Last news in Fakti

19 Юни, 2020 19:06 4 724 91

Секретарят на президента Пламен Узунов е отведен за разпит

  • пламен узунов-
  • разпит-
  • пламен бобоков-
  • румен радев

От президентството отказват да предоставят какъвто и да е било коментар

Секретарят на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов, за когото днес се разбра, че е разследван за търговия с влияние заради нерегламентирани контакти с обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков, беше отведен за разпит в сградата на Специализираната прокуратура. 

"Лично аз го призовах по телефона, за което е изготвен протокол. Дошъл е сам в сградата на Специализирания съд и се разпитва в момента като свидетел", обяви пред журналисти прокурор Генка Бързашка.

Тя наблюдава делото за незаконен внос на боклук, по който Пламен Бобоков е обвиняем заедно с брат си Атанас, вече бившия зам.-министър на екологията Красимир Живков и още няколко души. По-късно се очаква решението на съда дали ще остави и Пламен Бобоков в ареста, където вече са другите двама, за което настоява прокуратурата.

От президентството отказват да предоставят какъвто и да е било коментар и да отговарят на въпроси във връзка с действията на специализираната прокуратура и обиска и ареста на съветника на президента Пламен Узунов.

От прессекретариатът заявяват, че президентската институция не е разследващ орган.

"Информация за действията си трябва да предостави Специализираната прокуратура, която следва да аргументира приоритетите в своята работа: кого и на основата на какви улики разпитва, в чие жилище и на основата на какви доказателства прави обиск.", съобщават от пресофиса на държавния глава.

От прессекретариата заявяват категорично и че оставят без коментар отправени внушения пред медии от страна на Специализираната прокуратура.

По-рано в дома на Узунов в столичния квартал "Кръстова вада" беше изпратен екип прокурори, които извършиха обиски за събиране на доказателства, разкрива dir.bg.

Полицията влезе и в дома на президентския секретар в Пловдив. Цивилни и униформени служители извършват претърсване в семейното му жилище на бул. "Шести септември".

По-рано прокуратурата разпространи част от комуникация между Пламен Бобоков и Узунов. От нея става ясно, че на 27 декември 2018 г. секретарят на Румен Радев е изпратил на бизнесмена съдебно решение по делото за танкера "BADR", което още не е било подписано от съдиите от Върховния административен съд и става публично достояние едва 6 дни по-късно.

"Разговор между г-н Пламен Бобоков и секретар при президентството г-н Пламен Узунов във връзка с решение на ВАС. Г-н Пламен Узунов, очевидно помолен за съдействие от Бобоков, му изпраща като прикачен файл чрез програмата "Телеграм" проект, неподписан на решение на ВАС, касаещ отмяна на заповед на директора на Дирекция "Морска администрация - Бургас", с която корабът "BADR", плаващ под либерийски флаг, е бил задържан на пристанището. ВАС отменя тази заповед и дава разрешение формално корабът да отплува. Като Узунов изпаща на Бобоков, както казах, неподписан проект на това решение на ВАС като му казва - "Ето това ще излезе в оригинал", уточни прокурорът Петър Белчев пред БНТ.

Самият Пламен Бобоков от своя страна заяви, че няма спомен за съдебното решение и не е видял нищо.

Според разследващите обаче двамата постоянно разменяли съдебни актове и уреждали заличаване на криминалистични регистрации.

Специализираната прокуратура публикува и комуникация на Пламен Бобоков, от която става ясно, че е лобирал пред членове на ВСС за избирането на прокурора от Русе Николай Николов за административен ръководител на Окръжната прокуратура. Натискът на бизнесмена обаче се е провалил и е избран друг кандидат.

 


Поставете оценка:
Оценка 2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво да каже човек

    59 4 Отговор
    Типично................ А и в петък !
  • 2 Койчо

    116 17 Отговор
    Борисов и Гешев задействаха плювалниците сега и под вола теле ще намерят. Кво се учудваме?!!?

    Коментиран от #47

  • 3 сляпата с кантара

    105 11 Отговор
    ..................В КAКВA ДЪРЖAВA ЖИВEEМ, НEЩO ЗA ШКAФЧEТA C EВРA , ЗA ПРO.ТИ ПУ.КИ , ЗA ЗЛAТНИ КЮЛЧEТA , ЗA ..........ТOA ЧE ГO РAЗМAЖEМ ..............Кeшeв, ,........кacкeтa ти прeчи дa миcлиш нoрмaлнo !!!!!

    Коментиран от #14

  • 4 Мътещите блатото

    64 8 Отговор
    Уважаеми народе, В продължение на 2 седмици, от както пуснахме материалите, уличаващи г-н Борисов, следим внимателно реакциите на обществото. Нямаме нищо общо с обвиняемият г-н Божков, нито сме вътрешни хора на ПП ГЕРБ. Не сме във връзка, нито с БСП, нито с ДПС, нито, с когото и да е било от настоящите претенденти за власт. Нашите действия са външно политически и интернационални. Можем да ви уверим, че следващата седмица ще продължим с уличаващи доказателства за престъпното управление и правителство на г-н Борисов. Неговото ликвидиране е вече уговорено, проектирано и предстои да бъде изпълнено! С уважение - Мътещите блатото

    Коментиран от #31, #87

  • 5 КО НЕ

    15 30 Отговор
    ТОА ЛИ СЕ ПРАВЕШЕ НА ХИТЛЕР?
  • 6 Киро

    44 3 Отговор
    Заличаване на криминалистически регистрации....
    Така се заличава информация...
    Що за малоумие е това.
  • 7 1234578

    18 53 Отговор
    Само питам, търговия с влияние и корупция не са ли синоними? Какво прави съветника на президента по въпросите на борбата с корупцията в схеми за търговия с влияние. Радев сега е момента да покажеш как смяташ да се бориш с корупцията, когато седнеш на стола на Брисов. Покажи сега нагледно с Узунов, колко безкомпромисно ще действаш с прегрешилите чиновници. Ще ги уволняваш ли, или ще ги помилваш чиновници с президентски укази?

    Коментиран от #24, #68

  • 8 Наблюдаващ

    51 6 Отговор
    По-рано прокуратурата разпространи част от комуникация между Пламен Бобоков и Узунов.По късно, ще разпространи и цялата комуникация между Баце и Черепа.От всичко това става ясно?!!!!
    Какво става ясно?На народът отдавна му е всичко ясно.
  • 9 НЕ ЧЕ НЕЩО АМА СМРАД

    25 64 Отговор
    ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕ РАЗСМЪРДЯ!

    Коментиран от #21

  • 10 Румпелщилцен

    43 10 Отговор
    В какво се състои престъплението на Бобоков? В това че е получил информация за съдебно решение, преди официалното му публикуване, нали вече е взето.
  • 11 ВЪЙ

    53 11 Отговор
    Аз да попитам, че не схващам...
    Он имал кУрспонденция с влиятелни ора от Президентството и се повдига обвинение в търговия с влияние. А за Баце не стана ли ясно, че е имал размяна на СМС-и (кУрспонденция) с Али Баба?
  • 12 Я... Я

    46 10 Отговор
    Гнусна гнуна управа. Задейства ха дс. До кога ще ги траем????
  • 13 ТЪПО ТЪПО

    18 46 Отговор
    А ВЪРТЯЩИЯ СЕ НА ЛОСТОВЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СНИМА КАК СПИ? ИЛИ СЪН НЕ ГО ЛОВИ ОТ ДЕСА? НЕ СПИ И ЗУБРИ РЕЧИ. И ПАК ГИ СРИЧА?

    Коментиран от #19, #90

  • 14 1234578

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "сляпата с кантара":

    Сляпата с кантара, не си ли ти Темида? И не живееш ли в страната на боговете? Какви са тези изказвания внушавщи, че живееш заедно с нас в БойкоНиноПеевскиландия.
  • 15 ГЕРБ ЗАПОЧНА

    33 5 Отговор
    ЧИСТКАТА. ...ВСИЧКИ НЕУДОБНИ ИЛИ ГОВОРЯТ МНОГО. ...В АРЕСТА. .КОНТРОЛИРАТ СЪС СТРАХ. .
  • 16 гост

    7 23 Отговор
    тоя ще духа таратора
  • 17 Борислав

    25 10 Отговор
    Очаквам скоро време да намерят милиони не на снимка а приобикс в някой много близък до президента или Нинова.
  • 18 Ива

    41 5 Отговор
    Бедните български граждани , подложени на геноцида на една откровенно мутренски-сикаджийска шайка , съставена от криминални и елементи и имащи си купена съдебна власт ! Мислете само вие можете да изметете бухалккте !изметете

    Коментиран от #61

  • 19 Гешо

    28 5 Отговор

    До коментар #13 от "ТЪПО ТЪПО":

    ТЪПО ТЪПО от това изказване няма по ТЪПО
  • 20 ГЕШЕВ Е ПИЧ

    12 38 Отговор
    ЕДНО Е БОЖКОВ ДА ТИ МОНТИРА СНИМКИ, ДРУГО Е ПРОКУРАТУРАТА ДА ТЕ ВКАРА В КАУША ДА СЕ ОБЯСНЯВАШ. СПЕЧЕ ИМ СЕ Л..ОТО НА ТИЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.

    Коментиран от #27, #40

  • 21 1234578

    8 33 Отговор

    До коментар #9 от "НЕ ЧЕ НЕЩО АМА СМРАД":

    Където и когато Радев управлява няма кражби, нейадърнст, корупция и шуробаджанаина. Ако Радев седна на стола на Борисов, тогава чиновника Пламен Узунов какви ли ще ги върши?

    Коментиран от #75

  • 22 Иван

    38 8 Отговор
    Не трябва да се учудваме! Гешев си е бухалка на Борисов. Знае, че всички го разбират, но не му пука!
  • 23 Бългaрин

    35 8 Отговор
    Радев, Радев! 🤔 Защо се отнесе човешки с щатско-турската шайка ?
  • 24 наблюдател

    39 5 Отговор

    До коментар #7 от "1234578":

    А ти защо смяташ, че всичко, което казва гешефтурата е вярно? Да почакаме да видим какво ще докажат пред съда и какво ще е съдебното решение. Досега Гешефф няма нито едно дело, завършило с осъдителна присъда. А зад настоящите действия прозира политическата поръчка на главатаря на шайката. Той чудесно владее похватите за отвличане на вниманието.

    Коментиран от #66

  • 25 Мразя комунистите от герб

    37 7 Отговор
    За чатове прибират в проку...каквото беше там,а за пачки с евра и кюлчета злато-няма реакция.
  • 26 Неделко

    34 6 Отговор
    Долната шайка на мутрата от СИК връща държавата във времената , когато същите агенти на ДС дерибействаха над хората , биеха , затваряха без причина , изселваха и тормозеха семействата им . Събудете се българи и изметете престъпниците !
  • 27 Тодор

    31 6 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕШЕВ Е ПИЧ":

    Гешев не изтече ли в записа на Бойко? Двамата са си първи дружки. Гарван гарвану око не вади.
  • 28 гецо

    14 1 Отговор
    Сигурно той е управлявал дрона дето е снимал бойко
  • 29 ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ

    10 25 Отговор
    НАЛИ ИСКАХА КАТО КЬОВЕШИ? ДОБРЕ ГИ ПОДКАРА ГЕШЕВ. ДО ПРЕДИ ГОДИНИ ЛОВЯХА ДРЕБНИ РИБИ НО СЛЕД ЦВ. ВАСИЛЕВ И ИВАНЧЕВА СЕ ОТПУШИ ПРОКУРАТУРАТА. БЕНЧО, МИТЬО, ВЕТКО, МИНЬО, БАНЕВ, БОЖКОВ, БРАТЯТА БОБОКОВИ, РАДЕВ, СЕГА И СЪВЕТНИКА МУ.

    Коментиран от #30, #55, #64, #89

  • 30 Кога

    27 5 Отговор

    До коментар #29 от "ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ":

    А Бойко КОГА?
  • 31 Айде бе

    18 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мътещите блатото":

    Ако наистина сте тези, за които се представяте, давайте по-скоро, че мамата си джаска.
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 0 Отговор
    когато си не удобен винаги могат да ти скроят я компроматче я постановка я сценарий

    Коментиран от #36

  • 33 Българин

    9 27 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТСТВО - БЛАТО ! , ПРЕЗИДЕНТСТВО - ТЪМНИНА И ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ -- ОТВРАТ !!!
  • 34 един друг

    15 11 Отговор
    А Президента си заслужава всички удари от хунтата,защото 20 пъти започна да казва нещо,но всеки път стигаше до А.....Дали съветниците му даваха лоши съвети,дали е страхлив по природа,не знам.Трябваше да ги започне твърдо и да реже до корен,независимо от последствията за него.Може би тогава хората щяха да се вдигнат на щурм и да свалят хунтата.Едва ли има разумен човек в България,който да не знае,че Боеко е корумпиран,при това в неразумно големи размери,че Доган и пеефски командват паради,че Инструмента е назначен от хунтата за да ги защитава и т.н.

    Коментиран от #86, #88

  • 35 ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ

    7 17 Отговор
    И ОЩЕ - ПРИБРАХА ЕДИН МИНИСТЪР, ЕДИН ЗАМ. МИНИСТЪР, СЕГА ПОКРАЙ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СЪВЕТНИК И ПРОКУРОР. ЩЕ ИМА И ОЩЕ.АЗ СЪМ ОПТИМИСТ.
  • 36 Активно мероприятие и Компромати

    4 8 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като на Бойко Борисов?
  • 37 Охо Бохо

    29 5 Отговор
    Е време е да изфабрикуват комлромати за хора от президентството, трябва да се отклони вниманието от скандалите с Боко
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 СКОРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ РЕШЕНИЕТО НА..

    8 22 Отговор
    КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЗА ИМУНИТЕТА НА ФАТМАКА,ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО Е КОРУПЦИЯ И НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА!😆
  • 40 Рашка с чашка

    20 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕШЕВ Е ПИЧ":

    Като е пич защо не докаже че снимките не са истински? Банкнотите от 500 Евро се регистрират, на тези от шкафа ясно се вижда номер на банкнота. Значи може да бъде проследена с прокурорско нареждане. Пистолета и той има номер, който да покаже че не се води на Борисов. Защо не е разпоредена проверка?

    Коментиран от #52

  • 41 С КОМИКСИ НЕ САВА

    6 17 Отговор
    ЗА ТОВА НЕ ИСКАХА ГЕШЕВ, БЪРКА ИМ В ДАЛАВЕРИТЕ, РАЗКРИВА ИМ ДАЛАВЕРИТЕ И ТРЯБВА ДА ИЗБИРАТ В ЗАТВОРА ИЛИ В ИЗГНАНИЕ. И НАЙ-ЛОШОТО ОТ ВЕЛИКИ И ВСЕСИЛНИ СТАВАТ ЖАЛКИ ДРЕБНИ СЪРДИТИ ЧИЧАЦИ ЖИВЕЕЩИ В ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА.

    Коментиран от #77

  • 42 Активист на БКП

    22 3 Отговор
    Отклонява се вниманието от Вожда на човеконенавистната хунта ГЕРБ-СУДЖУК и вчерашното чекмедже пълно пачки €€€€€€€€€€,!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ееееее

    6 1 Отговор
    Ся тоя е от некоя ДС фамилия и по поръчка на друга ДС фамилия трябва да изяде дървото щото първата е прецакала втората с нещо си. А такива фамилии в бг дал Бог.
  • 45 А...ФЪРЧАЩИЯ С ДРОНОВЕ,КЛЕ*ПАР...

    6 6 Отговор
    КОГА?
  • 46 ЗАПОЧВАТ ЧИСТКАТА

    8 3 Отговор
    ОТ ГЕРБ. ..НЯКОЙ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИЙ. .АКО ГОВОРИ МНОГО. .В АРЕСТА. ..ТОВА ГО ПРАВЯТ ПО НАРЕЖДАНЕ НА США ИСРАЕЛ ПОСОЛСТВА. .
  • 47 Поли

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Койчо":

    То народа знае че всички сте от едно котило и и сте на принципа да не се следим защото ще се хванем народа знае че само грабите и крадете но трябва да се събуждаме вече

    Коментиран от #54

  • 48 С КОМИКСИ НЕ СТАВА

    7 7 Отговор
    С КОМИКСИ И ПЛЮНКИ ОТ 7/8, ЕВРОКОМ, МАНОЛОВА И КОПЕЙКИН /НИНОВА НЕЩО СЕ СКРИ/ МЪПЕТ ШОУ РЯПА ДА ЯДЕ.
  • 49 Дедо

    17 2 Отговор
    Намериха кой е купил дрона шпионин. Жална му майка на останалия на територията матрял. Така се търси под вола теле. А нещо за онова в шкавчето да каже каскета?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Донева

    14 2 Отговор
    Мафията е в паника и се чуди какво да прави....
  • 52 ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ

    10 8 Отговор

    До коментар #40 от "Рашка с чашка":

    Е СТРОГО КОНТРОЛИРАНА ДЪРЖАВА ОТВЪН. .США ИСРАЕЛ. .ТЕ КОНТРОЛИРАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. .СЛУШАТ ИЗПЪЛНЯВАТ УКАЗАНИЯТА. .И СТАВА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА КОЯТО ПРОВЕЖДА ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
  • 53 Антимилиционер

    13 1 Отговор
    А Шехерезада какво правеше в офиса на бизнезмена Божков? С какво търгуваше?

    Къде е американският Специализиран Наказателен Съд да се самосезира???
  • 54 Дада

    6 1 Отговор

    До коментар #47 от "Поли":

    Да повече от Ясно е че тая паплач трябва да се иде но по-интересно е кой ще дойде
  • 55 Иванов

    9 0 Отговор

    До коментар #29 от "ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ":

    Тъй ли, а да има осъден? И ше го призня, когато бъдат осъдени, Пеевси, Догана, Домуса и разбира се Тиквунций 1 заедно с цялата шайка(пеавителството демек). А да, и Гешефа собственоръчно да си сложи белезниците и с тях.
  • 56 Активист на БКП

    13 1 Отговор
    Отклонява се вниманието от едно чекмедже пълно с €€€€€€€€€€€€
  • 57 Владо Черноземски

    6 10 Отговор
    Следващите "ОТВЕДЕНИ" ще са Радеви.
  • 58 КОЧА

    4 2 Отговор
    ГАДНИ ШПИОНИ .......
  • 59 Гарантирано от герб

    14 3 Отговор
    Колко е жалко, че благосъстоянието на българската нация се намира в нощното шкафче на премиера_пожарникар!
  • 60 Бай Курти

    11 2 Отговор
    Боко е вече бита карта Колкото и да се опитва да прави мили очи на Ковиеши всичко е към своя край Предполагам че в скоро време ще се лее кръв .Макар и вече да е пътник .Но няма да се учудя ако пак спечели изборите . Видяхме как плуваха чувалите с бюлетините в Марица
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ива":

    ИВЕ права си но една птичка не прави
  • 62 Гост

    12 1 Отговор
    Това сериозно ли..... Привикан на разпит за това, че дал някакво съдебно решение, което така или иначе е публикувано след 6 дни.... А за едни евра в шкафче, с пистолет върху тях, спящ напреко вероятно пиян или дрогиран преди това еднокнижник, сниман вероятно от интимен партньор от незнаен пол.... За това разпити няма!
  • 63 Нео

    3 11 Отговор
    Радев се обгради с доносници и жалки остатъци от червената номенклатура и сега ще бере плодовете на това. Логично е след като там е пъпната му връв а и самият той е дълеч от пример за морал.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ами

    7 2 Отговор

    До коментар #50 от "ФАКТИ":

    онова с пищова и евраците и кърджалийските моми какво е? Сигурно е МС!
  • 66 Гост

    2 7 Отговор

    До коментар #24 от "наблюдател":

    Какво общо има Гешев? Гешев ли си е писал с Бобоков? Самият Узунов не отрече истинноста на написаното, дори потвърди, че е приятел с Бобоков, че се изцепи и че е имал и служебни контакти. Интересно ми е да разбера, какви са конкретно тези "служебни контакти" между съветник на президента по националната сигурност и бизнесмена Бобоков?
  • 67 Behemoth

    0 5 Отговор
    Е сега ако вземат и дрона на президента(китайския)....
  • 68 876541

    2 6 Отговор

    До коментар #7 от "1234578":

    На бас, че Радев в съзвучие с комунистическите традиции ще застане на амбразурата и ще защити аверчето си!

    Коментиран от #70

  • 69 kayzer

    0 1 Отговор
    Айде стига с това събуждане бе.Тука едни и същи писачи ни разбуждат ката ден пред мониторите
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Асен

    9 2 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!
  • 72 Чекай!

    2 0 Отговор
    Чекайте си изборете да ин ги манупулирваме. И се ни е таа.
  • 73 Чекай!

    2 1 Отговор
    Тъй е по законете ни!
  • 74 Илиян

    11 3 Отговор
    Гешев, трябва да ви стане ясно и на теб, и на севдето, че действайки по този начин хората все повече започват да харесват Радев и все по-малко ГЕРБ...
  • 75 ти какви ги вършиш

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "1234578":

    По всяка вероятност, такива ,какви то ги върши Бойко Борисов и неговата Хунта..
  • 76 КОЧА

    2 7 Отговор
    АЗ ВИДЯХ РАДЕВ С БЕЛЕЗНИЦИ ТИ ВИДЯ ЛИ ГО - В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ГО ВИДИШ И ТИ .................

    Коментиран от #84

  • 77 питане

    8 0 Отговор

    До коментар #41 от "С КОМИКСИ НЕ САВА":

    Хайде, като си много отворен кажи ни, обясни ни, с какви пари живее партията ви? С какви пари гербаджиите си купуват къщи, вили, апартаменти, асансьори, с какво си пълнят банковите сметки?
  • 78 приятели

    7 1 Отговор
    Пламене, дръж се приятелю! Ние, които те познаваме ти пожелаваме спокойствие, кураж скоро да свърши кошмара!
  • 79 Docenta

    2 7 Отговор
    Президента искаше да вкара незаконен боклук.Скрап наречена Грипен

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Динко

    6 1 Отговор
    Чатовете на Влади Горанов с Божков бяха далеч по-интересни, но Гешев твърдо реши да не си ги причинява.
    Сега обаче с радост разпространява други чатове, с пояснителни бележки какво има в прикачения файл (без разбира се да даде прикачения файл).
    Но всичко е точно :).
    Колко ли са се мъчили докато успеят да намерят някаква връзка (каквато и да било) с президента, че да могат да хвърлят и малко кал върху него.
  • 83 Чепа

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Docenta":

    Е да, ама не е платил нищо, а дори скрапът може да донесе пари! Затова пък Тулупът даде два и половина милиарда за фърчила на картинка, които може и никога да не видим!
  • 84 111

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "КОЧА":

    А във вторник някой в МС звезди посред бял ден!
  • 85 Пенка

    2 0 Отговор
    Немам никво доверие на ИНСТРУМЕНТА НА ДЯВОЛА!!!!!
  • 86 Да,така е

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "един друг":

    Както се казва “От твойте уста в божите уши,Амин”!
  • 87 До мътещите блатото

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мътещите блатото":

    Едва ли сте точно вие мътещите блатото. Но все пак като по- възрастен човек ще ви кажа: Няма алтернатива. И когато след ББ дойде новата власт - тя лесно и много бързо ще бъде овладяна от Източния КАПИТАЛИЗЪМ. Живели сме в това блато - още по- дълбоко и По - гнусно е от сегашното. НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ПАРТИЙНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ С МАСОНСКИ ПРИВКУС.
  • 88 Амиии

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "един друг":

    Ти мислиш ли, че в БГ няма чужди агенти и дали те изоооообщо не знаят кой движи наркобизнеса тук??? КОИ са Българските Олигарси и дали ВСИЧКИ НЕ СА ОТ ДС, съотнетно - КГБ. Така че тук точно се сблъскват всички икономически и всякакви други интереси между Изтока и Запада. Ти кои предпочиташ? Защо никой от тях или децата им не бяга на Изток????
  • 89 Проблема ти е,

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ":

    че скоро Кьовеши ще подкара Гешев и Боко към Централния софийски затвор, а и доста калинки крадливи ще ги последват.
  • 90 Снимай го ти,

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "ТЪПО ТЪПО":

    ама не ти стиска, че отново ще те оноди!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове