия които ни бомбиха през ВСВ , а на тия които действително ни освободиха - не !

Коментиран от #33


Оценка:
-21 +176

Рсфср
9 Отговор
На негово място да построим един на Романови може ли

Коментиран от #35


Оценка:
-12 +58

ФАШИЗМА е Забранен !
10 Отговор
А комунистите са ПОБЕДИТЕЛИТЕ НАД ФАШИЗМА ! Ана Нюрнбегският СЪД е ОТСЪДЕНО " Втората световна война е предизвикана от ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ! А ПОБЕДИТЕЛ Е СССР , АНГЛИЯ , САЩ ФРАНЦИЯ И БЪЛГАРИЯ ! РАВЕНСТВО МУЖДУ ПОБЕДИТЕЛИТЕ И ФАШИСТИТЕ НА НЮРНБЕРГ не е поставено ! А Комунизма днес в КИТАЙ на никого не пречи ПРИ ТОВА че са ИКОНОМИКА НОМЕР # 1 В СВЕТА . АТЛАНТИЦИТЕ СИ ИГРАЯТ С КИБРИТА а това може да им струва доста !

Оценка:
-17 +134

Бай Този
11 Отговор
БСП и ДПС да се забранят със закон,вредни са за България.

Оценка:
-78 +43

Смех!
12 Отговор
Бълнуването на сивата кобила. Мумията Тонката се завръща, епизод 666.

Оценка:
-10 +64

Жълтата жилетка
13 Отговор
"... Атлантическият съвет на България ..."

А защо не Карибският съвет на България? Алоу, продажниците, България се намира до Черно море. Малко си е тъпичко да се говори за България и Атлантика, който е на поне 2500 км от родината ни.

Оценка:
-15 +130

München
14 Отговор
Абе, АТЛАНТИЦИ, защо не премахнат паметника на Съветските войници във Виена? Защото това е ИСТОРИЯ, бе провокатори! Как можаха, да ви съберат на едно място толкова ......

Коментиран от #26, #30


Оценка:
-19 +141

az #Победа75
15 Отговор
Даже не го прочетох докрая. Атлантиците-фашизоиди са претоплили дежурните си шизофренни вкиснали манджи... Само да им припомня, че крайно либералният им евроатлантизъм е история! Безсмислено е да се съпротивляват на хода на историята, която впрочем господарите им обявиха за мъртва. Помните нали? :))

Оценка:
-12 +107

ще се случи
16 Отговор
Луков се е борил срещу болшевизма и е убит от комунисти. "Луков марш" обаче е организиран от комунисти. Да сте забелязали, че никога от марша не се насочват към Братскат могила, например, за да я разрушат?

Комунистическите символи трябва да бъдат преместени в музей.

Оценка:
-64 +25

17
Този коментар е премахнат от модератор
Сакън
18 Отговор
Бай бабо, да не дойдат комунягите, че отиде барцелонската вила голяма, барабар с бутика и Поршето джипа.

Коментиран от #23


Оценка:
-15 +65

бургазлия
19 Отговор
Кому е нужна тази поредна тъпотия,освен на слугите на краварите,еврейски боклук такъв?

Коментиран от #93


Оценка:
-14 +96

юдеоболшевик
20 Отговор

До коментар #1 от "Шалом":


Чакай сега, комунистите сте заедно с евреите, те ви създадоха и поддържат.

Оценка:
-35 +31

Коментатор
21 Отговор
По-добре късно отколкото никога, но по-скоро ще е никога в страна, където Путин се одобрява от 63% от населението и все още битува разбиратето, че социализмът е дар Божи. На българина, за съжаление, и вторият акъл не му стигна да разбере, че комунизмът е прокаба и чума за нацията...

Оценка:
-68 +25

СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !
22 Отговор
Пошли всех на Х !

Оценка:
-19 +39

макдоналдс тръмп
23 Отговор

До коментар #18 от "Сакън":


порша жип ли е или лимо

Оценка:
-4 +9

разрушители
24 Отговор
Стига сте рушали и събаряли - постройте нещо ново! А който атлантик не му харесва - да си заминава отвъд атлантика! Ние искаме да имаме своя история, а не соросоидна!

Оценка:
-12 +90

25
Този коментар е премахнат от модератор
глупчо
26 Отговор

До коментар #14 от "München":


Защото австрийците не са били болшевишки роби и не им пука за този паметник, не ги дразни.

Коментиран от #53


Оценка:
-45 +22

Анти милиционер
27 Отговор
20% от европейците смятат, че Ротшилдите тайно управляват света в еврейски заговор, показва проучване на еврейски институт. https://www.timesofisrael.com/1-in-5-europeans-say-secret-jewish-cabal-runs-the-world-survey-finds

Оценка:
-2 +44

антикомунист
28 Отговор
Ние не искаме да разрушим паметниците, а старателно да ги съхраняваме в музей на комунизма.

Оценка:
-34 +13

Рошко
29 Отговор
Тогава разрушете и всичко от османско време или направо изтрийте историята, и си я птенапишете по ваш вкус, ей такава тъпотия не бях чел скоро, и това да го казват хора които претендират че са уж"" цивилизовани"

Коментиран от #31


Оценка:
-12 +67

окупатори
30 Отговор

До коментар #14 от "München":


А защо чехите не искат съветски символи? Хайде мисли. Австрия да не е била в социалистическия блок, че да мразят комунистите като нас.

Оценка:
-45 +18

робство
31 Отговор

До коментар #29 от "Рошко":


Да си видял огромен паметник на турчин с високо вдигнат ятаган в центъра на София? Ние просто искаме да преместим паметника в музей и да бъде съхраняван завинаги.

Оценка:
-53 +13

Някой си
32 Отговор
Пак ли Сюлейман Паши и Ленчето с кремчето надигат глас?

Коментиран от #41


Оценка:
-4 +62

Ahil
33 Отговор

До коментар #8 от "Батиста":


Не бъркай Русия и СССР.Защо има паметници на съветската армия ,не мога да вдяна.

Оценка:
-39 +13

МУСТАКАТИЯ
34 Отговор
................ЩО НА ГО ДУаТ АТЛАНТИЦИТЕ , АКО НЕ БЕШЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОЩЕ ЩЕШЕ ДА ИМА .......САПУН !!!!

Оценка:
-12 +53

романов
35 Отговор

До коментар #9 от "Рсфср":


Има паметник на Цар Освободител и никой не го пипта. Може да се направи малък паметник на Романови и да се обясни на младите как са избити, да се покажат снимки и да се разясни, че техните убийци са ни заробили и нас после.

Оценка:
-45 +17

az #Победа75
36 Отговор
Учредители на това НПО са: Велизар Шаламанов, Александър Йорданов, Манол Глишев, Антоний Гълъбов, ген. Съби Събев, Георги Тагарев, Евелина Келбечева... все, прости Господи, "български патриоти"....

Коментиран от #51, #189


Оценка:
-11 +68

Илюминати
37 Отговор
Време е комунистическата идеология плод на емоциите от сексуалните оргазмина на гейове евреи да бъде тотално изкоренена и поставена извън закона

Оценка:
-33 +20

Факт
38 Отговор
Браво, Мария!!!

Коментиран от #40, #66


Оценка:
-4 +8

1234
39 Отговор
Съгласен ако премахнем паметниците на американските пилоти и всички паметници от османско време така ще е справедливо!

Коментиран от #44


Оценка:
-7 +33

Факт
40 Отговор

До коментар #38 от "Факт":


Най - на края истината за историята, такава каквато я разказват нашите баби и дядовци. А именно, че руснаците са дошли тук да ни окупират, а не да ни освободят!!!

Коментиран от #64


Оценка:
-54 +20

Хаджи Хаджи Българин
41 Отговор

До коментар #32 от "Някой си":


И наш Роско е там, и оня агронома с перуката, дето беше военен министър! Много са продажниците! Между другото! Защо немците не съборят Дахау! А поляците Освиенциум?

Оценка:
-4 +54

апрвдс
42 Отговор
А на връх Шипка задължително да се постави монумент на Сюлейман, зер там братята турци много бой са яли и кръв пролели та да ни спасят от руска окупация!!!!! Да ви ева и продажниците, кой и да утрепеш от тия се ще е късно!!!!!!!

Оценка:
-6 +55

Kolev
43 Отговор
Господа "atlantici " А защо на премахнем американските бази от страната , каква полза имаме от тях. Като изключим парите който сигурно Ви дават. Паметника в г....а ли Ви бърка

Коментиран от #46


Оценка:
-8 +50

шумчо
44 Отговор

До коментар #39 от "1234":


Как може да сравняваш малко паметниче на американските пилоти, скрит някъде, за да не се натрапва с този огромен символ в центъра на София?

И друго - американските пилоти не са ли правили, това, което и комунистите - да тероризират населението, с цел смяна на режима? Те хвърлят бомби, но и комуистите поставят бомби. Еднакви цели, еднакви интереси, еднакви методи!!!

Оценка:
-49 +10

Българин
45 Отговор
"Атлантиците" да вземат да се заемат с борбата срещу корупцията!

Оценка:
-4 +41

махай паметника бе
46 Отговор

До коментар #43 от "Kolev":


Американските бази не ни пречат. Американците не се държат с нас като роби, не ни бият, не ни крадат, не ни изселват, не ни казват къде да учтим, къде да живеем, какво да мислим, какво да говорим!!!

Това са го правили комунистите и техният паметник много ни дразни, да!

Коментиран от #50


Оценка:
-52 +14

Стою
47 Отговор
На тези в главата им е истински тюрлюгювеч. Омешали са фашизъм, комунизъм, Русия и Путин в такава невъобразима мислена конструкция, че освен отчаяни атлантици, едва ли някой ще може да им разбере нишката на мисълта.

Оценка:
-4 +48

куку руку ку
48 Отговор

До коментар #3 от "Значи викате е нормално":


Накрая ще бъдат премахнати атлантиците и нещата ще си дойдат на мястото!

Оценка:
-9 +49

Паметник на Русофила
49 Отговор
На тяхно място да направим паметник на Русофила Коленичил пред Руския роб и го издухва без ръце

Оценка:
-35 +11

Бачо Киро
50 Отговор

До коментар #46 от "махай паметника бе":


Ало, не сме умрели още живелите преди 89та, аре у леву. А ако са те изселвали, значи директно изчезвай към майка Турция и не давай акъл какво ще правим в България. Тея пребоядисани лизачи на комунизма, които сега са атлантици, може да ти ги пратим в Анадола, да ги позапознаеш с приятелите ти - манафите.

Оценка:
-9 +36

Робот
51 Отговор

До коментар #36 от "az #Победа75":


Едни от най противните личности в България!

Оценка:
-4 +34

ХХХХ
52 Отговор
Еврейчето Паси и продажниците на хранилка около него могат да искат подобно нещо след, като се премахне паметника на американските пилоти загинали при бомбандировките над София по време на втората световна.
Подобно нещо не съм чувал никъде другаде да има. Паметник на хора бомбандирали цивилно населения в града който са бомбандирали.
И не го сравнявайте с общите войнишки гробища. Войниците в тях са стреляли по войници, а не са хвърляли бомби по цивилни.
А до, колкото ми е известно във воените гробища в нормандия няма нито един паметник на немски войник.

Коментиран от #54


Оценка:
-5 +46

Бачо Киро
53 Отговор

До коментар #26 от "глупчо":


Кажи сега за къщата на Хитлер. Той дразни ли ги? Бастун, навсякъде хората помнят историята - добра, лоша, всякаква, поуки много. Само у нас се нагажда според дебилите на деня. За овцете на деня.

Коментиран от #57


Оценка:
-6 +39

измет
54 Отговор

До коментар #52 от "ХХХХ":


Не знаеш ли, че докато американците ни бомбандират от въздуха комунистите го правят на земята? Не знаеш ли, че са (сте) съюзници? Имате общи цели - смяна на режим и ги постигате с еднакъв метод - терор над населението. Е, викаш щом американците имат паметник, защо да нямате и вие. Но вашият е 1000 пъти по-голям и е центъра на града пред очите на всички. Или си го направете малък като американския, в някоя градинка или ги махнете и двата паметника.
Мръсен комунист!

Коментиран от #70, #207


Оценка:
-37 +9

Трифонов
55 Отговор
Има два проблема във връзка с предложението на т.нар. "атлантици". Ако комунистическите режими бяха "същите, като фашисткия", както се твърди в обръщението им, то Европа отдавна щеше да е взела аналогични мерки на тези, които се взимат спрямо фашизма след 1944г. Което означава, че само отделни елементи - крайни и необективни - разглеждат комунизма, като "същия, като фашизма". Което от своя страна прави невъзможно приемането на предлаганите предложения. В на второ място - много трудно би било да се намери подкрепа на подобни идеи в общество, което вече, малко по малко, започва да си дава сметка, че единственият период в историята на трите български държави, в който голямата част от народа е живяла прилично..., е този между 1970 и 1989г. Трябва да си набиете в дебелите кратуни, че няма значение как живеят или са живели хората в Западна Европа или в Америка. Има значение как живеят хората тук. А днес, тук, голямата част от българите, живеят несравнимо по-зле, отколкото са живели преди 1989г. Ето защо, в нашето общество, позицията ви, драги "атлантици" по въпроса за заклеймяването на режима отпреди 1989г. в предлагания от вас вариант, е немислимо.

Коментиран от #60


Оценка:
-9 +40

Русороб
56 Отговор
Целта болшевишка е постигната, народът е страшно разделен. Ще има нова братоубийствена сеч скоро. Дано изкореним чумата червена вовеки.

Коментиран от #74


Оценка:
-33 +13

шуме
57 Отговор

До коментар #53 от "Бачо Киро":


Едва ли Хитлер ги дразни австрийците, след като не са избивани от него, не са му били роби и тн. Сигурно съчувстват на евреите, катко и ние съчувстваме, но ние също не сме пострадали от Хитлер, за да го мразим така както комунистите. Все пак бяхме под комунистическо робство!

Коментиран от #157


Оценка:
-23 +9

Анонимен
58 Отговор

До коментар #6 от "стефан":


Такъв режим се нарича псевдодемокрация,в България е вече 30 години,управлява се пак от комунисти.

Коментиран от #134


Оценка:
-16 +13

Един
59 Отговор
Кога най накрая ще предложите нещо да се създаде в тая държава, с не да се руши всичко!!!

Коментиран от #61


Оценка:
-7 +31

урод
60 Отговор

До коментар #55 от "Трифонов":


Човек, виж в какъв комунистически кенеф живеем. Погледни панелните жилилищни комплекси, селяндурите от болшевишки тип. Тук комунизма идеално се е смесил с ориенталщината. Изостанала държава сме именно заради комунизма. Виж, че където стъпят комунистите е едно и също - изоставане, мизерия, оглупяване, корупция, кражби.

Как можеш да кавеш, че това е златен период, след като хората са бити, земята им е взета, свободата им е отнета.

Коментиран от #79, #163


Оценка:
-35 +12

ето
61 Отговор

До коментар #59 от "Един":


Предлагаме да се създаде хубав музей на комунизма, в който да водим чуждестранни туристи!

Оценка:
-16 +7

До атлантиците
62 Отговор
Само дето без Сталин и комунистите нямаше да го има баш атлантика Пасито, както и Израел и той на 9 май трябва да празнува както официално празнуват в Израел, та къде ще сложи той цвете ако го няма паметника на спасителите на дедите му, господа либерасти:)

Коментиран от #65


Оценка:
-11 +31

Гост
63 Отговор
Цру___укп__или управление на координационната политика..... Цел _да премахне на пълно комунизма и всичко комунистическо..... Понеже американците нямат история ай сега да изтрием нашата... Турция пази всички паметници ,,,, Германия лайпциският процес ,,,,, преди имаше сега не знам.... Всички си пазят историята само ние я убива ме..... Атлантиците да не ни се бъркат в държавата.... Аз вярвам на това което ми е разказвала моята баба и на чичо ми който е бил на река Драва........ Оставил 3 деца и тръгнал за фронта.... А сега всички у фейса са силни и даже не излизят децата си да защитят....

Оценка:
-8 +30

Батиста
64 Отговор

До коментар #40 от "Факт":


А краварите сега ни освободиха и изобщо не ни се месят - нали ?

Оценка:
-9 +26

шукмарю
65 Отговор

До коментар #62 от "До атлантиците":


Другарю, на пасите баща му е ортодоксален комунист, синът му също, а той е фалшив антикомунист. Всъщност ако Хитлер беше избил всички евреи нямаше да остане нито един комунист. Не забравяй, че официалното наименование на комунистите по онова време е "юдеоболшевики".

Оценка:
-4 +24

Геро
66 Отговор

До коментар #38 от "Факт":


"Мария" е всъщност познатия до болка Джордж Сорос.

Оценка:
-5 +24

Comi
67 Отговор
Тея да ходят да се гръмнат, историята трябва да се помни.

Коментиран от #194


Оценка:
-9 +30

ББ тиквун
68 Отговор
Тия атлантици всичките са гейове...

Оценка:
-7 +29

патриот
69 Отговор
Всички Атлантици останали от Атлантида в Атлантическият океан!!!

Оценка:
-4 +33

миндила си е миндил
70 Отговор

До коментар #54 от "измет":


И как са те бомбили тебе от земята бе олиго френ ? Комунистите ги няма от 30 години , ама пак са ви виновни. И след още 30 години пак !
Ама комунистите бяха тия дето построиха България след 1944 година , а вие само крадохте !

Коментиран от #75


Оценка:
-8 +34

антисоросоид
71 Отговор
Президентът трябва да обвини в тероризъм срещу България атлантическия сороски клуб и да арестувапомията там

Оценка:
-8 +27

Реалист
72 Отговор
Кога илюминатите ще си махнат символите от България ,,,
На всякъде е окачено с тях... За парите да не говорим... На всяка банкнота ги има....

Оценка:
-7 +14

До 40
73 Отговор
Овца смотана,живяла ли си през социализма?И ти изопачаваш истината като Борисов.Има все още живи от 2-та световна война.Направили сме записи какво казват за руснаците и за германците.НИКОЙ и НИЩО не може да раздели България и Русия

Коментиран от #77


Оценка:
-10 +24

селянина с колелото
74 Отговор

До коментар #56 от "Русороб":


Тебе първи ще ти отиде "братоубийствената" зелка. Аман от прости тикви.

Оценка:
-3 +15

провал
75 Отговор

До коментар #70 от "миндила си е миндил":


Построиха панелни коплекси и мизерия. И построиха заводи, които фалираха през комунизма. На Запад също построиха заводи, но там не фалираха. Може би защото по-малко се крадеше.

Оценка:
-22 +6

До65
76 Отговор
Понеже виждам, че си разбирач :))), тва да го обясниш на евреите та да си отменят официално празника 9 май в Израел, защото явно тук има по големи познавачи на холокоста :), а и на идеята за чистата раса, даже без евреи и тва всичко на фона на атлантическа та много полова либерасти ха, ха, ха:)))

Оценка:
-3 +15

нямаме общо
77 Отговор

До коментар #73 от "До 40":


И ти бъркаш Русия със Съветския съюз.

Оценка:
-5 +5

KONSTANTINOW
78 Отговор
АС ТВЪРДЯ ЧЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МЯСТОТО ИМ Е В АУШВИЦ.ПРИ СОЦИАЛИЗМА БЕ 100 ПЪТИ ПО ДОБРЕ.

Оценка:
-10 +22

селски идиот
79 Отговор

До коментар #60 от "урод":


А що не ги съборите тия панелки и не построите небостъргачи? Масово хората придобиха собствени жилища именно по времето на социализма. Сега не можете да си позволите даже да ги пребоядисате , защото парите не стигат и за да изкарате месеца.

Коментиран от #196


Оценка:
-6 +29

Ахахахах
80 Отговор
Искам някойноъ атлантическия клуб да излезе и да каже, че не е бил в ДС. Всичко, всеки един от този клуб е агент на дс и част от мазалото последните 30 години

Коментиран от #92


Оценка:
-4 +17

Да допълнят със следното:
81 Отговор
Да се започне с премахването на всички родени или зъвършили образованието си през периода на комунизма, тъй като се явяват продукт на престъпният режим!!

Оценка:
-11 +11

Еееей кравари,
82 Отговор
не разбрахте ли,че НАРОДА не ви иска.Мнооого сте ни чужди.Води се война в момента- Русия и народа срещу управляващите и САЩ.Познайте кой ще победи?А и Путин НИКОГА,ама НИКОГА няма да даде България,особено на САЩ

Коментиран от #195


Оценка:
-18 +33

Анонимен
83 Отговор

До коментар #6 от "стефан":


Такъв режим се нарича капитализъм от епохата на дивият запад, в България е вече 30 години,управлява се от атлантици.

Оценка:
-11 +25

Читател
84 Отговор
По-разумно е да премахнем атлантиците. Че от американците добро не сме видели. Няма и да видим...

Оценка:
-19 +21

АТЛАНТИЧЕСКИ WC
85 Отговор
В тоя съвет всички са шпиони и с жълти книжки

Оценка:
-18 +19

Фридман
86 Отговор
И ШПИОНАЖА ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ СЕ ГОНИ ПО НПК И КОНСТИТУЦИЯ ТЕЗИ ОТ ТОЗИ СЪВЕТ СА ЗА ЗАТВОРА!!!!

Коментиран от #109, #170


Оценка:
-15 +18

Borislav Popov
87 Отговор
Моча на парчета, а рушлямците на хой! Бегайте в Турция или да Рушлямистан да правите бибитки на господарите си и оставете България на мира. Кой се е хванал с орките от Северна Азия, не е прокопсал. Тъкмо обратното. Доказателства - бол. Червени боклуци!

Коментиран от #94


Оценка:
-19 +39

пепъ
88 Отговор
Относно паметникът на съветската армия, разположен в сърцето на Княжеската градина в София и открит на 7 септември 1954 г.

СОС приема решение № 19 / 25.02.1992, с което възлага на Кмета на София да предприеме действия за демонтирането на паметника. Такива действия са предприети, но след това временно спрени по разпореждане на Виктор Михайлов – Министър на вътрешните работи в правителството на Любен Беров.
Решението на СОС все още е в сила, но така изразената воля на жителите на София и до ден днешен не е уважена и нито един кмет на София не е пристъпил към реализирането на това решение.
Според направеното по поръчка на Столична община социологическо проучване през 2014 г., стотици хиляди софиянци са категорично за изпълнение на това решение и не желаят Княжеската градина да бъде доминирана от въпросния "шмайзер".

Коментиран от #95


Оценка:
-19 +41

Отново има нужда от
89 Отговор
"Белене", "Куциян", "Богданов дол", "Ножарево", "Ловеч" и много други

Коментиран от #197


Оценка:
-15 +19

Евразийска кочина
90 Отговор
Този Моч задължително трябва да бъде премахнат.На мястото на тоя моч задължително детска площадка.Този грозен и мрачен паметник грози парка и София!

Коментиран от #96


Оценка:
-22 +39

ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ
91 Отговор
Тук сме на балканския полуостров, шпоните на евро-атлантика в лагера до живот за шпионаж и работа против интересите на Републиката България!!!!

Оценка:
-18 +23

Borislav Popov
92 Отговор

До коментар #80 от "Ахахахах":


А аз искам някой от БКПС/ДПС/МВРО/ГРОБ/БАТАКА да каже същото. Ма няма бе! Докато не погребем живи всички ДС боклуци, България ще си остане рушлямска кочина, с дебилен народ, който знае само да мрънка и да чака на другите да го "оправят"

Оценка:
-20 +17

Ahil
93 Отговор

До коментар #19 от "бургазлия":


И аз съм от Бургас.Приятно ли ти е ,15 метровия Альоша в центъра ,а ЛЕВСКИ и БОТЕВ в морската с едни такива дребнички незначителни паметничета.Не съм за събарянето на паметника,но за размера и мястото-Не.

Коментиран от #106


Оценка:
-16 +22

ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ
94 Отговор

До коментар #87 от "Borislav Popov":


Ти имаш нужда от въдворяване в трудово изправителен лагер от открит тип!

Коментиран от #117


Оценка:
-12 +12

pepy
95 Отговор

До коментар #88 от "пепъ":


Обърках клавиатурата

Оценка:
-2 +2

Монгола
96 Отговор

До коментар #90 от "Евразийска кочина":


В ГУЛАГ на север ти пазят креват!

Оценка:
-12 +11

БАХ
97 Отговор
Ако някой идиот нареди да се премахнат паметниците на Съветската армия , то след това Русия ще ни матира с няколко хода а ние тук ще се изколим . И познайте кои ще са изкланите !

Коментиран от #126


Оценка:
-13 +20

Ksenofob
98 Отговор
Забраниха по нареждане на евреите Луков марш,защото е с антисимитски неонацистки и т.н.подбуди, а какви подбуди събужда гей парадът?

Оценка:
-2 +20

Ронин
99 Отговор
Република България е суверена държава и на територията на републиката нямат място чужди НПО които работят срещу интересите на държавата.

Оценка:
-4 +18

Тодоров
100 Отговор
Абе, измекяри АТЛАНТИЧЕСКИ. Много ви е къса историческата памет. Що не вземете вкупом да се гръмнете в този джендърски съвет. Остава само да предложите до БЪЛГАРСКИЯ ЛЪВ в герба да се вкара и еврейската звезда.

Оценка:
-12 +22

Професора
101 Отговор
Шпионите почнаха да ни дават съвети до къде го докрахаме за 30 години!

Оценка:
-6 +15

Форсайд
102 Отговор
Тоя разноглед евреин Соломон знае ли, че ако не беле Червената армия и комунистите от СССР щеше баща му да е станал на пулек отдавна и тоя Соломон сега нямаше да съществува!

Оценка:
-7 +20

Киро
103 Отговор
Тая простотия и за пропаганда не става, а напротив, ефекта е обратен.
В горепосочените исторически данни, е почти всичко невярно.

Оценка:
-3 +11

Инджев
104 Отговор
Дядо ми Индже родом от Турция област географска Анадола ме е учил, че руснаците и комунистите са лоши хора!

Оценка:
-11 +10

До93
105 Отговор
Като си знаеш кой ти е националния празник, някак по приемливи са нещата:)

Оценка:
-0 +3

Комуниста
106 Отговор

До коментар #93 от "Ahil":


ДА, ПРИЯТНО МИ Е! ЗА ЩАСТИЕ ТВОЙТО МНЕНИЕ Е НЕЗНАЧИТЕЛНО И НЕ СТРУВА НИКОЙ НЕ ГО ЕНЯ ЗА МНЕНИЕТО НА ЕДИН НЕГРАМОТНИК! НЕГРАМОТНИЦИТЕ АКО ЗНАЕХА ЗНАЧЕНИЕТО НА АНТИФАШИСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ СЕГА НЯМАШЕ ДА КОМЕНТИРАТ НЕГРАМОТНО!

Коментиран от #111, #121


Оценка:
-6 +9

Радой Ралин
107 Отговор
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
Помниш ли кагда пришол със танка?
Беше млад, но се държеше мъжки.
Зарази семейството ми с въшки…

Взе на мама златните пендари
и дори галошите ми стари.
Помниш ли, как кушаше картошки?
Наконец забърса три кокошки.

После си преспал със какa Сия
и изпил си всичката ракия.
А след време чухме и мълвата,
че си гръмнал тате във главата!

Длъжен бях да те обичам, Ваня.
Даже кръстих дъщеря си Маня.
Залъкът си давахме насила
на Русия – тая дива сила.

После цели девет петилетки
грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси…
Зарад тебе ходим голи-боси!

Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка
и ни взе последната луканка…

Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата
и скверниш небето и земята.

Коментиран от #110


Оценка:
-13 +10

Истината
108 Отговор
Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани  чудовищни морални уроди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в лайната, в които иска да потопи целия свят.

Оценка:
-14 +19

pepy
109 Отговор

До коментар #86 от "Фридман":


"И ШПИОНАЖА ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ СЕ ГОНИ ПО НПК И КОНСТИТУЦИЯ ТЕЗИ ОТ ТОЗИ СЪВЕТ СА ЗА ЗАТВОРА!!!!"

И от къде долкова затвори за българофобите-кремълофили...

Коментиран от #113


Оценка:
-6 +40

Монгола
110 Отговор

До коментар #107 от "Радой Ралин":


Радой Ралин е сатирик ако беше грамотен щеше да го знаеш и нямаше да му цитираш глупостите по такива теми!

Коментиран от #114


Оценка:
-9 +8

Чърчил
111 Отговор

До коментар #106 от "Комуниста":


Фашистите на бъдещето ще се наричат антифашисти!

Коментиран от #122


Оценка:
-6 +7

Русороб
112 Отговор
Най смешното е че шумкарите си мислят че народа е с тях, а всъщност са шепа полезни идиоти. Помнете, азиатско ориентирано правителство никога няма да има повече, дори и временен кабинет ще бъде изметен кокто Орешарски.

Оценка:
-10 +16

Фридман
113 Отговор

До коментар #109 от "pepy":


Спокойно ти не си за затвора, ти си за лудницата в Корило!

Оценка:
-19 +4

Радой Ралин
114 Отговор

До коментар #110 от "Монгола":


Ами това е сатира бе путлераст!

Оценка:
-9 +9

Радио ЕвреИван
115 Отговор
АЛЪН ФОСТЪР ДЪЛЕС бивш директор на ЦРУ
/авторът е брат на Джон Ф. Дълес/

Ние ще хвърлим всичките сили и зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Посявайки хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с една дума, каквато и да е безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото. Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, ще възцари навсякъде. Само малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия в тяхното общество. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им

Оценка:
-5 +10

Гацо
116 Отговор
Да се забрани продажбата на сърпове и чукове.Да се забрани бирата Хайнекен.Да се забрани и американското знаме със шибаните звезди.Да се забрани и простотията в кочината ! Да ви ева майката проста !

Коментиран от #120


Оценка:
-8 +9

Borislav Popov
117 Отговор

До коментар #94 от "ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ":


А ти имаш нужда да ти въдворя нещо в задния двор. Русофилски боклук, ела да ми го кажеш в очите това. Ще те размажа като хлебарка. Боклук продажен.

Оценка:
-11 +7

Руските свине
118 Отговор
Са единствените участници от антихитлеристката коалиция, които са нацвъкали огромни монументи, които да доминират над окупираните от тях територии и вечно са напомнят на населението, кой е господарят. Време ев България тези жалони на руската доминация да бъдат премахнати.

Оценка:
-8 +14

фашкии
119 Отговор
Това ли е новата заръка на полиглътката Мусака ? Миризлива, миризлива продажна сган. Ревльовци, плювнювци, авантаджии на закуски все една и съща измет на чуждоземна издръжка.

Оценка:
-3 +8

Бай хой
120 Отговор

До коментар #116 от "Гацо":


Гацо, ти си руски джендър!

Оценка:
-5 +6

Borislav Popov
121 Отговор

До коментар #106 от "Комуниста":


Не съм се и съмнявал. Русопитеците обичате рушката кочина повече и от самите руснаци. Дебъ и дебилите ви прости.

Коментиран от #125


Оценка:
-11 +12

Комуниста
122 Отговор

До коментар #111 от "Чърчил":


Отново ще повторя неграмотник ако знаеше отношението на Чърчил към българите сега нямаше да му пишеш името но ще потретя неграмотник си и това си е, няма спасение за теб от негротноста ти!

Коментиран от #128


Оценка:
-6 +12

no name no face no number
123 Отговор
Дано скоро вас ви премахнат деградирали създания

Оценка:
-3 +6

Простичко
124 Отговор

До коментар #2 от "Бай Тошо каквото е построил":


а,още по простичко го повтаря , като си мисли , че е казало нещо умно ! ВСЪЩНОСТ ТОВА КОЕТО Е ПОСТРОЕНО ПРЕДИ 1944г Е КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО С АРХИТЕКТУРА Е ПРИЗНАТО , А НЕ С ПРОСТАШКИ ЛОЗУНГИ, СЪБОРЕНИ СА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖИЛИЩА С НЕВЕРОЯТНА АРХИТЕКТУРА ЗА ДА СЕ ПОСТРОЯТ ПРЕЗ БАЙ ТИ ТОШОВО ВРЕМЕ СИВИ МЕЗЕРНИ И НЕВЗРАЧНИ БЛОКОВЕ ЗА ДА ПРИЮТЯТ СЕЛСКИ ТЪПИ КОМУНИСТИ !

Оценка:
-8 +9

Монгола
125 Отговор

До коментар #121 от "Borislav Popov":


Ей курвичке къде се пускаш за един геврек не се опитавай да обиждаш смотан цървул дрипав!

Коментиран от #130


Оценка:
-9 +7

Рубладжийче
126 Отговор

До коментар #97 от "БАХ":


Рубладжиите, нали? Трябва да се спасяваме в Росията, както на времето се спасиха Георги Димитров и Васил Коларов и оставиха привържениците си на заколение.

Оценка:
-8 +10

Българин
127 Отговор
Русофилчета, задайте си въпроса, защо навсякъде в бившият соц лагер има проблеми с паметниците на руските окупатори. Задайте си въпроса защо в страните от Запада няма подобен проблем с паметниците на Американската или английската армии. Защото просто няма подобни гигантски монументи в централната част на градовете, които да символизират тяхната доминация. Има паметници в гробищата, където са погребани техните загинали войници.

Коментиран от #129


Оценка:
-13 +12

Маргарет Тачър
128 Отговор

До коментар #122 от "Комуниста":


Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.

Коментиран от #178, #184


Оценка:
-12 +11

Комуниста
129 Отговор

До коментар #127 от "Българин":


ПРОБЛЕМИ ИМАТ В КРАВАРСКИТЕ КОЛОНИИ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА И ПО КОНКРЕТНО ПРОБЛЕМИ ИМАТ СОРОСОИДНАТА ГНЯС! ПРОБЛЕМИ В АВСТРИЯ НЯМАТ ЗАЩОТО СА СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА, А НЕ КОЛОНИЯ! СЛУГИТЕ НА СОРОС НЕЩО СЕ ОБЪРКАХТЕ!!!

Коментиран от #136


Оценка:
-9 +11

Borislav Popov
130 Отговор

До коментар #125 от "Монгола":


40 годишен девствен заварчик, чийто род са били само и единствено лизачи на руски задни части, няма право да ми казва каквото и да е. Разбра ли бе, плужек? Мнението ти не струва и 2 копейки. Дори руснаците ви мразят, защото знаят че както днес предавате собствената си родина за жълти с'тинки, утре ще предадете и руснаците на новия ви господар.

Оценка:
-9 +9

Истината
131 Отговор
САЩ два пъти спасява Франция от Германия, като загиват стотици хиляди американци. Т.е. десетки пъти повече отколкото войници на руската империя за "двойното “освобождение” на България. И въпреки това Франция води абсолютно независима от САЩ политика, няма паметник на американски президенти пред техния парламент, няма 50 метров паметник на Американската армия освободителка от признателния френски народ в центъра на Париж, няма френско национално движение "Американофили", и лизането на американски задници не е вменявано като знак на благодарност към САЩ и задължение во веки веков на всеки французин.

Оценка:
-9 +8

Фридман
132 Отговор
За щастие сородоидните слуги - рая - подлоги в Републиката България сте 1% от обществото!

Коментиран от #138, #139


Оценка:
-9 +9

133
Този коментар е премахнат от модератор
2695
134 Отговор

До коментар #58 от "Анонимен":


Демокрацията е скъпо удоволствие! Не е за нас просто. Страните с които дават примери колко добре се живее - Англия, Германия, Франция, Белгия са били империи или са имали колонии (или и двете) и докато ние тук сме гниели под турско робство, те са грабели векове наред от целия останнал свят, вкл и от нас.Просто не сме дорасли за демокрация.И гена и мисленето и културата и отношенията ни са различни от Запада Съшото е и като да искаш да правиш демокрация в Тунис, ОАЕ или Лаос! Не става! Идеалния вариант за нас е добрия диктатор тип Лукашенко! Там няма престъпност, безработица, наркомани, клошари, цигани, малцинства, и всякаква измет като тук, но властта пипа здраво!

Оценка:
-4 +9

Атлантик параноик
135 Отговор
Да живее Уайът Ърп! Да живее Шевролет! Да живее Кадилак! Да живее Понтиак! Да живее Холивуд и Лас Вегас! Да живее Майкъл Джексън!
Смърт на съветските окупатори: Уаз, Газ, Краз, Камаз, Лада, Москвич, Зил.
Urgent DЕLETE на цялата история на социалистическа България. Изземване на всички томове на Ленин, Сталин, Достоевски наред с малка и голяма съветска енциклопедия! Спешно изземване на всички съветски лампови радио и телевизионни приемници, и изтриване на паметта и софтуера им, поради опасност да се саморестартират и да предават отново на живо от червеният площад погребението на Брежнев. Спешно отвеждане на всички партизански и антифашистки паметници в противоядрени бункери на 150 метра под земната повърхност, като преди да бъдат показно арестувани и отведени под конвой, да им се изземат оръжията и мунициите внимателно през нощта докато спят. Без Паника!

Оценка:
-8 +9

Българин
136 Отговор

До коментар #129 от "Комуниста":


Ще получиш инсулт от злоба, бе путлераст. Жалоните на окупацията ще бъдат премахнати, въпреки лясната съпротива на петата колона на Москва.

Оценка:
-11 +10

нема за кога
137 Отговор
скоро па изграждаме комунизма !

Оценка:
-6 +9

Русороб
138 Отговор

До коментар #132 от "Фридман":


Вярвайте си че народът е с вас, дори и да вземете властта ще бъдете изметени като Орешарски, помни ми думата.

Коментиран от #145


Оценка:
-8 +10

Бесния язовец на onq s konq
139 Отговор

До коментар #132 от "Фридман":


То за това България е такава кочина - защото недъгавите русофреници сте огромна част от населението. Матюшката ви е научила само на мързел, мрънкане и чакане на готово. Бойко Тиквоча ви е идеалния лидер. Дебили.

Оценка:
-9 +8

И да си изтрием историята
140 Отговор
Най-добро е да нямаме никаква памет, няма да знаем от къде сме, кои сме, и много лесно ще има основание да няма държава България. Ех, настъпват много лошо по бедния народ. Има антибългаризъм, кой ще го обяви официално?

Коментиран от #148


Оценка:
-7 +10

Хрис
141 Отговор
Драги ми Атлантици , Атлантички и Джндероатлантици, предлагам към тоЯ забележителен манифест да добавим и точка N8. "Ни атлантиците, в изпълнение на нашите искания, се задължавам на 9 май т.г. тържествено да унищожим (да изгорим) всички наши ДИПЛОМИ, УДОСТОВЕРЕНИЯ и др. Документи за придобито образование, научни степени и др и безвъзмездно да предоставим на държавата всичкото си движимо и недвижимо имущество, придобито по време на комунизЪма."

Коментиран от #202


Оценка:
-6 +13

Borislav Popov
142 Отговор
От как ме трескаха едни евреи съм станал върл соросоид продажник преди това бях нормален чистач пред ЦУМ!

Оценка:
-7 +3

Само питам
143 Отговор
Колко руснака са загинали за "освобождението" на България от фашистко бе путлерасти? Аз знам само за 42 офицера и солдата умрели в битката с метиловия алкохол в Бургас.

Коментиран от #146, #147


Оценка:
-8 +9

SDЕЧЕВ
144 Отговор
Да се започне с паметника на терористите пред централата на червените хмери на Позитано.

Оценка:
-4 +9

Фридман
145 Отговор

До коментар #138 от "Русороб":


А дали? НПОтата на Сорос ще бъдете ометени за норматив рекорд ако вземене власт ще се сложи точка на проданичеството в тази държава за да върви напред и има бъдеще!

Коментиран от #159


Оценка:
-7 +7

146
Този коментар е премахнат от модератор
Бесен Язовец
147 Отговор

До коментар #143 от "Само питам":


Ти колко си прост само ако знаеше и разбираше щеше да се върнеш на село да обработваш лехите с пипер!

Оценка:
-4 +3

Само питам
148 Отговор

До коментар #140 от "И да си изтрием историята":


Това е фалшива история путлераст. На българската армия няма такива големи паметници, които да стърчат и да доминират. Ще демонтираме сищи социалистически боклуци и ще ги докараме в музея на тоталитаризма. Там ще им се радвате!

Оценка:
-6 +7

Смях
149 Отговор
Но нищо не казват за Маркс, той не е заклеймен, защо ли?

Оценка:
-1 +6

Само питам
150 Отговор

До коментар #146 от "Боклук":


Тогава трябва да има и на Американската армия и на английската бе путлераст. Защо и дори на запад няма подобни дивотии?

Коментиран от #153


Оценка:
-5 +5

Borislav Popov
151 Отговор

До коментар #146 от "Боклук":


Първо се бяха съюзили с тях и си поделиха Европа, а после с помощта на краварите и целия свят ги победиха. Смях. И то каква победа само - днес Германия пак е на 150 г. пред рушлямската кочина. Що така се получава бе друзя?

Оценка:
-7 +9

Бесен Язовец
152 Отговор
Тези от този смешен цирков съвет ако не излизат с такива позиции нали ще им спрът центовете и ще умрат от глад!

Оценка:
-6 +5

Боклук
153 Отговор

До коментар #150 от "Само питам":


На краварите и бритите има нали им сложиха паметник за благодарност където бомбят столица София и убиват 4000 български граждани цивилни!

Коментиран от #156


Оценка:
-5 +7

Само питам
154 Отговор
Путлерасти, в България има издигнати над 450 паметника в знак на благодарност към Русия за участието и в Руско-турската война. Защо тях никой не цапа или иска да демонтира?

Оценка:
-5 +9

Живков
155 Отговор

До коментар #3 от "Значи викате е нормално":


От мандраджиите с по-промити мозъци няма.

Оценка:
-4 +6

Само питам
156 Отговор

До коментар #153 от "Боклук":


Това е паметна плоча висока около 2 метра издигната от американци за авепиканци, на американска територия. Как може да я сравняваш с 54 метровия мастодонт издигнат в Борисовата градина или пък Альоша, който доминира над Пловдив?

Оценка:
-4 +10

Бачо Киро
157 Отговор

До коментар #57 от "шуме":


Ако си мислиш, че Хитлер (режимът му естествено, не той собственоръчно) е избивал само евреи, значи си егати наивника. Нали искаш да заклеймиш комунизма като фашизма? Е как тогава според теб не е проблем да има останки от Хитлер и да са музей, а комунизма е по-лош? По-лош от причинилите ВСВ? Смешен си ...

Оценка:
-3 +7

Обикновен човек
158 Отговор
България е единствената страна в света където има паметник на тероризма на гара Буново ,тези "атлантици"не казват нито дума за това, според тях това е мемориал който напомня как лошите Комунисти в България са нарушавали човешките права !!!!!За тези човешки права" атлантиците "се борят ,това е смисълът на съществуването на техният "Атлантически съюз"!!!????

Коментиран от #161


Оценка:
-4 +12

Българин
159 Отговор

До коментар #145 от "Фридман":


Крайно време е да се приеме Закон за защита на държавата и всички проруски хибридници да бъдат вкарани в лагери. И първата им работа да бъде демонтажа на всички съветски паметници!

Коментиран от #172


Оценка:
-12 +8

Бесен
160 Отговор
Атлантици?! Ако са такива да вървят в атлантическия океан, въже и камък ще им дам! Тва е просто една безродна паплач!!

Коментиран от #165


Оценка:
-5 +13

Само питам
161 Отговор

До коментар #158 от "Обикновен човек":


Споменатия от теб паметник неколкократно е демонтиран. В крайна сметка ДПС беше коалиционен партньор на русофилската и антифашистка БСП. Нали Местан и Станишев се целуваха на Орлов мост.

Коментиран от #166


Оценка:
-6 +7

Различни
162 Отговор
Писания от - "орел и рак и щука". Ето защо сме избрани от съдбата да сме последните.

Оценка:
-3 +2

Бачо Киро
163 Отговор

До коментар #60 от "урод":


Живееш в тип панелка, защото това те устройва. Всичко което виждаш около себе си е твой продукт. Не, не ми говори, че са комунистите - комунистите с всичките си добри и лоши качества дадоха на всички достатъчно за да се изхранват, да имат собствено жилище, кола ... Да, жилище, но често това беше панелка. Да, кола, но принципно руска или източногерманска. Толкова можеше комунизмът, спор няма. Но, и това е голямо НО, същият този комунизъм построи и фабрики, създаде земеделие - ма били такива, ма били онакива, ма такова било качеството - все едно в Европа през 70-те и 80-те са имали днешното качество на Кьонигсег ... Я виж примерно английските автомобилни заводи и тяхната съдба ... Не казвам, че са били на нашето ниво, но не са били и на извънземно. Просто когато западният свят дръпна напред източният се разпадна ... Та в този дух, я ми обясни, защо след като днес си в демокрацията, ти живееш като в комунизма (според теб, защото 90% от негативните неща днес тогава ги нямаше)? Ми защо не си построи къща в демокрацията, кооперация на 5 етажа и всичките за теб? Защо нямаш Мерцедес за половин милион? Ми защото толкова ти стига. Да, управляват ни слугите на тогавашните комунисти, а тези сегашните не са ни комунисти, ни демократи - те са боклуци и крадци, нищо не знаят, нищо не могат. Държани са защото са удобни, иначе от запад ни критикуват, но си обичат шайката която ни управлява 30 години. БСП били БКП? Да, ама не ... Слугите на БКП днес играят театър в няколко

Коментиран от #203


Оценка:
-7 +7

Чата
164 Отговор
Всеки панелен жилищен блок е знак на комунизма! Вместо да бъде съборен и изгорен в някой ТЕЦ, герберастите го санират! Така маскират комунизма, докато вятърът на промяната и някой случаен фас от цигара унищожат измамата и лъсне бетоновата социалистическо отврат! Съборете си апартаментите и излезте с чисто лице пред демократичния свят! И НДК съорете, а не да провеждате Председателството и да се хвалите как от НДК почва похода на Западни Балкани към Атлантическия просперитет!

Коментиран от #188


Оценка:
-7 +7

Животновъд
165 Отговор

До коментар #160 от "Бесен":


Ваксинирам путлерасти срещу бяс. За пенсионери безплатно!

Коментиран от #171


Оценка:
-8 +7

Бачо Киро
166 Отговор

До коментар #161 от "Само питам":


Само напиши "ГЕРБ и ДПС" в Гугъл. Ще ти излезе достатъчно информация да видиш колко ДПС са с БСП ... Всичко е театър ...

Коментиран от #167


Оценка:
-8 +4

Само питам
167 Отговор

До коментар #166 от "Бачо Киро":


Ами виж от 1989 до днес колко години са управлявали БСП и ДПС бе смешник!

Оценка:
-1 +9

168
Този коментар е премахнат от модератор
Волен Сидеров
169 Отговор
“Съветската армия е страж на мира” – тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия”. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

Коментиран от #179, #187


Оценка:
-11 +8

Истината
170 Отговор

До коментар #86 от "Фридман":


Засега само русофили има улшченихи обвинени в шпионаж за чужди държави, бе русоид.

Оценка:
-8 +6

Санитар
171 Отговор

До коментар #165 от "Животновъд":


Май тебе скоро щеше те "ваксинират " и ще се възнесеш в евроатлантическите висини...

Коментиран от #175


Оценка:
-4 +7

Антиджендар
172 Отговор

До коментар #159 от "Българин":


В лагери или по точно специални заведения с високи комини ще бъдат изпращани сороскиГендари като тебе

Коментиран от #174


Оценка:
-4 +9

Батбаян
173 Отговор
Взривявайте ги тея уродливи бетони и да се приключва!

Оценка:
-10 +6

Истината
174 Отговор

До коментар #172 от "Антиджендар":


Гендар е била баба ти преди да си смени пола и да ти стане дядо!

Оценка:
-6 +3

Истината
175 Отговор

До коментар #171 от "Санитар":


След подобни публикации поне 10 путлераста се възнасят в путлеровия рай.

Оценка:
-7 +5

СВД
176 Отговор
Спокойно! То, кавото не е угодно богу, то ще падне от божията ръка! Както 216 годишното минаре оня ден вятъра го събори в Омуртаг! Така и малко след Освобождението временното руско управление се чудило какво да прави с минаретата в София, но Господ пратил буря и след като се разнесли облаците с изненада установили, че бурята ги е съборила всичките. Та атлантиците ако са богови хора, утре пак ще има силен вятър! Да му помогнат малко и готово!

Оценка:
-3 +7

177
Този коментар е премахнат от модератор
Атлантик параноик
178 Отговор

До коментар #128 от "Маргарет Тачър":


А вие знаете ли с какво Маргарет Тачър е известна сред британците? С това, че е отнела безплатното мляко, полагащо се на най-малките. Ако сте били в Англия сте виждали едно малки камиончета, които едва пъплят и оставят мляко директно пред входните врати. Е, преди това мляко е било безплатно. Чувал съм тази история лично от колеги англичани.

Коментиран от #223


Оценка:
-3 +4

Чата
179 Отговор

До коментар #169 от "Волен Сидеров":


А днес какво казва Волен? На един Златен гъз не бива да се вярва! Върти го насам-натам и се препитава! И не знам защо го наричате златен пръст, след като е ясно, че не е пръст, а гъз! И Каракачано е такъв, че и още по дебел. Сами настояваха да подпишат на Бойко, че както и да ги трещи, ще му го крепят цел мандат и сега се чудят що ге трещи! Днес Нено, утре басейнова дирекция, други ден тях самите. Реват, задниците трещят, стабилност преди всичко. Като се хванат за някоя млада върба и да са по стабилни за Бойко като ги подпира към реката!

Оценка:
-2 +7

Бай Мънгал
180 Отговор
Атлантици, ако не бе Съветската армия, ешалоните с български евреи чинно и възпитано щяха да си заминат за Биркенау! А на перона на гарите полковите оркестри щяха да свирят ,,Шуми Марица", фашагите да се пъчат, черпят и поздравяват, както един кръчмар тук, често черпел - ,,Ай, за Хитлерът - наздраве!" Като дошли партизаните на 9 септември и тях черпел и питал командира - Нали нищо няма да ми направите, дето черпех за Хитлер като ни върна Беломорието? Партизанския командир му казал да е спокоен и дори да е прост, е патриот и добър българин! А и черпел човекът!

Оценка:
-4 +11

Връл червен комунист
181 Отговор
Е другари аналгитици това няма как да стане:)

Оценка:
-5 +11

Гнусни
182 Отговор
хлебарки,от които ми се гади.Ама иначе с мнение.Добре,че все още никой не им се връзва.

Оценка:
-8 +8

Само питам
183 Отговор
Колко голям боклук и мръсна отрепка трябва да си за да защитаваш чужда държава враг на България?

Коментиран от #185


Оценка:
-5 +12

а бе шпиндел
184 Отговор

До коментар #128 от "Маргарет Тачър":


То за това когато умря Маргарет Тачър англичаните пяха песни и играха - проклинайки я за веки веков !

Оценка:
-5 +3

виж себе си бе цървул
185 Отговор

До коментар #183 от "Само питам":


Ти кого защитаваш - тия дето бомбиха България ?

Коментиран от #190


Оценка:
-4 +7

Geocom
186 Отговор
Да попитам тия "атлантици" като искат толкова да обявят "комунистическия режим" за престъпен дали и те ще се обявят за престъпници защото повечето от тях са бивши комунисти или сътрудници на ДС или са били приближени до БКП.

Например на пасито баща му - дали ще зклейми баща си.

Или за едни пари от Сорос какво ли няма да излаят продажниците.

Оценка:
-12 +8

187
Този коментар е премахнат от модератор
ба ти тъпия галош си
188 Отговор

До коментар #164 от "Чата":


Вижте в Германия как ги боядисаха и направиха блоковете. Защо там не ги събориха ? Направиха ги красиви само с едно просто боядисване.

Оценка:
-0 +6

Все
189 Отговор

До коментар #36 от "az #Победа75":


убавци ненагледни особено феята кЮлбечва.Тея се имат за цвета на нацията.А са най-обикновени ибрикчии.

Оценка:
-6 +2

Само питам
190 Отговор

До коментар #185 от "виж себе си бе цървул":


А ти кого защитаваш путлераст, руските окупатори, крадци и убийци?

Коментиран от #216


Оценка:
-5 +14

дедо йоцо гледа
191 Отговор
Атлантици и НПО-та са най-долното племе в 21 век.

Коментиран от #193


Оценка:
-11 +7

Изрода си е изрод
192 Отговор

До коментар #187 от "говедото си е говедо":


Цяла България беше руска база бе умник. Във всяка министерство е имало руснак на когото се е докладвало всичко. И русофилите руски еничари са вършели мръсната работа срещу България.

Коментиран от #214


Оценка:
-3 +16

Истина
193 Отговор

До коментар #191 от "дедо йоцо гледа":


Няма по долно и безродно племе от доброволните роби на руските роби!

Оценка:
-4 +13

Мисля си
194 Отговор

До коментар #67 от "Comi":


Хубаво, да се помни историята, но как? Да се възхвалява окупаторът, да му се носят цветя? Да държим над главите си паметник, на който той е размахал шмайзер и се радва, че ни е прегазил без да сме му били врагове? Идеята за музей е справедлива- там са историческите артефакти, хубави- лоши, такива каквито са! А парковете и площадите, улиците са местата около които се организира градският живот и е вредно да възхваляват убийци и триумф на друга държава над нас. Фактът, че след 1944 чак до 1947 у нас има съветски окупационни части на българска издръжка ,с плащани от България заплати в долари на командирите им, несъмнено говори за окупация. Хайде, преди съветската пропаганда нахално ни ги препоръчваше като освободители, но сега могат да се видят архивите, поне у нас, защото Путин техните ги засекрети и пак удължи срока. Как мислиш, ЗАЩО?

Коментиран от #213


Оценка:
-3 +11

pepy
195 Отговор

До коментар #82 от "Еееей кравари,":


"... А и Путин НИКОГА,ама НИКОГА няма да даде България..."

Българофобите продължават да не смятат България за суверенна държава...
От друга страна любимият ви шеф-диктатор на Кремъл дали ще векува - дори да го балсамират и да му носите цветя...

Коментиран от #204


Оценка:
-6 +17

И аз да кажа
196 Отговор

До коментар #79 от "селски идиот":


Хайде стига с това пребоядисване, де! Що не припомниш за влоговете от по 1500 лв (една годишна заплата) дето ги внасяхме и чакахме с десетилетия за жилище или за трепана съветска кола? Хайде обясни на някой съвременен работещ, че трябва да внесе 5000- 14000 лв днешни и да чака 10 години за кола! А защо не припомниш за ограниченията за строеж, даже ако строиш в двора си или кооперация, че нямаш право да е повече от 120 квадрата, а за вилна сграда 60? Това ми е професията и беше норма през 80-те! А за качеството нещо? А за изискваните категории нуждаещ се и служебна бележка от общината? Освежителен ремонт се прави средно на 10 години и струва около 2500 лв( и по- малко, ако го правиш сам). Кой не можел да си го позволи 30 години? Значи е мърляч, освен ако е болен или стар.

Коментиран от #208, #209


Оценка:
-3 +8

И аз да кажа
197 Отговор

До коментар #89 от "Отново има нужда от":


Ето това е фашистко изказване!

Оценка:
-0 +8

ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ
198 Отговор
АТЛАНТИКА СОЛОМОН ПАСИ - МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО, МАЙНАТА ИМ НА БЪЛГАРИТЕ. СЪБОРЕТЕ И ПРАВОСЛАВНИТЕ ПАМЕТНИЦИ. МАЙ НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА СЪБОРИМ ЕВРЕЙСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ. СЪБОРИМ ЛИ ЕВРЕЙСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ И ИЗГОНИМ ЛИ ГИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОСПЕРИРАМЕ.

Оценка:
-3 +2

ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ
199 Отговор
СОЛОМОНЧО - БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ Е НАПРАВИХА ЕВРЕЙТЕ. Е ПЪРВО СЕ ОТРЕЧИ ОТ ЕВРЕЙСКОТО УЧЕНИЕ ЗА СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ.

Оценка:
-4 +2

Skull 322 Bones
200 Отговор
Там трябва да има паметник на Великия Роналд Рейгън!

Оценка:
-3 +7

стоян георгиев
201 Отговор
както писах и в предния си пост,луков марш е основанта реклама на местния комунистически остатък.събират разни неосъзнати деца да маршируват без да знаят кои е генерал луков ,а след това реват срещу фашизма навираики ни разни петолъчки и сърпове в лицата.тъпа хибридна щуротия.сега местните ватници излизат от гаражите и почват да обясняват как и колко са велики сталин и путин.та другари ако толкова вярвате на другаря путин идете да поживеете в русия.само за ваше инфо ,предишните наивници дето преди 1944 година бягат в ссср при другаря сталин измират над 90 % по сибирските лагери ,лошото е че част от наивниците са изтегляли и жените и децата си,които са имали същата съдба.та приятно изкарване в путинландия.ама не ви се тръгва ,маи,щото тук в гаража има домашарка и все някои ще плати тока и хляба!

Оценка:
-1 +3

Айде бе
202 Отговор

До коментар #141 от "Хрис":


И това с дипломите сме го чували! Нахално е - ако НРБ не беше затвор, щях да ида да уча в престижен университет на Запад, както дядо ми, а не тук задръстеняци с диалект, подбирани от 6-ти отдел на ДС (да, асистентските конкурси се съгласуваха с ДС! не е конспирология) и непременно активисти по комсомоска и партийна линия да ни губят ценното време и вместо по същество и по специалността всяка година да държа един изпит по дял от марксистката философия и по един за влизане в университета и един за дипломиране. С огромно удоволствие ще се откажа от дипломата от соца, ако ми бяхте дали възможност да уча за друга!!!

Коментиран от #212


Оценка:
-5 +9

Айде бе
203 Отговор

До коментар #163 от "Бачо Киро":


Какво земеделие е създал соцът? Земята ли е създал? Земеделие винаги е имало по нашите земи! Вкарването на по-съременна земеделска техника не е патент на соца, ще кажеш че Франция и Щатите нямат земеделие ли? Соцът, по съветски образец, неподходящ за нашия полупланински релеф, създаде огромните монокултурни комплекси. Изкорениха лозята в Подбалкана, за да сеят жито и насилиха стопаните да си дадат всичко в ТКЗС-тата, откъдето пък се крадеше поголовно.

Коментиран от #211


Оценка:
-4 +9

Българин
204 Отговор

До коментар #195 от "pepy":


България не е Задунайска губерния бе путлераст нещастен, за да я дава или не психопата Путин! И само руските безродни изроди не разбраха, че русофоби няма.

Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

Коментиран от #205


Оценка:
-5 +5

pepy
205 Отговор

До коментар #204 от "Българин":


Прочети пак какво съм написал, на кого съм ОТГОВОРИЛ и тогава скачай...

Оценка:
-0 +12

капят им лигите
206 Отговор
Хомосоциалистите болшевики обичат да гледат как се веят шмайзери сърпове и чукове на сутеньорите им

Оценка:
-1 +6

САП
207 Отговор

До коментар #54 от "измет":


Не оправдавам СССР и комунизма.
Просто мразя предателя Соломон Паси и клубчето му по интвреси, а и почти нищо, което идва от тях не струва.
За мен нито един паметник не трябва да се разрушава, защото "народ, който не помни историята си е обречен да я повтаря".
Този лозунг, че заводите не са стрували, като технология и са фалирали поради тази причина . Го повтарят по принципа на Гьобелс "една лъжа повторяне 100 пъти става истина".
Едно 90% от фалиралите заводи, бяха фалирани за да могат да купени на безценица, с идея после да се възстановят.
Просто тия партийни функционери дето го направиха не бяха наясно, че свободния пазар вакум не търпи. И си мислеха, че клиентите ще ги чакат.
За някой заводи съм виждал как чисто нови производствени линии седяха на товарната им гара платени и не се монтираха по политически пречини.
В Полша същите производствени лини още работят и заводите също.

Оценка:
-4 +0

мушмул
208 Отговор

До коментар #196 от "И аз да кажа":


Едно време се продаваха по 136 хиляди нови автомобила на година. Всеки можеше да си купи нова кола. Има от къде да си направиш справка.
Сега по колко нови автомобила се купуват на година ?
Като се има предвид че половината от годишните продажби са за министерства , здравна каса , банки и всякакви служебни автомобили.

Оценка:
-3 +2

кавалжиев
209 Отговор

До коментар #196 от "И аз да кажа":


Смотан - 120 кв малко ли са за жилище ? Колко квадрата са сега новото строителство ? Май още по малко - а ?

Оценка:
-1 +1

ПЕНКО
210 Отговор
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЗЗД И ДНЕШНИТЕ " АТЛАНТИ С ЦИЦИ " Е В ТОВА ,ЧЕ ДНЕШНИТЕ- СА ГНУСНИ ЕВРЕЙСКИ КОПИЛЕТА -ГОТОВИ ЗА НОВИТЕ ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА !!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-4 +1

агроном от времето на соца
211 Отговор

До коментар #203 от "Айде бе":


Що приказваш глупости като не разбираш от земеделие ? Едно време се отглеждаха по 36 вида селскостопански култури във всяко ТКЗС. Като почнеш от боб и леща та до чесън , лук и захарно цвекло.
Сега се сеят само три вида култури - слънчоглед , пшеница и царевица.
Пшеницата е фуражна - нищо че я правят на хляб . А и всичко е гмо.
А всичко останало го внасяме. Включително боба и лещата.

Оценка:
-2 +2

даскал Манол
212 Отговор

До коментар #202 от "Айде бе":


Па то си личи колко си умен и учен - също като дядо си !

Оценка:
-1 +1

ама и ти си един неграмотен
213 Отговор

До коментар #194 от "Мисля си":


България е била вражеска държава и ако са искали , Руснаците е можело да я сринат до основи !
Въпреки това с тяхна помощ избягваме голяма част от репарациите за които настояват Рузвелт и Чърчил!

Оценка:
-4 +2

я дай пак
214 Отговор

До коментар #192 от "Изрода си е изрод":


В кое министерство е имало руснак ? По времето на бай Тошо - руснаци не допускаха да минат портала даже на обикновен завод. Твърдя го от личен опит.
А сега краварски инструктори във всички бази а посланичката обикаля даже секретните обекти.

Оценка:
-4 +2

vasil
215 Отговор
Премахнат - не, но трябва да се премести на място с други подобни, и който иска да ходи и да им се радва. Такова подходящо място са "табаните" на Кремиковци ...

Коментиран от #217


Оценка:
-2 +3

Бесен Язовец
216 Отговор

До коментар #190 от "Само питам":


По големи убийци от продажните русофоби-сородоиди няма, убихте 2 000 000 българи от 1989г насам!

Оценка:
-2 +3

БОЛШЕВИК
217 Отговор

До коментар #215 от "vasil":


По лесно ще е вас да ви махнем от Републиката България от колкото паметника и така ще се случи вероятно в близко бъдеще!

Оценка:
-3 +2

connoisseur
218 Отговор
На пръв поглед е странно-паметник на окупатора да стои в центъра на една столица.Паметника на този който е съсипал живота на три поколения на един народ.И все пак 30г след като официално окупацията е свършила,паметника си седи.Да,странно е,но само на пръв поглед.На втори поглед-тоест след като човек се позамисли-нема нищо странно в този неприятен факт.
През 1944г окупатора русия,постави на власт в БГ най низшето съсловие в БГ,за да управлява БГ в неин интерес.И като управляващо това най-низше съсловие наложи на БГ своя морал.Моралът на крадеца.Защото през декември на 1947г КРАЖБАТА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ЗАКОН-"закона" за национализацията.Преди това в периода септември 1944-март,април 1945г БЯХА ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА по улици и планини 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ.Неее не се лъжете,така наречения "народен съд" е съвсем друга бира.Доста след тва.Този геноцид е воден лично от тодАр христов живков от село правец,от къщата на лъвов мост.И след тва "45 години възхооод".Както и да е.По интересен е въпроса що тези от най-низшето съсловие в БГ(те и днес са си най-низшето съсловие,да не се лъжем),не дават да се събори паметника на окупатора русия в центъра на столицата.Дааа, КАКВО ЩЕХА ДА БЪДАТ ТЕА ОТ НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ,КАКЪВ ЖИВОТ ЩЕХА ДА ИМАТ ПРЕЗ ТЕА 75Г СЛЕД 1944Г АКО русия не беше окупирала БГ.Ми щеха да са там от където окупаторите ги доведоха.Оборите,овчарниците, кочините...Щеха да имат живота на свинари,кравари,овчари... Румен овчаров-примерно.Е кажете ми

Коментиран от #219


Оценка:
-2 +1

connoisseur
219 Отговор

До коментар #218 от "connoisseur":


На пръв поглед е странно-паметник на окупатора да стои в центъра на една столица.Паметника на този който е съсипал живота на три поколения на един народ.И все пак 30г след като официално окупацията е свършила,паметника си седи.Да,странно е,но само на пръв поглед.На втори поглед-тоест след като човек се позамисли-нема нищо странно в този неприятен факт.
През 1944г окупатора русия,постави на власт в БГ най низшето съсловие в БГ,за да управлява БГ в неин интерес.И като управляващо това най-низше съсловие наложи на БГ своя морал.Моралът на крадеца.Защото през декември на 1947г КРАЖБАТА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ЗАКОН-"закона" за национализацията.Преди това в периода септември 1944-март,април 1945г БЯХА ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА по улици и планини 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ.Неее не се лъжете,така наречения "народен съд" е съвсем друга бира.Доста след тва.Този геноцид е воден лично от тодАр христов живков от село правец,от къщата на лъвов мост.И след тва "45 години възхооод".Както и да е.По интересен е въпроса що тези от най-низшето съсловие в БГ(те и днес са си най-низшето съсловие,да не се лъжем),не дават да се събори паметника на окупатора русия в центъра на столицата.Дааа, КАКВО ЩЕХА ДА БЪДАТ ТЕА ОТ НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ,КАКЪВ ЖИВОТ ЩЕХА ДА ИМАТ ПРЕЗ ТЕА 75Г СЛЕД 1944Г АКО русия не беше окупирала БГ.Ми щеха да са там от където окупаторите ги доведоха.Оборите,овчарниците, кочините...Щеха да имат живота на свинари,кравари,овчари... Румен овчаров-примерно.Е кажете ми

Коментиран от #220


Оценка:
-2 +2

connoisseur
220 Отговор

До коментар #219 от "connoisseur":


E кaжeтe ми кaк дa им дaдe cърцe нa тeзи мърши дa пoзвoлaт пaмeтникa нa тeхнитe блaгoдeтeли дa ce cъбoри.Ми тo и aз дa бeх и aз щeх дa гo брaняcъc зъби нoкти.Прoблeмa oбaчe e пo-гoлям.Мнooooгo пo-гoлям.Прoблeмa e чe и cлeд 89г тeзи oт нaй-дoлнoтo cъcлoвиe в БГ ca нa влacт.Тe cи изрaбoтихa "прeхoдa",тe cи гo нaпрaвихa тaкa чe тe дa ca нa влacт и вeчe И oфициaлнo дa ca COБCТВEНИЦИТE В БГ.Тaкa c пaмeтникa тeзи мърши пoдcъзнaтeлнo нaпoмнят нa БГ кoй e шeфa и днec в БГ.Зa дa нe ce oпъвaт нa твa cтaтуквo.

Оценка:
-1 +4

Атлантохейтър
221 Отговор
По-добре да премахнем "Евроатлантяните". Те са от една отминала и изчезнала вече цивилизация.

Оценка:
-2 +2

сноу
222 Отговор
Явно платените пунгаши вчера здраво са назобени в зелено, и е имало набиване на обръчи..

Оценка:
-2 +2

Контра
223 Отговор

До коментар #178 от "Атлантик параноик":


Добре, че не си минавал покрай тези камиончета, които раздават безплатно мляко и кажеш че си комунист. Ще те замерят със шишенца мляко, БЕЗПЛАТНО!

Оценка:
-1 +2

Чичо Гошо
224 Отговор
Така наричащите се български /атлантици/ звучащи като меки увиснали вимета , мястото им е точно там на дъното на Атлантика.

Оценка:
-2 +2

Stormtrooper
225 Отговор
Вечна слава на Рейгън!

Оценка:
-2 +1

емо73канар
226 Отговор
Ако някой посегне на Альоша, бял ден да не види.

Оценка:
-0 +1

dsсса
227 Отговор
Въпросните атлантици са толкова нищожна част от населението на България, че на последните 10 избори не са взели общо един процент.

Оценка:
-0 +2

В.А.М
228 Отговор
Уважаем Атлантически съвет преди да съдите даден режим първо го докажете с факти и доказателства. Аз ще ви кажа как се прави. Първо създава се специален съд, който да повдигне обвинения, да назначи прокурори, адвокати и да призове свидетели. Второ всички членове на правителството, депутати от Народно събрание, ръководители и членове на управляващата партия, директори на тайни служби и членове, директори и надзиратели на затвори и лагери да бъдат арестувани. Трето всички документи от архивите на министерствата, затворите, лагерите, тайните служби, полицията и други институции да бъдат конфискувани и използвани за доказателство пред образования съд. Четвърто делото трябва да бъда публично представено, както обвиняеми, свидетели и доказателства. Пето съда осъжда обвиняемите на съответните присъди, съдебния орган прекратява дейността си. Всичко останало е просто празни приказки и недоказани твърдения.

Оценка:
-0 +2

В.А.М
229 Отговор
Уважаем Атлантически съвет преди да съдите даден режим първо го докажете с факти и доказателства. Аз ще ви кажа как се прави. Първо създава се специален съд, който да повдигне обвинения, да назначи прокурори, адвокати и да призове свидетели. Второ всички членове на правителството, депутати от Народно събрание, ръководители и членове на управляващата партия, директори на тайни служби и членове, директори и надзиратели на затвори и лагери да бъдат арестувани. Трето всички документи от архивите на министерствата, затворите, лагерите, тайните служби, полицията и други институции да бъдат конфискувани и използвани за доказателство пред образования съд. Четвърто делото трябва да бъда публично представено, както обвиняеми, свидетели и доказателства. Пето съда осъжда обвиняемите на съответните присъди, съдебния орган прекратява дейността си. Всичко останало е просто празни приказки и недоказани твърдения.

Оценка:
-0 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Цветан Цветанов
Заместник - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира регистрацията на партията за изборите за държавен глава.
Винаги сме максимално добре подготвени за всеки национален избор. Това е възможен вариант да видим как работят структурите."

Още бисери