24 Юли, 2020 10:48 29 223 28

Искали ли са охранители пари от наемателите и търговците на „Каваците"?

  • каваци-
  • къмпинг-
  • баневи

Темата коментира плеймейтка Златка Димитрова

Искали ли са охранители пари от наемателите и търговците на „Каваците"? - 1

Семейство Баневи отново във владение на къмпинг „Каваците“. Това се случи след решение на районния съд в Бургас от 22 юни тази година, припомня "Нова телевизия".

През последните 3 години обектът се стопанисваше от „Джи енд джи-90“ ЕООД, който обаче е отдал имота под наем на трето лице - Цено Ценов. Днес изтича законовият срок за предаване на къмпинга и от негова страна. Говори се, че новите охранители са обикаляли из „Каваците“, за да искат пари от търговците.

„Имаше леко напрежение. Това разбира се направи впечатление на почиващите. Не мога да потвърдя, че наемателите са искали пари от търговците, защото не съм видяла. На мен ми казаха наши приятели, които почиват тук, че мъже със съмнителна репутация и тъмно облекло са направили обиколка на плажа.

Летовниците са категорични, че няма да си тръгнат, защото са си платили. Не вземем нито страната на Баневи, нито на новите собственици.

От 2 години насам къмпингът се стопанисва, всичко е подновено", коментира в ефира на „Здравей, България" по "Нова телевизия" плеймейтка Златка Димитрова.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    117 2 Отговор
    Настанха 90-те години на мутрите ама само че версия 2020
  • 2 4763

    55 4 Отговор
    Който е платил на Делбел Гард, да му мисли. Каратиста пари не връща, търси още.
  • 3 Знам знам🙄

    76 1 Отговор
    Ми нещо не е както трябва. Не че подкрепям Банев. Експлоататор е отвсякъде. Но как се дава имот на 3то лице след като не е приключило делото. Нещо ми изглежда малко така незаконно.???

    Коментиран от #5

  • 4 Лост

    79 7 Отговор
    Тя Златка с каква репутация е?

    Коментиран от #7, #21, #24

  • 5 Бачо Киро

    64 1 Отговор

    До коментар #3 от "Знам знам🙄":

    А, че то ако е само малко така незаконно у нас направо минава за законно... Особено като гледаш някои много незаконни работи как минават за законни с години...
  • 6 оле-мале

    61 5 Отговор
    къв е тоз дзвер на снимката?:))))

    Коментиран от #10, #16, #18, #20

  • 7 Гробар съм

    39 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    На скъпо платена жрица!
  • 8 Златкеее

    43 1 Отговор
    Кое му е подреденото на къмпинга? Аз 40г съм бил на този къмпинг и казвам, че това вече не е къмпинг. Там се настаниха джамбази, които имат по две три каравани, които дават под наем. Плащат такса, която избиват с едно две давания под наем. Останалото е печлба. Така за тези, които искат настина да са на къмпинг, вече няма място. И това не е само на Каваците.
  • 9 газо

    38 6 Отговор
    Туй нящо на снимката, Златан ли е?

    Коментиран от #27

  • 10 А беее

    31 4 Отговор

    До коментар #6 от "оле-мале":

    Този дзвер има ли понятие от къмпинг, че и мнение да дава! Ако си мисли, че като пребивава на Каваците може да дава акъл, то това да не ти е да.... хайде да не се увлчам, ще ме тръкнат!

    Коментиран от #12

  • 11 Georgi

    31 8 Отговор
    Тая е толкова грозна, че немога да повярвам, те чак мнение й искат...Какво се обърка?

    Коментиран от #23

  • 12 Макиавели

    21 2 Отговор

    До коментар #10 от "А беее":

    Тя е дебил на заплата,пълни ефира ,пълнеж от всякакъв "" елит,"""ентелегенция""",певачки,артистки и мисирки"""
  • 13 5999

    17 22 Отговор
    Златка притежава имот в съседство с Каваците и има дългогодишни впечатления Има ли някой върху който да не излеете помия.НЕУДАЧНИ цИ

    Коментиран от #14, #22

  • 14 Във вселената такьв

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "5999":

    кенеф няма като Каваците сега

    Коментиран от #15

  • 15 Ха така

    40 1 Отговор

    До коментар #14 от "Във вселената такьв":

    Жив и здрав да си за хубавите думи. Боже като си спомня, какво беше преди години..... Цял живот съм летувал там. Армия от чистачки от сутринта строени с метлите.... Къмпинга светеше. Бани тоалетни, всичко. И до преди няколко години беше сравнително добре, докато с гърмежи го превзеха някъкви групировки ли не зная точно, но от тогава тръгна стремително назад. Настана истинска чаршия. И това вече не е къмпинг, ако ме разбирате. Там вече не можеш да намериш място за палатка. И за първи път миналото лято летувах на друг къмпинг а го обожавах. А съм на 70г и не се е случвало да не ходя на море и само там. Бяхме, като семейство, персонал, летуващи всички се познавахме. Българи, чужденци... Кзкви снимки имам само. Беше красота. Жалко, жалко.
  • 16 Dr.mengele

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "оле-мале":

    Златката аз заради нея отворих статията ми одъртела малко иначе е чук

    Коментиран от #25

  • 17 Нане

    5 1 Отговор
    От единия крачоль у другия ))))))
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бай Ху

    5 0 Отговор
    На тоя Цено да му с. er_ем в устата
  • 20 Петър

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "оле-мале":

    Не е дзвер а кон.
  • 21 Петър

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    С репутация на боклук луд и не знае географията кво е и едва ли знае къде са каваците, ама лае
  • 22 Сашо ванев

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "5999":

    Златка притежава дългогодишни впечатления от керестета
  • 23 Бихме

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Georgi":

    Ми ти бе красавицо проста
  • 24 Магелан

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    Каква репутация?Бургаски битермиш на повикване.
  • 25 Komapak

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Dr.mengele":

    Отврат е мен ако питаш.

    Коментиран от #26

  • 26 Dr.mengele

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Komapak":

    Е за каваци си е елитна проститутка.А не е ли ходила в чужбина да види кво означава къмпинг и дрънка глупости е друг въпрос???.Закривайте кочината че вече не се трае от смрад
  • 27 Dr.mengele

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "газо":

    На трани прилича ма кво да правиш то не останаха нормални хора тука освен роми наркомани и траверси
  • 28 11111

    0 4 Отговор
    Вие много красивите, умните и професионално успели в живота си дайте да Ви видим кои сте ? Що за дребна душа трябва да бъдеш за да излееш толкова пумия по нечий чужд адрес ? Това ли е най- големият проблем на държавата видът и професията на Златка ? И колко от Вас разсъждаващи те живеят тук на къмпинга че са толкова компетентни?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове