ФАКТИ.БГ

Топъл обяд навреме - Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна

От 30-ти април - Безплатен обяд от Credissimo за нуждаещи се, съвместно с ресторант Djanam Steak House

Публикувана: 29 Април, 2020 12:35
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1005
Топъл обяд навреме - Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, Credissimo дават начало на следващия етап от кампанията "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19". Самата кампания започна още през месец март, когато Credissimo незабавно реагира с грижа за най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.

Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - от 30-ти април без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Инициативата стартира от столицата, като епицентър на епидемията.

Необходимото и навременно начинание се реализира съвместно с ресторант Djanam Steak House, който безвъзмездно предоставя кухнята си и ангажира персонала си в ежедневното приготвяне на вкусния обяд.

Кампанията се провежда под мотото “Топъл обяд навреме” и ежедневно ще бъдат дарявани 300 порции, като при необходимост количеството ще бъде увеличено. Менюто ще е разнообразно, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. От екипа на Credissimo ще участват активно като доброволци в каузата.

Реализацията на инициативата е възможна, благодарение на специалните отношения на доверие и лоялност, изградени през годините, между Credissimo и неговите потребители. Всеки от тях, платил вноската си след 13.03.2020 г., е допринесъл към каузата, дарявайки топъл обяд на човек в нужда.

Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 1 от 3 гласа.Ловци на бисери
Владимир Каролев
Финансистът Владимир Каролев с позиция за Пирин
Купени партийни членове протестират за Пирин"

Още бисери