18 Май, 2020 10:56 19 394 142

Кирил Домусчиев отговори на Божков

  • васил божков-
  • кирил домусчиев

От предоставена публична информация става ясно, че в контракта е записана изрична клауза за ограничаване правото на тотализатора да преговаря и сключва договор с “Нова Броудкастинг груп”

Кирил Домусчиев отговори на Божков - 1
Снимка: БГНЕС

"Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!", написа Кирил Домусчиев в профила си във Фейсбук.

"Добавям само, че “Нова Броудкастинг груп” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за договора на “БТВ медия груп” с Български спортен тотализатор (БСТ ).

От предоставена публична информация става ясно, че в контракта е записана изрична клауза за ограничаване правото на тотализатора да преговаря и сключва договор с “Нова Броудкастинг груп”.

Твърдя, че подобни ограничения върху държавна компания (БСТ) от страна на частна (“БТВ медия груп ”) е недопустимо и скандално! Сега разчитам на компетентното мнение и реакция на отговорните институции в България", пише в поста си Домусчиев.

Кирил Домусчиев отговори на Божков


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ггггг

    24 178 Отговор
    божков се утече...

    Коментиран от #14

  • 2 данчо от подгумер

    125 4 Отговор
    Ти си представи колко е плащал на дългию Иво Андонов... бахарчето
    дедо Секи Ден - напраи го паралия :)!!!

    Коментиран от #104

  • 3 Олимпийска надежда

    158 5 Отговор
    Затова Бат Х плюе по БТВ, заради договора на БСТ!
  • 4 Аритметика

    208 5 Отговор
    "Напоителни системи" пренасочват всички парични потоци към Нова нива.
  • 5 нито а нито б

    313 5 Отговор
    Разритаха кошера.Оказа се пълен не с работни пчели,а с отровни стършели и търтей.
  • 6 Хелан

    322 6 Отговор
    Кире, много станахте там горе на високото ниво, от което не искате да слизате. Да не ви отеснее скоро и да започнете да се потите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хрониките на герберлунгия

    205 6 Отговор
    Защо модератора изтри коментара ми? Какво невярно съм казал? Паметната записка е теграмотно написана и от това личи интелекта на домусчиев. Значи с този интелект за дда достигнеш бизнес върхове се иска як гръб. Гръб от бкп, чрез мама и гроб чрез баце.

    Коментиран от #92

  • 9 lrl

    159 12 Отговор
    Кико, а кой ще поеме сега франчайзерите от Евро Футбол?
    Дето останаха без работа? Имат да плащат наеми, някои имат и работници, осигуровки, данъци? Кажете сега, земахте бизнеса, но какво правите с веригата от хора дето си издържат семействата с франчайз на Евро Футбул?

    Коментиран от #38, #91

  • 10 Споко

    192 4 Отговор
    Е нищо не му е отговорил. Домчо и теб ще те издокарат. Защо НОВА не изкарва нищо, че имаше протести в София през изминалите дни?
    Защото според Домчо, протест не е имало. Така му е наредено и така му изнася.

    Коментиран от #108

  • 11 Хрониките на герберлунгия

    176 6 Отговор
    След като такъв неграмотник управлява футбола ни и медиите ни, освен нова, аз спирам да си плащам и за диемите. Няма смисъл да пълня гушите на неграмотници, докопали се до власт и пари с помощта на бкп и герб. Призовавам всички да ме последват. Бойкот на тв-тата на нова.

    Коментиран от #78, #79

  • 12 Бошков тв

    28 57 Отговор
    Целия екип на БТВ се извинява за неудобството свързано с тото - то... Просто искаме кинти те за себе си!
  • 13 Един там

    202 7 Отговор
    Домуса и честен бизнес са оксиморон. Унищожи БМФ, молиони неизплатени заплати, злоупотреби с десетки и стотици милииони, нарязване на плавателните съдове и др.действия противоречащи на приватизационните договори. Опрощаване на много милиони всяка година данъци за фирмите му от държавата, обсебване на българският футбол. Обществена тайна е че съдиите, дисциплинарната комисия и цялото БФС са като частна собственост на Домуса. За какъв футбол можем да говорим при това положение? Освен това, тази бележка показвана от Божков си е 100% изнудване. Смятайте за каква наглост става на въпрос. Къде е каскета. Къде се скри тоя пУмиар и защо нищо не прави. Иначе може да арестува хораказващи, че няма маски идезинфектанти, но, когато доктор Смърт говори за много които ще умрат, абанкянския рапон говориза чували с трупове нищо не следва. До кога ще търпим тази шайка, която ни унищожава?

    Коментиран от #35, #36

  • 14 goni

    114 15 Отговор

    До коментар #1 от "ггггг":

    Божков не го харесвам, а няма и как, ама големи проблеми ще създаде на някои хора!:) Скараха се дружината!:) Не могат да поделят парите!:) Баш войводата го награби!:) Държи касата и злоупотрябава!:) Това не се прощава! Той че бял ден няма да види, няма, ама и останалите от дружината ще видят зор!:) Само да се не изпротрепат че друга дружина, ако вземе власта...! Жална ни майка!:)

    Коментиран от #16

  • 15 Дидо

    80 13 Отговор
    Абе аз не знам кой какво писал кой какви договори сключвал,ама идете двамат малко на вечерно училище та барем основно завършете. С тоя правопис където го праскате да не говоря за СМС те на Горанов и Божков и дъщерями ма 9г им намери 40правописнк грешки ...!!!! Ме ви отива да се излагате така и да сте милиардери това говори много лошо за държавата и как сте стигнали дотук !!!

    Коментиран от #43

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хахаха

    136 7 Отговор
    Домус, всичките договори на НОВА ли са на хвърчащи листчета и защо набързо смени темата с БТВ, те ли са ти виновни, че след Пеевски и Боко си най голямия крадец в България!

    Коментиран от #121

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Българин

    153 8 Отговор
    Твърдо съм за Божков срещу тиквата и Домусчиев, но си признавам, че не мислих, че паметната бележка е истинска и това е договор на национална телевизия, а сега Кирето сам си призна, че това е истински договор, ужасТ.

    Коментиран от #22, #29

  • 20 Олимпийска надежда

    102 6 Отговор
    Като падне от власт БХу къде ще бяга, в Сърбия е ЦВ, в ОАЕ е Божков, в ЮАР са братя Галеви?!

    Коментиран от #25, #111, #126

  • 21 Много бързо бе

    68 4 Отговор
    Кире, требваше да изчакаш малко, да покажеш че не ти пука.
  • 22 да бе да

    96 4 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    И на мен това ми направи впечатление,че Домусчиев не отрича...дори и за "съпорта" към ДКХ.
  • 23 Asdfg

    98 4 Отговор
    Домусчиев не се прави на света вода ненапита!
    На всички е ясно, че ако не беше мама от теб и чеп за зеле не става!
  • 24 корабостроител

    96 2 Отговор
    Един от грабителите на съвременна България! Как пък всички осветлени спират да коментират очевадни факти!?! Г-н олигарх, винаги има Видовден!
  • 25 ха ха ха ха ха

    53 3 Отговор

    До коментар #20 от "Олимпийска надежда":

    В Занзибар.
  • 26 Кирето

    84 5 Отговор
    Възмутен съм от БТВ медия груп чиито договори са писани на компютър, разпечатани на принтер и имат и печати, трябва да са като нашите ръчно написани на хвърчаща хартийка, това тяхното е недопустимо и скандално!
  • 27 Гелосан педерунгел

    76 3 Отговор
    И ти си за затвора заедно със шайката царвул!
  • 28 goni

    15 6 Отговор

    До коментар #16 от "Хрониките на герберлунгия":

    Не, на мен. Аз, нямам проблем!:) Но, сума ти хора ще изреват на умряло!:) Няма как! При нова дружина е така!:)
  • 29 ТВЪРДО

    24 39 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    СЪМ ПРОТИВ БОЖКОВ. ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ДС. ИМА " БИЗНЕС" КОЙТО ИЗЦЯЛО И НАПЪЛНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН. ХАЗАРТЪТ УБИВА ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО И НАРКОТИЦИТЕ. ИМА ПО- УМНИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ОТДАВНА СА ГО НАПРАВИЛИ.

    Коментиран от #80, #114

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Реалност

    107 3 Отговор
    Домус ако майка ти не ти беше подарила двата завода, които взе на безценица, а ти ги продаде за скрап сега щеше да продаваш картофи на пазара в Разград.

    Коментиран от #55

  • 32 цвайк

    82 3 Отговор
    Наговорили са се- каквото и да извади Божков, се правят, че нищо не е станало и заявяват, че няма да падат до нивото му. А в същото време пуснали Цеката да обикаля като глашатай, да разпространява какви ли не непотвърдени и непроверени сатанински твърдения по медиите.
  • 33 а туй то

    92 2 Отговор
    "Кирил Домусчиев отговори на Божков". Божков на Горанов. Горанов, пък се оплака на Борисов, той пък на Гешев .... Хубава работа, ама ... българска.
  • 34 Емил Станоев

    77 2 Отговор
    Добре де !? Но в тая паметна записка пише че трябва да оказваш пълно съдеиствие на Божков с Комисията за регулиране на хазарта !? Това как ще го правиш и ли по-точно Как си го осигурявал ??
  • 35 цвайк

    58 4 Отговор

    До коментар #13 от "Един там":

    Домуса е перлата в царската корона.

    Коментиран от #47

  • 36 798714252571482

    47 5 Отговор

    До коментар #13 от "Един там":

    Ще си ги търпите, защото сте такъв мат'рял. Правилно ви определи баце и ще страдате докато не изчезнете всички.

    Коментиран от #98

  • 37 Хммм

    88 3 Отговор
    Вчера го писах,днес ще го повторя. Според мен....този,който е подкокоросал Бойко и компания да ударят Божков ,е забил нож в гърба им. С други думи- е искал да ги унищожи с ръцете на Божков!
    Защото Божков е олигарх,но различен олигарх от Домусчиев ,Баневици,алкохолни босове и пр.
    Дори недоумявам как Бойко се е вързал,който инстинкта му за съхранение е с висок праг.....освен да се е взел много на сериозно и това го е приспало.....

    Коментиран от #44, #45

  • 38 Варненец

    23 2 Отговор

    До коментар #9 от "lrl":

    Да садат домати.
  • 39 София

    49 2 Отговор
    всеки си плаща рано или късно на този свят ....
  • 40 Хелоу

    59 2 Отговор
    Няма да се разминат без жертви.Говорим за много пари.
  • 41 Гост

    55 1 Отговор
    Домусчиев от Божков ли е научил думата "интелект"?
  • 42 Епидем

    65 2 Отговор
    Много нежни души се оказаха тези милиардери, но не могат да говорят за монополното си положение и рекета на държавата. Срещу какво ли? МАфията май на това му вика - омерта. Тия тука мълчат, ниско било нивото за тях, оня бил обвиняем? Ти да видиш, обвиняем, но не осъден щото още няма внесен в съда обвинителен акт? А защо, още търсим доказателства ли ? Примитиви, толупи
  • 43 грамотен

    20 8 Отговор

    До коментар #15 от "Дидо":

    Присмял се хърбел на щърбел-имаш над 10 грешки,а запетая явно е непозната дума за тебе.
  • 44 шопен

    23 1 Отговор

    До коментар #37 от "Хммм":

    вероятно от лакомия и егоцентризъм
  • 45 Българин

    40 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хммм":

    Бойко няма как да не се върже щом господаря му Пеевски така му е заповядял

    Коментиран от #51, #71

  • 46 Недоспал

    51 1 Отговор
    Торбичките под очите на господин Домусчиев говорят достатъчно.
    Влади затова не дава да го снимат.
  • 47 goni

    36 1 Отговор

    До коментар #35 от "цвайк":

    Няма да се притесняваш ще окапе и той!:) Въпрос на време!:) Да сме живи и здрави! Не вярвам да се наложи да чакаме дълго!:)
  • 48 Неделко

    56 1 Отговор
    В тази държава има ли наистина прокуратура и чий интереси защитава тя ? След безпорните доказателства за влияние над хазартната комисия от министърчето в полза на Божков и далаверите помежду мафиотите във вреда на държавата , кой трябва да приложи закона ?
  • 49 А сега де

    52 1 Отговор
    "Кирил Домусчиев отговори на Божков"...и какво е отговорил освен, че си призна за договора показан от Божков и веднага смени темата с БТВ.

    Коментиран от #88, #120

  • 50 Само това ли

    38 1 Отговор
    Наивно е да се смята, че и най доброто доказателство, документ, запис на разговор, заснето съвещание и пр. и пр. ще накара тези без съвест и морал да си "посипят" главите с пепел. Примерно, много е важно от коя страна си. Бито и еб@но, не се връща. Загубилият, загубил, спечелилият, спечелил. Но има и още нещо "палачинката се обръща".
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 волен сидеров

    44 1 Отговор
    ДОМУЗЕ,тоЗ сега ще те разкатае -давай БОЖКОВ
  • 53 Мамини златни

    50 1 Отговор
    Вие сте всички ангели небесни. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, всички престъпници отричат, те не са виновни за нищо. Как забогатяхте бе. САДЕХТЕ КАРТОФИ ИЛИ ТИКВИ ???
  • 54 ропотамо

    23 17 Отговор
    Не може държавния тотализатор да сключва договор за излъчване с частна телевизия. Явно апетитите на Бтв са били много големи за много големи пари. Срещу тия пари както и тези от рекламите телевизията богатее без да влага пари в нови и качествени тв продукти и това е видно от програмата им. От както Мърдок я продаде бтв тотално западна а турските сериали и чрез тях налагането на турската култура в България преля чашата.

    Коментиран от #124

  • 55 goni

    33 1 Отговор

    До коментар #31 от "Реалност":

    Тоя, е от елегантните домуси!:) Гелосаните!:) Ама, да ти кажа стават само за декоративни животни!:) У тях ни месо, ни сланина!:) Виж жените им се радват, защото не разбират от свине!:)
  • 56 И тоя държавен милионер е от същия дол

    39 1 Отговор
    дренки,но е ортак с главната мутра. Най-малкото него го интересува “спазването на закона” с опростените 50 млн.лв.данъци. Просто крайно време е новоназначения аташе по правните въпроси,специално за престъпността,като държавна политика в БГ при посолството на САЩ,да сезира американското правителство за прилагане на закона Магнитски и санкциите към държавните престъпни елементи.
  • 57 Next

    25 2 Отговор
    домуса, бошковия, кратунчо са все пустиняци. Разлика между тях нама, сите са крадци.
  • 58 Гост

    43 2 Отговор
    На Кирето и господин да му викат, пак си е Кире. Сам се набута в качамака.

    Коментиран от #83

  • 59 Слав

    49 3 Отговор
    Кой гледа още НОВА това си е турска телевизия която подбира новините за да са удобни на собствениците и на властта! Аз лично НОВА я подминавам по най бързия начин!

    Коментиран от #62, #122

  • 60 3.14К

    48 1 Отговор
    Къде го чукаш, къде се пука.Държавният тотализатор не е на Божков.Ти можеш да коментираш само неформалният договор между теб и Божков. Но продавачът на джапанки ,колкото и милиарди да си откраднал, винаги ще живее в теб.Един цървул, колкото и да го щавиш, винаги си остава ЦЪРВУЛ!

    Коментиран от #116

  • 61 az #Победа75

    39 1 Отговор
    И Домусчиев изведнъж стана най-законопослушния бизнесмен.... хахахахахаха
  • 62 Киро Гела

    45 0 Отговор

    До коментар #59 от "Слав":

    гела хубаво отговаря, но защо още е на свобода, а не е в затвора? Гешев, недей се прави на луд, че и ти си се запътил с все сила към бай Ставри!

    Коментиран от #99

  • 63 Вуте

    37 0 Отговор
    Да питам тук, че тия от НОЩ няма да ми кажат-Киро произведе ли дезинфекционен гел за предпазване от коронавирус?
  • 64 3.14К

    34 1 Отговор
    Къде го чукаш, къде се пука.Държавният тотализатор не е на Божков.Ти можеш да коментираш само неформалният договор между теб и Божков. Но продавачът на джапанки ,колкото и милиарди да си откраднал, винаги ще живее в теб.Един цървул, колкото и да го щавиш, винаги си остава ЦЪРВУЛ!

    Коментиран от #66

  • 65 Da ama ne

    45 0 Отговор
    Ако беше спазвал закона,нямаше да бъдеш милиардер а щеше да вадиш репички с брат ти и да ги продавате на пазара за да преживявате.
  • 66 1:1

    41 1 Отговор

    До коментар #64 от "3.14К":

    Киро бие точно! Не му продадоха БТВ и се задоволи с "втората цигулка" Нова. БТВ си остана телевизия, неподвластна на Делян и властта и затова я "божков тв". Ще се пукнат отзад чак до врата.
  • 67 Ива

    54 0 Отговор
    Абсолютен факт - Домус Ага и мутрата от СИК са принудили Божков да рекламира в Нова тв ! Има прокуратура в България да се самосезира ?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гост

    49 0 Отговор
    Кой крив, кой прав не знам, но много се навързаха олигарсите и държавните мъже. И ако Гешефтурата не ги подхване всичките, скоро вместо правосъдие ще станем свидетели на саморазправа! Залогът е твърде голям за да мине и замине.
  • 70 ежко

    45 0 Отговор
    Домус....Я ни обясни за "Пълен съпорт в ДКХ с цел урегулиране бизнеса и спазване законите на РБ.", че нещо не разбрахме как стават тези работи?Нито ти, нито Божков не бихте имали възможност да давате подобни обещания ако всичко беше легално.....Та за съпорта питам, в какво се изразява и от какво естество е....
  • 71 goni

    18 3 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    Единственият изтрит коментар е моя! Ще се опитам да ти отговоря по друг начин!:) Надценяваш успешният млад бизнесмен с наднормено тегло, защото щом Боби успя да прогони Цецо, който често посещава САЩ по един специален повод, то значи Боби дърпа конците!:)
  • 72 Прогноза

    34 0 Отговор
    Домусчиев е следващият в списъка на баткото на Владко.
  • 73 А нивото на Домуса

    20 2 Отговор
    какво е? Пишат си на разни салфетки...
  • 74 Уди Кълвача

    45 0 Отговор
    Този,, ГЕЛ" преди 10 г
    беше никому не известен изведнъж рязко забогатял от както дойдоха герберастите, работата му много намирисва!
  • 75 ТРОПЧО

    32 0 Отговор
    КОГА ЛИ И ТИ ЩЕ ПОСЛЕДВАШ БОЖКОВ - ВИДИ МИ СЕ МНОГО СКОРО КАК ГИ НАПРАВИХТЕ ТЕЗ МИЛИАРДИ БЕ НИИ ДА ПЕ БЯХМЕ ПА ДРУГА ПЛАНЕТА
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Нещо повече

    22 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хрониките на герберлунгия":

    Всики права да се върнат в Канал 1 и да гледаме спорт, а не брифинги, Драго Кафето и тем подобни.

    Коментиран от #81

  • 79 Новичок

    26 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хрониките на герберлунгия":

    Аз отдавна съм ги спрял Диемите.Такива наглеци са,от Март месец дават записи и разни ел. игри,а таксите си ги вземат от хората.
  • 80 Между " трябва" и "е"

    25 2 Отговор

    До коментар #29 от "ТВЪРДО":

    има огромна разлика. Ако беше забранен, Божков щеше да е виновен. Не е . Но опитите за обсебване на успешен бизнес и рекетът са и неморални, и забранени.Та - кой в случая е виновен?
  • 81 Няма да стане.

    18 1 Отговор

    До коментар #78 от "Нещо повече":

    Там действа полов принципът на " мъжкото" приятелство.
  • 82 ЕЕЕ

    28 1 Отговор
    с това си изказване, домусчиев потвърди,че записката е истинска.Вече съмнения,че е само хвърчащ лист, отпадат.

    Коментиран от #84

  • 83 Припомням,

    27 1 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    а вие преценете има ли връзка между двата факта: 1. Някога, много отдавна, в Управителния съвет на все още държавното БМФ, беше включен и студентът / май беше още второкурсници- .. при това - без никаква връзка с морския транспорт и Варна или Бургас/ Делян Пеевски.2.После БМФ беше харизан на Кирил Домусчиев / и баща му, на когото принадлежи знаменателното предложение корабите да не возят със себе си . продукти и готвачи, а сутрин, обед и вечер да се отбиват в пристанище и да се хранят там. / Днес плаващи под български флаг големи кораби няма и България НЕ Е ПРИЗНАТА ЗА МОРСКА СТРАНА.
  • 84 Този вид паметна записка доказва

    24 1 Отговор

    До коментар #82 от "ЕЕЕ":

    каква неграмотност има в двете мутри. Паметната записка е информативен документ,който се изготвя от заинтересованата страна /едностранно/ и обхваща много въпроси имената и длъжността на всички участници,подписва се само от водещия преговорите и е за сведение на ръководството на фирмата и евентуално,приемащите работата в направлението. В случая е подписана,като договор,от двете страни,което е автогол на Домусчиев.Показва неговото административно нулево ниво и неграмотност!

    Коментиран от #100

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 1234578

    22 1 Отговор
    Аз никаде в изявлението на Домувчийски не прочетох, да казва, че казаното от Божков е лъжа и не отговаря на истината. Но иначе доста словоохтливо коментира морала на Божков и бизнеса му. Също и наистина скандалните клаузи в бизнес отношенията на държавното ТОТО и конкурентната му БТВ.

    Никъде Домувчийски не отрича, че не е бил в договорка със "властта" да "натиснат" Божков да му даде едни милиони, срещу реклама.
  • 87 И ТОЯ СЕ КЪЛНЕ И В ДЯВОЛА И БОГА

    18 1 Отговор
    "Винaги в бизнeca cи cъм cпaзвaл зaкoнитe и нeoбхoдимaтa eтикa в oтнoшeниятa. Тoвa e виднo и в пaмeтнaтa зaпиcкa. Фaкт e, чe мнoгo гoдини прeди пoкупкaтa oт мeн нa Нoвa, Бoжкoв e плaщaл зa рeклaмa и ПР в тeлeвизиятa знaчитeлнo пo-гoлeми cуми (първият дoгoвoр e oт 16.07.2012г). ....."

    ---- ЧЕ БИЗНЕСЪТ МУ Е ПОЧТЕН, НЯМА НИЩО ОБЩО С МУТРИ ДС-ТАЦИ И Е ЗАБОГАТЯЛ БЕЗ ДА ИСКА?! ПО - СКОРО ПРОСТИТУТКА МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ПРАВЕДНА, КАТО ДОКАЖЕ, ЧЕ НУЖДИТЕ Ѝ СА БИЛИ ОГРОМНИ... АЛЧНОСТТА ОПРЕДЕЛЕНО ОПРАВДАНИЕ НЯМА.....
  • 88 И още

    19 1 Отговор

    До коментар #49 от "А сега де":

    Призна си,че не иска да слиза на по ниско ниво. Че кой иска, при условие, че нивото е решетки. Не искаааам!
  • 89 Лош човек

    30 1 Отговор
    Ей тоя Божков. Как си позволява бе.
    Та Домусчиев е от Правилните бизнесмени.
    Пръв приятел на Тулупа и Влатко.
    И приятелството им е скрепени с много пари.
    На данъкоплатците.
  • 90 пешо от панелката

    22 1 Отговор
    В нито един момент Гела не казва че паметната записка не е автентична, същото важи и за Горанчо и СМСите
  • 91 1234578

    10 5 Отговор

    До коментар #9 от "lrl":

    То па Евро Футбул е един бизнес. По-добре наистина да няма такива бизнеси у нас, като букмейкъри, бинго зали, лотарии ... и такива бизнесмени като Божков.

    А работниците какво ще правят? Ще направят футболни барове и кафета, където хората да гледат спортни срещи и състезания. Или ще фалират и ще започнат друг "бизнес" някъде на Запад, като много други българи.
  • 92 1234578

    3 15 Отговор

    До коментар #8 от "Хрониките на герберлунгия":

    Като гледам как двамата изписват буквата в, о и 0, ми се струва, че паметната записка е написана от Божков, а не от Домусчиев.

    Домусчиев само си е написал името, датата и се е подписал. Така че неоснователно го обвинявате Домусчиев.

    Коментиран от #112

  • 93 Миро

    22 2 Отговор
    Абе Домус, гелът е за фиксация, не за интелигетност.
    Престани да се плескаш.
  • 94 Лично

    14 1 Отговор
    аз отговор не прочетох , но се поФалил , че винаги бил спазвал закона.......
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 1234578

    5 7 Отговор

    До коментар #36 от "798714252571482":

    "...защото сте такъв мат'рял."

    Не всички сме тъкъв мат'рял, но родителите и бабите и дядовците ни за съжаление са такъв мат'рял. Това са 2 000 000 пенсионери, което е половината от имащите право на глас. Който ги хване все ги лъже, разни телефоннини измамници, БСП, ГЕРБ,"АТАКА", "Патриоти" ...

    След 2 поколения, ще се оправят нещата, ако оживеем дотогава.

    Коментиран от #106

  • 99 Сега

    20 0 Отговор

    До коментар #62 от "Киро Гела":

    Сега Домуса ще го повтори короната и ще го изолират в Софиямед във випстая. Каскета и тиквата ще ги изолират във ВМА. На кого мисирките ще задават въпроси?
  • 100 1234578

    3 4 Отговор

    До коментар #84 от "Този вид паметна записка доказва":

    Божков е искал "гаранции' за ДКХ, затова записката е у него. Как мислиш дали Домусчиев е толкова тъп, че да изготви официален договор. В който "НОВА" ТВ. поема ангажимент от името на ДКХ.

    Коментиран от #137

  • 101 ГЕРБ Народните милионери

    16 0 Отговор
    Помня как Кирил Домусчиев от отявлен критик на Бойко Борисов изведнъж запя друга песен и се превърна в негов почитател. Разбира се той не е единственият пример за подобно ренегатство. Честността и неподкупността не са любимите качества на повечето от българите.
  • 102 хлъц

    20 0 Отговор
    Домуса признава, че записката е истинска!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #113

  • 103 Бай Кольо

    6 17 Отговор
    Той Божков( предполагал) че е под натиска на Б.Борисов, то и аз като си купих талонче от неговата лотария предполагах че ще спечеля ама нанай. Само кьорфишеци. На 62год. Божков е богат негодник който се изсули оставяйки жена си и сина си на произвола на съдбата знаейки какво ще им се случи, затова е негодник чисто човешки

    Коментиран от #127

  • 104 То е ясно

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "данчо от подгумер":

    По милион на месец !
  • 105 Динко

    21 1 Отговор
    Домуса да каже за ,,съпорта,, да не се прави на луд,нали финансовият министър,който командва ДХК живее в негов апартамент.Вместо да обясни той се опитва да се занимава с БТВ и договори които не го касаят.
  • 106 798714252571482

    13 2 Отговор

    До коментар #98 от "1234578":

    И като се дистанцираш от този мат'рял ходи ли на ежедневните протести или го раздаваш борец за права, ама от къщи като 90 % от останалите. Чакай някой друг да се бори, за да живееш ти по-добре.
  • 107 Давид

    22 0 Отговор
    Много са интересни глупостите на господари на ефира , които се опитват да защитят престъпника Борисов и да се отърват от ортака нА Пеевски - Горанов . Народа вече ви знае простотиите . Вие сте шайка негодници работещи заедно .
  • 108 VVVVV

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Споко":

    Ха, ха, то и БМФ няма задължение от десетки милиони към Влади-то. Но при такъв народ, съставен от "лош матрЯл", "мисирки", "тулупи", "дърти свекърви", "негодници"..... има само едно Слънце!!!!!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ОИ за инвалиди

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Олимпийска надежда":

    А в САЩ го дебне Пъпеша.
  • 112 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #92 от "1234578":

    Аз написах записката .А те само се подписаха.Толкова мога,толкова пиша.Сега чакам да видя Кой ще плати повече да му ставам свидетел.Защитен.С у вЪже ние :
    Голямото ЦК.Следва подпис
  • 113 ТОЧКАТА

    11 0 Отговор

    До коментар #102 от "хлъц":

    кво да ПРИЗНАВА!!ТА ТЯ Е ПОДПИСАНА от него!!!!!!Вещите лица ПО ДЕЛОТО!!!имат думата!!!...А,,ама то дело ...нямааааа.Пък помним колко бързо ПИТАХА КС за ,, казаното от РАДЕВ,, ....някога ,някъде си,на еди кого си!!!!!!!!!
  • 114 Ха ха

    12 1 Отговор

    До коментар #29 от "ТВЪРДО":

    Америка,Китай,Русия,Германия,Италия, Испания....коя страна е забранила хазарта?Че тук в Испания на всяка улица и във всяко село има казино.За онлайн залаганията въобще да не говориме.Това,че ДКХ не функционира у нас благодарение на ГРОБ е темата на разговора .Не размивайте проблема тролчета гербави.

    Коментиран от #117

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Запалиха България заедно с Доган

    7 0 Отговор

    До коментар #60 от "3.14К":

    Добре пишеш, поздравления!
    Домуса започна с репертоара на Доган, КЗК !
    Следващия ход е КФН.
    НАП, тук не става, проспали са взиманията ,които никой не видя.
    Гешев ,е като вола ,който колкото повече рие, все повече боклук му пада на гърба, просто се омърси прекалена много.
    Цацаров, къде се скри, явно е пред пенсия, той свърши доста тежки престъпления.
  • 117 Хаджиментов

    5 2 Отговор

    До коментар #114 от "Ха ха":

    В Америка хазарта е разрешен само в няколко щата.

    Коментиран от #118

  • 118 Хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #117 от "Хаджиментов":

    Така е, само в 50 щата е разрешен:)
  • 119 цвцв

    6 1 Отговор
    у горна в поделението имаше един фатмак домусчиев голям тармък отваря шкафа и ако фуражката не е както той си иска пребира я в склада и на строевия преглед тия продава това беше през 1980год.тоя ако му е внук е същия даде дарение и веднага взе 60/40
  • 120 Baihoi

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "А сега де":

    И освен това лъже като възрастен ром. След изнудването Лотарията плаща 20 милиона, вместо 8 милиона на Нова.
  • 121 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хахаха":

    Кико вади и раздава горещите картофи, но си и облизва пръстите...яко.
  • 122 Лея

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Слав":

    Аз пък-БТВ... направо съм подредила листата с каналите така, че да ги няма:)
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 А защо да не може

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "ропотамо":

    Или нищо подобно не е правено?
  • 125 ЗАМЪЛЧИ

    6 1 Отговор
    ВИДЯ СЕ КОЛКО СИ СПАЗВАЛ И СПАЗВАШ ЗАКОНИТЕ, ПОНЕ ЗАМЪЛЧИ! НАСРАЛ СИ СЕ ДО УШИТЕ!
    КОЛКОТО И ДА СЕ ОПРАВДАВАШ, ФАКТИТЕ СА НА ЛИЦЕ - ПРЕСТЪПНИК СИ!
  • 126 Съседа

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Олимпийска надежда":

    Е как къде, при нас в "Северна Македония" нали той сега ни подкрепя и даже гащите на жена си може да простре спокойно. Тя Луната е голяма, не е като това загубено забравено от всички село Барселона!
    "Каскета" няма правомощия там, щото не сме в ЕС.
  • 127 А ти откъде ги знаеш тия работи?

    0 1 Отговор

    До коментар #103 от "Бай Кольо":

    Или ти казаха какво да пишеш?
  • 128 ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ

    2 0 Отговор
    ФАНДЪКОВА ФАНДЪКОВА Е ПОДСИГУРИЛА НА 100% ЛИПСАТА НА 8 000 МЕСТА В ЯСЛИ И ДЕТСКИ ГРАДИНИ
    ТАЗИ ГОДИНА ............ НЕКА И БЛАГОДАРИМ И ДА И ПОЖЕЛАЕМ ВСЕ ТАКА ДА ,,РАБОТИ" ЗА ТЕЗИ ДЕТО Я ХРАНТУТЯТ !
  • 129 МЕНТЕ ДАРИТЕЛИ

    2 0 Отговор
    ЩО ДОМУЗЧИЕВ ИЛИ ПЕЕВСКИ НЕ СА ПОСТРОИЛИ НИТО ЕДНА ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ ЯСЛА
  • 130 Кой68

    3 1 Отговор
    Кой както нека бойкотира каквото си иска?Сега разбрахте ли българския "бизнес"?Сега разбрахте ли защо в България няма и никога няма да има сериозен Бизнес и сериозни компаний....Не е само В.Божков и отсреща Домусчиев.......Докато лапаше гот,а като му сипаха постно-риве?
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Тиня

    4 0 Отговор
    Това не е държава , а фекално блато.
  • 133 AXA

    3 0 Отговор
    MOSHENIK. .
  • 134 в гората

    4 0 Отговор
    тия нека си играят на стражари и апаши ,докато не дойде горския
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 БОЖО

    1 0 Отговор
    КИРЕ ,ЧАКАМ ВА.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 МДАААА

    1 0 Отговор
    ДОМУЗЧИЕВ Е ПРАВ А ,,ЛЕВСКИ" Е МЪРТАВ ОТ КРАДЦИ КАТО НЕГО
  • 141 НЕКА ТАКА ДА СТАНЕ

    1 0 Отговор
    ИГРАЧИТЕ В ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА СА НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА - МИНИМАЛНА РЯАЗБИРА СЕ И ПРИ ЗАГУБА ДА ИМ Я РЕЖАТ ! ТОГАВА САМО ЩЕ ИМА ИСТИНСКИ ФУТБОЛ
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове