Last news in Fakti

9 Август, 2020 18:07 4 688 46

Иван Бакалов: Мечтата на Борисов е коалиция с БСП

  • корнелия нинова-
  • бойко борисов

Нинова обаче се дърпала

Иван Бакалов: Мечтата на Борисов е коалиция с БСП - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

С ироничен тон журналистът Иван Бакалов коментира във фейсбук прогнозите на социолога Боряна Димитрова, че е възможно да се задава “взривоопасна трипартийна коалиция“ БСП – „Има такъв народ“ – Демократична България. Изумената от такъв политически развой социоложка получи веднага след телевизионното си турне днес саркастичен пост от журналиста, който пише:

„Боряна Димитрова от "Алфа Рисърч" ни плаши - представяте ли си, вика - коалиция между БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България"?

Да, представям си я и хич не ме е страх, в сравнение със сегашната коалиция.

Димитрова (дето Боеко казва за нея - "На тая най-много ѝ вервам") - е поредният та*акокрепител на Борисов, изкаран на боевата линия в тв студиите.

Идеята ѝ е - сега си е най-добре, ако може да продължим пожарникарския райх с още едно десетилетие, и без избори. Нея ще я направят обер-групен-щурбман-фюрер на социологията.

Видяхме вече всякакви коалиции - и Демократична България с всичките насипни десни в коалиция с ГЕРБ, и "Атака", ВМРО, НФСБ в коалиция с Бойко. В първия му мандат и Костов го крепеше, и Волен едновременно. А мечтата му на Борисов е да направи една коалиция с БСП, да им раздаде половината министри и пак той да дърпа конците в следващите 10 години ("Е го, и Меркел така направи,требва да се обединим в кризата").

И в БСП мнозина вече са си стиснали с Борисов ръцете под масата, личи си по шестването им в телевизиите. Само тая тъпа Нинова нещо се дърпа, затова трябва да я махнат.

Гаргите плаши госпожа Боряна. Сакън да не падне Боеко“.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гергов

    37 7 Отговор
    Аз пък не се дърпам.Боко е сладур.

    Коментиран от #44

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Цигуларят

    13 8 Отговор
    Вече е преди бацо от БКП

    Коментиран от #45

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Оставка

    27 4 Отговор
    комунисти с мутрокомунисти.....криминален цирк.
  • 6 Последния Софиянец

    23 21 Отговор
    Бесепарите никакви ги няма на протеста.Предатели.

    Коментиран от #22

  • 7 Браво Бакалов

    28 6 Отговор
    „Бoрянa Димитрoвa oт "Aлфa Риcърч" ни плaши - прeдcтaвятe ли cи, викa - кoaлиция мeжду БCП, "Имa тaкъв нaрoд" и "Дeмoкрaтичнa Бългaрия"?

    Дa, прeдcтaвям cи я и хич нe мe e cтрaх, в cрaвнeниe cъc ceгaшнaтa кoaлиция.

    Димитрoвa (дeтo Бoeкo кaзвa зa нeя - "Нa тaя нaй-мнoгo ѝ вeрвaм") - e пoрeдният тa*aкoкрeпитeл нa Бoриcoв, изкaрaн нa бoeвaтa линия в тв cтудиитe.

    Идeятa ѝ e - ceгa cи e нaй-дoбрe, aкo мoжe дa прoдължим пoжaрникaрcкия рaйх c oщe eднo дeceтилeтиe, и бeз избoри. Нeя щe я нaпрaвят oбeр-групeн-щурбмaн-фюрeр нa coциoлoгиятa.

    Коментиран от #30

  • 8 Фаро

    15 5 Отговор
    Все едно мъртъвци да се коалират с други мъртъвци докато хиляди ги заравят
  • 9 Неговите

    23 3 Отговор
    мечти , които се сменят по 123 пъти на ден , ги видяха всички ! Деянията му също ! И изобщо не е от значение какво си мечтае , а какво искат българските граждани !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Питанка

    6 19 Отговор
    Могат ли поддръжници и пропагандатори на путиновата диктатура да изметат мафията и да демократизират България? Могат ли агенти на ДС (филиал на КГБ) от управляващи и опозиция да бъдат независими от създателите си , от чекистите ? Единственият път за България е на Запад без Радев, Борисов, Гешев, Доган, разни мутро-патриоти (мутриоти) , копейки, веждита, черепи, и без всичко подчиняващо ни на Русия и символизиращо Русия.

    Коментиран от #19

  • 12 Гост

    23 3 Отговор
    Е киро добрев щеше да му я сбъдне, ама уви....няма да е той шефа на бсп
  • 13 chi

    16 5 Отговор
    Само нови хора, на тия дърти алчни дрънгели сме им яли попарите!
  • 14 РЕАЛИСТ

    29 5 Отговор
    Отдавна иска Бойко коалиция с БСП. Шефката му Меркел направи точно това в Германия и унищожи левите. Още не могат да се съвземат и когато скакалците ги налазиха, нямаше кой да и се противопостави.
  • 15 Атанасов

    22 6 Отговор
    Бакалов откри топлата вода. Отдавна Бойчето купи опозицията отдавна, даде им лапачка, толкова им е хубаво, че искат да се отложат изборите и тази свинщина във властта да продължава. Ето защо ги няма на протестите никакви но и на изборите ще загубят поне 50% от гласовете. Разрушенията които нанесе Борисов на България и българите не се измерват само в пари. Моралните са много по-големи и ще трябва време да се решат. Надеждата и просветлението на българина ще се върне когато Борисов бъде осъден публично и вкаран в затвора!
  • 16 Всички

    16 3 Отговор
    Си пият ракията заедно и ни хвърлят прах в очите, че се мразят! За всички има парче от баницата само за нас бедните българи няма! Не се лъжете, че някои мисли за вас, и ви подкрепя в протестите! Сега се правят на мили и добри, но като захапат и те кокакала ще пеят друга песен! След време ще разберете, че ще бъдете измамени и използвани за целите на някои си!
  • 17 Боже,боже господи

    15 4 Отговор
    Държавата гори от протести а те почнаха да се коалират! Ама кой ви вярва?

    Коментиран от #21, #39, #46

  • 18 Импийчмънт

    5 18 Отговор
    за подлогата на Решетников. И доживотен затвор, за държавна измяна.
  • 19 синия патлажан

    5 7 Отговор

    До коментар #11 от "Питанка":

    Мoгaт ли пoддръжници и прoпaгaндaтoри нa соросоидната диктaтурa дa измeтaт мaфиятa и дa дeмoкрaтизирaт Бългaрия? Мoгaт ли aгeнти нa МОСАД и МИ6(филиaл нa ЦРУ) oт упрaвлявaщи и oпoзиция дa бъдaт нeзaвиcими oт cъздaтeлитe cи , oт евреите ? Eдинcтвeният път зa Бългaрия e правилния път бeз Рaдeв, Бoриcoв, , Дoгaн, рaзни мутрo-пaтриoти (мутриoти) , кoпeйки и долари, вeждитa, чeрeпи, и бeз вcичкo пoдчинявaщo ни нa ФАЩ и cимвoлизирaщo СОРОС.
  • 20 пройчо

    12 2 Отговор
    Иван Бакалов беше първия,който разбра ,че прословутия "Бобоков списък" --всъщност са записки по книгата от 2003г. на григор велев "Най-богатите българи".
  • 21 промяна на Конституцията

    7 3 Отговор

    До коментар #17 от "Боже,боже господи":

    В мътна вода най лесно се лови риба !Още не е паднало старото правителство а те вече сигурно и министерските постове разпределиха . Каквото и да ви говорят да знаете ,че става дума за пари а където има власт там има и пари .
  • 22 Ти да не очакваш

    1 8 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Корнелия да дойде на тъпите ви протести. Много я подценяваш.Кого са предали? Радев ли? А и нали носехте плакати, че не щете и БСП. А тук си седнал да ревеш... То на тези протести въобще не е ясно кой с каква цел е там. Омразата към Бойко и Гешев е смешно основание за протест.
  • 23 Кирил Добрев

    7 0 Отговор
    И аз, и аз!!
    И аз иЗка с Агент Буда, и тати беше виден комунист, като ГЕРБ.

    ПП. Агент Буда купи 50% от БСП милиардерите, начело с Добрев и Гергов.
  • 24 Хаджиментов

    0 9 Отговор
    Съединението прави силата!
    Ако и двете партии желаят доброто и благополучието на българския народд, защо да не работят заедно?!?!

    Коментиран от #28

  • 25 шшшшшшшшшш

    1 9 Отговор
    Всеки път, когато подаде оставка хората пак си го избира
    Това е факт.
    Като се сатя само - Слафчо либе? Този е кръгла нула пресечена. Снеговите мръсти вицове всяка вечер и с неговите политически презложения кто например Меглена Кунева и да се върнели от чужбина разни специалисти. Ми нали царя доведе специалисти? Видехме ги какво представляват. Слафчо до сега едно свястно предложение не е дал.
    Нинова ли бе? Иска ли някой комунисти, дето ни доведоха доказано да три национални катастрофи?
    Хр.Иванов ли? Глуости, глупости и пак глупости.
    Просто руснаците платиха чрез Черепа за държавния преврат, заради безценната им тръба. Това им е мечтата - да дестабилизират България. И не само България ама тука успяват като гледам. Понеже им позволяваме.

    Коментиран от #31, #41

  • 26 месара

    3 5 Отговор
    какво е па това словоизпърдяване ?!
  • 27 Сделано в СССР

    11 5 Отговор
    Гласуваш за ГЕРБ - получаваш агент Сава, агент Параскев Параскевов и неговото прасенце касичка - Пеевски, ДС съверници и дипломати, съветска прокуратура, заробващи руски проекти ... и некачествени пътища, гласуваш за БСП - получаваш от същото но без пътищата.
  • 28 бачо Илия

    5 9 Отговор

    До коментар #24 от "Хаджиментов":

    Провалени партии като БСП и ГЕРБ немагат да доведат българския нарад до благополучие. Трябват нови партии извън статуквото.

    Коментиран от #34

  • 29 В е л и к и я

    4 5 Отговор
    Може и да сключат коалиция с комунистите .. на някой среднощен гей купон , те комунистите винаги ми се обясняваха как си пазят гърба един на друг ....!
  • 30 копи пейст

    0 7 Отговор

    До коментар #7 от "Браво Бакалов":

    Бeз думи: „Българско лято“ е в ход. Това заявява във видеоматериал, качен в страницата му във Facebook бизнесменът Васил Божков, който е издирван от българските власти по 18 обвинения........
  • 31 Смешник

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "шшшшшшшшшш":

    Нищо не разбираш от политика ... време е да свалим мошенниците веднъж за винаги .. !!! Напред победа !
  • 32 Далаверата

    6 0 Отговор
    Далаверата за общо управление я бяха замислили още Боко и Гоце. Тогава Боко го бяха записали да казва на Гоцко:"Ти дръж лявото,а аз дясното". Да ама БСП тогава просто се срина и не постигна съпоставим резултат с ГЕРБ и нямаше как да се оправдаят за пред хората за този замислен комплот. Пък и Боку тогава навири вискомерно нос. Сега е съгласен,ама няма пак да му се отвори парашута - подводниците на ГЕРБ в БСП първо ще бъдат изолирани ,а после напъдени. При това спасението от вътрешно превземане на БСП дойде от "Да България" - добре,че почнаха протестите защото герберските подводничари се бяха наострили да превземат БСП,ама сега е невъзможно.
  • 33 ЪХЪ...

    2 4 Отговор
    Нема нищо по-нормално от КОАЛИЦИЯ между БСП-СОРОСПИИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ОТ БКП ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ДУАН И ШИШИ!
    ...Е ТОВА Е ИСТИНСКОТО ...БКП!
  • 34 Хаджиментов

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "бачо Илия":

    С обикновени избори няма да стане...
    Целият политически бардак е гнил.

    Коментиран от #38

  • 35 duhcho

    6 1 Отговор
    В кой свят живеете не мога да разбера. България е в ЕС, НАТО, имаме 4 американски бази- за без наем, неофициална такава на ЦРУ, управляващата партия е създадена с подкрепата на фондация "Ханс Зейдел" бивш хитлерист и американски шпионин, самата фондация е създадена от ЦРУ, къде във богатото Ви въображение видяхте намесата на Русия? Разберете, че хората се събуждат и не се интересуват от геополитически противопоставяния и това дали ще сме на страната на едната или другата империя. Винаги ще бъдем "изклатени".
  • 36 що така на дребно

    1 3 Отговор
    направо викайте Путин да направи правителството и конституцията - трябва само да препише руската и смени заглавието!
  • 37 амчи

    4 0 Отговор
    тя Борянка изгря при Боеко.На изборите орез 2009 тя беше единствената,която прогнозира победата на ГЕРБ за разлика от другите червени Кънчовци и Стойчовци.Тогава те яко я плюха.Нооооо,сега ситуация е друга,Борянче.Сега ти си на мястото на Кънчовците...
  • 38 демокрация ли айде де

    0 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хаджиментов":

    нали си демократ - нова е най-демократичния начин за смяна на правителствата и управлението - или те е страх, че пак ГЕРБ ще има най-много гласове? По света е така, дори и в Русия - иначе монархия ли ще правите - Радев крал? Иначе трябва да има перманентно служебно правителство докато се опоска тотално държавата, ЕС ни осъди да връщаме милиардите по оперативните програми и затвори границите си за нашата циганория от всички бои! Натам сте се запътили с бързи темпове!

    Коментиран от #43

  • 39 какво очаквате

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Боже,боже господи":

    ами да - всички са на протеста именно затова - вижте там добре бъдещите коалиции и си дайте сметка какво очаква всички нас - баницата се разпределя според силата на крясъците и мръсотиите
  • 40 баце

    1 0 Отговор
    Ако трябва да спасяват статуквото - да ще го направят. Иначе ри мажоритарни избори с машинно и онлайн гласуване са вън от парламента. Има и абсурдни конклави.
  • 41 Шегуваш ли се?!

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "шшшшшшшшшш":

    Стабилност? Толкова сме стабилни, че никой не може да ни мръдне от първото място по:
    Корупция
    Ниски доходи,
    Бедност,
    Демографски срив.
    И по свобода на словото сме стабилно по средата - 111 място, но още малко и ще надминем Того и Буркина Фасо!
  • 42 АМОН

    3 0 Отговор
    ВСИЧКИ ВКУПОМ СЪГРЕШИХА И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХА- апостол Павел.

    Всичке партии в този пърламент са редени от ВОДАЧИТЕ НА АГЕНТИТЕ - БУДА , САВА , ИВАН.

    ИДВА ВРЕМЕТО НА ПЕРЕСТРОЙКАТА.

    ЗА ЕДИН СВЯТ ПО ДОБЪР ОТ ПЕРЕСТРОЙЧИЦИТЕ О ТЕЗИ КОИТО ПОГРЕБАХА ДЪРЖАВАТА И ПРИНУДИХА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА Я НАПУСНАТ, А ДРУГИ МИЛИОНИ ДА ИЗМРАТ КАТО КУЧЕТА ОТ ЕДНА ЗДРАВНА СИСТЕМА НА КОЯТО И ДОКТОР МЕНГЕЛЕ БИ ЗАВИДЯЛ!!

    БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ!!

    СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР!!

    ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ ДРУГАРИ ОТ ДС.
    ВРЕМЕТО ВЕЧЕ НЕ Е ВАШЕ!!
    ВРЕМЕТО Е НАШЕ!!

    За един свят по добър без агентите ви - БОРИСОВ , ДОГАН , КАРАКАЧАНОВ , ПЪРВАНОВ , МЕСТАН , .........
  • 43 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "демокрация ли айде де":

    Нещо не си разбрал, ама нейсе.
    Избори за ВНС и промяна на конституцията и други основни закони е също демократичен и законен начин.
    Разликата с обикновените избори е, че:
    - ВНС трябва да промени избирателната система така, че върховния суверен народа да решава поименно кой да е депутат и кой не и да може да отзовава тези, които са корумпирани, негодни и т.н. По този начин ще се избегне подмяната на вота на хората и покрай един свестен депутат да влизат пои едне сюрия калпави. Ще се търси и лична отговорност от депутатите.
    - ВНС ще промени законите така, че съдебната власт да стане истински независима и да не могат политиците да си слагат техни си хора.
    - Трябва да се приеме закон за лустрацията за да изхвърли от политиката всички, които превърнаха прехода в средство за безкрайно лично обогатяване.
    - Да приеме закон за преследване на престъпниците от прехода без давност.
    - Да промени съдебните закони така, че да няма смешни присъди като сега, да се движат на свобода криминални типове с по 20 висящи присъди или да се измъкват в чужбина вече осъдени престъпници.
    И т.н., все неща, които обикновения Парламент в който ще влязат хора докарали България до батака с действият и бездействията си в последните 30 години няма да искат и няма да могат да променят.
  • 44 Виденов

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гергов":

    С умеряла партия кои ще се коалира ще ли малоумни комуняги има те в челото не ги искат а за попа питат бсп първо да влезат в парламента так тогава
  • 45 Ханко от село Осеня

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Цигуларят":

    Чалгата не е на нивото на Борисов , може и да не се добере до власт , тия социолози ярко червени да духат супата , никого нищо не са познали. Все едно райчев да предрича , или онзи червендалестия с очилцата и голф игрищата , платени другари.
  • 46 Byg

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Боже,боже господи":

    Полекичка с тва държавата гори , 1000 човечета горят с отразена светлина , това ли е държавата , мятащите семки и бобонки , тримата глупаци , бирените плажуващи по асфалта на три кръстовща , така ли е представата за държавата гори. Не държавата ще се запали като фигуранта ведно с червените маймуни я съсипят за пореден път , сега е фитка на витка , широко няма глад и полицаите не бият , демокрация. Вярвайте на платени толупи и черепи че ще ви оправят , ни сякаш по трябва да внимавате да ни ВИ "опрявт" , ако ме разбирате.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове