Last news in Fakti

10 Юни, 2020 17:07 2 975 32

Няма COVID-19 в столична детска градина

  • детска градина-
  • детски учителки-
  • covid-19

Всичките PCR-тестове са отрицателни

Няма COVID-19 в столична детска градина - 1
Снимка: БГНЕС

Всички PCR-тестове за COVID-19 на персонала на детска градина №50 са отрицателни.

Това написа в профила си във "Фейсбук" кметът на София Йорданка Фандъкова. 

От утре детската градина ще работи в нормален режим.

Благодаря на Столичната здравна инспекция и на всички служби за бързата реакция и мерки, които взехме за безопасността на децата и персонала, посочи Йорданка Фандъкова.

Припомняме, че премиерът Бойко Борисов се ядоса на столичните учителки, които въпреки апелите на националния главен здравен инспектор Ангел Кунчев да не се посещава Сърница, са отишли там през миналата седмица.

"Толкова усилия и лаборанти, толкова тестове. Те пари струват. Накрая ще им пратим сметката", отсече той и реши да приключи коментара си по темата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    36 11 Отговор
    Няма как да вярваме, на крадлата и лъжкинята, "спечелила" с 98% от гласовете на маааалата.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кораната е в парламента

    30 5 Отговор
    пп ГРОБ и ДПС = ❤️❤️❤️
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 доктор щросмайер

    19 1 Отговор
    Няма значение, прати им сметката!
  • 6 Последния Софиянец

    22 8 Отговор
    Детската учителка Фъндъчева спасява колежките от гнева на Падишаха.ха ха ха
  • 7 Майна

    25 3 Отговор
    Не ги ли е срсм, единия сутринта каже едно, следобед друг друго и то лъжите станаха като,, Добро утро,, ...
    На какво прилича това??????? Докога ще ги търпите?????

    Коментиран от #30

  • 8 ami

    22 4 Отговор
    ами да беше наложил карантина на сърница, а не да си измисля "апели". Нищо не е апелирал. Хората са свободни да отидат там, щом няма карантина или забрана - с нищо не са виновни жените, че са ходили в сърница.
  • 9 Абе

    8 3 Отговор
    И да има няма да умрете, ай стига.
  • 10 има нема

    10 6 Отговор
    Абе, нема - нема, ма по-добре си преберете децата!
  • 11 Циганска история

    13 1 Отговор
    ,, тука има, тука нема ,,като избирателите на госпожата. Може и НОЩа да има ......вина.
  • 12 Дельо Хайдутин

    9 8 Отговор
    Кой ли главанак ще си заведе децата в тая детска градина.
  • 13 🐷 Боко ТИКВАТА

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ташаците да ми оближат":

    Веднага идвам, само ми прати СМС-а на латиница, че както всички знаят съм №1 с английския....хахахаха.Бъди сигурен, че облизвам, ама яко....хахахаха.
  • 14 Лозенец

    5 0 Отговор
    Фандъкова, ти си знаеш!
  • 15 Антон

    7 4 Отговор
    Добре де а ако някое от децата е прихванало вируса и го занесе в къщи, а от там родителите по офиси и т.н. Тези учителки отишли до сърница и се заразили всичките. После обаче в детската градина никой не заразили. Това не е ли странно? И как кореспондира с мнението на един от щаба - кунчев май, че в колективи се предава много бързо и агресивно спрямо семейната среда. Или това с детската градина беше някаква партенка, но тъй като хората вече не им се връзват я отмениха, или нещо скриха по отношение на заразените там. Има един неоспорим факт - поради постоянните лъжи на баце и щаба, вече никой за нищо не им вярва!!!
  • 16 Активист на БКП

    9 1 Отговор
    Не можеш да им пратиш сметките-здравно осигурени са ! Ядец....
  • 17 Плаши хората

    8 3 Отговор
    На съд Фандъкова. Обявявай след 100% сигурност.
  • 18 Дрън

    11 2 Отговор
    Некадърниците от хунтата правят тестове за корона вирус на око, не ви ли стана ясно това?Забравиха,че има грип и си върлува.Тези тестове са пунта мара.Имах грип изкараха ме с корона вирус и след 2 седмици 2ри тест отрицателен,след още една трети тест положителен и ме оставиха на мира озадачени,но моята докторка без тестове позна,каза грип и толкова.Жената със симптоми на корона вирус 2 отрицателни теста.И двамата сме живи и здрави.Живеем с тъщата на 95 годишна възраст вирус не видя.Хората спряха да се изследват разбраха,че нещо не е наред

    Коментиран от #21

  • 19 ставри

    7 2 Отговор
    Абе,моме,драга кметице ,ти,ако можеш да кажеш в Столичната община,кой пие,кой плаща и кой поръчва музиката ще ти поръчам новата загрявка от...Пловдив!
  • 20 КАТО ЗНАЕТЕ

    9 1 Отговор
    ЧЕ ТЕСТОВЕТЕ СА НЕТОЧНИ - НЕ ГИ СЪОБЩАВАЙТЕ. ЧАК СЛЕД PSR - СЪОБЩАВАЙТЕ В МЕДИИТЕ. АКО ИМА КАКВО. ТАКА - МНОГО ШУМ ЗА НИЩО И КОЙ ЩЕ ВЯРВА СЕГА??? ДЕВАЛВИРАТЕ ДОВЕРИЕТО. ДОКОЛКОТО ГО ИМАШЕ.
  • 21 Дрън

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Дрън":

    Теста сам по себе си не открива вируса.Питам,може ли да се изследва кръвта и слюнката под силен микроскоп..Не можело.Аха,ясна е работата.Значи за всичко друго може и атомите през задника да ти видят може а за това не може?Нали трябваше да похарча пари по лаборатории,не че ме е страх а защото случайно ме наредиха на пангара и се озовах сам в коридорите на болниците.Загубиха ми времето с цял месец,прецакаха ми работата и пари не дадоха
  • 22 Дан

    7 0 Отговор
    Сега баце да и се извини.
  • 23 Ззз

    6 0 Отговор
    То никъде няма, само в някой празни тикви.
  • 24 Гост

    6 1 Отговор
    Тая лелка ще подаде ли оставка за фалшива стресираща новина и опит за всяване на паника? И от къде накъде еднокнижника ще ни казва кои места да посещаваме и кои не? От кога този индивид разполага с времето и живота ни...

    Коментиран от #27

  • 25 Бай

    5 0 Отговор
    Идиоти..прекалихте отдавна..!
  • 26 АНОНИМЕН

    3 1 Отговор
    Има ли заразени учителки или няма?
    Аз ако съм на тези жени на мястото да ме изкарат без вина-виновен и по черен от дявола, щото гоним продължение на карантината не по здравни, а по политически причини - ще наема Марковски и ще ги съдя за морални щети! Щото напоследък морала е скъп и стана луксозна стока!
  • 27 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    То не е за първи път! А Мутафчийски какви ги дръстеше - камиони, чували...!?
  • 28 АНОНИМЕН

    1 3 Отговор
    Били този уикенд /събота и неделя за говорещите български журналисти/ в Сърница и ги оплюха веднага, че носят зараза! След теста - не носят! Ами ако след 15 дни дадат положителен резултат?! Дали изобщо ще се сети някой да им направи тест?! Сигурен съм, че дотогава ще е забравено всичко!
    Заяждам се! Не искам да знам!
  • 29 Троцки

    2 0 Отговор
    Абе другарко, каква БКП-ГЕРБ-болшевишка партия сте вие, бе - една лъжа не можете да съгласувате и прокарате сред пролетарията?!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Недебил

    3 2 Отговор
    НЯМА COVID-19 където и да е! Това е най-голямата измама в историята на човечеството! Доказателства и факти безброй! Просто потърсете и четете...
  • 32 някой си

    2 0 Отговор
    естествено, че не би трябвало пробите да са положителни - нали са се заразили този уикенд, а вируса може да се появи след 14 дни и чак тогава пробите да са положителни. казваха ни че първите дни след заразяване, резултатите са отрицателни и затова не може да се разбере. а сега правят тестове веднага и казват, че трябва да показват резултат. сега - учителите в карантина ли са като са имали контакт със заразени? всичко е много противоречиво и странно за тоя вирус
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове