4 Април, 2020 11:05 8 822 61

Методи Андреев: Горанов спи ли спокойно в апартамента си, на който не плаща наем?

  • методи андреев-
  • владислав горанов-
  • апартамент

''България е най-бедната страна, заради това управление. Подчертавам. Най-бедната страна заради това управление, което имаме от 10-12 години насам'', заяви бившият депутат

Методи Андреев: Горанов спи ли спокойно в апартамента си, на който не плаща наем? - 1
Снимка: БГНЕС

''Аз смятам, че демокрацията, ако тя е възприета като ценностна система от хората, които я практикуват, никакви пандемии, никакви вируси, не биха я спрели. Демокрацията е по-силна, тъй като това е най-добрата форма за управление и за съществуване на обществени отношения и на обществото. Това, че в момента има пандемия, показва къде са слабите пунктове на демократичната карта на Европа'', това заяви Методи Андреев, бивш народен представител и бивш председател на Комисията по досиетата, в предаването ''Денят с В. Дремджиев'', излъчващо се по TV+ и TV1.

''Можем да говорим по-скоро, да кажем карантинни мерки с привкус на диктатура. Защото навсякъде карантинните мерки са такива, каквито ги взимаме и ние, и слава Богу, че ние навреме взехме тези карантинни мерки. Аз не ги критикувам. При тези карантинни мерки много неща може да бъдат критикувани, но ние също трябва да знаем, че тези хора, които ги налагат, те за пръв път го правят. Няма разписано как се правят неща. Проблемът е друг, дяволът е в нюансите и в детайлите. Това мен ме притеснява. Давам пример - карантинни мерки има в Италия, карантинни мерки има в Германия, във Франция има карантина, навсякъде, в Англия, в Америка, но да сте чули тамошната прокуратура да обвинява хората за това, че насаждат психоза? За мен по-голяма психоза от тази, която в момента всеки един преживява с този вирус, с тази пандемия, а в България в частност при управлението на тези хора, аз не виждам'', каза Андреев.

''Ние по принцип сме си стресирани. Ето, виждате ли го нюанса? Къде се говори за такива случаи? В Русия, в Китай, спомняме си лекаря, и в България. Значи в момента прокуратурата, ако няма как да помогне, по-хубаво да не пречи, по-хубаво да не създава впечатление, че в България се използва моментното състояние за разчистване на политически сметки. Този нюанс е много опасен. Ето го, случая с Орбан. Е, добре, Макрон не можеше ли да се изкуши и той да управлява с укази? Или примерно Тръмп, който е по-близък до профила му (бел. ред. на Орбан), или примерно Борис Джонсън. Защо тези хора могат да управляват без укази, а Орбан не може?'', добави той по зачекнатата от него тема.

Защо България не е подписала декларацията срещу Орбан? Методи Андреев предположи следното: ''Ами, най-вероятно, защото Георги Марков, който е приятел на Бойко Борисов, му е казал недей, че Орбан ми е приятел. А може би дълбоко, като погледнем нюансите, дълбоко в душите, в мисленето на нашите политици, им харесва това, по този начин да се управлява една държава.''

''Аз това казвам, че карантинните мерки навсякъде са едни и същи и слава Богу, че ги има, защото с тази зараза няма друг начин поне на този етап. Но дяволът е в дейталите - как ги управляваме, кога ни светят очичките? Когато забраняваме ли или когато поощряваме икономиката? За съжаление в България, очичките на нашите управленци светят, когато забраняват. Не, че не трябва да забраняват, но те като забраняват трябва да мислят какво ще стане утре, когато трябва да разрешават. И ето, примерно, имаме Закон за извънредното положение, но забележете нито един, повтарям нито един отговорен политик, (като казвам отговорен политик - политик облечен с реална власт), не излезна и не каза: българското правителство, българското Народно събрание, се ангажира всички ограничителни мерки, свързани с извънредното положение, да бъдат свалени на часа, когато то бъде свалено. Какво ще стане след извънредното положение? Ще махнат ли това следене с телефоните, примерно'', запита Методи Андреев.

Водещият Дремджиев запита Методи Андреев какво е осветило извънредното положение, а бившият председател на Комисията по досиетата отговори така: ''Освети нрава на българина, не мога да кажа даже и на управляващите. Първо, българинът не се чувства некомфортно в една недемократична обстановка. Разбирам, всеки трябва да поеме своя дан от ограниченията. Тези ограничения трябва да ги има. Но усещаме, че една част от българите, сякаш не търсят гаранция за това, което ще бъде после. Защото сега е ясно, извънредно положение, правата са ограничени, прави се навсякъде. Но никой, или поне много малко хора питат: а после какво ще стане.''

''Вижте, в България не е като в Англия, не е като в Щатите, не е като Франция, не е като Германия. България е най-бедната страна, заради това управление. Подчертавам. Най-бедната страна заради това управление, което имаме от 10-12 години насам'', вметна бившият депутат от ОДС и ГЕРБ.

''Изключително тъпото упорство на властимащите да мачкат по всякакъв начин малкия и среден бизнес. Спомняте си, то не беше Наредба-18, то не бяха малки бензиностанции, то не бяха лобистки закони, които по принцип подкрепяха големия, корпоративния, олигархичен бизнес в България. Тоест, през тези 10 години управление на Бойко Борисов, тези хора показаха своя нрав. Нравът им е да подкрепят олихархията. Нравът им е да подкрепят едрия бизнес, който връща добри комисионни. Защото дребното ресторантче, малката фирмичка, то е незабележимо. Тези 93% от фирмите, както каза Иван Нейков, те не бяха във фокуса на нашите управляващи. За това българската пазарна икономика я нямаше. И сега ние берем плодовете на това, че ние в България нямаме истинска пазарна икономика. Сега ние очакваме големите корпорации, които са се възползвали с пълни шепи от възможностите, които тази власт им е давала - да участват в обществени поръчки, да присвоявят предприятия чрез фалирали банки, да даряват, да чистят имидж, да чистят гузни съвести. Не само Пеевски, а и други. Дарението е дълбоко личностен акт, истинското дарение не се споделя, то се дава и се прави без коментар. Поне като дарявате, не го правете популистки, не искайте хората да си сменят мнението за вас. Няма да си го сменят. 10-12 години вие направихте от тези хора - да не ви обичат. И сега тук идва големият проблем - липсата на доверие на хората, на българите в българската държава, е българските институции. Каквото и да направи българската държава в момента, аз лично не ѝ вярвам. Не знам за другите, аз лично не ѝ вярвам. Защото тя досега не е показала, че това, което говори, го прави по начина, по който го обяснява'', заяви още Методи Андреев.

Коментарът на Методи Андреев за икономическите мерки на правителството ни: ''Не съм икономист, не разбирам от икономика, но чувам хора, които разбират, и то хора с различна политическа ориентация, те говорят, че тези мерки не са ефективни. Не са ефективни, пак казвам, защото има дълбоко недоверие към институциите. Има една мисъл, мисля, че на Монтескьо, той казва следното нещо: ''Ако нямаш доверие в правосъдието, няма правосъдие. И аз мога да я перифразирам: че ако нямаш доверие в държавата си, няма държавност. Ето това е резултатът. Кой прави тези мерки? Прави ги Влади Горанов. Досега Влади Горанов спечелил ли е симпатиите, вярно няма финансов министър, който да го харесват, никога не е имало. Но искам да питам, жест, който направи финансов министър в Германия на провинцията - той се самоуби. Значи, този човек е явно бил страшно отговорен към работата си. Той е знаел в онази провинция какви ще бъдат последствията в богатата Германия. Той не е можел да го приеме. Аз питам Влади Горанов, в момента той спи ли спокойно в апартамента си под наем, на който не плаща наем? Той спи ли спокойно? Защото начинът, по който той говори по телевизията, с този механичен, компютърен глас, с тези студени очи, без проява на капка съчувствие с драмата, която милиони български граждани в момента имат, или която не дай си Боже ще се развие. Това отношение показва, че за нашите управляващи важи хубавата българска поговорка: ''Козината си мени, нрава не''. Това е истината.''

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен

    93 11 Отговор
    Ще спи на наровете скоро...........................................

    Коментиран от #7

  • 2 Извинявам се...

    75 6 Отговор
    Спи,спи ... убеден съм ! Свикнал ли са така да я карат между капките !!!
  • 3 Жоро

    13 95 Отговор
    Ти господин злобен и бивш си вече прецъвтял бодил.
  • 4 Кой68

    15 48 Отговор
    Липсваше ми някой.........А то бил Мето.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Behemoth

    41 3 Отговор

    До коментар #1 от "Случаен":

    Кой бе ,Барбата Ганьос ли?

    Коментиран от #48

  • 8 Усмивката

    47 6 Отговор
    Птав е човека
  • 9 Гост

    80 4 Отговор
    Спи си много спокойно, знае си, че закон не го лови, милионер си е, по всяко време може да отиде да живее където си поиска по света, единствената му задача е да присвоява в ползу господарите си, абе дреме му на дедовия....
  • 10 Усмивката

    71 3 Отговор
    Разделението е тотално. Каквото и да направи това олигархично управление , няма да спечели доверието на хората
  • 11 Според мен

    63 4 Отговор
    Горанката си спи спокойно и си дава парите за наема за бело вместо да плаща наем и си му е екстра ма дали и на българския народ му е екстра е друг въпрос.

    Коментиран от #60

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Усмивката

    53 5 Отговор
    И Боко го знае.Затова има шанса да подложи на геноцид българската държава , само да отърве бесилото.Всяко му действие е познато. Чрез калинката си Катето Захарчето ни натрапва сантиментални привкуси , за да прикрие зловещите си намерения . Да зарази тотално населението чрез вкарване на маса заразени българи от Европа и света
  • 14 Будинов

    58 9 Отговор
    Колко човека като г-н Андреев ни липсват в момента.Много точен в коментарите и много неудобен за няКОЙ.
  • 15 ФЕН

    70 4 Отговор
    Прав е човека .И това му е наказанието да е извън власта .А Горанов е плужек във всеки смисъл Той е на ясно ,че сега може да краде и колкото повече толкова по добрелллсамо дето не осъзнава ,че после щемуго земат .....Държавата си отива това е тъжната констатация ...
  • 16 Лекар БГ

    54 3 Отговор
    Кое от казаното не е вярно?!
  • 17 Швейца

    63 3 Отговор
    “очичките на нашите управленци светят, когато забраняват” - много хубаво казано!
  • 18 копи пейст

    47 6 Отговор
    Малко статистика за такива като тебе. За периода 2007-2017 г. от грип са се разболели 916 270 българи и от тях са починали 16 777. Или средно за година болните са около 90 000, а починалите 1670. Някой да е блокирал животът в държавата? Дори се говори, че болничните вредят на икономиката. А сега за първите няколко болни и взривиха икономиката на страната.
    Източникът ми е приложение 19rh006pr.pdf към НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАКСИНОПРОФИЛАКТИКАТА НА СЕЗОННИЯ ГРИП 2019-2022
    ........................................................................
    андреев, по-малко от 500 души заразени, от тях по-малко от 300 болни, от които вече двайсетина са се излекували, за период ДВЕ - ТРИ СЕДМИЦИ, това ли вие "епидемията"? А да, била е овладяна! С какво? С безумните реплики на Муфтаджийски или с глобите по 5000 лв за неносене на маски-носни кърпички и със забраната за излизането на вън?? Хайде малко по-сериозно!

    Коментиран от #27

  • 19 Горанов

    49 3 Отговор
    В Барселона плащат ли наем?Защо,аз да плащам?
  • 20 Слави Славов

    40 4 Отговор
    Адмирации,ако този наистина мисли така,но все ми се струва,че това е само прах в очите на народа и опит да събере повече аудитория!Последните 30 години ме научиха да не вярвам на никого,особено на политик,а този е и бивш гербер,та си помислете!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Глупости

    5 28 Отговор
    Ами аз пък имам спомени и че преди 10-12 години пак бяхме най-бедната държава с тази разлика,че сега не се ограничаваме толкова колкото преди 10-12г.Може би е имало варианти да сме и по-добре последните години,но нека все пак не забравяме и изтриваме предните години.Нека даде статистика колко по-богати сме били преди 10-12г. и каква са били покупвателните възможности преди.Все още не ни е затрил вируса живелите края на 90 години и началото на 21век.

    Коментиран от #58

  • 23 патриотъ

    42 3 Отговор
    Извод-нужна е смяна на системата,всички управляващи разбойници в затвора с конфискация и рестарт на всичко!Само така има надежда за спасяване на България!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 джаич

    29 6 Отговор
    Смирете се , и се покаите ! Управлението на ГЕРБ екскомунистическата , сикаджийска шайка е Божието НАКАЗАНИЕ над недостойният бълг. народ загубил нравствените си ориентири и способността си да разграничава ИСТИНАТА от лъжата , ДОБРОТО от злото , НОРМАЛНОТО от ненормалното , допустимото от недопустимото !
  • 26 ТГОЖ

    13 7 Отговор
    И ТИ ЩЕ ОВИСНЕШ ПРОСТ СЕДЕСАР ПОМНИМ И НЕ ЗАБРАВАМЕ .СЪПРОТИВАТА
  • 27 До 18

    13 27 Отговор

    До коментар #18 от "копи пейст":

    Добре бе,толкова ли не разбрахте какво се набива в главите ви?Не става въпрос колко ще умрат за сравняване на статистики.Става въпрос за бързото разпространение на заразата Погледни какво става в другите държави-няма болнични легла,няма достатъчно лекарски екипи,няма достатъчно респираторни и когато заболеят повече хора ще се налага да се избира кой ще бъде приет и лекуват и кой ще умира вкъщи,на пътя от болки и задух.Бойко прост,обеснява ви го с прости думи и вие пак не разбирате

    Коментиран от #32, #34

  • 28 Чики-Рики

    23 3 Отговор
    Тези статистики да ги чете най-големият ,, темерут,, в Държавата!Чуйте го само как се изразява на пресконференцията в момента ,този ,, гуру,, на ,, шайката,,. Всички ги прави на ,,бохави,, , в това число и журналистите, които му задават въпроси!
  • 29 ИЗГРАЧИ

    6 2 Отговор
    За да не го забравят. Отживелица архаична!
  • 30 ВЛАДИ

    26 2 Отговор
    10 УМРЕЛИ 10 МИЛИАРДА ЛЕВА КРЕДИТЧЕ ОХ НА ДЯДЯ
  • 31 ПЕЕВСКИ

    24 2 Отговор
    ВЛАДИ ПУСНАХ 100 ХИЛЯДИ ЗА БОЛНИЦАТА ПРЕВЕДИ МИ 2 МИЛИАРДА ОТ КРЕДИТА ЗА ДЖОБНИ
  • 32 Усмивката

    18 6 Отговор

    До коментар #27 от "До 18":

    Бойко ако епрос, ни е не сме. Защо тогава сам признава че влезлите в България хиляди българи , главно неусегурени , ще трябва да ги лекуваме ние. И как това не ериск. Значи да се разхождаш по алеите е риск. А да допущаш от границата до димът му заразен , само и единственио с една декларация не е.

    Коментиран от #47

  • 33 ДНЕВНО МЕНЮ

    8 1 Отговор
    ЗА СЛЕД 13 МАЙ - ПИТАЙТЕ КИТАЙЦИТЕ КВО ЯДОХА ДЕКЕМВРИ 2019
  • 34 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 4 Отговор

    До коментар #27 от "До 18":

    Не разбрахте ли, че заразата в България не се разпространява, освен в глави като твоята???...С тези неадекватни мерки ГЕРБ се самоуби за радост на комунистите...

    Коментиран от #36

  • 35 Владко счетоводството

    11 3 Отговор
    Спокойно си спя, даже хъркам и пърдя!!!

    Коментиран от #37

  • 36 00000014

    19 3 Отговор

    До коментар #34 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Но ще продължават да крадат още докато са на столчето с примка на шията. Кой ще ритне столчето? Страхливите физиономии с маски, които срещам по улицата? Няма! А управленците може и избори да отложат и годишно извънредно да наложат. Спасението е пред министерския съвет .... на "юруш".
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Георги

    18 1 Отговор
    Няма страшно.. централният софийски затвор има доста килии...рано или късно Горанката ще бъде в новата си роля...там... СНЕЖАНКА...ще обслужва доста батки...
  • 39 БАТ

    10 2 Отговор
    Браво Мето тук си най точен ПОДКРЕПЯМ ТЕ , виж по темата досиета и ДС си гола вода.
  • 40 Бббббб

    11 2 Отговор
    Интересно. За втори път виждам,че си станал по-земен. Изглежда като се махне човек от ГЕРБ започва да гледа и по друг начин на нещата.Дано и други хора прогледнат по-бързо. Иначе мазалото ще продължи. Това обаче ще ни съсипе още повече. А няма накъде..
  • 41 месара

    2 6 Отговор
    колко дълга и тъпа статия! колко струва?!
  • 42 Р.радев

    3 4 Отговор
    Няма материал,прост народ..Прав беше Бойко...
    Абе тъпаци,какво ще работите след като заводите,фабриките в Европа и на балканите да в извънредно положение..Мислите ли или само блеете като стадо овце?!Истината е заеми с които да се подпомогнат съкратени работници,социално слабите и пенсионерите,сме подпомагане на безкрайно богатите бизнесменчета,те ще станат малко по-бедни,нищо повече.Точка..
  • 43 Наблюдател

    8 2 Отговор
    Разбирасе че спи спокойно Горанов, просто защото е абсолютно "перде"! Имунизиран срещу морал! "Дебелокожо" биологично недоразумение....
  • 44 Диалектмен

    8 0 Отговор
    Ало селския говор, а ти не беше пръв защитник на това управление. От както спря да лапкаш друго пропя. По принцип си прав, но най-страшни са твойта порода. И Бойко пазеше Тато, но преди всички избори се сеща за деда си. Поне 3 пъти се е отрекъл от него, за да стане гард на Тато, както сега 600 пъти се отрече от този, който го вкара в играта. БКП никога не е слизала от власт.
  • 45 Бай Яни

    0 7 Отговор
    Цървул,най бедни бяхме по времето на Жан Виденов.Спрете да лъжите народа и да ви вярват само малоумни бивши червени кадри на БКП и ДС.,майкати лъжлива кумунистическа..гога хората са взимали над 1000 и нагоре заплати а я кажи маимуно червена.Я кажи Нинова как печели в момента от членовете си по време на криза,.Всички сте боклуци.Всички Бивши и настоящи депутати сте за растрел крадлива пачавро руска.
  • 46 въртикапаков

    5 1 Отговор
    Мето, Метоо хептен си изперкал как ще плаща наем за собснвения си апартамент? Или и ти вярнаш, че кръглоглавчо с честните сини очи го е шубе от земетресения! Ами сега от короната? Дали вече не живее на вилата на кръстницата си?
  • 47 до 32

    4 7 Отговор

    До коментар #32 от "Усмивката":

    За да ви се докаже, че се разпространява трябва да започнат да умират и тук стотици хора на ден за да сте сигурни ли? Вие нормални ли сте или сте изроди? Навсякъде се разпространява само в България не и е лъжа, защото нямаме стотици измрели на ден .Според теб прибралите се българи от чужбина трябва да се оставят да умират пред болници и да не бъдат лекувани ?Пак те питам-нещо човешко има ли в теб ?Те са българи като теб и мен и са в правото си да се прибират-да ги пращат в затвор ли или да направят лагер да ги прибират там? А ТИРаджиите ,които ти карат необходимите продукти лекарства-и тях ли? А нали за да проработи икономиката трябва да има износ или и за теб икономиката е МОЛове, ресторанти, кафенета и сергии-ами и стоката от къде е?Туризма страдал от изолацията-ама те и туристите са в изолация и карантина по другите държави.Предприятия които имат поръчки и възможност да работят и изнасят в момента работят

    Коментиран от #49, #57

  • 48 Аха

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Behemoth":

    Ганйос и са спи на нарове.по полезно е ама кат огладнее и го напнат ония събирачите на заеми мое и да се събуди.
    Не ми се вери,но че видим.
    Тая меланхолия и летаргия дет е обхванала народа на дали,че се събуди
  • 49 Еййй

    1 3 Отговор

    До коментар #47 от "до 32":

    Ей тъпчо.
    Изопачаваш нещата .
    Мушмурок неосъзнат.
    Кат не мож да мислиш не повтаряй кат папагал некои наши умници дет ни закопааа.
  • 50 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ИЗРАЗИТЕ : " АЗ ИСКАМ; АЗ СМЯТАМ ;АЗ МИСЛЯ ... АЗ МЕТО ТУПАНЕТО " !!!!!!!!!!!! МАЛКО МУ ТРЯБВАШЕ НА ФАШЕТО --ПРОСТО ЕДНО: - "НИЕ ВИЖДАМЕ ..." !!!!!!!!!!
  • 51 Истината

    3 0 Отговор
    В тежки времена винаги са изпълзявали подобни маргинали, които са се опитвали да се правят на народни трибуни.
  • 52 бай Шиле

    2 0 Отговор
    С поканата за интервю към този селски Мунчо,Веско Дремджиев стигна апогея по темата "избрани събеседници".Много добър професионалист е, но и много купен.
  • 53 2774

    2 1 Отговор
    А ти какво направи г-н бивш депутат Андреев осен да си вземаш депутатската заплата
    А сега когато не си вече на хранилката да започнеш да плюеш . всички комунисти сте такива до кога ще ви търпим само не знам и този Президент мишка
  • 54 Аве Адолф Хайлллл

    1 2 Отговор
    Ами Методи , кандидатирай се за президент , така ще може на думи всичко да оправяш , да си плямпаш на воля ,като настоящия, и на никой няма да му пука
  • 55 лагер Белене

    1 0 Отговор
    Как ми липсват такива като теб.
  • 56 Диамантената ръка

    5 0 Отговор
    Апартаментът си е на Горанов и затова не плаща наем, просто не е на негово име...
  • 57 Усмивката

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "до 32":

    Тъй като виждам , че си неосъзнат, ще ти дампример . Как въпреки добрите ,уж, намерения на твоите любимци ,короната пак може да дойде при тебе. От границата пристигат изумително ,потресаващи факти за начина на посрещане на цънародниците ти.Вначалото , дори липсваха термометри иги караха да попялват некви фърчащи хартийки.После , след20 дена , се сетиха да им измерват температурата, но.... се оказа , че отново са неподготвени. Заразяваният започва да заразява далече преди да вдигне температура. Намериха решение.Накараха ги да стоят под карантина , но....отново простотия. С тях в семейсрвото има роднини ,които вероятността да плязне е голяма. После ,сле още 10 дена , решиха да оставят и членоветен асемейството. После , след още десет дена решиха да ги следят . И при всичкото лутане и хаос, остана фактът , че ....от границата , до роднияим дом , никой не им държи сметка как и къде стигат. И ти приятелю си мислеш за защитен.А къде са така необходимите тестове , за да бъдат тествани още на границата. Аз знам. В народното събрание и министерството. ....Толкоз ли си наиве?
  • 58 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Глупости":

    Да но тогава нямахме и няколко милиарди дълг. И най_важното нямаше и безотчетните пари на европата. Така че смятаи къде сме стигнали. Когато бъркаш в кацата с мед не може да не се оцапаш. Но трябва всичко да е с мярка. А тук мярката е всичко ьа нас
  • 59 Тол

    0 0 Отговор
    Каквито са българите, такива са и управляващите! Всички теглят кредити, ама първите само ги плащат
  • 60 Ами да стане тоя български народ,

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Според мен":

    Пък да си направи хубавото сам, най-после!
  • 61 Маргинал от Кочината Им

    0 0 Отговор
    Той спи неспокойно, само ако не е откраднал нещо за деня !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове