13 Юли, 2020 11:13 14 829 82

Местан: ДПС акцията край Росенец беше предупреждение и заплаха

  • лютви местан-
  • ахмед доган-
  • росенец

Румен Радев и Ахмед Доган имат обща зависимост от Кремъл, заявява бившият депутат

Местан: ДПС акцията край Росенец беше предупреждение и заплаха  - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Умишлено изчаках да премине връхната точка на напрежението край Росенец, за да не бъда уличен в злорадство, макар природата ми да е лишена от подобно чувство. Така започва позицията на бившия председател на ДПС Лютви Местан, сега председател на ПП ДОСТ.

Ето какво още пише той по повод събитията от последните дни на "Росенец" (без редакторска намеса):

Освен това бях любопитен дали ще се намери поне една медия или анализатор, който ще се докосне до същинското символно значение на онова, което се случи не в деня на протеста, а в нощта преди него.

На 10-ти срещу 11-ти юли районът около парк Росенец бе залят от хиляди подчинени на Доган, организирани, разбира се, от кметове на общини. Медиите набързо и наивно ги определиха като “защитници на почетния председател“. Защита от какво и от кого? Нито Христо Иванов, комуто прави чест, че пое политическа отговорност за протеста на гражданите, нито протестиращите граждани бяха заплаха за Доган. Осъществяването на конституционно право на свободен достъп до плаж, публична държавна собственост, не може да се квалифицира като заплаха за когото и да е. В това число и за този, който го е узурпирал под закрилата на държавни и общински власти.

ДПС акцията край Росенец има друго твърде опасно измерение. Това бе нагъл акт не на защита, а на предупреждение, на директна заплаха – Внимавайте! Ще правя каквото си искам, ще свалям демократично избрани правителства, ще строя зимни и летни сараи, есенни и пролетни даже; ще купувам лодки, яхти, ТЕЦ-ове, че и летящи чинии, стига да поискам. Аз съм субектът на властта. Аз разпределям порциите. Дори без власт, пак съм субектът на властта. Защото освен явна има и сива, задкулисна власт. Това е моята територия. Тук аз съм Царят и затова съм

Недосегаем. Извън и над закона.

И ако някой се осмели с дрън-дрън принципи като върховенство на закона да ми потърси отговорност, за кратко време ще мобилизирам не 3, а 30 хиляди, ако се налага и 300 хиляди и тогава ще стане страшно за етническия мир.

Безспирен 30-годишен рекет.

Маниакалната претенция, че етническият мир зависи от една персона и може да бъде застрашен по негова прищявка дори по повод законни права на български граждани, само защото те биха нарушили морския конфорт на Властелина, е обиден за всички – и за българите и за турците.

Мотивът, който изправи протестиращите граждани срещу летния сарай, не е етнически, затова и не станахме свидетели на прояви на етническа нетолерантност от тяхна страна. Христо Иванов и водените от него са наясно, че цяло едно малцинство не може да бъде дамгосано с вече обществено нетърпимите действия на една партийна клика, готова да етнизира всеки казус като най-краен механизъм за своя защита. “Да не стане Катуница“; “Да не стане Сребреница“ са част от репликите, чути в ефир от “Догановите защитници“, с които повторно и дефинитивно се определя цената на етническия мир – корупция и безнаказаност. Висока, но оказва се платима цена. Тук аналогията с българската народна максима за зелника е неизбежна. Само че когато зелникът е общественото благо, държавната хазна, вината наистина е на този, който го дава. Затова, относно Росенец на Борисов и на Бургаския му кмет, никак не им отива ролята на “Ни лук ял, ни лук мирисал“. Те носят пряка отговорност за създаването на този мини анклав като част от по-големия руски анклав на Лукойл.

Росенец далеч не е единственият, още по-малко най-важният „жест“ на редица български държавни и местни власти към Доган. Росенец само извади на показ системния порок в управлението на редица български правителства – тежка зависимост от Сараите. Има само едно ярко изключение – Филип Димитров, който плати висока цена – загуби властта си, но остана единственият Рицар в българската политика и без да се кичи със звание „Почетен“, остана почтен.

Борисов не може да бъде нареден до Филип Димитров. Управлението му е класически пример за задкулисни зависимости от Сараите и компромиси за сметка на обществения интерес.

Това вече не може да се скрие. Премиерът ще акумулира нарастващо недоверие не заради общата си политика, а заради сарайските си зависимости. Росенец бе началото. Ще последват и други форми на недоволство. Тук въобще не визирам протестите, организирани от Президента Радев. Моето отношение към него е заявено отдавна, заради абсолютно неприемливата му геополитическа ориентация.

Освен това, през 2017 година Президентът Радев в услуга на Доган, който го подкрепи на изборите, заради общата им зависимост от Кремъл, застана начело на организирана съпротива на цялата държавна машина срещу решителния опит на партия ДОСТ да разбие монопола на ДПС. И на Президента и на Премиера, както и на другите демократични партии (ако са такива) им предстои да научат тежък урок – България, въпреки членството в НАТО и ЕС, няма да се превърне в истинска демокрация, докато Държавата на практика пази монопола на Доган върху най-голямото малцинство и то остава изолирано от общите демократични процеси.

През 2009 година арогантното изказване на Доган от Кочан повиши избирателната активност до над 4 200 000. Близо половината от тези избиратели качиха на власт Борисов с очакване, че той ще въздаде справедливост и ще накаже корумпираните. Борисов не покри това очакване. Това в политиката не се прощава.

Парадоксът е, че този, който дойде на власт с анти-Доган риторика, може да загуби властта си заради тежката зависимост от сарайския властелин на порциите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 86 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига вече !

    138 27 Отговор
    Тоя Мазнян откъде изпълзя, няма ли присъда за излежаване !

    Коментиран от #23

  • 2 Тоя

    116 26 Отговор
    Защо не е в затвора ?????????
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТТР

    91 16 Отговор
    Айде обърна палачинката и този!
  • 5 Грейс

    87 17 Отговор
    Всички отровни з... и изпълзяха! Ей не сме ти забравили золумите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 fakt

    31 71 Отговор
    Румен Радев и Ахмед Доган имат обща зависимост от Кремъл

    !!!

    Коментиран от #21, #28

  • 8 Протестиращите са платени

    37 15 Отговор
    То е ясно ми къде дават парите да идем и ние от село ...

    Коментиран от #13

  • 9 В затвора ще си

    62 12 Отговор
    Местун и останалоте евро-атлантици започват да мрънкат нещо. Те не обичат България и постоянно надуват балона с Русия.
  • 10 Pilot

    67 12 Отговор
    Кой му даде думата на този престъпник и защо не е в затвора, като уби детенцето ! Дърт козел мръсен !
  • 11 Местанчооо

    53 9 Отговор
    Няма връщане във властта за теб 😎
  • 12 само питам

    47 5 Отговор
    Абе тоя козел не е ли още в затвора, питам аз???

    Коментиран от #48

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Последния Софиянец

    27 5 Отговор
    Тоя пише от затвора.

    Коментиран от #53

  • 15 ВВП

    43 14 Отговор
    Много точен анализ ....това им показа ...винаги може да стовари пред която и да е институция протестиращи който да го защитят ...пред прокуратура ,съд или парламент ....нека да се опитат да пипнат Пеевски и ще видят колко души ще дойдат с автобуси да го защитят ..
  • 16 Това

    37 1 Отговор
    Всички го знаеха но доскоро мълчах Какво стана изведнъж,.....

    Коментиран от #47

  • 17 Ей дрътляк

    14 6 Отговор
    Висиш в изток,недей да плямпаш глупости!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 цвд

    28 2 Отговор

    До коментар #7 от "fakt":

    А зависимостите на Местан знаеш ли ги?
  • 22 Чочо

    29 6 Отговор
    Защо когато властта има вътрешни проблеми не вижда какви ги е надробила а търси виновни зад граница? И на дневен ред е Русия. Големия брат зад океана който ни натресе това управление ни лук ял ни лук мирисл!

    Коментиран от #45

  • 23 незнайко

    34 9 Отговор

    До коментар #1 от "Стига вече !":

    Явно не сте вникнали в статията щом говорити за тази личност ! С присъда или не това което казва е ГОРЧИВАТА ИСТИНА !!! Точно такива като Вас, без да се замислят крещят по митингите, ЗАЩОТО ДРУГИТЕ ПРАВЯТ ТАКА !!! Мислете ако има с какво .

    Коментиран от #42

  • 24 Стършел

    27 1 Отговор
    Доанчо те разбра, че се заиграваш много открито и неумело е ердоганчо и затуй ти духна под опашката! На доанчо кукловодите се оказаха по-прозорливи, но да се надяваме, че и тяхното време изтеча. А че си с мръсна душица всички го разбраха местанчо.
  • 25 Тост

    31 5 Отговор
    Не го харесвам разбира се, но в случая има много точна гледна точка.Прав е.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Добре де

    33 2 Отговор
    И да има някаква истина в думите ти, я кажи ти в кое пололство избяга като Доган те подгони? Кажи и кой министър на коя държава директо казваше за коя партия у нас трябва да се гласува в тяхната държава. Като казваш А кажи и Б, за да си направя труда да вникна в думите ти. Виж Осман Октай как говори и той беше в ДПС. Ако се сетя някога за теб, то ще е като спомен за човека заради който си е отишло едно невинно дете от този свят.
  • 28 абсолютно прав е Местан

    19 3 Отговор

    До коментар #7 от "fakt":

    Пропусна да пишеш , че и Бойко Борисов има тежка зависимост от Кремъл и Доган. Чети всичко.
    В случая по- важна е изпълнителната власт. От нея зависи качеството на живот на българите: икономика, работни места , равенство пред закона и всичко останало. Бюджета, еврофондовете , полицията са в ръцете на крадливи гербаджии, които захранват сараите.
    Президентската власт е формална. И да, сигурно е имал подкрепа от Кремъл, но явно е станало като с Панов и ВКС - объркали са се, защото до сега с нито едно действие не е показал , че действа против ЕС и НАТО.

    Коментиран от #30

  • 29 физик

    12 5 Отговор
    Браво за точния анализ!! Истински личност като Бахтияр и Орхан, завършили СУ, Физ.Ф-т бяха рано натирени от състудента им Ахмет!!
  • 30 4746

    18 3 Отговор

    До коментар #28 от "абсолютно прав е Местан":

    ,Ти господин Местан нямаш ли зависимост от MIT!
  • 31 Абеее

    17 8 Отговор
    Драскачи, какво от казаното не е вярно, а. И какво е общото между мнението на местан и птп с негово участие. Нищо, нали, бе мислители.

    Коментиран от #54

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 snail

    17 7 Отговор
    Убиец на дете, който вкарва в затвора родителя на убитото дедте да ни поучава! Срам и позор! Плюят ни и ни се подиграват в лицето. За мен нито вярата, нито етноса са от значение! А морала на човека. Тоя е без морал. Мърша!
  • 34 Мимч

    12 1 Отговор
    Абе тук на нас , никой не ни покани и даде някой лев,щом се раздават,аз ,а и ние една група тук никога не са ни давали.Чуваме,че на циганите давали за избори,па ние си приказваме,абе що аджиба, на нас не даде или предложи,та и ние да се облажим...
  • 35 мюмюн

    17 3 Отговор
    Ндейте плаши Лютфито, чи пак ша са скрии в турското посолство
  • 36 сгур

    14 3 Отговор
    и тоя боклук ли шава още?
  • 37 България

    15 6 Отговор
    Ще философстваш като станеш политик в Турция тогава ще си зависим само от Ердоган.
  • 38 цвцв

    14 4 Отговор
    местане защо си на свобода бе убиецо
  • 39 Гост

    12 5 Отговор
    Този защо още не е у кауша?
  • 40 гост

    19 3 Отговор
    ЗАБРАНЕТЕ ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ!
  • 41 много точен коментар

    18 3 Отговор
    Може би всички, които пишат в чата са българи и ми става мъчно за нас българите, като виждам реакциите на повечето хората, които са чисто емоционални, като на футболен мач. Не се опитваме малко да разсъждаваме. Нямаше ли да е по-добре за всички, ако Местан беше успял да разедини турския електорат- да разбие монопола?
    Да, Местан беше един от умните стожери на Доган. Но именно за това се молех някога, когато се отцепи да успее да раздели тази абсолютна компакност на турците и да се престане с етническата пропаганда. Само техен човек и то умен може да го направи, но уви не е лесно, машината е добре смазана и подплатена финансово.

    Коментиран от #43, #51, #82

  • 42 Димов

    14 2 Отговор

    До коментар #23 от "незнайко":

    Всички Те знаят горчивата истина, но я казват само, когато имат полза от нея, за да си изпишат очите пред електората.
  • 43 Димов

    12 3 Отговор

    До коментар #41 от "много точен коментар":

    Имаш право. Точно така разцепиха българският електорат навремето, като създадоха множество партиини фракции.
  • 44 Фикрет

    15 3 Отговор
    Въпреки силната ми омраза към този фанатик, съм напълно съгласен с казаното от него в тази статия. Това е самата истина!!!!!
  • 45 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "Чочо":

    Проблемите в България от 800 години са дирижирани отвън.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Димов

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "Това":

    Изведнъж им потрябва електорат за избори.
  • 48 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #12 от "само питам":

    Не, той е недосегаем. За него законите в България не важат. Бранят го прокуратура и следствие.
  • 49 Gззз

    11 8 Отговор
    Браво на Местан!
  • 50 Местан

    10 6 Отговор
    е турски измекярин, когато го свалиха от власт се скри в турското посолство в София.
  • 51 незнайко

    10 6 Отговор

    До коментар #41 от "много точен коментар":

    Браво за коментара, но защо не сте продължили и обяснили, че смазаната машина се финансира от ТУРЦИЯ ???
  • 52 ЧОВЕК

    13 5 Отговор
    БЛЕСТЯЩ АНАЛИЗ И САМАТА ИСТИНА!!!!!!!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО КАЗА ИСТИНАТА
    В ПРАВ ТЕКСТ !! АГЕНТ САВА ОТ ДС И КГБ, КАКТО И МАСОН, ИЗПЪЛНЯВА ЕДИНСТВЕНАТА ЗАДАЧА ДА РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, И С УСПЕХ ГО ИЗПЪЛНЯВА!!!!! КОЛКОТО ПО- РАЗДЕЛЕНО Е БГ ОБЩЕСТВОТО - ТОЛКОВА ПО- ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РУСИЯ !!!!!!!!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СТЕФАН СТАМБОЛОВ БЕШЕ УБИТ ЖЕСТОКО ПО РУСКИ ЗАКАЗ, А ЛЕВСКИ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕВОЛЮЦИОНЕР, КОЙТО НЕ СЕ ПРОДАДЕ НА РУСИЯ, И ГОЧНО ЗАТОВА БЕШЕ ОБЕСЕТ ПО ЗАКАЗ НА ГРАФ ИГНАТИЕВ!!!!!!!!!!! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ВТОРИ КРИМ!!!!!!!!! М И С Л Е Т Е.

    Коментиран от #57, #69

  • 53 Този

    9 3 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    няма да влезе в затвора, докато Каскета е прокурор. Гешев е продажник и българомразец... каквито са и повечето ни политици.
  • 54 Мнението

    10 3 Отговор

    До коментар #31 от "Абеее":

    на един детеубиец не е меродавно.
  • 55 ТТТТ

    10 2 Отговор
    Прав е Местан!
  • 56 Браво г-н Местан

    13 5 Отговор
    Точен коментар и позиция. Малко ми е неприятно, че пак турчин има по-реална и трезва преценка за събитията от българите.
  • 57 Браво все още има просветени хора

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "ЧОВЕК":

    в България ,всичко написано от вас е много точно ,но има едно голямо но . Много жалко ,че мнозинството не го прозира това.Адмирации за такива като вас ... останете със здраве

    Коментиран от #64

  • 58 Даааа

    5 2 Отговор
    За съжаление Местан е кристално ясен и прав! Никога не съм го харесвал и постоянно го попържам но осврн това е и умен! И може би затова шайбата го изплю! Но казано е: И едните и другите са маскари. /ГОЛЕМАНОВ/.

    Коментиран от #70

  • 59 Сливи за смет

    11 0 Отговор
    Ристо Иванов кано беше министър на правосъдието, защо тогава не повдигна въпроса за сараите и плажа в Росенец, а удобно мълчеше. Точно тотава отдели прокуратурата от съда и всички видяхме плодовете от негована дейност. Сега изпаднал в забвение се мъчи да докопа дивиденти на чужд гръб.
  • 60 Дългият

    14 1 Отговор
    Местане,хубаво го каза но дали щеше така да пише ако още беше в редовете на ДПС.Нима тези неща не си ги виждал и преди....И ти си политически труп....Какво стана с катастрофата,невинен ли си...всяко чудо за 3 дена...
  • 61 Спиро

    8 3 Отговор
    Местанчо, като си подрискан, защо не си мълчиш! Помниш ли онзи поучителен виц за нааканото врабче?
  • 62 Сливи за смет

    9 2 Отговор
    Тоя отявлен българофоб трябва да бъде с доживотна присъда за постоянната му дивирсионна антибългарска дейност, а не да му се дава трибуна.Плюс това е и убиец (катастрофата кано шофираше пиян). Толкова ли бързо забравихте с каква злоба и омраза говореше против България и българите, и как от невавист му трепереше гласа?! А като се скри в турското посолство?! Тогава го изхвърлиха само от политиката, вместо да лежи в затвора до живот!!!
  • 63 ТОЧНО

    8 5 Отговор
    МЕСТАН, ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ЗАВИСИМ ОТ РУСИЯ, САМО ЗАЩОТО БЕШЕ ПРОТИВ РЕГИСТРИРАНЕТО ОТ ТЕБ НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ "дОСТ" ФИНАНСИРАНА ОТ ЕРДОГАН! МРЪС...НИК!

    Коментиран от #65

  • 64 Благодаря

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "Браво все още има просветени хора":

    Прав сте. Марко от младежите на улицата го проумяват, защото тях не са ги лъгали като нас. ЗНАЙТЕ, ЧЕ ЖЕЛАНИЕТО НА РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛО ДА РАЗЕДИНЯВА БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА СА БИЛИ И КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО. ДОГАН МНОГО УСПЕШНО ИЗПЪЛНЯВА ТАЗИ ЗАДАЧА. А И ДОБРЕ Е МАТЕРИАЛИЗИРАЛ ЗАДАНИЕТО. П О З О Р!!!!!!! НО ИМА БОГ!!!!! М И С Л Е Т Е.

    Коментиран от #72

  • 65 НЕ Е ТАКА

    5 2 Отговор

    До коментар #63 от "ТОЧНО":

    РАДЕВ МОЖЕ И ДА Е БИЛ ПРОТИВ МЕСТАН, КОЕТО САМО ДОКАЗВА ЕДИНСТВОТО МУ С ДОГАН- РАЗДЕЛИТЕЛЯТ НА НАШАТА НАЦИЯ. ОБИЧАМ МИСЛЕЩИ ХОРА. ХАРЕСВАМ АТАТЮРК.

    Коментиран от #71

  • 66 ДЕЦА,

    4 5 Отговор
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ВТОРИ КРИМ! ГОТВЯТ НИ " РЕФЕРЕНДУМ" ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС!!!!!!!!!!!!!!!! БДЕТЕ!!!!!!!
  • 67 Коментатор

    3 0 Отговор
    Или това, или поредния филм на "управляващите". От това което виждам - на никой не му пука. Всички го местят от единия в другия крачол. Само платените Протестери, палят фитилите по стачки.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "ЧОВЕК":

    Само една корекция: Стамболов е убит от Узунджовските търговци, затова, че е преместил тържището в Пловдив.
  • 70 Димов

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "Даааа":

    Стига сте му се възхищавали! Това, което казва, го знае много добре от години. И всичките ни политици го знаят. Обаче, го казват само покрай избори, за да натрупат електорат. А Местан сега има силна нужда от подкрепата на електората, особено след убийството на детето. Затова е решил да започне да говори истините, за да прикотка електората към себе си. След изборите пак ще забрави какво е говорил, както винаги. Както правят и всички други. Не се омайвайте от сладките му приказки. По делата им ще ги познаете.
  • 71 Димов

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "НЕ Е ТАКА":

    Радев с Доган, а Борисов с Местан. Който и да спечели изборите етническа партия пак ще е във властта.
  • 72 Слон с панталон

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "Благодаря":

    Европейските сили винаги са се старали да няма силна България. Затова заемат страната на Турция, при Кайнарджийското споразумение, когато сме щяли да се освободим 60 години по-рано, с помощта на Русия. Затова поставят условието, на Балканите да няма голяма славянска държава, при Райхщадското споразумение с Русия. Затова Англия, Франция и още няколко европейски страни изпращат свои пълководци, под турски имена, да подпомагат Турция със стратегии при военните действия срещу Русия, за освобождението на България. Затова лорд дизраели (нарочно го пиша с малка буква), е твърдял, че Баташкото клане е преувеличено и че българите сами са си виновни за последиците от Априлското въстание. Затова Австро-Унгария, Англия и Франция се противопоставят на Санстефанска България, чиито граници са на три морета, чертани от Русия. А после й налагат разединението на три, при Иснтамбулската конвенция и позорният Берлински договор. Българите не бива да забравят злините на евроатлантиците към нас и никога не бива да влизаме в съюз с тях.

    Коментиран от #81

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Атанас

    7 1 Отговор
    В интересно време живеем но жалко, че не помним историята си. Местан е и ще си остане петата колона на интересите на Ердоган. Не забравяйте, че Турция има геополитически интереси на балканите, скоро беше намекнато за териториални претенции към област Кърджали. Тук ходим по много тънък лед от столетия "големите сили" имат интереси към проливите. А това че сме в НАТО и ЕС няма никакво значение за ситуацията. Тук се караме на местно ниво но хищниците потриват доволно ръце за да отслабне България.
  • 75 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "Картал":

    Ти пишеш и говориш на български. Кой на кого е роб?
  • 76 Иво

    8 0 Отговор
    А КАТО БЕШЕ В РЕДИЦИТЕ НА ДПС ДРУГА ПЕСЕН ПЕЕШЕ
  • 77 МЕСТАН

    7 1 Отговор
    УБИЕЦ САМ , НО НЕ СЪМ В АРЕСТА -ПО ПОЛИТИЧЕСКИ СЪОБРАЖЕНИЯ !!!!!
  • 78 Не вярвайте на феса

    4 1 Отговор
    ДОСТ е креатура на ДПС. От едно място се управляват. Доган създаде ДОСТ, защото започна да губи много от привържениците си. Направиха "алтернативна" партия за да не влизат отцепниците в други партии.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Язе

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "Слон с панталон":

    Слоне ти си неграмотен. Много си объркал датите и събитията. А българските въстания са потушени със силата на руското оръжие през 1828 г. и водачите са предадени на Турция, а 300000 българи са преселени в Русия като на тяхно място са заселени черкези и татари.
  • 82 Ей мангасарян

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "много точен коментар":

    ти да не си фейсула бе? Уж към българите се обръщаш, а правиш на Наместан свирчок! Какъв бил, що бил. И после отдолу с други никове си подкрепяш гьотференската теза – "блестящ коментар"! Докато има аналноподатливи като тебе, ще е така. Кьопек!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове